28 decembrie 2020

Cătălin Costea

  Înainte de sărbătoarea Crăciunului, ambasadorul SUA la Moscova, John Sullivan, în vârstă de 61 de ani, a scris o scrisoare către Moș Crăciun, care a fost postată pe site-ul misiunii diplomatice. 

 

În scrisoarea sa, trimisă în glumă, diplomatul l-a asigurat pe Moș Crăciun că s-a comportat bine pe tot parcursul anului 2020, a purtat mască medicală și a menținut distanța socială impusă de pandemie, după care a cerut câteva cadouri.

 

Ambasadorul și-a dorit o nouă crosă de hochei, vaccinul COVID-19 și pantofi de alergat. Sullivan este cunoscut ca pasionat de hochei încă din copilărie.

 

Deși în Rusia cadourile de sub brad se deschid pe 1 ianuarie, pe 26 decembrie Ministerul rus al Afacerilor Externe a comentat, tot în glumă, scrisoarea diplomatului american către Moș Crăciun.

 

“Stimate ambasador, v-a îndeplinit Moș Crăciun visul de vaccinare? Dacă nu, atunci Moș Gerilă al nostru are un cadou pentru dumneavoastră. Vaccinul Sputnik V este aprobat pentru utilizare în cazul persoanelor cu vârsta peste 60 de ani” - este mesajul postat pe contul oficial de Twitter al ministerului rus de externe.

 

Ambasadorului i s-a recomandat, de asemenea, să țină seama de indicațiile jurnalistei Tina Kandelaki cu privire la pantofii sport.

 

“Stimate ambasador Sullivan, sunt sigură că Moș Crăciun ar fi fericit să pună o pereche de Asics Gel-kayano sub brad pentru dumneavoastră. Nu ratați alergările. În timp ce alergați poate aveți o revelație privind relațiile dintre țările noastre”, a scris cunoscuta jurnalistă rusă.

 

John Sullivan a fost numit ambasador al Statelor Unite la Moscova în urmă cu un an, în decembrie 2019.

 

Ambasadorul SUA în Rusia i-a scris o scrisoare lui Moș Crăciun și a primit răspuns de la MAE rus 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE