Sursa: militarynews.ru

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 20.03.2020, că Aviația Regiunii Militare Sud dislocată în Crimeea va desfășura exerciții deasupra acvatoriului Mării Negre.

 

“Peste 20 de echipaje ale avioanelor Su-24M, Su-25SM și Su-30M2 din compunerea marii unități de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a Regiunii Militare Sud din Crimeea vor participa la un exercițiu tactic de zbor deasupra acvatoriului Mării Negre”, se arată în comunicatul de presă.

 

Potrivit datelor prezentate de reprezentanții ministerului, exercițiul va avea loc pe 27 martie. Echipajele vor desfășura activități de distrugere a navelor adversarului convențional și de respingere a unui atac aerian.

 

În timpul activităților de instrucție și luptă, echipajele vor executa figuri complexe de pilotaj pentru evitarea mijloacelor de apărare antiaeriană, tactici de acțiune pentru interceptarea și atacul țintelor aeriene, contracararea radioelectronică a mijloacelor adversarului convențional, precum și misiuni de executare a unor atacuri asupra țintelor terestre și de la suprafața apei.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se va desfășura în cadrul Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

Avioanele de tip Su-24M și Su-25SM aparțin Regimentului 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe. În compunerea regimentului se află o escsadrilă de aviație de bombardament, dotată cu 12 avioane Su-24M, și o escadrilă de aviație de asalt, în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-25SM.

Avioanele Su-30M2 provin de la Regimentul 38 Aviație de Vânătoare – Belbek. În structura regimentului se află două escadrile de aviație de vânătoare, care includ șase avioane Su-30M2 și mai multe avioane de tip Su-27, în diverse versiuni.

În ultimele zile, în Crimeea s-au desfășurat exerciții ale Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră. La acestea au participat avioane și elicoptere din compunerea Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentului 318 Aviație Mixtă – Kacha.

20 martie 2020
Aviația Operativ-Tactică din Crimeea va desfășura exerciții deasupra acvatoriului Mării Negre

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE