Aproximativ 80 de avioane Il-76MD au fost redislocate în cadrul exercițiului “Centru-2019”

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 17.09.2019, că, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, aproximativ 80 de avioane Il-76MD aparținând Aviației Militare de Transport a Forțelor Aerocosmice au fost redislocate pe aerodromuri operative din Regiunile Ivanovo, Ulyanovsk, Saratov și Ryazan.

 

Pentru prima dată, un număr atât de mare de avioane ale Aviației Militare de Transport vor fi întrebuințate, simultan, pentru desantarea efectivelor și tehnicii subunităților aparținând Trupelor de Desant Aerian pe o singură platformă de aterizare.

 

La exerițiu participă echipaje din cinci regimente ale marilor unități din Tver și Orenburg, precum și din cadrul Centrului pentru întrebuințarea în luptă și recalificarea personalului de zbor al Aviației Militare de Transport.

 

Piloții și navigatorii echipajelor Aviației Militare de Transport au început pregătirea practică a desantării în masă cu studiul traiectelor de zbor de pe patru aerodromuri și raionului de lansare a desantului aerian, precum și problemelor de organizare a traficului aerian în ordine strânsă de luptă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, episodul cu desantarea din avioane de tip Il-76MD va fi efectuat în ultimele zile ale exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, în poligonul Donguz.

Avioanele au fost deplasate pe aerodromurile unde vor fi ambarcate personalul și tehnica subunităților aparținând Trupelor de Desant Aerian.

În acest an, a mai fost executată, în două rânduri, o desantare masivă a militarilor Diviziei 7 Desant-Asalt din Novorossiysk, din care una în Crimeea. La cele două activități au participat câte 40 de avioane militare de transport de tip Il-76MD.

 

 

Mulțumim pentru încredere
17 septembrie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro