Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.09.2019, echipaje ale avioanelor de cercetare de tip Su-24MR ale Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au îndeplinit misiuni de ieșire de sub atacul cu rachete al adversarului convențional, în Regiunea Volgograd.

 

În timpul exercițiului, piloții au executat cercetarea terenului într-un raion indicat, inclusiv de la altitudini extrem de mici, și au transmis datele la punctul de conducere.

 

De asemenea, în cadrul îndeplinirii misiunilor de zbor, echipajele au executat și un complex de manevre pentru ieșirea de sub focul mijloacelor de apărare antiaeriană ale adversarului.

 

Exerciții de acest gen se desfășoară în cadrul procesului de pregătire pentru luptă și au ca scop perfecționarea deprinderilor profesionale ale echipajelor, în timpul îndeplinirii misiunilor, în condițiile schimbării dinamice a situației de pe câmpul de luptă modern.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele de cercetare Su-24MR aparțin Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament, dotată cu bombardiere de front Su-24M, și o escadrilă de aviație de cercetare cu avioane Su-24MR.

11 septembrie 2019
 Avioane Su-24MR din RM Sud au îndeplinit misiuni de ieșire de sub atacul cu rachete 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE