Aspirator de geam

mejor-robot-limpiacristales

Ei bine, poate dacă trebuie să ridici un deget pentru a apăsa câteva butoane și să programezi cel mai bun robot de curățat ferestre, dacă ai unul, aceste dispozitive sunt uimitoare! Geamurile curate dau într-adevăr o senzație incredibilă de prospețime acasă sau în orice mediu. Dar cât de multă muncă sunt!

Dacă, la fel ca mine, vă este greu să curățați geamurile ferestrelor sau ușilor panoramice, sau dacă vi se pare o sarcină foarte plictisitoare (ghiciți cine o face?), acest dispozitiv vă va fi de folos.

Înainte de a fi din nou aproape că am căzut de pe scară încercând să ajung la cele mai înalte părți ale ferestrelor și încă mai sufăr pentru că le las total îngrijite, acasă am decis să începem să căutăm un robot care să fie de bună calitate și la un preț economic sau accesibil.

Soțul meu a venit cu această idee după ce a văzut ce se folosește la ferestrele acelea foarte mari de la birou. Dacă și tu vrei să pui mâna pe acest dispozitiv pe care eu îl iubesc de moarte, îți pot da câteva sfaturi despre cum să îl alegi pe cel potrivit.

 

Cele mai bune roboți de curățat ferestre

Care este cel mai bun robot de curățat ferestre?

Pentru a găsi printre diferitele modele de diferite mărci de pe piață, trebuie mai întâi să analizăm anumite caracteristici cheie.

Evident, ar trebui să căutați un dispozitiv electric și automat, iar dacă este pentru casă, ar trebui să fie pentru uz casnic. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji pentru o perioadă lungă de timp, în timp ce își face treaba.

Cele mai utile au o durată lungă de viață a bateriei și, astfel, curăță mai multe ferestre cu o singură încărcare. Dacă sunt modele fără fir, bineînțeles, există și modele cu fir, iar cu cât sunt mai lungi, cu atât mai bine.

Cele fără fir nu sunt cele mai ieftine, dar au cele mai multe avantaje. Totul depinde de bugetul dumneavoastră.

Este important de știut că un robot trebuie să fie magnetic sau să funcționeze cu aspirație. În cazul primului, se pune o piesă pe cealaltă parte a paharului pentru a-l atrage, dar acest lucru nu este necesar în cazul celui cu aspirație.

Atunci când alegeți unul dintre cele două, trebuie să luați în considerare grosimea și suprafața sticlei. În cazul în care este mată sau texturată, este posibil să fie dificil de curățat pentru ambele modele.

După o căutare exhaustivă, în opinia mea și a soțului meu, aceștia sunt cei mai buni 5 roboți de curățat ferestre. Le împărtășesc cu dumneavoastră pentru că vă pot ajuta să faceți o comparație și să decideți care dintre ele vi se potrivește cel mai bine.

Iată dintre cei mai buni roboți pentru curățarea ferestrelor:

1. Anself Coprose Window Cleaning Robot

Pentru geamuri de orice grosime

41uZKzLPMUL

Vezi pretul Emag

Este un aparat de curățare automată foarte practic și eficient, capabil să curețe geamuri de orice grosime și ferestre fără rame. Este foarte utilă pentru diferitele tipuri de ferestre din locuința dumneavoastră, pentru vederi panoramice exterioare mari în clădiri sau pentru a lăsa tejghelele spațiilor comerciale impecabile.

Pentru a-l controla fără a vă ridica de pe canapea în timp ce vă uitați la televizor, este prevăzut cu o telecomandă și curăță până la un metru pătrat în 3 minute. Acesta include cârpe de curățare din microfibre și funcționează cu un sistem de aspirare de 56 Kpa.

Include o frânghie de siguranță în cazul în care se desprinde de geam.

2. Robot Hobot 168

Perfect pentru unghiuri dificile

51aIlAyM49L

Vezi pretul Emag

Această mașină de spălat geamuri este alimentată de la rețea cu un cablu lung, astfel încât poate ajunge la colțuri înalte și poate curăța ferestre mari. Perfect pentru cei care au ferestre mari acasă. Include cablul său de siguranță, astfel încât să îl puteți lăsa să lucreze singur fără griji.

Dispune de o tehnologie AI care îi permite să detecteze automat marginile ferestrelor. Acesta include o telecomandă practică și are o funcție de finisare automată. Viteza sa este de 4 minute pe m2. Este într-adevăr ideal pentru a menține ferestrele curate fără a face un efort major. Rezultatele sale sunt bune, este un ajutor incontestabil.

3. Robotul de curățare a sticlei Ecovacs Winbot

Cu o mare putere de curățare

41QTNXGTysL

Vezi pretul Emag

Dimensiunile sale sunt mici, dar are o mare putere de curățare, deoarece încorporează un ventilator de aspirație inteligent care poate curăța orice suprafață complet plană, sticlă cu sau fără ramă, de orice grosime.

Pentru aceste funcții, are, desigur, o tehnologie care adaugă un detector de margini, o lățime de curățare dublă cu memorie și, pentru cei mai sensibili la zgomot, un fapt important, produce 68 dB.

Are o culoare argintie elegantă. Se potrivește foarte bine cu geamurile duble cu două camere. Se lipește foarte puternic de geamuri în timpul funcționării și ajunge în zonele greu accesibile.

4. Alfawise S60 Automatic Window Cleaning Robot

Cel care îndepărtează petele

41cgR0ECFxL

Vezi pretul Emag

Dacă ferestrele dvs. sunt frecvent murdare de ulei, noroi și praf, această mașină este foarte potrivită. Are o absorbție puternică și o mare capacitate de curățare. Puteți îndepărta petele cu ajutorul cârpelor sale din microfibre.

Este ușor de utilizat, trebuie doar să apăsați butonul de pornire sau să îl controlați cu telecomanda pentru a lucra nesupravegheat. În plus, este prevăzut cu un cablu de siguranță pentru a preveni căderea acestuia și un cablu de alimentare de 5,5 metri. Dispune de 3 căi de frecare a sticlei.

Include un APP compatibil cu iOS 7.0, Android 4.3 și Bluetooth 4.0.

5. SMARTBOT-HOBOT-188 smart glass cleaner

Potrivit pentru oglinzi și ecrane de duș

41jcEoKQfuL

Vezi pretul Emag

Este un ajutor fantastic pentru cei care trebuie să își curețe oglinzile și ecranele de duș în mod corespunzător. Bineînțeles că funcționează și cu geamurile din casă, de fapt, poate freca o multitudine de suprafețe plane, orizontale și verticale, în interior și în exterior.

Are o pompă centrifugă care îi permite să treacă peste vinil, autocolante, sticlă gofrată, gresie etc. și poate, de asemenea, să detecteze automat limitele suprafețelor. Cablul său de siguranță este foarte rezistent și are trei moduri de curățare automată.

Pentru a îmbunătăți rezultatele acestui robot, este o idee bună să îl cumpărați împreună cu un detergent lichid concentrat. Dacă nu știți care ar putea fi cel mai potrivit, iRobot Scooba este un aspirator foarte bun și are un miros plăcut. Funcționează chiar și pentru curățarea podelelor și a parchetului.

Un lucru important de reținut este că noul robot de curățat ferestre ar trebui să aibă o frânghie de siguranță, pentru a-l ajuta să rămână suspendat și să nu cadă dacă se desprinde de suprafață. În orice caz, nu este un lucru rău dacă cineva este mereu prezent în casă în timp ce robotul funcționează, așa că nu-l lăsați complet singur.

De asemenea, este recomandabil să le alegeți pe cele care vă permit să înlocuiți piesele, de exemplu, cârpele de curățare, astfel încât aparatul să funcționeze întotdeauna eficient.

Mi-ar plăcea să știu care a fost alegerea ta, nu uita să ne spui în comentarii.