Aparat de cafea cu capsule

la-mejor-cafetera-de-cápsulas

Cei care au cel mai bun aparat de cafea cu capsule știu că acest aparat poate deveni un prieten de nădejde. Mai ales atunci când nu ai auzit ceasul deșteptător dimineața. Dacă ceasul a întârziat o jumătate de oră la serviciu și vă simțiți somnoroși, o ceașcă de cafea vă deschide ochii.

Aceste mașinuțe sunt foarte bune pentru a prepara rapid și ușor băuturi atunci când vă grăbiți. Chiar și în mijlocul după-amiezii, când munca începe să devină aglomerată și ai nevoie de ceva care să te pună pe picioare.

Pentru cei care locuiesc singuri acasă, acestea sunt, de asemenea, foarte practice. Dacă vă este prea lene să instalați un întreg aparat de cafea pentru o singură persoană, atunci un aparat de cafea ca acesta vă va face viața mai ușoară.

Cele mai bune aparate de cafea cu capsule

Care este cel mai bun aparat de cafea cu capsule?

Cu siguranță, ceea ce vă doriți este o cafea bună, care să fie gata rapid, fără prea multe complicații. De asemenea, puteți prepara o cantitate mică dacă sunteți singurul care o va bea. Nu sunteți singura persoană care face sau dorește acest lucru. Mai mulți utilizatori au testat aparatele de unică folosință și au făcut recomandări online.

Merită să verificați aceste comparații și să țineți cont de opinii și recomandări înainte de a vă investi euro. Puteți obține unele îndrumări cu acest top 5, care include cele mai bine cotate mașini în prezent pe Amazon.

Iată cele mai bune aparate de cafea cu capsule:

1. Mașină de cafea cu capsule Nespresso Inissia XN 1001

Eficientă din punct de vedere energetic

31PU6cz5PAL

Vezi pretul Emag

Special concepută pentru cești de macchiato, are o tavă rabatabilă pe care se poate așeza în timp ce se servește băutura. Recipientul poate conține până la 11 capsule folosite, iar rezervorul are o capacitate de puțin peste o jumătate de litru de apă. Pompa produce o presiune de până la 19 bar. Are un design frumos și este disponibil într-o varietate de culori. Este, de asemenea, ecologic prin respectarea consumului de energie. După 9 minute de neutilizare, se oprește automat.

Se încălzește foarte repede, în mai puțin de 25 de secunde, și începe să pregătească cafeaua. Include un adaptor pentru pahare mari. Este accesibil, iar calitatea este foarte bună. Foarte ușor de curățat și de întreținut.

2. DeLonghi Dolce Gusto Jovia EDG250.B

Băutura multiplă

41Vogh5zT-L

Vezi pretul Emag

Cu acest espressor se pot prepara mai multe băuturi diferite, cu lapte, espresso, ciocolată și ceai. Tava sa poate fi ajustată la trei înălțimi diferite, dar nu are o capacitate pentru băuturi foarte mari. Presiunea pe care o exercită este de 15 bar. Nu trebuie să vă faceți griji că veți vărsa apă fierbinte sau că vă veți arde folosindu-l. Acesta încorporează un sistem de siguranță care îl împiedică să evacueze apă dacă suportul pentru capsule nu este la locul său.

Designul său este elegant și modern și funcționează silențios. Prețul său este economic în comparație cu altele.

3. Bosch Tassimo Vivy

Compact pentru a economisi spațiu

31qLuIl55cS

Vezi pretul Emag

Producătorul îl descrie ca având un design compact care economisește spațiu în bucătărie. Și chiar este mic, măsurând 251 x 169 x 298 mm. Se potrivește cu ușurință pe orice raft. Partea bună este că poate fi adaptat la diferite dimensiuni de pahare, deoarece suportul este detașabil. Funcționează automat și își indică starea cu ajutorul luminilor LED. Rezervorul are o capacitate de 0,7 litri de apă.

Este, de asemenea, un aparat de băutură multiplă, deoarece puteți prepara nu numai diferite tipuri de cafea, ci și ciocolată și ceai. Este ușor de curățat și vine cu un manual de instrucțiuni, ceea ce este foarte convenabil pentru începători.

4. Krups Dolce Gusto Oblo

Un design cool

41Se-vNYLnL

Vezi pretul Emag

Să faci un con leche cu el este uimitor. Designul său este frumos, original și, în același timp, compact și convenabil. O completare fantastică pentru o bucătărie la modă. Acesta măsoară 17 x 30 x 23 cm. Capacitatea rezervorului său este mai mare decât a altor aparate de cafea, deoarece are o capacitate de 0,8 litri. Presiunea ajunge la 15 bar. Este un aparat multi-băutură și ecologic, deoarece are o funcție de oprire automată după 5 minute de inactivitate. Are un sistem manual și o tavă reglabilă la trei înălțimi.

Este solidă și foarte fiabilă. Adevărul este că face o cafea mai bună decât altele și mai fierbinte. Prețul este foarte bun. Economice în comparație cu alte mașini.

5. Krups KP 100B

Mică și confortabilă

31SJ6Bt9noL

Vezi pretul Emag

Este frumoasă, iar designul său este foarte modern și practic. Poate fi combinat cu orice bucătărie. Sistemul său este manual pentru cei care preferă să supravegheze prepararea băuturii. Face o cafea bună și poate fi folosit pentru a prepara alte băuturi, cum ar fi ciocolata și ceaiul. Face ceva zgomot, dar dacă nu este o pacoste, este total tolerabil.

Deoarece este manual, nu are un sistem de oprire în caz de inactivitate, așa că este mai bine să vă asigurați că îl opriți când ați terminat.

Raportul preț/calitate este foarte bun, este foarte accesibil.

 

Ce este un aparat de cafea cu capsule?

Este un aparat pentru prepararea cafelelor individuale, la-mejor-cafetera-de-cápsulas

adică pentru o singură ceașcă la un moment dat. Este destul de practic atunci când nu doriți să preparați atât de mult. În plus, în funcție de marcă și model, este foarte versatilă și poate servi ceai, ciocolată și mai multe variante de cafea, cum ar fi cappuccino, latte macchiato, latte tradițional etc.

Cum funcționează? Foarte simplu, într-adevăr. Apa este plasată într-un recipient în partea din spate a aparatului. Apoi, una câte una, capsulele sunt plasate într-un compartiment. Pe piață există multe mărci de cafea care oferă această prezentare.

Aceste capsule sunt fabricate din materiale precum aluminiul și plasticul. Acestea conțin pudră de cafea, ciocolată, ceai și alte băuturi special concepute pentru aceste aparate de cafea.

Odată pornit și pregătit, aparatul începe să toarne apă caldă sau rece, la alegere, și se amestecă cu pulberile, una câte una. În cele din urmă, în câteva momente aveți cafeaua gata de băut.

De ce să cumperi unul?

Avantajul unui astfel de aparat de cafea este tocmai caracterul practic al preparării unei singure băuturi în același timp. Acestea sunt foarte convenabile pentru a fi activate dimineața, când doar unul sau doi din casă doresc cafea. Sunt, de asemenea, foarte utile pentru cei care lucrează acasă sau care dețin funcții importante cu birouri personale.

Ele devin un mare ridicător de dispoziție atunci când ziua sau munca a devenit grea, dar trebuie neapărat să vă continuați sarcinile.

Unul dintre avantajele acestora, potrivit mărcii, este posibilitatea de a controla gustul, textura și cantitatea de băuturi. De asemenea, deoarece sunt mai puțin voluminoase, ocupă mai puțin spațiu.

În plus, aparatul de cafea cu un singur serviciu este foarte ușor de curățat și aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici pe care le oferă utilizatorilor săi.

Controversele aparatelor automate de cafea cu capsule

Fiecare pro are un contra. Cu toate că aceste aparate de cafea pot fi avantajoase, există și unele dezavantaje.

Primul dezavantaj este costul utilizării capsulelor în locul cafelei măcinate la kilogram sau în boabe. Acest lucru se datorează faptului că, în plus față de ambalajul exterior, capsulele au materialul lor suplimentar de prelucrare din care provin amestecurile.

Fiecare pachet vine cu o anumită cantitate de cești pe care le puteți prepara și, odată ce se termină (ceea ce poate fi foarte curând), va trebui să slăbiți pasta pentru a cumpăra o nouă doză raționalizată cu amestecuri din băutura dumneavoastră.

Al doilea dezavantaj este un dezavantaj al majorității aparatelor de cafea din această clasă. Aceasta este că modelul de capsulă nu este compatibil. Ce înseamnă asta? Dacă aveți poftă de un amestec de mokaccino de la o marcă și nu se potrivește cu marca aparatului dumneavoastră de cafea, atunci nu aveți noroc. Nu veți putea să vă beți cafeaua. Aceasta este adevărata controversă.

Majoritatea aparatelor de cafea cu capsule vă obligă să folosiți marca lor. Aceasta este o chestiune de drepturi, dar îi afectează pe consumatori. Cu toate acestea, unii producători și-au dat seama de această eroare și au încercat să vândă aparate cu un sistem compatibil cu mai multe tipuri de capsule.

 

Avantajele aparatului de cafea cu capsule

Trebuie să țineți cont de faptul că poate doriți să plătiți puțin mai mult pentru a beneficia de aceste aparate utile.

Știm că cafeaua tradițională este mult mai ieftină. Cu toate acestea, în cazul aparatelor obișnuite, trebuie să vă faceți timp să calculați cât de multă cafea veți prepara, ceea ce nu este cazul aparatelor cu o singură porție.

Cu ele aveți deja cantitatea de infuzat și o puteți doza pentru a vă pregăti băutura după bunul plac, în orice moment al zilei, rapid.

Acesta din urmă este un alt mare avantaj: viteza. Dacă întârziați la o întâlnire, nu trebuie decât să umpleți cana termică în aparatul de cafea și sunteți gata de plecare. În mai puțin de un minut, poți pleca cu poțiunea ta magică fierbinte sau rece oriunde dorești.

Și încă ceva... nu trebuie să slujești doar pentru tine. Dacă doriți, puteți pregăti căni pentru mai multe persoane într-un timp scurt. Fiind un aparat care prepară o cafea mai bună, mai variată și alte băuturi exotice, este foarte bun pentru a mulțumi gusturile oaspeților dumneavoastră după masă.

Cum se alege cel mai bun?

Pentru a vă achiziționa propriul aparat de cafea cu o singură porție, trebuie să știți ce să căutați. Este o idee bună să verificați dacă unul este mai accesibil, dar în același timp garantează o calitate bună. Cel mai ieftin nu este întotdeauna bun, dar există mai multe opțiuni din care puteți alege.

Dar printre caracteristicile indispensabile ale acestor aparate de uz casnic pe care ar trebui să le verificați se numără:

Pentru iubitorii de deep L, acesta este un punct foarte important. În funcție de gusturile și preferințele fiecărei persoane, se prepară mai mult sau mai puțin tare. Aparatele de acest tip vă ajută să controlați acest lucru, astfel încât băutura să fie exact cum trebuie.

Dacă acasă sau la birou sunt două sau mai multe persoane cărora le plac ceștile mici și două sau mai multe persoane care preferă o cană super, nicio problemă. Există modalități de a ajusta cantitatea de ciocolată, ceai sau cafea pe care doriți să o beți de fiecare dată.

Cu cât capacitatea rezervorului este mai mare, cu atât se pot face mai multe porții. Așadar, este bine să țineți cont de acest aspect atunci când vă decideți.

Faptul că aparatele de cafea oferă mai mult de o opțiune de preparare, făcând ciocolată sau ceai, este un avantaj real. În zilele noastre există o mare varietate de a gusta diferite arome și corpuri de băuturi. De aceea, este important să aveți un echipament care poate funcționa cu toate aceste alternative sau cel puțin cu câteva dintre ele. În plus, trebuie să evaluați dacă acestea funcționează automat sau manual.

Ce ar trebui să luați în considerare înainte de a cumpăra un aparat de cafea cu capsule

Deoarece există multe disponibile, în magazine și online, pentru a alege cel potrivit trebuie să evaluați următoarele condiții:

Având în vedere varietatea de opțiuni, este posibil să se găsească una care să îndeplinească toate așteptările și să aibă un preț scăzut sau cel puțin mai ieftin. Cel mai bine este să nu optați pentru cea mai scumpă, ci pentru cea care vă satisface cu adevărat nevoile în ceea ce privește aruncarea, viteza și versatilitatea.

  • Cât de repede doriți cafeaua în ceașcă?

Verificați specificațiile fiecărei alternative pentru a vedea cât de repede vă puteți pregăti băutura. Pentru multe dintre ele poate dura un minut pentru a prepara prima ceașcă și ceva mai puțin pentru următoarea. Există versiuni fără carafă care pot servi până la 12 cești deodată, așa că depinde și de nevoile dvs. și de câte persoane doresc cafea în momentul preparării.

  • Aveți nevoie de liniște?

Dacă vă deranjează zgomotul pe care îl fac aparatele electrocasnice, puteți căuta un aparat de cafea care să precizeze silențiozitatea, deși, de obicei, acestea sunt destul de silențioase.

Nu este vorba de a lua aparatul cu tine, ci de capacitatea acestuia de a umple pahare mari de băutură. Ideea este de a le putea lua cu tine atunci când ieși în oraș. Există modele realizate cu gândul la acest tip de utilizator care are nevoie de mai multă cafea la pachet. Astfel, dozatorul picură la o înălțime mai mare pentru a putea servi în cești și căni mai înalte. Multe dintre ele oferă, de asemenea, tăvi de sprijin detașabile în acest scop.