Surse: mil.ru, tvzvezda.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 28.07.2020, echipajele avioanelor de vânătoare Su-27SM3 și Su-30M2 din compunerea marilor unități de aviație din Crimeea și Ținutul Krasnodar au executat zboruri de antrenament și instrucție în stratosferă.

 

Pe timpul zborurilor, piloții au desfășurat activități de căutare și descoperire a aparatelor de zbor ale adversarului convențional, precum și de ducere a luptei aeriene, la altitudini cuprinse între 12.000 și 15.000 de metri.

 

Echipajele avioanelor de vânătoare din sudul Federației Ruse au efectuat și elemente complexe de pilotaj.

 

La încheierea antrenamentelor, piloții au îndeplinit misiuni de aeronavigație, de pilotare a aeronavelor după un traiect prestabilit și de evitare a mijloacelor de distrugere ale adversarului convențional și au aterizat pe suprafețe deteriorate.

 

Activitățile de zbor au fost efectuate atât în mod individual, cât și în compunerea celulelor, patrulelor și grupurilor aeriene.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Zborurile de antrenament au fost efectuate în cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk și Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek, ambele din organica Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Avioanele de vânătoare Su-27SM3 și Su-30M2 aparțin Regimentului 3 Aviație de Vânătoare – Krymsk și Regimentului 38 Aviație de Vânătoare – Belbek din compunerea celor două divizii.

Zborurile de antrenament ale avioanelor de vânătoare rusești din zona Mării Negre au fost efectuate în contextul intensificării misiunilor desfășurate în regiune de drone și avioane de cercetare americane. În ultima perioadă, avioanele de vânătoare rusești au fost ridicate în aer în mod frecvent pentru interceptarea mijloacelor aeriene ale Forțelor Navale și Forțelor Aeriene ale SUA.

28 iulie 2020
 Avioane de vânătoare de tip Su-27SM3 și Su-30M2 din RM Sud au executat zboruri în stratosferă

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE