Aparat de masaj

las-mejores-almohadas-masajeadoras

Dacă sunteți una dintre acele persoane care obișnuiesc să încheie ziua cu mușchii încordați și obosiți, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă oferiți o ședință care să vă elibereze de durerile corpului . De aceea, cu gândul la tine, am trecut în revistă cele mai bune perne de masaj sau perne de masaj care îți vor permite să obții o relaxare profundă și să îți sporești starea generală de bine.

Este bine cunoscut faptul că terapiile efectuate de fizioterapeuți oferă o ameliorare a stresului. Cu toate acestea, ele sunt adesea foarte scumpe.

Prin urmare, pentru a contracara această afecțiune și pentru a vă recupera după leziuni la nivelul gâtului, omoplaților și spatelui, există numeroase produse pe piață la un preț mai moderat.

Unul dintre aceste dispozitive sunt pernele de masaj, care au avantajul de a fi portabile și compacte. Acest lucru le permite să fie utilizate oriunde în casă sau la birou și chiar să fie luate în călătorii de afaceri și de agrement.

Cu toate acestea, deoarece există multe aparate de masaj cu caracteristici și calitate de fabricație diferite, am creat acest ghid pentru a vă ajuta să selectați aceste dispozitive terapeutice utilizate frecvent.

Cele mai bune perne de încălzire pentru masaj Shiatsu

Care este cea mai bună pernă de masaj?

A venit momentul să facem un tur prin cele mai bune perne de masaj care sunt disponibile la vânzare atât în numeroase magazine fizice, cât și în portaluri online bine cunoscute .

În acest fel, veți fi la un pas de a cumpăra cel mai potrivit produs pentru a vă reface sănătatea musculară și vigoarea mentală.

Vă prezentăm aici cele mai bune perne de masaj:

1. Naipo Maser pentru gât și spate

Cu standarde înalte de execuție, destinat unui public pretențios, care cere tot ce este mai bun în ceea ce privește funcțiile și estetica acestui tip de aparat. Perna este echipată cu 2 perechi de capete, care oferă diferite tipuri de masaj: bidirecțional și termal, și poate fi aplicată în combinație.

Prin intermediul tehnologiei sale și prin simpla apăsare a unui buton de pe pernă, vă puteți bucura de o frământare profundă care emulează mâinile unui terapeut experimentat. Prin funcția sa termică , vă calmează mușchii dureroși, eliberând presiunea și ajutând la promovarea recuperării părților amorțite.

este versatilă, astfel încât designul său poate fi adaptat fie la zona gâtului, a spatelui sau a trapezului. Este prevăzut cu un capac durabil, detașabil, care poate fi spălat manual.

Deși are un adaptor electric, este dotat cu o baterie care, odată încărcată, permite utilizarea pentru o perioadă de o oră. În plus, este inclus un încărcător auto, în cazul în care doriți să beneficiați de avantajele funcțiilor sale în timp ce conduceți. Este de o calitate excelentă și are o garanție de 2 ani.

2. Beurer MG-145

515Lg3xXZLL

Vezi pretul Emag

Binecunoscuta marcă Beurer, oferă o pernă excelentă de formă universală, dar cu tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o relaxare a musculaturii într-un mod eficient și profund.

Are 4 capete rotative configurate să se rotească 2 în sensul acelor de ceasornic și 2 în sens invers.

Este echipat cu o funcție de lumină și căldură, ideală pentru a oferi atât relaxare, cât și stimulare profundă coapselor, zonei lombare, gâtului sau oriunde aveți nevoie.

Este moale și confortabilă și este inspirată de tehnicile de masaj japoneze cunoscute sub numele de shiatsu, care promovează bunăstarea fizică, emoțională și spirituală.

Sistemul său dezvoltat de masaj deblochează canalele energetice, favorizând autoreglarea organismului, întinerirea și o mai bună calitate a vieții.

În raport cu alte produse, este foarte accesibil.

3. Naipo Shiatsu Neck Massage Pillow

Cu un cost mai economic, renumita marcă prezintă un alt model de pernă de masaj capabilă să ofere o experiență superioară atunci când vine vorba de eliberarea tensiunii musculare.

Aceste beneficii sunt obținute prin încorporarea a 4 capete și a unei funcții avansate care permite să iradieze lumina infraroșie și să concentreze căldura care se disipează din părțile sale, pe părțile inflamate ale corpului.

Datorită materialelor de fabricație ușoare, dar rezistente și a designului compact, perna Naipo este confortabilă și ușor de utilizat acasă, la birou sau în mașină.

Creată în urma diferitelor studii de ergonomie, designul acestei perne se adaptează perfect la forma conturată a zonei cervicale, dorsale, abdominale, a gambei și a coapselor.

Cei de la Naipo îți oferă în cele din urmă o garanție de 2 ani.

4. GHB Shiatsu Massage Pillow

511wH565XhL

Vezi pretul Emag

GHB ne oferă de data aceasta o pernă de masaj ideală pentru cei care au suferit un fel de rănire sau accident.

Cu o culoare elegantă de ciocolată, acest dispozitiv portabil are 4 noduri de frământare încorporate care vă vor permite să simțiți, de la primele rutine, o ușurare incredibilă a acelor disconforturi și leziuni suferite la nivelul mușchilor și nervilor.

Designul pernei ortopedice în formă de U se adaptează perfect de-a lungul gâtului, trapezului, gambelor, picioarelor, feselor, abdomenului etc.

Este util pentru toate mediile în care vă aflați de obicei. Prezentarea sa include un cablu de alimentare pentru acasă, precum și un adaptor pentru utilizarea în vehicul.

Are o bandă elastică care vă permite să atașați dispozitivul la diferite tipuri de mobilier. Este complet transportabil, ceea ce îl face ideal pentru călătorii frecvente.

Are, de asemenea, un bulb roșu pentru a transfera în musculatură, ligamente și tendoane, o îmbunătățire a circulației sângelui.

5. Perna de masaj Shiatsu Nobebird

vă oferă perne de masaj amortizate care vă vor permite să eliberați tensiunea, durerea și oboseala acumulate în picioare, șolduri și zona lombară.

Este echipat cu 4 capete rotative și o funcție de căldură cu infraroșu deosebit de utilă pentru creșterea flexibilității, promovarea somnului și accelerarea recuperării musculare.

Fiecare rutină are o durată de 15 minute de terapie și este însoțită de un adaptor de alimentare pentru utilizarea acasă și în mașină. În plus, vine cu o husă practică pentru a o putea lua oriunde.

Acest sigiliu se caracterizează prin calitatea sa verificată în ceea ce privește confortul și prin robustețea materialelor sale. De asemenea, are o putere mare și o husă lavabilă cu material antiderapant.

Cu siguranță veți fi fericiți să cumpărați acest aparat de masaj silențios și, cel mai bine, este unul dintre cele mai puțin costisitoare cu o calitate imbatabilă.

 

Ce este o pernă de masaj?

almohada-de-masaje

Deși unele dispozitive de masaj nu pot fi la fel de eficiente ca tratamentele oferite de un fizioterapeut, există câteva produse portabile specializate care se pot apropia de ameliorarea de care aveți nevoie.

Printre exemple se numără pernele de masaj. Acestea sunt concepute pentru a oferi individului o frământare profundă.

Conform opiniei experților, una dintre cele mai relevante caracteristici ale acestora este faptul că terapiile de relaxare oferite de aceste dispozitive pot fi obținute cu ușurință atât la domiciliu, cât și în alte locuri.

În plus, acestea sunt ideale pentru întărirea și calmarea prin căldură a unor zone precum gâtul, umerii și partea superioară a coloanei vertebrale.

Caracteristici de care trebuie să țineți cont

Caracteristicile fiecărei plăcuțe terapeutice pot varia în funcție de producător, așa că este important să verificați unele caracteristici pentru a ști dacă acestea corespund sau nu cu ceea ce căutați cu adevărat. Din acest motiv, vă recomandăm următoarele sfaturi:

Înainte de a decide ce pernă de masaj ar fi cea mai utilă pentru dumneavoastră, ar trebui să începeți cu o evaluare primară a nevoilor și preferințelor dumneavoastră. De cele mai multe ori, utilizatorii sunt mulțumiți de cel puțin două opțiuni terapeutice care însoțesc relaxarea și frământarea: căldura și vibrațiile.

Majoritatea unităților de masaj vă permit să activați sau să dezactivați opțiunea de încălzire. În ceea ce privește vibrațiile, le puteți regla la o intensitate mai mare sau mai mică. Chiar și aceste tampoane au opțiuni în cadrul rutinelor lor pentru a relaxa mușchii atunci când sunt prea încordați.

Cele mai multe dintre aceste aparate de masaj pot fi folosite pentru dureri de gât , de spate și de manșetă a rotorilor. Cu toate acestea, unele pot fi folosite și pentru alte zone, cum ar fi abdomenul, picioarele și chiar mâinile și picioarele.

Prin urmare, înainte de a achiziționa unul dintre aceste dispozitive, ar trebui să aveți în vedere ca acesta să fie cât mai versatil posibil și să aibă opțiuni variate de masaj pentru diferite părți ale corpului, deoarece acest lucru vă va economisi bani, evitându-vă să cumpărați ulterior o altă pernă specializată .

Unele dintre cele mai bune produse sunt prevăzute cu curele încorporate, astfel încât să le puteți fixa pe scaune și chiar pe scaunul din mașină.

De asemenea, acestea pot fi utilizate într-o varietate de poziții, cu avantajul că nu vor aluneca din loc. O alternativă care este utilă mai ales dacă vă aflați la volan.

Cele mai multe tampoane de masaj folosesc căldura pentru a relaxa mușchii și a elibera nodurile din gât. Această caracteristică oferă, fără îndoială, rezultate terapeutice mai bune decât cele fără această tehnologie.

Acest lucru se datorează faptului că căldura ajută la relaxarea mușchilor, permițând ca funcțiile de masaj să pătrundă în zonele cele mai profunde ale țesuturilor și este, de asemenea, plăcut pentru acele nopți reci de iarnă, deoarece va duce la o mai mare relaxare, eliberând supraîncărcarea de muncă acumulată pe trapezul dumneavoastră.

Comparând fotoliile și pernele de masaj, constatăm că pernele de masaj sunt una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile pentru consumatori. Cele mai multe dintre aceste plăcuțe de încălzire costă între 20 și 65 de euro, însă puteți obține un preț mai bun dacă sunteți atent la reducerile disponibile în magazinele online, cum ar fi.

Unul dintre avantajele incontestabile este că, dacă suferiți de disconfort muscular cronic și îl tratați prin angajarea unui fizioterapeut pentru o oră, costul unei astfel de ședințe poate valora la fel de mult ca și cumpărarea unui tampon de masaj. Cu toate acestea, avantajul acestui dispozitiv este că îl puteți utiliza ori de câte ori este necesar, fără a plăti mai mulți bani pentru el.

Majoritatea oamenilor își vor folosi pernele de masaj acasă, dar dacă vă gândiți să profitați de portabilitatea lor în mașină, asigurați-vă că dispozitivul include un încărcător pentru vehicul sau un adaptor de alimentare .

Capetele de masaj sunt părțile care fac magia din spatele acestor perne. Acestea sunt părțile electronice responsabile pentru a vă oferi o frământare profundă.

O regulă excelentă de care trebuie să țineți cont este că, cu cât aceste dispozitive oferă mai multe capete, cu atât este asigurată o relaxare de mai bună calitate.

Beneficiile utilizării unei perne de masaj electric la domiciliu

Utilizarea unei perne de masaj electric are multiple motive pentru care este convenabil să le folosești:

  • În primul rând, nu trebuie să plecați de acasă. Pur și simplu îl conectați la o priză electrică și le puteți utiliza în confortul propriei case.
  • Cu acest dispozitiv medical, vă puteți trata afecțiunile în timp ce vă aflați la serviciu, acasă sau chiar în timpul călătoriilor.
  • Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la deplasarea la un terapeut și la prețul pe care aceștia îl plătesc de obicei.
  • Deoarece mulți oameni sfârșesc prin a acumula tensiune în mușchii gâtului și trapezului, prin masarea acestor zone nu numai că vă veți elibera mușchii, dar veți obține și o relaxare totală și o ameliorare a stresului.
  • Utilizarea regulată va contribui la îmbunătățirea fluxului sanguin, a circulației și a tensiunii arteriale. Acest lucru se datorează faptului că acestea simulează performanța unui fizioterapeut, obținând astfel o stare de bine a zonelor afectate, mai ales atunci când sunt configurate setările de căldură.
  • Dacă aveți o postură proastă, o circulație deficitară sau dacă acumulați o cantitate considerabilă de tensiune la nivelul spatelui, gâtului și umerilor, acest produs vă este destinat, deoarece multe dintre aceste dispozitive au fost concepute pentru a oferi efecte regenerative.

Cum se utilizează o pernă de masaj Shiatsu

Cum se creează o atmosferă relaxantă în casa ta

Pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile unei perne de masaj, veți dori să creați o atmosferă confortabilă și caldă care să vă permită să nu vă distrageți atenția.

Pentru a face acest lucru, primul pas este să alegeți un loc liniștit, de preferință cu lumină slabă.

Apoi puteți aprinde o lumânare și stropiți cu un parfum relaxant , cum ar fi lemn de santal, iasomie, lavandă sau trandafir.

După ce ați creat un mediu liniștit, va trebui să decideți dacă să țineți ferestrele deschise sau închise. Vă recomandăm să vă acordați un moment liber de distrageri și zgomot.

Muzica de fundal în timpul acestor ședințe poate contribui, de asemenea, la crearea unei atmosfere subtile. Prin urmare, vă recomandăm să redați o piesă cu sunete și melodii continue, pe care o puteți programa automat.

De asemenea, vă recomandăm să opriți orice dispozitiv digital înainte de a începe ședința de masaj. În acest fel, nu veți fi distras de bâzâit atunci când primiți un e-mail sau WhatsApp pe telefonul mobil.

În cele din urmă, trebuie să vă poziționați pe un scaun sau pe o canapea, conectând și așezând perna terapeutică peste zonele musculare pe care doriți să le relaxați.