Ascutitor electric

mejor-sacapuntas-electrico

Nu m-am gândit cât de important este să ai cel mai bun ascuțitor electric de creioane până când aproape mi-am tăiat jumătate de deget folosind un cutter pentru a-mi ascuți creioanele de lucru.

De când am terminat facultatea de design, am descoperit că vocația și cel mai mare talent al meu este acela de a fi ilustrator, așa că am nevoie de un ascuțitor bun pentru a-mi menține instrumentele de lucru în ton.

Când am început am folosit un simplu ascuțitor de creioane din cupru , dar am ajuns să fiu epuizat, cu mâinile obosite și degetele dureroase de la ascuțit, așa că mi-am dat seama că acele dispozitive manuale complicate și obositoare nu sunt pentru mine.

Un coleg mi-a spus despre versiunile electrice și chiar mi-a recomandat cel potrivit pentru creioanele Faber Castell , care sunt cele pe care le folosesc cel mai mult în munca mea.

Trebuie să vă spun că aceste dispozitive sunt utile și vă vor face viața mult mai ușoară, ideal este să luați cel mai puțin costisitor care să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Cele mai bune ascuțitoare electrice de creioane

Care este cel mai bun ascuțitor electric de creioane?

Depinde de munca pe care o faceți pentru a obține o ascuțitoare bună pentru creioane. Principalul lucru aici este să faceți o comparație , să verificați producătorii, prețul, calitățile și performanțele

Dacă îl veți folosi ocazional, poate că un ascuțitor cu manivelă vă va fi de folos, dar dacă vă numărați printre cei care folosesc acest instrument în munca dumneavoastră în mod constant, veți avea nevoie de ceva mai modern.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este tipul și dimensiunile creionului, întotdeauna am recomandat să căutați versiuni cu două găuri pentru a vă ajuta să ascuțiți creioane de diferite diametre.

Există, de asemenea, problema dacă va fi folosit doar de copii sau doar de adulți, aici va trebui să țineți cont de problema siguranței pentru a evita tăieturile și rănile.

În orice caz, important este să alegeți un dispozitiv accesibil care să vă satisfacă așteptările și cerințele. Dacă încă nu știi ce să cumperi, poate că această listă te va ajuta.

Iată cele mai bune ascuțitoare de creioane electrice:

1. Ascuțitoare automată de creioane BU3002 de Oladwolf

Cum se utilizează. Potrivit pentru școală și birou

41IliDDGdgL

Vezi pretul Emag

Proiectat pentru a funcționa cu baterie sau cablu USB, acest ascuțitor de creioane este potrivit pentru casă, școală sau birou.

Are o lamă din oțel inoxidabil SK5, este mic, portabil și are o funcție de siguranță care oprește dispozitivul atunci când creionul sau creionul este scos.

Ascute creioane și creioane colorate de diferite dimensiuni, cu două orificii, unul pentru creioanele obișnuite de 6 până la 8 mm și celălalt pentru creioanele de 9 până la 12 mm.

Folosește baterii AAA și vine cu șase lame interschimbabile ca piese de schimb.

Este ușor de utilizat și ușor de curățat, cu un rezervor mare.

2. Topersun Ebes013 ascuțitoare electrică de creioane Topersun Ebes013

Eficient și rapid

41ijcUUmUNL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru birou, școală, acasă sau în mediul de birou, acest ascuțitor de creioane ascute rapid și ușor fără a consuma întregul creion sau creion.

Acest produs este proiectat cu două găuri pentru creioane de 6 și 8 mm și una mai mare pentru creioane de 9 și 12 mm. În trei secunde, creionul tău are un vârf ascuțit.

Vine cu 6 lame înlocuibile, ușor de asamblat, ușor de curățat și are un capac de siguranță care oprește lamele în cazul în care sunt deschise, ceea ce va proteja degetele copiilor dumneavoastră.

Nu este potrivit pentru cretă, pastel, creioane de ceară sau de ulei.

3. Ascuțitoare electrică de creioane Jakar

Numai pentru creioane de 8 mm

41QI1jJ5lwL

Vezi pretul Emag

Pentru ascuțirea creioanelor din întregul birou, acest dispozitiv de la producătorul Jakar va fi foarte util. După cum știți, în birouri, acest echipament este de utilizare intensă , deoarece o mulțime de oameni îl folosesc în fiecare zi, acest dispozitiv poate ține pasul cu ritmul.

Este un accesoriu rezistent, de bună calitate și foarte performant, cei care l-au cumpărat evidențiază fidelitatea lamei sale și modul în care lasă creioanele perfecte de fiecare dată când trebuie să le ascuți.

4. Ascuțitoare de creioane electrică pentru birou Upeffeet Convent

Versatilă și sigură

41yMYMV7w2L

Vezi pretul Emag

Obținerea unei ascuțitoare de creioane capabile să ascută creioane de diferite dimensiuni nu va fi complicată cu acest dispozitiv de la marca Upeffeet Convent, care are 2 găuri pentru creioane cu dimensiuni cuprinse între 6 și 8 mm și, respectiv, între 10 și 12 mm.

Este versatil, are un cablu de alimentare, dar funcționează și cu baterii , folosește patru baterii de dimensiuni standard. Este ușor de curățat, vine cu rezervor și sistem de siguranță pentru a preveni accidentele.

5. iPoint evolution Ascuțitor electric de creioane Westcott

Compact și funcțional

41Ha0YOADnL

Vezi pretul Emag

Acest dispozitiv are o gaură în care se introduc creioane pentru a ascuți vârfurile de creioane colorate și creioane grafit cu un diametru de 8 mm.

Are o lamă din titan și este alimentat de baterii AA. Cei care dețin acest stilou sunt impresionați de performanțele sale ridicate. Ideal pentru birou, acasă sau la școală.

Vine cu un bol mare și un mecanism de tăiere care asigură o ascuțire de lungă durată.

6. Ascuțitoare de creioane electrice cu baterii KAS-147 Kasimir

Rapid, sigur, versatil

51ZchdSNMPL

Vezi pretul Emag

Kasimir a lansat acest ascuțitor de creioane profesional care ascute creioanele până la un vârf fin în doar câteva secunde și nu rupe minele.

Este un aparat eficient, durabil, performant, conceput pentru o utilizare aproape industrială , deoarece poate ascuți o mulțime de creioane într-un timp scurt.

Este compact, puternic, ușor, silențios, rapid, cu un capac care colectează așchiile și un sistem care blochează utilizarea atunci când capacul este slăbit, prevenind astfel accidentele.

7. Ascuțitoare de creioane electrice fără fir Zenacolor

Portabil și robust

61J2mKV7wqL

Vezi pretul Emag

Obținerea unui vârf fin, perfect sculptat, nu este foarte dificilă cu acest dispozitiv cu o lamă din oțel inoxidabil .

Este ideal pentru copii, deoarece este un dispozitiv extrem de sigur, care nu îi va răni. Funcționează foarte bine cu creioanele de hârtie și, în general, cu toate tipurile de creioane, inclusiv cele colorate.

Fără fir și portabil, acest dispozitiv funcționează cu baterii și poate fi reîncărcabil și este mai eficient decât un vechi ascuțitor de creioane.

De ce să vă cumpărați un ascuțitor de creioane electric?

mejor-sacapuntas-electrico

De la descoperirea sa în secolul al XVI-lea, creionul a evoluat foarte mult și, în ciuda invențiilor ulterioare, încă nimic nu îl poate înlocui, însă, așa cum este folosit, vârful necesită ascuțire, așa că gândul de a avea un ascuțitor bun pentru creion nu este o idee nebunească.

În trecut, în trecut, existau doar ascuțitoare de creioane manuale, dar, de-a lungul anilor, au fost inventate modele electrice, care sunt rapide, fiabile și sigure. Nu veți rupe vârful și veți avea o margine mai bună pentru un scris mai ascuțit și veți petrece mai puțin timp ascuțind.

Utilizarea și tipurile de ascuțitoare de creioane

Ascuțitorul de creioane este un instrument esențial pentru toți cei care folosesc creionul: student, desenator, artist, profesor, arhitect. Cu un creion puteți scrie sau desena, dar cu un ascuțitor de creioane asigurați ascuțimea lucrului făcut, deci, în principiu, un ascuțitor de creioane este folosit pentru a ascuți vârfurile creioanelor. Există o mulțime de tipuri diferite, de la cele manuale la cele electrice

Funcția ascuțitoarelor de creioane

Principala funcție a ascuțitoarelor de creioane este de a ascuți vârfurile creioanelor de grafit și colorate, însă nu toate ascuțitoarele de creioane îndeplinesc această sarcină în mod corespunzător. De exemplu, cele mai avansate modele electrice care au chiar și conexiune USB , au fost adesea create doar pentru a ascuți vârfurile creioanelor din grafit, însă nu au încorporat creioanele colorate. Deși ascuțitoarele sunt folosite pentru a ascuți aproape orice tip de creion, unii producători avertizează împotriva utilizării ascuțitoarelor pentru creioane colorate, creioane de ceară, creioane pentru sprâncene sau cretă.

Importanța ascuțitorului de creioane

Importanța ascuțitorului de creioane constă în funcția sa și dacă te întâlnești cu specialiștii vei avea o dezbatere imensă timp de ore întregi, mai ales că fiecare meserie sau profesie care implică folosirea unui creion merită și ea un ascuțitor de creioane care să servească la ascuțirea acestuia în funcție de cerințele fiecărei meserii. De aceea, este ideal să găsești un ascuțitor de creioane bun, care să te ajute în orice moment, motiv pentru care producătorii și-au perfecționat ascuțitoarele astfel încât să funcționeze mai repede și să îmbunătățească întotdeauna rezultatele în mai puțin timp.

Sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați cel mai bun ascuțitor electric de creioane:

Atunci când cumpărați un ascuțitor electric de creioane sau orice alt tip de ascuțitor, există o serie de considerente pe care ar trebui să le luați în considerare, de exemplu:

Dimensiunea creionului

În prezent, majoritatea ascuțitoarelor de creioane sunt concepute pentru diametre de 8 mm, însă există diferite dimensiuni, de la 9 la 10,5 mm și chiar versiuni de 6 mm. Asigurați-vă că folosiți un ascuțitor de creioane care este potrivit pentru forma și dimensiunea creionului.

Forma creionului

Creioanele pot fi găsite și în forme specifice, deși cea mai frecventă este forma de tub alungit, există ascuțitoare de creioane făcute pentru anumite forme de creioane. Cele mai multe ascuțitoare de creioane electrice sunt capabile să ascută vârfuri de creion de diferite forme.

Unghiul de ascuțire

În funcție de meseria dumneavoastră, veți avea nevoie de un unghi de ascuțire mai mare sau mai mic, iar majoritatea ascuțitoarelor ascut la unghiuri diferite. Depinde de dvs. dacă doriți o ascuțire care să arate mai mult grafitul sau una care să nu-l rupă sau chiar să alegeți o ascuțire potrivită pentru hârtia pe care veți lucra.

Vârful minei

Și aici există o varietate și depinde de preferințele dumneavoastră, unii preferă o mină ascuțită și o mină de grafit, în timp ce alții o preferă rotunjită, totul depinde de lucrarea care urmează să fie făcută, de hârtie și chiar de persoană.

Curățenie

Dacă ești unul dintre acei maniaci cărora le plac ascuțitoarele de creioane impecabile, îți recomand unul dintre cele care nu lasă urme sau reziduuri, pentru că, la ascuțirea multor creioane, acestea tind să lase pete uriașe, dacă nu îți place acest lucru, cel mai bine este să nu folosești acest stil și să optezi pentru cele impecabile.

Caracteristici

Aici ar trebui să verificați ce funcții sunt mai potrivite pentru nevoile dvs., deoarece fiecare ascuțitoare de creioane are caracteristici diferite, ar trebui să verificați caracteristicile fiecărui produs, astfel încât să puteți selecta în mod corespunzător.

Preț

Atât în magazinele fizice, cât și pe site-urile de cumpărături online puteți verifica prețurile ascuțitoarelor de creioane, acestea din urmă oferind chiar și transport gratuit. De asemenea, este util să vă uitați la garanție, astfel încât să puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Cele mai ieftine le veți găsi de la 17 euro în sus.

Recenzii ale utilizatorilor

Nimic nu este mai util decât cineva care îți spune cum s-a descurcat cu un anumit produs, iar luarea în considerare a acestei experiențe este crucială dacă nu vrei să-ți arunci banii pe apa sâmbetei.