Balansoar pentru copii

mejores-columpios-para-niños

Joaca în aer liber este o modalitate sănătoasă de a menține copiii activi. Există mai multe alternative practice care ajută la dezvoltarea cognitivă, fizică și socio-afectivă în timpul copilăriei, cum ar fi cele oferite în locurile de joacă.

Cu această comparație vă prezentăm cele mai bune leagăne pentru copii care există pe piața , pentru a contribui la creșterea lor cu ore de distracție.

Opțiuni variate pe care le puteți lua acasă pentru bucuria copiilor dumneavoastră, colorate și foarte sigure, cu care veți crea un spațiu de recreere sănătoasă acasă.

Cele mai bune leagăne pentru copii

Care este cel mai bun leagăn pentru copii?

Leagănele și toboganele sunt cele mai populare echipamente pentru locurile de joacă pentru copii mici și copii mari. Există leagăne de grădină, leagăne de terasă și patio, chiar și pentru spații limitate, cum ar fi ușa.

Cel mai bun leagăn pe care îl puteți găsi ar trebui să îndeplinească aceste premise de bază:

  • Costul echipamentului: în funcție de bugetul dvs. veți putea să îl achiziționați pe cel care corespunde așteptărilor dvs.
  • Recomandare în funcție de vârstă: există modele specifice pentru nou-născuți, care diferă de cele recomandate de la 1 la 3 ani. Respectați indicațiile pentru fiecare caz în parte.
  • Siguranță: trebuie să garanteze integritatea copilului.
  • Culoare: culorile deschise și variate sunt preferate de copiii mici.
  • Durata de viață: materialele de mare rezistență își vor prelungi durabilitatea.

Iată cele mai bune leagăne pentru copii:

1. Leagăn pentru copii Smart Swift Wickey

Divertisment multiplu

51fMplWa8mL

Vezi pretul Emag

Un produs care atrage atenția datorită amenajării spațiului, care valorifică dimensiunile sale într-un mod practic. Acesta integrează două leagăne și un tobogan cu scară de urcare. Aspectul rustic merge mână în mână cu rezistența materialelor sale, ideal pentru ore lungi de joacă. Fabricat din lemn masiv în structura sa și din plastic pentru scaune și glisiere. Acesta ocupă 313 x 260 x 210 cm. Potrivit pentru copii cu vârsta peste 2 ani.

2. Leagăn dublu Kibo Masgames

Cu frânghii reglabile

Dacă doriți un sistem de joacă tradițional, care garantează distracția atât pentru copiii mari, cât și pentru cei mici, puteți lua în considerare această prezentare a mărcii Masgames. Este format din două unități, una cu un scaun standard și una cu un scaun special pentru copii, fiecare leagăn fiind fabricat din plastic . Baza și traversa sunt realizate din lemn, care este fixat pe podea. Măsoară 285 x 275 x 220 cm. Sunt furnizate instrucțiuni detaliate de instalare.

3. Leagăn pentru copii Smoby

Fabricat din materiale rezistente

41RA07gArvL

Vezi pretul Emag

Cei mai tineri membri ai gospodăriei se vor bucura de acest leagăn practic de exterior, care poate fi amplasat în locuri cu spațiu limitat. Acesta are 168 x 164 x 180 cm și poate fi folosit de copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. Materialul predominant este oțelul, interconectând părțile sale cu piese din plastic în culori strălucitoare. Acesta poate fi instalat pe o bază solidă, fără fixare permanentă. Este destul de rezistent la diferite condiții de mediu.

4. Leagăn pentru copii Famosa Feber

Dublu distracție

31+kDI4EdTL

Vezi pretul Emag

O modalitate ingenioasă de a combina două activități într-una singură. Copilul se poate legăna în timp ce primește un jet de apă la întâmplare din partea de sus a structurii. Cu trei moduri de joacă distractive care se activează atunci când este în mișcare sau când este oprit. Acesta măsoară 170 x 186 x 191 cm și este realizat cu o bază din tub și piese din plastic. Este accesibil și foarte durabil.

5. Leagăn BBCare pentru copii, adolescenți și adulți

Ușor de instalat

Distracția este garantată pentru întreaga familie cu acest leagăn modificabil, care vă permite să îi adaptați scaunul pentru bebeluși, copii și adulți. Piesele sale din plastic sunt compuse dintr-un spătar cu centură de siguranță și un suport pentru picioare, care pot fi îndepărtate pentru a se adapta la fiecare etapă de creștere sau la fiecare utilizator. Are frânghii care suportă eficient o greutate maximă de 80 kg. Este mai puțin scump decât restul, ceea ce nu diminuează calitatea bună a materialelor sale.

Ce este un leagăn?

Este un scaun atârnat de una sau două frânghii care, fiind suspendat în aer, permite oamenilor să se balanseze dintr-un loc în altul. Este una dintre cele mai vechi forme de joacă pentru copii, având în vedere simplitatea funcționării sale.

Copiii se țin de fiecare frânghie, folosindu-și picioarele și picioarele pentru a crește viteza și înălțimea la fiecare legănare.

Tipuri de leagăne

Creativitatea și resursele pot face posibilă utilizarea leagănelor în diferite moduri, de la leagăne individuale la leagăne de grup. Prin urmare, există mai multe tipuri de leagăne, printre care se remarcă următoarele:

Leagăne din cauciuc

Realizate din materiale reciclate, aceste leagăne cu anvelope uzate rămân suspendate cu ajutorul unor lanțuri. Copilul se așează pe acest scaun rotund , lăsându-și picioarele să treacă prin gaura din anvelopă, ținându-se bine în timp ce se balansează.

Leagăne pentru copii

Unul dintre factorii comuni ai acestor leagăne este utilizarea suporturilor pentru spate și a suporturilor pentru picioare pentru a menține copilul ferm așezat. Majoritatea părinților le cumpără din magazine specializate. Acesta implementează curele de siguranță.

Balansoar de verandă

Amplasat la intrarea în case, dimensiunile sale sunt egale cu cele ale unei piese de mobilier standard sau ale unei canapele. Acesta atârnă de tavan și poate găzdui mai multe persoane în același timp. Lemnul și metalul sunt combinate cu perne și țesături în diferite culori în acest scaun balansoar.

Leagăne de tip hamac

confecționate din țesături sau plase, care servesc drept suport pentru una sau mai multe persoane. Acestea sunt atârnate în copaci, pe baze fixe sau ancorate în perete.

Balansoar tandem

Balansoar susținut de patru frânghii, pe al cărui scaun pot sta două persoane. Acestea au baze pentru așezarea picioarelor. Mișcarea lor depinde de legănarea armonioasă produsă de utilizatorii lor.

Cât de mare este familia ta?

Atunci când cumpărați un leagăn, trebuie să țineți cont de faptul că este o investiție care ar trebui să dureze în timp, pe măsură ce cresc copiii, numărul de utilizatori potențiali, dacă intenționați să aveți mai mulți copii și chiar vizita micilor prieteni.

Din fericire, există mai multe modele care permit adaptarea la schimbări, fie cu dimensiuni medii, fie cu componente detașabile, cum ar fi spătarele și suporturile pentru picioare, accesorii esențiale în cazul bebelușilor.

Designul general și materialele

Găsirea leagănului perfect, care combină un aspect atrăgător cu o structură care oferă mai multă siguranță, nu este o sarcină ușoară. Ar trebui să reziste în timp, cu o utilizare intensă, iar aici devine importantă relația dintre design și materiale.

Alegerea în lemn

Unul dintre avantajele anumitor tipuri de lemn folosite la fabricarea leagănelor este că provin din copaci care au dezvoltat rezistență la condiții meteorologice nefavorabile, precum și la diferite ciuperci și insecte. Acest aspect asigură o durabilitate mai mare a produsului finit.

Lemnul tratat sau finisat special reduce la minimum riscul ca așchiile sau bășicile să afecteze pielea. Are un aspect atrăgător și este un accesoriu decorativ pentru terasele mari .

Este biodegradabilă și regenerabilă, ceea ce o face excelentă pentru protecția mediului și, de asemenea, este netoxică.

Alegerea metalului

Oferă rezistență și durabilitate, cu o stabilitate superioară celor din lemn. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la locul în care este instalat. Razele soarelui încălzesc structura, de aceea se recomandă amplasarea acesteia într-o zonă umbrită sau la adăpostul unui copac.

Acestea sunt fixate permanent pe sol cu ajutorul betonului, deși există prezentări cu terminații din plastic sau material antiderapant, pentru a le monta pe o suprafață netedă.

Părțile lor rămân intacte în timp, fiind prevăzută utilizarea de elemente anticorozive, cum ar fi vopselele speciale. Acestea sunt ușor de asamblat și, de obicei, au o greutate redusă. Producătorii adaugă jocuri alternative la leagănul principal, cum ar fi toboganul sau jumperul .

Aspecte și preocupări legate de siguranță

  • Toxicitate: trebuie să verificați dacă componentele sunt adecvate pentru utilizarea de către copii.
  • Menținerea căldurii: materialele pot menține o temperatură ridicată în lumina directă a soarelui. Așteptați ca căldura să se diminueze înainte de utilizare pentru a evita arsurile.
  • Baza stabilă: Băgarea structurii în cuie pe sol este cea mai recomandată opțiune.
  • Ancorarea și finisarea pieselor: îmbinările dintre piese, fie că sunt din lemn sau din metal, trebuie să fie bine finisate pentru a evita zgârieturile și tăieturile pielii.
  • Supravegherea de către un adult: indiferent cât de sigur pare a fi un leagăn, acesta trebuie supravegheat în permanență de o persoană responsabilă cu îngrijirea copiilor mici.

Pregătire

Spațiu

Trebuie să faceți o distincție clară între raportul de spațiu necesar pentru produs, înălțimea pe care o poate atinge copilul în cazul unui impuls, spațiul suplimentar în jurul setului etc.

Timp

Încearcă să nu te grăbești, în loc să cumperi prima pe care o vezi.

Caracteristici

Evaluați adaosurile speciale pentru a obține cel mai bun.

De ce să cumpărați leagăne?

În funcție de bugetul dvs., puteți evalua achiziționarea de leagăne cu alte opțiuni de distracție. Tobogane, pereți de cățărat și bare în culori asortate completează perfect spațiul de joacă de acasă. S-ar putea să nu fie ieftin, dar merită pentru fericirea celor mici.