Aspirator fara sac penru animale

mejor-aspirador-sin-bolsa-para-animales

Covorul de la intrare... plin. Canapeaua din sufragerie... plină. Podeaua din dormitor... saturată de păr. Bănuiesc că aveți câini sau pisici acasă! Mi s-a întâmplat și mie și am trecut prin multe modele în căutarea celui mai bun aspirator fără sac pentru animale de companie, pentru că mi s-a spus că sunt foarte bune la rezolvarea acestui haos de blană.

Problema este că există atât de multă varietate pe piață, de la diferite mărci, încât nu este ușor să găsești unul de bună calitate la un preț accesibil. Deși, în sine, aceste aparate au un preț mai puțin costisitor, dacă luați în considerare faptul că nu folosesc sacii tipici, a căror înlocuire trebuie să o cumpărați din nou și din nou, ceea ce vă face să cheltuiți o mulțime de bani pe ei.

Pe de altă parte, acestea au avantaje față de aspiratoarele obișnuite, deoarece acestea au o capacitate de aspirare limitată. Acestea nu sunt capabile să extragă acele fire de păr de animale mici încurcate într-un covor, de exemplu, sau în alte țesături. Aspiratoarele pentru animale de companie sunt concepute pentru asta.

Partea bună a experienței mele de căutare a fost că am reușit să examinez ce beneficii și ce capcane potențiale ar trebui să căutați și să preveniți înainte de a lua un aspirator ca acesta pentru a vă curăța casa. Dacă ești curios... îți spun ce trebuie să verifici imediat.

Cele mai bune aspiratoare fără sac pentru animale de companie

Care este cel mai bun aspirator fără sac pentru animale de companie?

Cel mai eficient aspirator ar trebui să fie capabil să aspire totul, nu doar părul de pisică sau de alte animale, bineînțeles. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le neglijați atunci când căutați:

Design -Există trei tipuri de aspiratoare. Ar trebui să verificați dacă le preferați pe cele care vin cu recipientul separat de tub (ajung peste tot, dar tind să fie mai greu de manevrat și de depozitat), pe cele care au întregul aparat integrat într-un singur corp (au o capacitate mai mare, dar pot fi mai complicate pentru a ajunge în colțuri dificile) sau pe cele care sunt ținute în mână (sunt practice pentru sarcini mici).

Capacitate - Va depinde de locul pe care doriți să îl aspirați și de dimensiunea acestuia. Dacă aveți o casă foarte mare, este evident că va fi mult de aspirat și veți avea nevoie de un aspirator mare și puternic. Dacă, pe de altă parte, aveți un apartament mic, un aspirator de dimensiuni normale va fi suficient pentru a-l curăța.

Accesorii - unul dintre primele lucruri care diferențiază aspiratoarele obișnuite de aspiratoarele fără sac și de cele pentru animale de companie sunt perii. Aspiratoarele fără sac au peri moi, care pot aspira doar praful și alte câteva lucruri, dar nu vor îndepărta părul de câine de pe covor.

Aspiratoarele bune pentru animale de companie sunt întotdeauna prevăzute cu perii din silicon care nu se încurcă și adună mai ușor părul de animale de companie.

Dacă doriți câteva sugestii, iată o listă comparativă a ceea ce eu consider a fi cele mai bune 5 aspiratoare fără sac pentru animale de companie disponibile în prezent, astfel încât să puteți decide care vi se potrivește cel mai bine.

Iată dintre cele mai bune aspiratoare fără sac pentru animale de companie:

1. Hoover Sprint Evo SE61 aspirator fără sac pentru animale de companie

Cu tehnologie ciclonică

31brFvMM6sL

Vezi pretul Emag

Vorbim despre un aspirator fără sac care se remarcă prin performanțe maxime și eficiență energetică de clasa A, care va reuși să curețe chiar și podelele dure pentru a îndepărta orice tip de murdărie, chiar și acele fire de păr de pisică greu de aspirat.

Cu tehnologia avansată ciclică , se asigură că aparatul nu se va bloca cu murdărie, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea constantă.

Și, apropo de întreținere, rezervorul său de 1,5 L este foarte ușor de îndepărtat și are o capacitate mare, astfel încât poate colecta cantități mari de praf și va trebui să îl goliți mai rar.

Ceea ce îl face un model special pentru animale de companie, este duza sa de dimensiuni mini, care îndepărtează firele de păr și le trece într-un rezervor cu ioni de argint, astfel încât acestea să nu mai poată ieși.

2. Aspirator fără sac Bosch Zoo

Putere mare

41BcOGaNuqL

Vezi pretul Emag

Cei care au multe animale și spații mari vor fi mulțumiți de acest model, care vine cu o putere de 1800 de wați. Poate aspira pe orice suprafață, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă vine cu accesoriile necesare pentru îngrijirea podelelor. Perfect pentru a nu mai mătura niciodată firele de păr care rămân mereu blocate în mătură.

Este o alegere excelentă, deoarece, în ciuda rezistenței sale, oferă o durabilitate maximă cu un consum redus de energie. Filtrul este cu autocurățare și este prevăzut cu un sistem de filtrare triplă și un rezervor de 3 litri. Cel mai tare este că nu are pungă, vine cu un rezervor de plastic care poate fi demontat pentru a goli deșeurile la gunoi. (AEG LX7-1-EB-A

Cu emisie minimă de praf

41nSQral19L

Vezi pretul Emag

Persoanele care suferă mult de alergii vor găsi acest aspirator convenabil, deoarece are o funcție de reducere a emisiei de praf și reține 99,5% din particule, alergeni și acarieni. Filtrul său este foarte igienic și lavabil, iar rezervorul este foarte ușor de golit. Are o capacitate de 1,4 litri.

Vă permite să reglați puterea cu care aspiră murdăria în funcție de suprafața care trebuie aspirată. Mânerul său este ergonomic și confortabil de utilizat. În plus, există ceva foarte convenabil, gândit cu dragoste pentru animalele noastre de companie, care este motorul cu sistem Silent Pro. Nici un cățeluș nu se va speria în timp ce tu lași totul curat.

Include o perie pentru covoare, duze pentru aspirarea animalului de companie în sine și pentru îndepărtarea părului căzut și alte duze pentru tapițerie.

4. Electrolux SilentPerformer ZPSAnimal

Cu o rază de acțiune de 12 metri

41Maw83SI0L

Vezi pretul Emag

Acest echipament este ideal pentru cei care au mai multe camere acasă și doresc să curețe totul deodată, fără a conecta și deconecta constant. Are o rază de acțiune de 12 metri, astfel încât puteți curăța mai multe camere dintr-o singură trecere, fără a schimba prizele. Îmi place în mod deosebit acest lucru.

Are un filtru E2 foarte eficient care reține 99,5% din particulele de praf, acarieni și alergeni. Este foarte ușor de manevrat, deoarece include roți pivotante pentru a se deplasa cu ușurință între fotolii, mese și alte piese de mobilier.

Vine cu diverse accesorii, cum ar fi o perie pentru podele delicate, o perie turbo specială pentru covoare și altele pentru curățarea blănii de animale.

5. Aspirator cu mătură Puppyoo

Ultra silențios

516vOBhjeJL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru cei care au animale de companie nervoase și păr lung de ridicat și aspirat. Are un sistem special pentru a face motorul foarte silențios. Acesta are 5 filtre mari și eficiente care, la fel ca și rezervoarele, sunt detașabile și lavabile.

Puterea sa de aspirare atinge 800 de volți. Este foarte confortabil și ușor de manevrat. Furtunul de vid este fabricat din EVA flexibil și are o extensie din oțel inoxidabil. Dispune de mai multe perii și duze pentru a se adapta la diferite suprafețe și spații mici.

Este de dimensiuni rezonabile, are un rezervor de 2,5 litri și nu ocupă prea mult spațiu pentru depozitare după utilizare. (H.Koenig SLS890

Cu aspirare multiciclonică

41IXqkGAyfL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți nevoie de un aspirator capabil să absoarbă praful și părul de animale de companie, acest model este o opțiune bună. Acesta include un sistem de aspirare multiciclonică care îmbunătățește fluxul de aer cu intenția de a recupera cât mai mult praf posibil. Recipientul său este convenabil de transparent și detașabil, ceea ce îl face ușor de curățat.

Are o capacitate de 2,5 litri și un filtru HEPA. Acesta este prevăzut cu două duze speciale pentru animale de companie și un tub telescopic din aluminiu. Pe mâner se află un controler de aspirare și un regulator de putere, pentru a o mări sau micșora în funcție de necesități.

Raza sa de acțiune este de 8 metri, foarte practică pentru curățarea în spații mari. Cablul este prevăzut cu un dispozitiv de reînfășurare automată pentru o depozitare ușoară la sfârșitul aspirației. Nu face un zgomot tunător ca alte dispozitive similare și, prin urmare, nu sperie câinii.

Igiena în casă este importantă, mai ales dacă aveți animale de companie. Atât pentru stăpânii lor, cât și pentru acești tovarăși drăgălași, faptul că nu au părul liber este o măsură de protecție. Ideea este de a continua să ne bucurăm de compania lor, fără praf sau alergii și fără a-i deranja cu dispozitive înfricoșătoare.

Nu uitați să verificați întotdeauna rezervorul aspiratorului la sfârșit pentru a-l goli dacă este necesar. În acest fel, mașina va dura mult mai mult timp.

Comparație: Aspirator de păr pentru animale de companie

Ghid de cumpărături Aspirator de păr pentru animale de companie

 

412gain9seL

Să vedem, să nu mă înțelegeți greșit, îmi place să am animale de companie acasă și nu aș fi complet fericită fără câinii și pisica mea, dar, acest lucru m-a determinat să iau diferite măsuri pentru a-mi păstra casa curată și una dintre ele a fost să găsesc aspiratorul meu fără sac.

Între căutări și căutări, am constatat că există diferite tipuri de aspiratoare, cu modele și funcții diferite, care se vor potrivi nevoilor fiecăreia dintre cele gospodării cu animale de companie care au nevoie de unul dintre aceste aparate. Să începem deci să explorăm toate opțiunile:

Aspiratoare fără fir:

Numele lor arată destul de clar lucrurile, deoarece acestea sunt aspiratoare fără fir care, pentru că sunt încărcate și au o baterie, pot fi folosite fără a fi nevoie să fie conectate la priză, ceea ce este ideal și o opțiune recomandată dacă sunteți în căutarea unui model portabil și ușor de mutat.

Aspiratoare cu cilindru:

Pe de altă parte, aveți aspiratoare cu cilindru sau aspiratoare cu sanie, care sunt ușoare și ușor de utilizat, deoarece pot fi trase prin casă în timp ce le folosiți. De asemenea, sunt compacte și veți putea accesa locuri greu accesibile datorită accesoriului de aspirare.

Aspiratoare verticale:

Aceasta este una dintre cele mai populare opțiuni, deoarece un aspirator vertical este cunoscut pentru că este puternic și are o putere de aspirare mare, care va scăpa de părul de câine care se poate afla în casa dvs.

Acest tip de aspirator este ușor de manevrat și de deplasat prin casă, fiind ideal pentru curățarea covoarelor și a diferitelor tipuri de suprafețe.

Aspirator de mână:

Acesta este unul dintre cele mai portabile modele, deoarece sunt aspiratoare cu baterii care pot fi folosite fără a fi conectate la priză, fiind totodată atât de compacte încât pot fi folosite cu o singură mână și fără cabluri.

Un aspirator de mână este ideal pentru a îndepărta părul animalelor dvs. de companie din locuri precum canapeaua, patul, hainele și chiar pentru a îndepărta excesul de blană de pe animal, deoarece sunt mici și silențioase, nu vor deranja cățelul sau pisoiul.

Robot aspirator:

Nu în ultimul rând, dar, evident, nu în ultimul rând, avem roboții aspiratori , poate unul dintre cele mai avansate modele, deoarece au o inteligență care le permite să se plimbe prin casă, evitând să se lovească de mobilă și care funcționează cu de încărcare , astfel încât este ușor de folosit și puteți uita de aspiratul pe cont propriu.

Aspirator pentru animale de companie vs. aspirator pentru întreaga casă

Există dezbateri constante cu privire la care este o opțiune mai bună pentru a curăța casa de părul animalelor de companie, un aspirator special conceput în acest scop sau, pe de altă parte, aspiratoarele care au mai multe funcții.

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că, indiferent de opțiunea pe care o alegeți, acestea trebuie să aibă funcții de bază care să vă facă să alegeți un model de calitate.

Un sistem de aspirare cu mai multă putere, un filtru HEPA sau, de asemenea, cunoscut sub numele de filtru de aer de înaltă eficiență, plus accesorii care sunt prietenoase cu animalele de companie.

Rețineți că aspiratoarele pentru animale de companie au un nivel mai ridicat de aspirare, deoarece trebuie să îndepărteze părul de câine și pisică, care poate fi destul de dificil de curățat.

De ce să cumpărați un aspirator fără sac pentru animale de companie?

Adevărul este că, dacă aveți un câine sau o pisică acasă, veți descoperi că există o mulțime de motive pentru a cumpăra un aspirator care vă va ajuta să vă luați adio de la tot părul de animale de companie.

Alegerea unui aspirator special conceput pentru părul animalelor de companie va fi extrem de benefică, deoarece, așa cum am menționat, acestea au o putere de aspirare mai mare și, de asemenea, au perii care pot îndepărta murdăria din cele mai dificile locuri, cum ar fi covoarele sau fotoliile din țesături groase.

De asemenea, nu uitați că multe dintre aceste aspiratoare au accesorii concepute pentru a fi folosite direct pe blana animalului, astfel încât să puteți îndepărta excesul și să împiedicați căderea acestuia pe podea, precum și să faceți ca blana să crească sănătoasă și puternică.

Cum să alegi cel mai bun aspirator fără sac pentru animale de companie

Înainte de a alege primul model ieftin pe care îl vezi, este important să iei în considerare diferite caracteristici și funcții pe care orice aspirator de calitate superioară trebuie să le aibă, precum și alți factori esențiali, așa că hai să aflăm care sunt aceștia:

Tipul de aspirator:

Am vorbit deja despre tipurile de aspiratoare, fie că sunt verticale, portabile sau un robot care aspiră, este necesar să luăm în considerare care este cel mai potrivit pentru a intra în casa dumneavoastră.

Gândiți-vă la dimensiunea casei sau a apartamentului, la numărul de animale pe care le aveți și dacă acestea au părul lung în diferite anotimpuri, când tind să-și schimbe blana, pentru că, dacă acesta este cazul dumneavoastră, veți avea nevoie de un aspirator cu o putere bună.

Rasa animalului:

Nu toate rasele de câini și pisici sunt la fel, unele pot pierde puțin păr, deoarece sunt mai apropiate de corp și nu-și schimbă blana, cum ar fi schnauzerii, pudelii, yorkshire.

Dar dacă aveți acasă un lup siberian, un golden retriever, un labrador sau o pisică, aveți nevoie de un aspirator capabil să se ocupe de o cantitate mare de păr, deoarece sunt animale care își pierd blana în diferite anotimpuri și, în condiții normale, au tendința de a pierde păr și atunci când se scutură sau sunt mângâiate.

Tipul de filtru:

În mod ideal, ar trebui să vă procurați un filtru eficient, cum ar fi un aspirator cu filtru din oțel inoxidabil sau din orice alt material, deoarece acestea vor preveni alergiile la persoanele sensibile la părul de animale de companie, care este una dintre principalele cauze ale crizelor alergice din întreaga lume.

Unele filtre vor elimina, de asemenea, mirosurile nedorite din mediul înconjurător.

Capacitate:

Gândiți-vă cât de mari trebuie să fie aspiratorul și recipientul de depozitare a murdăriei și nu uitați că un aspirator cu o putere mai mare va putea aspira mai mult păr, dar se va umple mult mai repede.

Cu sac sau fără sac:

Dezbaterea aspirator cu sac vs. aspirator fără sac a existat întotdeauna între persoanele care aleg acest echipament pentru a-și curăța locuința, fiind în final o decizie total subiectivă, deoarece ambele au beneficii diferite.

Cel mai mare beneficiu al unui aspirator fără sac este că este mult mai ușor de curățat și are mai multă putere atunci când aspiră toate firele de păr de câine și pisică care se pot găsi în casă. Pe de altă parte, aspiratoarele cu saci au mecanisme care închid particulele de praf pentru a evita alergiile.

Accesorii:

De obicei, aspiratoarele au diferite seturi de accesorii pentru diferite suprafețe, fie că sunt mici pentru a fi folosite direct pe animale, fie că sunt folosite pe covoare, scaune, tapițerie și așa mai departe.

Performanță:

Atunci când căutați un aspirator pentru a îndepărta părul animalelor de companie, ar trebui să vă gândiți la performanțele sale și la performanțele generale, dacă poate fi folosit pe diferite suprafețe, dacă ridică firimiturile, praful și orice altă murdărie de pe podea, va indica un echipament foarte bun.

Performanță cu păr de animale de companie:

Până la urmă, căutați un aspirator care să fie bun la îndepărtarea părului de animale de companie și, aceasta fiind prioritatea, trebuie să vă asigurați că este un echipament cu o putere de aspirare bună, că ridică părul și că acesta nu înfundă canalele de păr și că nici nu pot ieși din compartimentele lor.

Valoare:

Valoarea nu este același lucru cu prețul, după ce am clarificat acest lucru, ați putea fi surprins să aflați că este posibil să obțineți un aspirator cu preț mai mic care să fie la fel de valoros, în sensul eficienței sale, ca unul mai scump.

Instrumentele potrivite:

Când vine vorba de un aspirator pentru animale de companie, acesta trebuie să aibă accesoriile și instrumentele potrivite pentru a ridica eficient blana de pe podea, fără a fi nevoie să vă lăsați spatele în acest proces.

Padelele și perii care pot fi montate pe aspirator vor ajuta foarte mult pentru a face curățenia mai confortabilă.

Ce funcții sunt bune de avut, dar nu sunt o necesitate?

Caracteristici precum un mod silențios sau care poate fi folosit pe suprafețe umede sunt foarte bune, dar, când vine vorba de un aspirator pentru animale de companie, nu sunt atât de necesare, mai ales la un model fără sac.

În schimb, uitați-vă la flexibilitatea și manevrabilitatea echipamentului, care vă va oferi rezultate mai bune, deoarece este mai ușor de manevrat.

Ce caracteristici nu sunt importante atunci când căutați un aspirator pentru animale de companie?

Când vine vorba de un aspirator pentru animale de companie, veți observa că lucruri precum căutarea unui filtru HEPA nu este la fel de importantă ca alte caracteristici cu adevărat importante, de asemenea, discurile de împrospătare a aerului sau deodorante sunt ceva ce puteți trece cu vederea atunci când căutați un model de aspirator pentru câini și pisici.

Sfaturi pentru a strânge părul animalelor de companie

A avea o casă fără păr nu este o sarcină imposibilă, indiferent de numărul de animale de companie pe care le aveți, puteți folosi aceste sfaturi pentru a vă lăsa casa extrem de curată:

Folosiți mături cu spatule de cauciuc:

Acest tip de mătură face minuni pe cele mai dure podele, deoarece trage și îndepărtează tot părul pe măsură ce trece pe suprafață, până când ajunge la o lopată care îl ridică eficient și fără prea mult efort.

Perie de păr:

Pentru a îndepărta cel mai încăpățânat păr de animale de companie, puteți folosi o perie care ajunge în cele mai dificile zone ale materialului, fie că este umedă sau uscată, aceasta va îndepărta toată murdăria și blana care se află în interiorul mobilei sau covoarelor.

Rulouri de bandă adezivă:

Dacă am descoperit un lucru de-a lungul anilor în care am trăit cu o pisică, acela este că cel mai bun aliat pentru a scăpa de blana de pe haine (în special de pantalonii și cămășile negre) este o rolă de bandă adezivă care ia toată blana în urma ei.

Acestea pot fi folosite și pe covoare, mochete, fotolii, podele din lemn și alte suprafețe pentru o curățare rapidă.

Mănuși de cauciuc umede:

Aceasta este o modalitate excelentă de a îndepărta părul de pe mobilă fără a fi nevoie să folosiți un aspirator. Veți descoperi că mănușile de cauciuc umede pot ridica mult păr și o vor face foarte repede, doar asigurați-vă că nu sunt ude, ci mai degrabă umede.