Surse mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.12.2019, echipaje ale escadrilei de avioane de asalt Su-25SM3 aparținând regimentului de aviație dislocat în zona Kuban a Ținutului Krasnodar au executat atacuri asupra unui aerodrom al adversarului convențional.

 

În timpul îndeplinirii misiunilor tactice de zbor, piloții au exersat modalități de depășire a apărării antiaeriene a adeversarului, în condiții de stepă și de teren muntos împădurit, și de executare a atacurilor inopinate asupra țintelor.

 

Intrarea pe tariectul de distrugere a țintelor a fost făcută la altitudini extrem de mici, în afara zonei de descoperire a apărării antiaeriene.

 

Pentru distrugerea obiectivelor terestre, piloții au simulat întrebuințarea unui întreg spectru de armamente de distrugere de aviație, în funcție de caracterul țintei.

 

De asemenea, piloții avioanelor de asalt au întrebuințat rachete dirijate și nedirijate, asupra unor ținte aflate în vizibilitate directă sau care au fost lovite pe baza coordonatelor.

 

La îndeplinirea misiunilor de pregătire de zbor planificate au participat peste 200 de militari din cadrul personalului navigant și tehnic al regimentului, precum și aproape 10 avioane de asalt Su-25SM3.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forțele și mijloacele participante la activitățile de pregătire pentru luptă aparțin Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Activitățile au fost primele de acest tip desfășurate în timpul perioadei de instrucție de iarnă a noului an de instrucție, care a început pe 02 decembrie.

Regimentul dislocat în Ținutul Krasnodar dispune de o escadrilă de avioane modernizate de tip Su-25SM3. O altă escadrilă de avioane de acest tip se află în dotarea Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krâmsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. Cele două regimente mai dispun și de alte versiuni ale avioanelor de asalt: Su-25, Su-25SM, Su-25UB. De asemenea, Aviația Operativ-Tactică a Regiunii Militare Sud mai are o escadrilă de avioane de asalt Su-25SM în compunerea Regimentului 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe din cadrul Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek din Crimeea.

03 decembrie 2019
Avioane de asalt Su-25SM3 din RM Sud au distrus un aerodrom al adversarului convențional

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE