12 martie 2019

Sursa: facebook.com

 Potrivit informațiilor postate pe pagina de Facebook a Operaţiei Forţelor Întrunite, în perioada 13-14.03.2019, efective ale forțelor antiteroriste din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) vor executa activități specifice aplicării unor măsuri preventive de combatere a amenințărilor teroriste și de sabotaj în zona orașului Mariupol.


În legătură cu aceste activități, Comandamentul Operaţiei Forţelor Întrunite a emis un comunicat în care se precizează următoarele:

 

,,Ca urmare a activităților complexe ce vor fi întreprinse (13-14 martie) în orașul Mariupol, regiunea Donețk, Comandamentul Operaţiei Forţelor Întrunite solicită locuitorilor să nu părăsească locuințele dacă acest lucru nu reprezintă o urgență, să respecte regulile de siguranță personală, să evite manipularea obiectelor suspecte și a substanțelor explozive. Dacă deplasarea în alte zone ale orașului este obligatorie, pentru evitarea situațiilor neplăcute vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră documentele de identitate (pașaport, permis de conducere, certificat de naștere etc.). Acțiunile se desfășoară în baza legislației actuale și sunt autorizate de comandantul Operaţiei Forţelor Întrunite, general locotenent Serghei Naim. Situația privind amenințările teroriste este sub control. În cazul în care primiți informații referitoare la implicarea anumitor persoane necunoscute în acțiuni de sabotaj sau în diferite grupuri de militanți, anunțați de urgență la adresele serviciilor regulate: 
- Departamentul 2 al Serviciului de Securitate al Ucrainei pentru regiunea Donețk și Lugansk, tel.: 0629-52-53-94;
- Departamentul Poliției Naționale a Ucrainei, tel.: 102, 0629-51-98-01.”


În conformitate cu prevederile punctului 8 din Rezoluția Cabinetului de Miniștri al Ucrainei cu nr.92 din 18.02.2016, a fost luată decizia stabilirii nivelului de amenințare teroristă "ROȘU" în regiunile Donețk și Lugansk, precum și în Republica Autonomă Crimeea.

 

 

 

 

Activități antiteroriste planificate de Serviciul de Securitate al Ucrainei în Mariupol

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

EVENIMENTE