15 septembrie 2019

Sursa:  militarynewws.ru, remnmilitaryblog.com

   Agenția de presă rusă Interfax a informat, pe 14.09.2019, citând surse bine informate, că a doua etapă de livrare în Turcia a sistemelor de rachete antiaeriene S-400 Triumf se va încheia duminică, 15 august.

 

“Este planificat ca livrarea finală în cadrul celei de-a doua etape să aibă loc dumunică”, a declarat una dintre surse.

 

Anterior, Serviciul federal pentru cooperare tehnico-militară din Federația Rusă a informat că cea de-a doua etapă a livrărilor se va încheia în luna septembrie.

 

Transportul în Turcia al componentelor sistemelor S-400 se realizează cu avioane ale Ministerului rus al Apărării.

 

Prima etapă de livrare a sistemelor S-400 în Turcia s-a încheiat pe 25 iulie. Avioanele militare de transport rusești au efectuat 30 de curse. Potrivit experților Interfax, în prima etapă au fost furnizate Turciei două divizioane de rachete antiaeriene S-400.

 

A doua etapă a început pe 27 august. Până în prezent, avioanele rusești au efetuat spre baza aeriană Miurted peste 20 de curse.

 

După cum a informat Interfax, Turcia a cumpărat din Federația Rusă patru divizioane de rachete antiaeriene S-400, pentru 2,5 miliarde de dolari.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: A treia etapă de livrare către Turcia a sistemelor de rachete antiaeriene S-400 se va desfășura pe cale maritimă, prin Marea Neagră, cel mai probabil de la Novorossiysk.

Potrivit unor precizări anterioare ale reprezentanților ruși, cea de-a treia etapă va include transportul rachetelor antiaeriene.

Livrarea sistemelor se va încheia înainte de sfârșitul anului 2019

 

A doua etapă de livrare a sistemelor de rachete antiaeriene S-400 către Turcia este în curs de finalizare

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE