Aparat de masaj pentru gat si umar

el-mejor-masajeador-de-cuello-y-hombros-shiatsu

Uneori, rutina și munca ne pot provoca multă tensiune. Ne gândim chiar că nici măcar cel mai bun aparat de masaj pentru gât și umeri nu ne-ar putea elibera de durerile musculare și de stres. Dar adevărul este că, în zilele noastre, există multe astfel de aparate de masaj capabile să ne ajute eficient. Utilizarea lor contribuie la eliberarea de acele poveri negative ale întregii săptămâni.

Dacă nu la birou, atunci și acasă, uneori ridicăm lucruri grele sau facem un efort care ne provoacă un disconfort ulterior. A avea un dispozitiv care să ofere o ușurare la momentul potrivit este fenomenal, haideți! Important este să știi cum să o alegi pe cea potrivită, care oferă o calitate bună la un preț scăzut sau cel puțin accesibil.

Opinia altor utilizatori care au încercat un aparat de masaj este foarte valoroasă atunci când vine vorba de a face o alegere. Fie că este vorba de un magazin sau de internet, este bine să cunoașteți experiențele oamenilor atunci când cumpărați astfel de echipamente.

Cele mai bune aparate de masaj pentru gât și umăr

Care este cel mai bun aparat de masaj pentru umăr și gât?

Cei care au testat deja diverse aparate de masaj recomandă, de exemplu pe Amazon, aceste 6 ca fiind cele mai eficiente. Puteți încerca să aruncați o privire pentru a vă face o idee mai clară despre funcțiile pe care acest tip de echipament trebuie să le îndeplinească și despre diferitele prețuri care există pe piață.

Iată dintre cele mai bune aparate de masaj pentru umăr și gât:

1. Aparat de masaj cervical Donnerberg ORIGINAL NM089

41eIzzaYcIL

Vezi pretul Emag

S-a bazat pe tehnica de masaj Shiatsu și poate masa întregul corp. Are o funcție de lumină infraroșie care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Acesta include 8 capete rotative care se rotesc în două direcții și în 3 viteze. Designul este conceput ergonomic pentru a se adapta la diferitele zone care trebuie tratate. În cazul în care masajul este pe umeri și gât, mâinile pot fi așezate pentru a le sprijini pe o pereche de curele flexibile încorporate în aparat.

Partea bună este că ameliorează contracturile și este ideal pentru masajul cervical. Este perfect pentru a te relaxa, în plus greutatea sa nu este prea mare și exercită o ușoară presiune care colaborează la întregul proces.

2. Aparat de masaj pentru umăr și gât Beurer MG-150

41yyhzfWiJL

Vezi pretul Emag

Acesta este unul dintre dispozitivele care funcționează cu percuție. Tratamentul este profund, dar cu o intensitate perfect reglabilă.

De fapt, are 6 niveluri diferite din care puteți alege. Acesta este conceput pentru a acoperi umerii și gâtul. Funcționează cu o putere de 60 W. Are o durată maximă de funcționare de 15 minute, după care se oprește din motive de siguranță.

Acesta este momentul ideal pentru a vă relaxa, mai mult decât atât poate provoca acțiunea inversă, suprastimulând mușchii și provocând o tensiune mai mare.

3. Naipo Neck and Shoulder Massager MGS-150D

Este unul dintre modelele bine dozate și promițătoare, deoarece încorporează un set de 8 noduri capabile să ofere o acțiune de frământare care reduce tensiunea și chiar calmează mușchii obosiți.

În plus, construcția sa în formă de T se adaptează în mod optim la forma gâtului; astfel, rolele incluse în acest aparat de masaj sunt capabile de mișcări de rotație bidirecționale care acționează nu numai asupra gâtului și spatelui, ci și asupra feselor, coapselor, burții sau gambei.

Iar funcția sa de căldură vă permite să vă bucurați de un masaj și de sesiuni de termoterapie ușoară care pătrund în piele pentru a ameliora durerile musculare, articulare și ligamentele. Cel mai bun lucru este că este foarte ușor de utilizat, datorită panoului său de control intuitiv, cu doar câteva butoane.

4. Aparat de masaj electric shiatsu Thinp

41ITIpO0qLL

Vezi pretul Emag

Picioarele, umerii, gâtul și talia pot fi calmate cu acest aparat de masaj ușor de utilizat, care are 8 role care se rotesc în două direcții pentru a lucra mușchii cei mai tensionați. Oferă terapie prin căldură pentru ameliorarea stresului și a tensiunii.

Este alimentat de la rețeaua electrică, ceea ce înseamnă că trebuie să fie întotdeauna conectat la o sursă de alimentare. Partea bună este că vine cu un adaptor pentru a fi folosit atât acasă, cât și în mașină.

Dispune de un sistem de siguranță care se oprește după 10 minute de utilizare legală. Aceasta pentru a evita rănile cauzate de stimularea excesivă sau de căldură.

5. Dispozitiv de masaj pentru gât și umeri RENPHO

41glhCMxmhL

Vezi pretul Emag

Oferă încălzire ușoară cu infraroșu pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și a elimina mai rapid contracturile.

Dispune de o opțiune de percuție pentru masaj prin atingere. De asemenea, are 2 direcții de mișcare în cele 8 noduri de masaj profund. Este practic pentru utilizare pe diferite părți ale corpului, cum ar fi picioarele, gleznele, brațele, umerii, spatele și gâtul.

În cazul în care simțiți tensiune în timpul condusului, este inclus adaptorul auto. Nu puteți rata sistemul său de oprire automată după 15 minute, pentru a proteja utilizatorul de arsuri sau leziuni musculare cauzate de masaje prea lungi.

6. WR Cervical Shiatsu Massager

41RF6Vc2j1L

Vezi pretul Emag

Acest echipament oferă stimulare cu terapie cu căldură în infraroșu și rotație 3D, cu o durată maximă de 15 minute. Oferă relaxare la nivelul umerilor, gâtului, spatelui, stomacului, picioarelor, brațelor, șoldurilor și picioarelor. În acest timp, este capabil să elimine tensiunea din articulații, ligamente și mușchi. Cântărește în jur de 1500 g, ceea ce este tolerabil și ajută la exercitarea presiunii pentru un tratament mai eficient.

Este durabilă și poate fi curățată cu o cârpă umedă. Plasarea acestuia în locul potrivit poate reduce disconfortul provocat de iritarea nervului sciatic.

Ce este un aparat de masaj pentru gât și umeri?

el-mejor-masajeador-de-cuello-y-hombros-shiatsu

Dispozitiv echipat cu capete rotative vibrante, de obicei capabil să furnizeze terapie prin căldură. Are rolul de a ameliora durerea și tensiunea din mușchii și ligamentele situate în zona gâtului și a umerilor.

În funcție de utilizare și de model, poate fi folosit și ca aparat de masaj pentru picioare sau pentru a elimina durerile de gât, de spate și de articulații.

Avantajele de a avea un aparat de masaj pentru gât și umeri

Investiția într-un aparat de masaj bun poate aduce multe beneficii nu doar pentru sănătatea ta, ci și pentru buzunarul tău. de ce? Luați aminte:

  • Relaxați-vă și eliberați tensiunea

Un masaj bun poate ajuta nu numai la diminuarea sau eliminarea durerii. De asemenea, poate ajuta la activarea circulației, la relaxarea și tonifierea mușchilor, la creșterea flexibilității și la facilitarea mișcărilor naturale ale corpului.

  • Să-ți aline durerile acasă

Nimic nu e ca acasă. A putea să vă tratați durerile în intimitatea propriei case, în confortul patului sau al unui șezlong, este un adevărat privilegiu care nu trebuie ratat, mai ales dacă o puteți face în pijamale!

Acest echipament electric include, de obicei, un panou de control cu funcții de reglare a tipului și intensității masajului. De asemenea, viteza și căldura cu care doriți să o aplicați pe zona dureroasă. Multe dintre ele au o limită de timp pe care o puteți decide și sisteme de siguranță pentru a se opri după utilizare.

În orice geantă îl puteți transporta oriunde, deoarece, având o structură moale, poate fi pliat. Așadar, este complet portabil. Îl puteți lua cu dvs. de acasă, de la birou sau chiar și în timpul călătoriilor. Nu este nevoie să suferiți pentru că nu aveți o modalitate de a vă liniști durerea.

Este suficient să vă conectați aparatul de masaj sau să îl porniți pe cel fără fir pentru a avea o soluție rapidă pentru tensiunea musculară. Nu mai trebuie să așteptați programări la spa sau la chiropractică pentru a vă remedia problema.

Tocmai pentru că îl aveți la îndemână, odată ce ați făcut achiziția, puteți să vă folosiți dispozitivul ori de câte ori aveți nevoie și să vă scutiți de drumuri la un salon de masaj specializat. Bineînțeles, este vorba despre dureri minore, tensiune musculară datorată stresului și altele asemenea. Atunci când este vorba de dureri musculare cronice și foarte intense, cel mai bine este să mergeți la medic.

Câte tipuri de aparate de masaj există?

4107OImP31L

Deși există întotdeauna persoane care vin cu ceva nou, există cel puțin 4 tipuri de aparate de masaj pentru gât și umeri care sunt cele mai populare datorită caracterului lor practic, calității și funcției.

Acestea sunt aparatele de masaj cu cel mai simplu sistem. Acestea pot fi fabricate din plastic dur sau din lemn. Utilizatorul trebuie să le treacă peste zona dureroasă, aplicând o presiune ușoară pentru a obține o ușurare. Pentru cei care au nevoie de un tratament mai îndelungat pentru a se simți mai bine, s-ar putea să nu fie cele mai potrivite. În plus, pentru a obține rezultate satisfăcătoare, trebuie să știi cum să faci mișcările pentru a calma afecțiunea. Acestea sunt adesea cele mai economice, dar cel mai simplu nu este întotdeauna cel mai ușor.

Se mai numesc și aparate de masaj electrice portabile. Motivul este tocmai pentru că se folosesc ținându-le cu o singură mână. Acestea sunt mici pentru a asigura o mai bună aderență. Cele mai multe dintre ele funcționează cu baterii reîncărcabile, iar utilizatorul trebuie să le treacă cu mișcări repetate peste zona afectată pentru a produce senzația de calmare.

Arată mari, dar avantajul lor este că trebuie doar să le așezi pe zona dureroasă și să le pornești pentru a începe să primești un masaj relaxant. Echipamentul de masaj este învelit într-o suprafață moale care înfășoară divin zona dureroasă. În plus, dispune de opțiuni de încălzire și chiar de vibrații, care ajută la ameliorarea tensiunii și oferă un tratament complet.

Când suntem încordați, nu doar gâtul și umerii ne dor. De asemenea, putem simți disconfort la nivelul brațelor, spatelui, picioarelor și picioarelor. Aceste tipuri de dispozitive au rolul de a calma toate aceste părți ale corpului. Bineînțeles, au și vibrații, încălzire și mișcări rotative care relaxează foarte bine utilizatorul.

Nu e nevoie de prea multe explicații. O pernă de masaj are o formă de U și poate fi folosită pentru a fi întinsă pe un pat sau întinsă pe un fotoliu, unde poate primi confortabil masajul pe care îl oferă. Există unele dintre acestea care au formă de U pentru a se extinde puțin mai mult spre umeri. Cu toate acestea, ele nu sunt la fel de învăluitoare precum cele pentru gât și umeri sau ca aparatele de masaj 'all-in-one'.

Este o chestiune de gust și de nevoi, dar este mai bine să le cunoaștem varietățile pentru a putea alege.

Ce trebuie să cauți la un aparat de masaj pentru gât și umeri

masajeador-de-cuello-y-hombros

Dacă ai deja o idee despre tipul de aparat de masaj pe care îl dorești, acum trebuie să verifici dacă acesta are toate condițiile necesare pentru a elimina oboseala musculară. Iată ce trebuie să verificați înainte de a cumpăra:

În funcție de model, dispozitivul poate percuta sau vibra. În primul caz, mici ciocane încorporate ating ușor mușchii tratați pentru a încuraja relaxarea. Vibrația, pe de altă parte, este o mișcare blândă și continuă, capabilă să realizeze un masaj shiatsu .

În cazul în care zona care urmează să fie tratată este foarte sensibilă, este mai bine să se folosească vibrații pentru a nu provoca leziuni. Dacă nu, percuția poate fi o idee excelentă pentru o ameliorare mai rapidă.

Unele pot avea nevoie de mai multă energie decât altele pentru a funcționa corect. Percuționiștii sunt aproape întotdeauna cei mai avizi de putere. Dacă vă doriți un consum mai mic de energie, puteți opta pentru cele cu vibrații.

Mărimile variază, în special în ceea ce privește pantalonii de tip 'all-in-ones' și gât și umeri. Țineți cont de măsurile dumneavoastră înainte de a cumpăra, astfel încât să nu vă alegeți o mărime prea mică sau prea mare.

Pentru o ușurare rapidă, căldura este de mare ajutor. De aceea, recomandarea este de a le prefera pe cele care încorporează această funcție. Acestea sunt chiar mai bune cu diferite niveluri de căldură din care se poate alege în funcție de toleranța utilizatorului. Numărul de viteze ar trebui să fie, de asemenea, o caracteristică de luat în considerare.

De unde să cumpărați un aparat de masaj pentru gât și spate?

Întrebări frecvente

Masoarele pentru gât și spate consumă multă energie?

Nu, acestea sunt dispozitive cu un consum foarte redus, deoarece consumul de energie nu depășește 100 W. În plus, sesiunile de masaj sunt de obicei scurte, așa că nu va trebui să vă faceți griji că veți plăti prea mult la factura de electricitate.

Ar trebui să iau măsuri de precauție atunci când folosesc un aparat de masaj pentru spate și gât?

Nu este recomandat persoanelor cu stimulatoare cardiace sau diabeticilor, conform diferitelor studii. În mod similar, nu este posibil să fie folosit la duș sau în cadă, deoarece este un dispozitiv electric, și nici nu este recomandat pentru a fi folosit atunci când dormiți în pat. Utilizarea sa ar trebui să se limiteze la canapea sau la un scaun pe care să puteți sta confortabil pe durata întregii ședințe.

Surse:

Terapia prin masaj pentru durerile de gât și umăr: o revizuire sistematică și o meta-analiză - Evid Based Complement Alternat Med