Aparat anti celulita

mejor-masajeador-anti-celulítico

Obținerea celui mai bun aparat de masaj anticelulitic este un pas important în combaterea pielii cu coajă de portocală. Mai mult de o fată și-ar dori să scape de acele imperfecțiuni de pe picioare, fese și stomac înainte de începerea verii. Dacă nu le-ați încercat, nu ar fi deplasat. Mulți utilizatori le-au recomandat pe site-urile online, susținând că celulita poate fi învinsă și că este un mit că este ireversibilă.

Desigur, atunci când îl căutați pe cel mai potrivit, trebuie să țineți cont de lucruri precum un preț economic sau accesibil, un raport calitate-preț bun și un brand recunoscut. Ideea este că vă garantează că veți obține rezultatele pe care le doriți, pe termen scurt sau mediu.

Există o mare varietate de aparate de masaj anticelulitic pe piață, așa că înainte de a cumpăra puteți verifica părerea altor persoane care au testat unele dintre ele pentru a lua o decizie mai bună.

Cele mai bune aparate de masaj anticelulitic

Care este cel mai bun aparat de masaj anticelulitic?

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune opțiuni, puteți arunca o privire la aceste 5 dispozitive. Acestea au fost foarte bine cotate și multe persoane le folosesc pentru a eradica grăsimea localizată.

În acest fel, veți avea o idee mai bună despre ceea ce aveți nevoie și veți putea compara cele mai puțin costisitoare cu cele mai eficiente. Așa că până când îl găsești pe cel mai potrivit, OK? Mai jos puteți verifica și câteva sfaturi despre cum să scăpați de celulită cu ajutorul aparatului de masaj.

Iată cele mai bune aparate de masaj anticelulitic :

1. Maser anticelulitic Glo910 GLO

31eClmZVsqS

Vezi pretul Emag

Este un sistem profesional de lipo-modelare, care, la rândul său, este un aparat de masaj reductor electric cu un cap din silicon zimțat. Materialul este hipoalergenic și poate fi utilizat pentru tratarea burții, feselor, picioarelor, șoldurilor și spatelui. Are un motor silențios cu tehnologia 'Silente-Light Motion'.

Intensitatea sa poate fi reglată electronic și exercită o bună presiune asupra țesutului subdermal. Acesta include două butoane de alimentare luminoase și un sistem de siguranță care îl oprește după 30 de minute de utilizare.

Aplicarea este complet nedureroasă și se pot adăuga capete complementare. Este conceput de medici dermato-esteticieni pentru a fi utilizat de persoane fără experiență.

2. Aparat de masaj anticelulitic Solac Sculptural ME7711

31RlnGC0rFL

Vezi pretul Emag

Acest aparat cu triplă acțiune realizează masaje circulare excentrice, presiune pneumatică și tratament cu lumină infraroșie. Această lumină nu afectează vederea, așa că nu sunt necesari ochelari de protecție.

Cele 6 capete ale sale sunt interschimbabile pentru a se adapta la diferite tipuri de celulită. Are o putere reglabilă. Acesta aduce un accesoriu din țesătură care se plasează atunci când se folosește capul ondulat. Se oprește după o jumătate de oră, ca sistem de siguranță.

Masajul este relaxant și activează circulația, obținând rezultate rapide prin reducerea pielii cu coajă de portocală încetul cu încetul.

3. Aparat de masaj anticelulitic Medicura Ardes ARD.M240

411OPvoHWCL

Vezi pretul Emag

Cu 4 capete interschimbabile. Două dintre ele au o funcție anticelulitică, iar celelalte sunt folosite pentru masaj și relaxare. Puterea sa este sporită atunci când este combinată cu o cremă sau un ulei reducător. Este livrat cu un regulator de intensitate, infraroșu și o husă de depozitare. Garantează rezultate vizibile după primele 6 săptămâni de utilizare constantă. Poate fi folosit și pentru ameliorarea durerilor de spate și de gât.

Liniște și un raport calitate-preț foarte bun.

4. HoMedics CELL-100- EU anti-cellulite massager

41k2x5HSBRL

Vezi pretul Emag

Pentru a trata celulita și pentru a avea picioare mai tari acest echipament este foarte bun. Acesta bate și încălzește pentru a îndepărta grăsimea localizată. Aceasta stimulează fluxul sanguin și oxigenează zona afectată, astfel încât aceasta își recuperează producția normală de celule și colagen. Acesta vine cu trei accesorii, unul specific pentru grăsimea de pe picioare, unul pentru brațe și ultimul pentru tratament localizat. Puteți alege intensitatea cu care funcționează.

Designul este ergonomic și adaugă o curea elastică care îmbunătățește aderența, deoarece este ținut în mână. Este electric și trebuie să fie conectat la priză pentru a funcționa.

5. Aparat de masaj anticelulitic Medisana 88540

31+DNHNuCtL

Vezi pretul Emag

Deși pare manual, nu este. Trebuie să fie conectat la rețeaua electrică, dar acest lucru îi conferă puterea a două masaje eficiente. Bineînțeles, vine cu un adaptor cu un cablu lung pentru confortul utilizatorului. Este ușor de curățat, deoarece capetele sale 3×2 sunt detașabile.

Designul este foarte practic și este făcut pentru automasaj și se potrivește la mână cu o curea. Are un preț foarte economic. Se folosește pentru a pregăti țesuturile înainte de aplicarea unei creme anticelulitice.

Este ușor de utilizat și se recomandă între 15 și 20 de minute de fiecare dată pentru a evita rănile.

 

Ce este celulita?

masajeador-anticelulitico

Este acel aspect neregulat al pielii care este produs de retenția de lichide, grăsimi și reziduuri celulare în zone localizate ale corpului. Combinația acestor trei elemente determină formarea unui fel de masă gelatinoasă sub suprafața pielii, care o deformează. Acesta este motivul pentru care unii oameni o numesc și piele de coajă de portocală.

Este vizibilă mai ales pe picioare, fese, brațe și stomac.

Care sunt cauzele celulitei?

Se știe că are un factor ereditar. Dacă vreunul dintre

părinții, mătușile, unchii sau bunicii dumneavoastră a suferit de această boală, cel mai probabil ați moștenit-o. Este, de asemenea, un produs al geneticii.

Pe de altă parte, dacă nu faceți exerciții fizice, dacă aveți un stil de viață sedentar și, de asemenea, consumați multe calorii, puteți fi siguri că, dacă nu a apărut, este pe cale să apară într-o anumită parte a corpului dumneavoastră.

Consumul de alcool sau fumatul pot juca, de asemenea, un rol în apariția mai rapidă a acesteia. În plus, stresul din viața de zi cu zi se adaugă, de asemenea, la posibilele cauze ale acestei afecțiuni.

Există mulți alți factori care pot juca un rol, cum ar fi schimbările hormonale, problemele de circulație a sângelui, purtarea de haine strâmte și statul în picioare pentru perioade lungi de timp. Aceasta din urmă, apropo, duce adesea și la vene varicoase.

Tipuri de celulită

În funcție de caracteristicile lor, se pot distinge 3 tipuri de celulită, care afectează în mod diferit persoanele afectate:

Face ca pielea să pară flască și gelatinoasă. Acesta este probabil cel mai frecvent tip și afectează cele mai multe persoane. Lipsa de exerciții fizice și vârsta sunt factori care contribuie la apariția acesteia și la localizarea confortabilă pe brațe și picioare. Cel mai rău este că le face să danseze cu fiecare mișcare și cu ajutorul gravitației. Foarte enervant.

Este mai adânc, deci provoacă o sensibilitate mai mare. Poate fi foarte dureroasă la atingere sau chiar și fără a o atinge. Se manifestă prin întărirea țesutului, formând blocuri de noduli compacți.

Această duritate poate provoca ruperea țesuturilor și apariția temutei vergeturi.

Aceasta este o combinație a celor două tipuri anterioare și apare pe picioare, care sunt de obicei foarte umflate de la șold la degete. Nu provoacă neapărat durere, dar uneori poate fi resimțită. Partea optimistă a lucrurilor este că tratamentul este mai ușor și este cel mai puțin frecvent dintre cele două.

Fazele celulitei

În cazul celulitei moi, care este cea pe care majoritatea femeilor doresc să o combată în diferite zone ale corpului, aceasta poate avea diferite grade. Dacă nu este tratată la timp, aceasta poate crește și deveni mai vizibilă.

Este nedureroasă, nu are simptome și poate fi observată doar la microscop.

Este vizibilă atunci când pielea este ciupită. Acesta din urmă își pierde în mod vizibil din elasticitate.

Este mult mai vizibil decât cele anterioare. Este vizibilă atunci când persoana se ridică în picioare, deoarece zonele în care este localizată sunt presate de efectul gravitației și fac ca pielea să pară aspră.

Este cel mai vizibil dintre toate. Acesta poate fi văzut în orice poziție: în picioare, culcat sau așezat.

Oricine poate avea celulită

Există de studii care au arătat că 9 din 10 femei din lume suferă de celulită. Aceasta reprezintă aproximativ 85% din femeile din întreaga lume. Dar nu se termină aici, pentru că 10% dintre bărbații din întreaga lume au și ei celulită.

Problema este că această afecțiune poate afecta persoane de ambele sexe și la orice vârstă. Nici nu face distincție dacă sunteți slab sau supraponderal. Depinde într-adevăr de toate cauzele pe care le-am menționat mai devreme.

Mituri despre celulită

Există tratamente care sunt oferite pentru a elimina grăsimea localizată, dar acestea sunt adesea doar paliative. Acestea nu elimină complet celulita. De exemplu:

Acestea întind temporar pielea. Sunt bune pentru a ieși la tapas dacă ești fată și vei purta fustă. Acestea nu rezolvă cu adevărat problema, dar îți oferă o imagine mai bună pentru câteva ore.

Acestea sunt, de asemenea, soluții temporare. Ceea ce fac ele cu adevărat este să usuce țesuturile, făcându-le să pară ferme și tensionate. Cu toate acestea, efectul lor nu este de lungă durată și, prin urmare, problema va rămâne ascunsă acolo și va reapărea atunci când crema va fi întreruptă.

Se utilizează pentru a elimina porțiuni mari de țesut adipos, atunci când o persoană a fost obeză și când, la slăbire, pielea sa a fost întinsă și flască. De asemenea, este utilizat pentru a elimina acumulările de grăsime localizată în locuri nedorite.

Dar adevărul este că, în unele cazuri, grăsimea poate reveni și chiar agrava starea dumneavoastră.

Cum să alegi cel mai bun aparat de masaj anticelulitic

41mGTPuTQ+L

O cremă, un peeling sau un balsam nu vor rezolva definitiv o problemă precum celulita. Acest lucru se datorează faptului că grăsimea și reziduurile celulare care o cauzează se află mult mai adânc în derm decât poate ajunge o cremă.

Un tratament mult mai eficient este cel care stimulează mai multe straturi și poate produce o reducere reală a grăsimii. Aici intervine un aparat de masaj care elimină grăsimea dacă este folosit în mod constant până la atingerea obiectivului: picioare, fese și stomac fermi pentru un corp în costum de baie.

Pentru a-l alege pe cel mai potrivit, ar trebui să luați în considerare aceste tipuri de aparate de masaj.

  • Aparate de masaj cu vacuum sau cu ultrasunete

Sunt foarte ușor de utilizat, motiv pentru care au devenit populare. Este avantajos să le folosiți deoarece promovează drenajul limfatic și activează sistemul celular și imunitar al pielii.

Îmbunătățesc circulația sângelui și producția de colagen. Mobilizează depozitele de grăsime și lichide, permițând persoanei să le elimine în mod natural. Acestea sunt dotate cu tehnologie de terapie cu vacuum.

  • Degetele cu role sau mobile

Cele cu role au un preț scăzut în comparație cu altele disponibile pe piață. Acestea sunt ușor de găsit în orice unitate medicală comercială.

De asemenea, acestea sunt ușor de cumpărat online. Pentru a le face să reducă grăsimea, se exercită diferite niveluri de presiune pentru a stimula fluxul sanguin. Astfel se elimină resturile celulare și grăsimea depusă.

Cele cu degete mobile de masaj sunt foarte eficiente și funcționează la viteze diferite. Aceste viteze le fac să vibreze automat, astfel încât sunt mai confortabile pentru utilizator, care nu trebuie să exercite presiune. Există mai puțină tensiune.

Acest aparat de masaj cu infraroșu este un reductor de grăsime puternic. Acest lucru se datorează faptului că emite raze electromagnetice care pătrund în dermă suficient de adânc pentru a ajunge la țesutul adipos și a-l reduce. Căldura este foarte utilă în dizolvarea acestuia.

Pe lângă toate acestea, adaugă un efect de relaxare a mușchilor tratați și eliberează tensiunea și stresul.

Vreun dezavantaj?

Unele dintre aceste echipamente sunt foarte scumpe. Recomandarea este să discutați cu un maseur profesionist care vă poate sfătui cu privire la zonele pe care ar trebui să lucrați și cum să folosiți aparatul de masaj anticelulitic.

De asemenea, este important să le alegeți pe cele pentru uz casnic pentru cei care sunt începători și neexperimentați. Acestea sunt de fapt mai ieftine. Cu excepția cazului în care, desigur, sunteți un profesionist și aveți nevoie de echipamente de înaltă tehnologie care costă mai mulți euro, atunci mergeți pe ea!

În cazul aparatelor de masaj cu ultrasunete și al celor care includ lumină infraroșie, dacă sunt utilizate fără discernământ, fără a respecta instrucțiunile, pot provoca arsuri.

Masajele cu role pot necesita mult mai mult timp și efort pentru a obține rezultate vizibile.

Cum se utilizează un aparat de masaj anticelulitic

Sfaturi în plus față de utilizarea dispozitivului de masaj anticelulitic

Nu este suficient să cumpărați dispozitivul și să începeți să îl utilizați. Deși nu o vei vedea eliminată 100% (odată ce a apărut, va încerca mereu să revină) pentru a reduce celulita cât mai mult posibil ar trebui să iei în considerare următoarele tipuri de tratamente și, de asemenea, aceste sfaturi:

Cu mese echilibrate și un aport suficient de lichide, va fi mult mai ușor să reduceți grăsimea și să rămâneți bine, fără grăsime.

Puteți folosi creme de slăbire după aplicarea masajului. Aceasta din urmă pregătește dermul pentru a absorbi ingredientele din cremă. Veți vedea îmbunătățirea rapidă combinată cu tratamentul pe termen lung.

  • Folosiți-l în timpul sarcinii

Nu există nicio contraindicație pentru masaj în timpul sarcinii. Dimpotrivă, îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce aduce mai mult oxigen la bebeluș. În plus, este un tratament preventiv pentru celulită și vergeturi care apar în această etapă.

Deși presiunea ajută la desprinderea mai rapidă a grăsimii, nu o faceți niciodată atât de mult încât să provocați durere. Ideea este de a îmbunătăți starea pielii, nu de a o deteriora sau de a o face să se înnegrească.

Deși ați putea crede că direcția cea mai bună de utilizare a aparatului de masaj este cea descendentă, de fapt, cea mai bună este cea ascendentă. Prin mișcări circulare, de jos în sus, grăsimea pe care doriți să o îndepărtați se dizolvă și se desprinde mai ușor.

Întrebări frecvente

Cât de des ar trebui să folosesc un aparat de masaj anticelulitic?

În mod optim, se recomandă utilizarea aparatului de masaj de 3 ori pe săptămână, pe o perioadă de 3 până la 4 luni. După această perioadă, reduceți frecvența la 2 ori pe săptămână, până când începeți să observați schimbări în corpul dumneavoastră. Folosiți-l apoi o dată pe săptămână, până când ajungeți la o dată pe lună, pentru a evita inversarea rezultatelor.

Dacă faceți mai puțin decât atât, nu va fi nicio îmbunătățire. Zona pe care îl aplicați va fi probabil mai fermă și mai uniformă timp de câteva zile, dar efectul va dispărea rapid dacă nu îl aplicați în mod constant. Acesta este un obicei care necesită multă consecvență, așa că disciplina va fi cheia succesului.

Ajută masajul anticelulitic la reducerea indicelui de masă corporală?

Din punct de vedere tehnic, aparatul de masaj anticelulitic nu elimină în mod direct grăsimea sau reduce greutatea corporală, dar ajută la mobilizarea depozitelor de grăsime localizate, ceea ce, împreună cu o dietă echilibrată și o rutină de exerciții fizice, poate duce la o reducere semnificativă a dimensiunilor.

De asemenea, aceste dispozitive îmbunătățesc aspectul pielii, conferindu-i fermitate, reduc retenția de lichide, machiind vergeturile, îmbunătățesc circulația sângelui și elimină toxinele din organism.

Ajută masajul anticelulitic la reducerea dimensiunii coapselor?

Da. Coapsele și vițeii se pot îngrășa foarte mult în funcție de obiceiurile alimentare și de echilibrul hormonal. Vestea bună este că aparatul de masaj anticelulitic poate ajuta la reducerea acestui efect nedorit. Pentru a face acest lucru, ar trebui să o aplicați de la vițel în sus, dinspre partea interioară spre cea exterioară, urmând o traiectorie liniară, pentru a îmbunătăți circulația limfatică.

Ce alimente reduc efectul aparatului de masaj anticelulitic?

O modalitate de a spori efectul aparatului de masaj anticelulitic este de a urma o dietă echilibrată care să excludă alimentele cunoscute în prezent ca favorizând apariția celulitei. Printre acestea se numără: brânza, sosul pentru grătar, pizza, băuturile răcoritoare, conservele, margarina, mezelurile și alimentele foarte sărate.

De asemenea, se recomandă evitarea băuturilor care induc retenția de lichide, inclusiv cafeaua, alcoolul etilic și băuturile foarte îndulcite. Pe scurt, evitați alimentele procesate cu arome și coloranți artificiali.

Folosirea aparatului de masaj anticelulitic provoacă durere?

Inițial, poate provoca un ușor disconfort, datorită faptului că mobilizarea grăsimii localizate și reactivarea circulației sanguine este un proces dificil de adaptat. Un astfel de disconfort se manifestă mai ales la nivelul coapselor. Dar, dacă sunteți consecvent, acest lucru va fi temporar și, de îndată ce veți începe să vedeți rezultate, nu veți mai dori să renunțați.