Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 20.08.2019, că, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, subunități ale brigăzii de apărare de coastă din cadrul corpului de armată au fost alertate pentru executarea unui exercițiu tactic.

 

După alertare, personalul și tehnica au fost scoase din locul de dislocare permanentă și deplasate în poligonul Angarsky, în care se află raionul indicat pentru faza activă a exercițiului.

 

În timpul marșului, militarii au desfășurat activități de apărare a coloanelor de tehnică militară împotriva atacurilor aviației și a grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

 

În poligon, subunitățile vor executa misiuni de blocare și distrugere a adversarului convențional, în condiții de teren muntos.

 

Exercițiul tactic este unul cu dublă partidă. Una dintre subunități va avea ca misiune amenajarea unor poziții ascunse în teren muntos, iar cealaltă va trebui să descopere adversarul, să-l blocheze și să-l nimicească.

 

Căutarea adeversarului va fi efectuată cu întrebuințarea aparatelor de zbor fără pilot și a subunităților de cercetare.

 

În total, la exercițiu participă peste 400 de militari și aproape 100 de unități de tehnică militară și specială, precum și subunități de UAV-uri din compunerea corpului de armată al FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, exercițiul tactic se desfășoară la nivel companie.

Subunitățile participante la acesta aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

21 august 2019
Alertarea brigăzii de apărare de coastă a trupelor ruse din Crimeea

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE