Antivirus

mejor-antivirus

Obișnuiam să am un antivirus gratuit, dar într-o zi un super virus a intrat în server și de acolo în calculatorul meu, distrugând o mulțime de fișiere de lucru.

A fost traumatizant, am pierdut datele bancare și a trebuit să încep de la zero un proiect care era aproape gata, iar ei se duceau chiar și la telefonul meu mobil de fiecare dată când îl conectam la calculator pentru a-l încărca.

Pentru a rezolva situația și a afla care este cea mai bună opțiune, am descărcat mai multe versiuni de încercare, dar m-au enervat cu atâtea reclame și mesaje enervante. Așa că am decis să caut cel mai bun antivirus de pe piață.

A avea un astfel de program pe calculator este întotdeauna un mare avantaj, deoarece are grijă de datele tale, te protejează de dăunători și nu va trebui să faci muncă suplimentară.

Ideal este să alegeți una care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Cel mai bun antivirus

Care este cel mai bun antivirus?

Atunci când alegeți un antivirus ar trebui să știți clar ce să căutați înainte de a mejor-antivirus

cumpăra produsul, evident, ideal ar fi ca acesta să fie o tehnologie de bună calitate, care să vă ofere o protecție reală și să consume puține resurse.

Este important să alegeți ceva adaptat la nevoile dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți copii, este posibil să doriți unul cu un filtru pentru copii, dar dacă îl utilizați la serviciu, filtrele anti-spam, anti-pishing și de distrugere a hârtiei pot fi mai potrivite pentru a nu vă încetini mașina.
Dacă sunteți implicat în activități administrative, un dispozitiv de protecție a identității și filtre de confidențialitate sunt esențiale.

Ar trebui să vă uitați la compatibilitate, ar trebui să funcționeze bine pe sistemul dvs. de operare și cu atât mai bine dacă funcționează și pe alte dispozitive inteligente. O comparație vă va ajuta întotdeauna să luați deciziile corecte.

Dacă încă nu vă puteți hotărî ce să cumpărați, puteți arunca o privire la aceste sugestii.

Iată cele mai bune produse antivirus:

1. Kaspersky Total Security Antivirus

Protejează totul și împotriva a orice

51TFY-tLpuL

Vezi pretul Emag

Dacă vrei să te conectezi la calculator cu siguranța că datele tale sunt bine protejate, ar trebui să alegi Kaspersky.

Marele avantaj este că, cu ajutorul acestuia, vă puteți păstra confidențialitatea datelor digitale în siguranță în timpul tranzacțiilor financiare online și puteți împiedica infractorii cibernetici să vă spioneze cu propria cameră web.

Ocupă doar 600 MB de spațiu pe hard disk, cu o memorie RAM minimă de 1024 MB. Este compatibil cu Windows 10, Mac și Android.

2. Software antivirus Panda Global Protection

Criptează fișierele

41RVy6olweL

Vezi pretul Emag

Marca Panda este atât de încrezătoare în produsul său încât vă oferă despăgubiri în cazul în care calculatorul dumneavoastră este infectat cu un virus.

Este un produs care vă va proteja de conținutul nepotrivit, mai ales dacă aveți copii. Acesta optimizează dispozitivele și vă va oferi protecție împotriva infractorilor cibernetici.

Un alt punct forte este că este capabil să curețe calculatorul prin eliminarea cookie-urilor și a fișierelor temporare care îl fac lent și greu de utilizat.

Aveți nevoie doar de 256 MB de RAM și atât!

3. Norton Security Deluxe 2017

Cu o tehnologie exclusivă

51s+2o-QS5L

Vezi pretul Emag

Cu o actualizare constantă la cea mai recentă versiune, acest antivirus este cel mai potrivit dacă doriți să vă protejați identitatea atunci când faceți tranzacții online.

Punctul său forte este că acționează asupra calculatorului, protejându-l complet de viruși malițioși și alți dăunători cibernetici, este anti-malware și anti-spyware. Acesta va distruge rapid orice amenințare online.

Este potrivit pentru 5 dispozitive PC, Mac, Smartphone și chiar Tablet. Tehnologia App Advisor trimite alerte cu privire la aplicațiile periculoase înainte de a le descărca.

4. McAfee Antivirus Plus

Multi-dispozitiv

51PZOY3AMJL

Vezi pretul Emag

Antivirusul McAfee este ideal pentru un computer de birou, dar va funcționa perfect și pe alte platforme, deoarece este multi-dispozitiv, funcționează bine chiar și pe Android.

Este un produs care vă va oferi o protecție bună, vine cu un serial de activare și vă va ține calculatorul liber de dăunători timp de un an întreg înainte de a trebui să reînnoiți licența.

Este accesibil și funcționează perfect și ocupă puțin spațiu, fără a fi prea invaziv.

5. G DATA Internet Security

Sigur și performant

41qKhC8A7yL

Vezi pretul Emag

Echipat cu tehnologie germană care vă oferă un firewall puternic împotriva troienilor, keyloggers și a altor viruși web, acest antivirus este ceea ce aveți nevoie pentru a vă proteja datele și copiii de pericolele de pe internet.

Acesta este cel mai ieftin produs din selecția noastră și este foarte recomandat dacă sunteți utilizator al platformei Windows în diferitele sale versiuni.

Cei care îl au spun că este fiabil, de înaltă performanță și că vă va păzi calculatorul ca un câine de pază.