Adidasi baieti

svg%3E

Pantofii sunt o parte importantă a ținutei tale, care nu numai că îți completează stilul, dar spun multe despre tine. Cu ani în urmă, asortarea hainelor cu orice marcă era o sinucidere socială.

Dar lucrurile s-au schimbat, iar acum adidașii sunt la modă la întâlnirile ocazionale cu prietenii. Există mai multe opțiuni, dar eu vă voi explica câteva tipuri, iar dumneavoastră le veți alege pe cele care se potrivesc stilului dumneavoastră.

1. Adidași Vans

svg%3E

Fondată în anii 1960, Vans a existat datorită stilului său relaxat, modelelor simple, dar atrăgătoare și atemporale, durabilității robuste și varietății de culori.

Ani de zile, aceasta a fost marca preferată de skateboarderi. Pe lângă faptul că rezistă la jogging, au un stil care atrage publicul tânăr.

Dar, în zilele noastre, le pot purta adulți și celebrități. De la vedete rock la cântăreți de hip-hop, pantofii vans aduc un stil și o carismă de necontestat ținutei tale.

Cele mai populare 3 modele ale lor sunt Old School, Classic și Authentic. Încearcă-le pe toate trei și alege-ți preferatul.

2. Adidași New Balance

Dacă ai crezut că Vans sunt vechi, e pentru că nu-i cunoști pe aceștia.

Pantofii New Balance au adus pe piață pantofi de sport de peste 100 de ani. Dar, departe de a fi lăsate în urmă, au reușit să se reînnoiască și să își mențină relevanța.

Pe lângă crearea unor modele cu design atractiv, pantofii lor de sport sunt printre cei mai confortabili și rezistenți de pe piață. Acestea conțin materialele necesare pentru a vă însoți în exercițiile dumneavoastră, cu calitatea de a vă face să arătați bine.

Și majoritatea pantofilor lor sunt fabricați pe teritoriul american. Așadar, dacă nu sunteți un fan al manoperei chinezești sau dacă sunteți un american care dorește să profite de manopera americană, acestea sunt perfecte pentru dumneavoastră.

3. Pantofii de sport Lacoste

Da, acest crocodil iconic nu produce doar cămăși, ci se află de ani buni și pe piața pantofilor.

În comparație cu alte mărci, pantofii de sport Lacoste pot părea simpli ca design. Dar ele compensează prin culori vii și strălucitoare, durabilitate bună și confort suficient. Toate acestea, însoțite de logo-ul clasic al crocodilului.

Și atenție, sunt ideale pentru a fi combinate cu tricourile polo. Așa că ai putea încerca cu crocodilul.

4. Adidași Adidas

svg%3E

Nu ai cum să le ratezi.

Și dincolo de faptul că este un veteran, Adidas a atins un nivel impresionant de calitate în ultimii ani. Concurența cu multe alte companii i-a motivat și nu încetează să scoată pantofi excelenți de care, desigur, ar trebui să profitați.

Cei care au o memorie mai bună își vor aminti de colaborarea cu Kanye West pentru a crea Yeezy, sau de hituri precum Superstar, Stan Smith și Gazelle. Și da, printre aceste modele aveți o varietate solidă de opțiuni.

Dar în aceste zile, atenția ta ar trebui să se îndrepte către Ultra Boost, al cărui design și confort au cucerit lumea.

Și asta nu este tot, deoarece au experimentat cu imprimante 3D, pentru a profita de o nouă metodă de fabricare a pantofilor de sport cu suprapuneri ale unității cu chingi. Așa că nu ai cum să le ratezi.

 

5. Adidași Common Projects

Dintre toate mărcile menționate mai sus, Common Projects iese în evidență dintr-un singur motiv: sunt eleganți și de clasă, dar nu sunt elitiști sau exclusiviști.

Acești pantofi se disting prin faptul că sunt confecționați din piele (adusă din Italia), sunt făcuți manual și au numere de aur ștampilate pe ei, care indică numărul modelului, mărimea și culoarea.

Acest design, deși poate oarecum simplist, este adăugat la pantofii subțiri, cu vârfuri lungi, pentru a crea un rezultat rafinat.

Dar, așa cum am mai spus, acest lucru nu înseamnă că sunt pantofi pentru ocazii speciale, dimpotrivă. Îi poți purta cu blugi și un hanorac și tot ar arăta bine.

Așa că mergeți la magazin și verificați-le.

6. Pantofi de sport Puma

Spre deosebire de pantofi Adidas, Puma nu este într-o formă atât de bună. Dar nu din lipsă de creativitate, ci pentru că au optat pentru o tactică diferită: reînvierea vechii școli.

Prin aceasta, vreau să spun că Puma s-a concentrat în prezent pe modernizarea modelelor sale vechi. Aceasta, pentru a reînvia vechile succese și pentru a face aceste modele mai accesibile noilor generații.

Dar atenție, au fost lansați și noi pantofi Puma. De la pantofi de alergare rezistenți și atletici, cu culori atractive (modelul Electric Thunder), până la modele mai elegante, cu suprapuneri din neopren (modelul Tsugi).

7. Pantofi Asics

Acest tip de pantofi, ca multe alte companii, a început prin a produce pantofi de alergare.

Și, ei bine, rămâne în continuare un favorit al bărbaților și al femeilor pasionate de sport. Dar, în timp, a reușit să își diversifice produsele și să își câștige un loc ca fiind mai mult decât 'o altă companie de pantofi de alergare'.

Modelele sale readuc în actualitate pantofii de stradă atât de populari printre skateboarderi, dar cu culori mai moi și caracteristici sportive, cum ar fi durabilitatea și tălpile amortizate.

Poate părea un amestec ciudat, dar când le veți încerca, veți vedea că pantofii Asics chiar funcționează.

8. Pantofi de sport Converse

svg%3E

Cu o istorie de peste 100 de ani, pantofii Converse se numără printre cei mai populari pantofi din lume, și asta pe bună dreptate.

Pentru că, în ciuda faptului că au o mare varietate, modelul lor Chuck Taylor All-Star, cu sau fără vârfuri înalte, a depășit toate previziunile de vânzări și a rămas în memoria colectivă pentru generații întregi.

Adică, pentru ca pantofii creați în 1917 să fie în continuare lider de vânzări în SUA și Marea Britanie, trebuie să fi făcut ceva bine.

Poate din cauza designului lor unic. Poate pentru că sunt disponibile în toate culorile și mărimile, așa că le poți combina cum vrei. Oricare ar fi motivul, conversele au dobândit un statut de neatins.

Deci, dacă nu le aveți încă, ce mai așteptați?

9. Adidași Saucony

Să ne întoarcem pentru un moment la pantofi de exerciții fizice, pentru că vreau să menționez o marcă care, în opinia mea, merită mai multă popularitate.

Saucony au un stil retro, cu culori moi care, în final, le conferă o estetică remarcabilă pe piață.

În același timp, aceștia au tălpi de cauciuc rezistente, care pot rezista la joggingul din timpul antrenamentelor și vă oferă o oarecare amortizare. Dar aceștia oferă și pantofi cu proprietăți absorbante.

Deci sunt perfecte pentru orice atlet.

10. Pantofii Y-3

Născut dintr-o colaborare între Adidas și designerul japonez Yohji Yamamoto, modelul Y-3 este un model destul de diferit față de celelalte pe care le-am menționat.

Sunt subțiri și cu vârfuri subțiri, dar cu tălpi groase și lucioase. Poate că este prea ciudat pentru unii oameni. Dar a reușit să mulțumească mulți cumpărători, așa că puteți să o încercați.

Ca fapt divers, numele său simbolizează munca lui Yamamoto și a celor de la Adidas. Y reprezintă numele creatorului (Yamamoto), 3 reprezintă logo-ul cu trei bare, caracteristic pentru Adidas, iar cratima reprezintă legătura dintre cei doi. 10. Pantofi Nike

svg%3E

11. Pantofi Nike

svg%3E

Deși cei pantofi Adidas fac tot ce pot, Nike va fi întotdeauna un concurent dur pe piață. Nu numai datorită produselor sale, ci și datorită fiabilității și istoriei sale.

Pantofii Nike sunt în continuare cei mai preferați de mulți sportivi din întreaga lume. Fie că este vorba de pentru femei sau bărbați , Nike și-a respectat promisiunile și a oferit produse de neuitat.

Cu succese precum Air Max, Air Force 1, Nike Air și Air Jordan (toate cu destule variații în design) și o istorie de inovații tehnologice, Nike ocupă un loc imbatabil.

În plus, ei sunt cei care au făcut ca pantofii din Back to the Future 2 să devină realitate. Cum să nu iubim această companie?

12. Pantofi Etnies

Pantofii Etnies sunt foarte asemănători cu Vans, datorită faptului că ambele sunt concepute și purtate în special de skateboarderi.

S-ar putea să nu fie la fel de populare ca Vans. Dar ele oferă totuși mult confort și sunt destul de durabile.

Deci, dacă nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra Vans, acestea sunt o alternativă bună.

13. Pantofi de sport Gucci

Am menționat o mulțime de pantofi sport, dar să nu uităm de modă și eleganță.

Și asta pentru că adidașii lor din piele sunt exact asta: eleganți. Sunt îngrijite, foarte frumoase și vă oferă o prezență mai rafinată. Ca și cum ați fi un membru al familiei care a fondat acea companie.

Și merită remarcat faptul că și Gucci a avut parte de succese de-a lungul anilor. La fel ca modelul Ace, sau multe alte modele cu design retro, dar la fel de elegante și rafinate.

Pantofii de sport Gucci sunt unul dintre preferații mei personali și tocmai din motivele menționate mai sus.

14. Adidași Under Armour

Acum să ne întoarcem la pantofii sport, pentru că mai am o ultimă marcă de recomandat: Under Armour.

Pantofii Under Armour sunt ideali pentru orice activitate fizică. Nu numai pentru durabilitatea și rezistența lor, ci și pentru confortul pe care îl oferă. De asemenea, au tălpi de cauciuc groase și durabile.

Fie că este vorba de alergare, sărituri, baschet sau plimbări lungi, acestea sunt perfecte pentru sportivii lumii.

15. Pantofi Reebok

Equipar-Magazine

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, un alt must-have.

Fondată în Marea Britanie și în prezent o filială a Adidas, Reebok este o altă companie veterană de pe piață. A obținut nenumărate succese, datorită designului retro al pantofilor săi de sport, care a transcendat pentru a deveni un simbol.

Da, Reebok nu a fost la cel mai bun nivel acum câțiva ani. Dar, încetul cu încetul, și-au revenit. Și astăzi, nu ești nimeni dacă nu ai unul dintre pantofii lor de sport retro.

Club (care oferă eleganță și clasă), Classic (care a devenit popular în rândul hipsterilor din SUA) și Workout (destinat sportivilor și disponibil în diferite culori atractive) domină în prezent vânzările.

Așadar, chiar dacă nu sunt la nivelul celor de la Adidas, pantofii Reebok sunt un must-have pentru ținuta ta.