Adaptor plc

mejor-adaptador-PLC-e1506509374590

Tehnologia PLC este un mod inovator de partajare a semnalului către internet, dar uneori, anumite mărci nu dispun de parametrii necesari pentru a ne oferi produse performante. Funcționează ca o alternativă la Wi-Fi, dar subliniază atunci când aceste rețele realizate de anumite companii nu depășesc așteptările.

De exemplu, unele dintre ele nu pot partaja un semnal pe o distanță de patru sau cinci metri, ceea ce duce la viteze mici de megabit pentru navigarea pe internet. Odată am cumpărat o unitate care nu era capabilă să partajeze nici măcar 200 MB, ceea ce era o rușine.

Ca să nu mai vorbim de unitățile care trebuie să fie configurate frecvent, deoarece nu își pot păstra setările inițiale. De când am descoperit cel mai bun adaptor PLC, toate aceste coșmaruri au luat sfârșit, iar cel mai bun lucru este că l-am obținut la un preț foarte accesibil și economic și mult mai ieftin decât alte produse de proastă calitate.

Cele mai bune adaptoare PLC

Care este cel mai bun adaptor PLC?

Cel mai bun produs va fi, fără îndoială, cel care oferă cea mai mare conectivitate la

mejor-adaptador-PLC-e1506509374590

un preț mai mic, în special cele care sunt capabile să trimită cele mai multe informații prin rețele de linii electrice. De asemenea, căutați unul care are un debit apropiat de Gigabit.

Este important ca acesta să aibă o interfață care să funcționeze cu sisteme de operare robuste, cum ar fi Windows sau Mac OS. Unele integrează, de asemenea, un centru de aplicații care vă permite să adăugați și/sau să eliminați funcții la mașină. Nu uitați de funcțiile de securitate și filtrare care vă permit să dețineți controlul complet asupra rețelei de acasă.

Un port USB ar putea fi, de asemenea, o caracteristică suplimentară care vă va permite să conectați un hard disk și o imprimantă. De asemenea, nu credeți că, cu cât este mai scumpă unitatea, cu atât este mai bună calitatea - în acest domeniu nu există o relație direct proporțională. Cu toate acestea, în lista noastră de comparație există câteva opțiuni de vârf.

Iată dintre cele mai bune adaptoare PLC:

1. TP-Link AV500 TL-PA4010P KIT

500 MBP/S Power Line

41Ko23ZIlmL

Vezi pretul Emag

Această marcă recomandată, recunoscută de ani de zile în industria conectivității și a rețelelor, ne oferă un model compatibil cu standardul HomePlug AV2, cu o viteză foarte mare de transfer de informații la niveluri de până la 500 MBP/s. Proiectat cu materiale de mare viteză pentru durabilitate și utilizare extinsă.

Instalare și utilizare; nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice pentru a utiliza acest echipament, uitați de configurațiile suplimentare. Prin intermediul instalației electrice instalate de dvs. puteți utiliza dispozitivul fără a fi nevoie să cumpărați noi cabluri separate. Priza sa integrată va evita risipa obișnuită de prize.

În ceea ce privește securitatea, acest dispozitiv dispune de criptare AES pe 128 de biți. O adevărată bijuterie.

2. Devolo dLAN 500 WiFi

O alternativă foarte rentabilă

411iMO2Nj+L

Vezi pretul Emag

Acest model fascinant are o viteză de transmisie și recepție a datelor de până la 500 Mbps. Acesta are un cablu de conexiune de rețea Fast Ethernet încorporat pentru a permite conectarea unui alt dispozitiv direct la adaptor, fie că este vorba de un televizor inteligent, o consolă de jocuri, un hard disk sau o imprimantă.

Nu mai faceți configurații suplimentare; datorită tehnologiei suplimentare incluse în acest terminal Wi-Fi Move, vă puteți extinde cu ușurință rețeaua wireless. Are compatibilitate universală cu linia de produse de 200 până la 500Mbps. Veți beneficia de internet prin cablu adecvat și optim pe toate dispozitivele dvs. portabile. Funcționează perfect în gospodăriile trifazate.

Criptarea tranzacției de date este automată și este activată împotriva accesului neautorizat (AES) prin simpla apăsare a unui buton.

3. Adaptor de rețea Tenda P200

De bază, dar optim

31-YScSL0BL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți nevoie doar de un dispozitiv capabil să trimită efectiv conectivitate, acest echipament vă va surprinde, deoarece are un port care trimite informații de la 10 la 100 de megabiți pe secundă Auto MDI/MDIX. Are o capacitate maximă de 200 MBP/s.

Datele dvs. bancare și alte date sunt protejate datorită sistemului de securitate AES pe 128 de biți. Plug and play, include OFDM, modulație CSM/CA. Acesta are LED-uri pentru a indica starea conexiunii și a cablului Ethernet. Să nu uităm să precizăm că este prevăzut și cu un buton de împerechere.

Are o culoare albă uniformă, care se va potrivi bine cu restul casei, făcând din simplitate un eveniment reușit.

4. Netgear PL1200-100PES

Marchează un gol

3121kwoVK2L

Vezi pretul Emag

Acesta este un design montat pe perete, care asigură o transmisie de date mai mare, deoarece are o suprafață bună. Cu ajutorul acestuia vă veți putea bucura din plin de televizoarele 4K, consolele de jocuri video sau computerele dvs. prin intermediul portului Ethernet integrat, care variază între 10 și 1000Mbs.

V-ați săturat de întreruperi frecvente atunci când navigați pe internet? Bucurați-vă de navigare web continuă datorită sursei de alimentare de 1200 Mbps și a portului Ethernet de 1 Gb.

Dispune de un sistem de lumini LED verzi care indică starea echipamentului și funcționalitatea între echipamente. Tehnologia sa vă va permite să economisiți până la 60% din consumul de energie electrică. Utilizează un procesor Intel cu memorie de tip DDR3 SDRAM.

5. Kit Powerline PLC 2000 D-Link DHP-701AV

Funcționalitate maximă

41n47C4hghL

Vezi pretul Emag

Utilizați întreaga rețea cu fir din locuința dvs. pentru a transmite informații la viteză mare. În plus, aliați-vă rețeaua electrică pentru transmisii video 4K și obțineți o optimizare mai mare în streaming. Acest echipament este unul dintre cele mai bune de pe piață, deoarece are o viteză de trimitere și recepție a datelor de până la 2000Mbps.

Compatibil cu HomePlug AV2, ceea ce îl face compatibil cu standardele HomePlug AV2, chiar dacă acestea au porturi de 1Gigabit de la LAND. Vă faceți griji cu privire la instalare? Nu vă mai faceți griji, instalați, conectați și conectați și gata. Acesta are un mod de economisire a energiei care pune dispozitivul în modul de repaus dacă nu se trimit sau primesc date pentru o anumită perioadă de timp.