Banca de gradina

mejor-banco-de-jardin

De când am decis să-mi decorez spațiile exterioare simt că casa mea a câștigat teren, pot să prelungesc întâlnirile și petrecerile noastre în aer liber într-un mod confortabil și simplu. Nu are niciun rost să ai o curte frumoasă dacă nu te poți bucura de ea, iar pentru a putea face acest lucru este esențial să ai acasă cea mai bună bancă de grădină.

Dar mobila de terasă poate fi obositoare. Există prea multe opțiuni pe piață pentru șezlonguri, hamace, mese și chiar scaune.

Așadar, trebuie să fim atenți, deoarece produsele fragile, care ruginesc repede, sunt incomode sau nu sunt concepute pentru exterior sunt o problemă frecventă. Ați fi surprins de câte ori am cerut rambursarea pentru o bancă care se rupe la prima ședință.

Dar nu vă temeți, dacă începeți experiența în cunoștință de cauză, veți putea să vă decorați grădina ca un expert.

Cele mai bune bănci de grădină

Care este cea mai bună bancă de grădină?

Atunci când alegeți un scaun bun, achiziția finală va depinde de mai mulți factori de spațiu și de gustul personal. Și dacă ați încercat deja să trăiți într-o grădină fără bancă, probabil că sunteți în căutarea unei alternative confortabile și rezistente la insecte, astfel încât să puteți primi oaspeții și familia fără probleme.

În căutarea mea neîncetată a celei mai bune bănci, am găsit cele mai distractive și utile stiluri, cum ar fi cele care includ o cizmă sub scaun, dar și altele mult mai moderne și mai fine, cum ar fi cele vândute cu figuri complicate pe brațe și spătar.

Problema va fi că, dacă alegeți o formulă câștigătoare, utilizarea ei vă va determina să cumpărați mai mult. Așadar, ar fi bine să fiți pregătiți să vă gândiți nu la o singură piesă, ci la un întreg set de mobilier, pentru că știu din experiență că aceasta poate fi prima dintre multele achiziții care vă vor oferi un nou mediu de care să vă bucurați ani de zile.

Iată dintre cele mai bune bănci de grădină:

1. Bancă de grădină ES84B-0090731 Outsunny

Design cu două locuri

51sgn10uyLL

Vezi pretul Emag

O alternativă excelentă pentru echiparea grădinii sau a verandei casei este această bancă de exterior concepută de Outsunny.

Acesta este un scaun fermecător cu două locuri, care nu este doar funcțional, ci și o piesă de mobilier ornamental care va arăta minunat în orice parc, grădină sau terasă. Designul prezintă un model de iederă care conferă scaunului un aspect vintage, clasic și tradițional.

Banca are o construcție foarte robustă, deoarece a fost realizată din fontă, are și un finisaj negru care completează orice decor.

Este o piesă de mobilier de exterior ideală, cu o durată de viață lungă, deoarece este rezistentă la coroziune și la uzura generată de intemperii. Modelul este capabil să suporte o greutate de până la 180 kg și are dimensiunile de 127 x 60 x 85 cm.

2. Bancă de grădină 15346686 Bespoke Garden

Funcțională și fermecătoare

415nEWIrh+L

Vezi pretul Emag

Aceasta este una dintre cele mai frumoase bănci de exterior de pe piață și promite să fie o opțiune excelentă pentru decorarea și echiparea grădinii de acasă.

Designul este realizat din lamele de lemn, fontă și rășină de plastic. Are o structură solidă și stabilă, care poate rezista la ploaie, soare intens și îngheț.

Scaunul este funcțional și spațios, permițând ca trei adulți să împartă confortabil banca în timp ce se relaxează în aer liber.

Designul este ușor de asamblat și cântărește doar 16 kg, așa că, dacă aveți chef să o mutați și nu doriți să o demontați, mutarea nu va fi o corvoadă. Acesta măsoară 126 cm x 56 cm x 74 cm înălțime.

3. Bancă de grădină pentru exterior Keter

Depozitare ascunsă

418xo1wT-tS

Vezi pretul Emag

Cu un aspect de panouri de lemn și de alb stil antic, această bancă este o opțiune excelentă pentru decorare și durabilitate în același timp. Cadrul său din plastic poate că nu este la fel de greu și robust, dar garantează rezistența la ploaie sau la apa din piscină. Fiind un scaun pentru portbagaj, această caracteristică impenetrabilă mi-a permis, de asemenea, să depozitez în el materialele de grădinărit și chiar și unele dintre jucăriile copiilor.

4. DanDiBo Ambiente Bancă de grădină cu 3 locuri

Elegantă și ușor de combinat

51IzZ8jem9L

Vezi pretul Emag

Delicată în aparență, dar super rezistentă în greutate și finisaj. Această bancă din fier forjat este perfectă pentru a da un aspect mai sofisticat oricărei grădini. La peste un metru și jumătate, este destul de largă, așa că poate fi folosită chiar și pentru relaxare seara. Îmi place că nu omoară plantele și că prin ea se poate vedea încă verdeața generală a terasei.

5. Bancă de grădină cu spațiu de depozitare Toomax Florida

Cu spațiu pentru un lacăt

41jXh-iu10L

Vezi pretul Emag

L sau Am cumpărat-o pentru că aveam nevoie de mai mult spațiu de depozitare și s-a dovedit a fi un scaun grozav. Este fabricat din rășină dură care poate găzdui până la trei persoane așezate și poate fi acoperit cu o pătură dacă doriți să adăugați o notă de culoare. Deschiderea cutiei este foarte comodă, deoarece pistoanele țin capacul deschis pentru a scoate orice instrument. A rezistat un an la soare și la ploaie fără să se decoloreze sau să se decoloreze.

6. Ultranatura Canberra Canberra wooden garden bench

Un raport calitate-preț excelent

51lhAAX3dlL

Vezi pretul Emag

Cred că aceasta este o necesitate pentru comparativă , deoarece este una dintre cele mai bune pe care le-am încercat. L-am ajutat pe fratele meu să o instaleze pe terasa sa, iar asamblarea este simplă. Vă recomand să îi dați un strat de teak pentru protecție suplimentară dacă îl veți pune într-un loc foarte însorit. Un alt lucru grozav este că face parte dintr-o serie de mobilier de grădină, fiind ușor de integrat în orice mediu exterior.

7. Bancă de grădină din metal Olive Grove cu design de pasăre

Detalii din fier

41nkGfpFI7L

Vezi pretul Emag

Cel mai bun lucru la acest model este spătarul din fier forjat super drăguț . Întregul scaun este vopsit cu un efect de cupru care îi conferă o notă retro foarte cool. Banca este mai ușoară decât pare, ceea ce o face ușor de asamblat și de așezat. Se potrivește confortabil pentru două persoane și are chiar înălțimea potrivită pentru a include o pernă în partea de jos pentru o senzație mai moale.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune bănci de grădină

Ce este o bancă de grădină?

Vorbim de o bancă atunci când ne referim la acele scaune alungite pe care pot sta mai multe persoane în același spațiu. Această funcție poate fi îndeplinită de o suprafață plană, întinsă din beton sau de un scaun mai sofisticat și mai confortabil cu brațe și cu spătar.

Utilizarea lor în grădinile domestice este, de asemenea, foarte recomandată pentru a crea zone de relaxare care integrează peisajul natural cu confortul unui mediu casnic interior.

Tipuri de scaune de grădină

Pe lângă bănci, există multe opțiuni pentru a sta și a vă relaxa în aer liber. Principala distincție a băncilor față de alte tipuri de locuri este capacitatea lor de a fi utilizate simultan, ceea ce ajută la economisirea spațiului și facilitează interacțiunea socială. Deși acest lucru poate fi realizat și în cazul unor modele mai puțin rustice și mai delicate.

Probabil că sunteți mai familiarizați cu acele mobilier de terasă și canapele care dau aspectul unui living în aer liber. Acestea sunt ideale pentru spații deschise, acoperite sau pentru decorațiuni mai formale, dar nu vor fi o idee atât de bună dacă doriți să le lăsați montate în orice anotimp.

Pentru a le combina cu băncile, o altă alternativă bună sunt scaunele adirondack, care sunt modele individuale, perfecte pentru a petrece mult timp.

Dacă, pe de altă parte, preferați să profitați de spațiul deschis pentru relaxare, veți dori cu siguranță să cumpărați un hamac sau un leagăn pe care să-l atârnați sub copaci. Iar dacă doriți să faceți plajă, puteți alege un șezlong cu perne sau pur și simplu puteți opta pentru o pătură.

Avantajele băncilor față de alte tipuri de scaune de exterior

Deși combinarea diferitelor tipuri de scaune poate ajuta la crearea unui mediu confortabil și prietenos care se potrivește cu decorul general al casei noastre, băncile au caracteristici care le pot face mai favorabile pentru grădinile noastre decât alte tipuri de mobilier.

Mai puțin spațiu

Dacă grădina dvs. nu este suficient de mare pentru a avea o masă pentru opt persoane sau două canapele cu trei locuri, poate că cea mai bună opțiune este o bancă de bună calitate . Oamenii vor fi mai aproape unul de celălalt, dar într-un mod confortabil și confortabil, deoarece banca economisește spațiul ocupat de mai multe scaune individuale. Puteți alege chiar și modelele cu modul convertibil pentru a diversifica mediul în funcție de ocazie și pentru a nu adăuga un volum inutil.

Rezistența la uzură

În ciuda faptului că sunt concepute pentru o instalare permanentă, fără mișcare, băncile sunt protejate împotriva utilizării intense și a vulnerabilității mediului datorită robusteții și finisajului curat. Acestea sunt ideale pentru ani de zile fără mișcare.

Vulnerabilitate mai mică la furt

Dacă intenționați să le instalați într-un spațiu deschis nesecurizat, ar trebui să apreciați construcția lor grea ca mijloc de apărare. Prin urmare, materialele pe care le veți întâlni pot varia de la fier forjat puternic până la o bază grea de piatră.

Decorațiuni

Băncile completează perfect mediul natural cu mobilier confortabil. Ele sunt elegante și delicate, fără a fi prea rafinate sau formale și, în funcție de material și formă, pot fi combinate cu multe piese decorative diferite.

Economie de costuri

Desigur, cât de accesibilă sau nu este fiecare bancă va depinde de modelul de design și de marca . Cu toate acestea, o bancă va reprezenta întotdeauna un cost mai ieftin decât achiziționarea de scaune individuale pentru același număr de persoane care ar încăpea într-un scaun comun.

Ce factori ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o bancă de grădină?

Suprafața

În funcție de spațiul disponibil în grădină, puteți opta pentru bănci cu o capacitate mai mare sau mai mică. Fiecare dintre ele ar trebui să suporte confortabil greutatea și lățimea a cel puțin doi adulți. Așadar, dacă intenționați să le cumpărați pentru a găzdui petreceri mari, este mai bine să căutați mai multe sau să optați pentru un model mai lat.

Materiale

Aspectul final, finisajul și rezistența fiecărei piese vor depinde de acestea.

Lemn

Este alegerea perfectă dacă preferați un stil natural și integrarea în mediul înconjurător. Acestea sunt consistente și, dacă sunt acoperite, necesită puțină întreținere de-a lungul anotimpurilor.

Cele mai rezistente opțiuni sunt cele din lemn de tec și jarrah australian, care se caracterizează printr-o nuanță roșie de cupru foarte izbitoare.

Cedrul sau pinul sunt alte tipuri de lemn rezistent care pot fi sigilate sau vopsite pentru durabilitate și pentru a preveni îmbătrânirea. Iar dacă preferați un finisaj mult mai sălbatic, puteți opta și pentru tăieturi de bușteni din lemn 100 % natural, dar acestea vor dura ceva mai puțin.

Metal

Un material excelent pentru a rezista testului timpului, anotimpurilor și vremii, deși sunt puțin mai greu de asortat. Din fericire, ornamentele și modelele de pe aceste modele pot fi factorul cel mai atrăgător pentru ochi și cel mai convenabil pentru a învăța să le asortezi cu alte piese.

La finisajul metalic puteți obține aluminiu extrudat , aluminiu turnat, fier ornamentat sau construcții metalice de epocă. Fiecare dintre acestea este puternic, greu și mai puțin costisitor.

Alte materiale

Există o varietate din ce în ce mai mare de stiluri de fabricație. Printre acestea, este posibil să cumpărați mobilier din răchită, bambus sau trestie pentru a da un aspect mai tropical și mai estival întregii terase.

Pentru mediile mai industriale, puteți recicla materiale vechi și puteți crea bănci cu paleți sau lăzi de vin.

Deși, dacă sunteți mai practic, o bancă din rășină de plastic va face, de asemenea, treaba și va fi mai ușor de întreținut.

Stil

În funcție de modul în care vă place să vă decorați grădina, puteți opta pentru un finisaj lucios mai modern , cu perne și forme curbate cu aspect rotunjit sau puteți opta pentru un stil englezesc mai tradițional și mai retro .

Nu sunteți limitat în acest domeniu, puteți crea un contrast cu decorațiunile interioare de acasă sau puteți urma același model de ambianță.

Comercială sau rezidențială

Tipul de utilizare va influența dimensiunea, calitatea și robustețea oricărei bănci. Prin urmare, cel mai bine este să nu încercați să vă potriviți stilul centrului comercial preferat cu cel al unei grădini private.

Cost

Băncile pot fi o investiție monetară pe care nu toată lumea este dispusă să și-o asume, dar cu siguranță merită banii. Fiecare dintre aceste piese pe care vi le-am prezentat și descris este capabilă să dureze ani de zile cu doar întreținere minimă din când în când.

Așadar, pe lângă stil, material și spațiu, trebuie să țineți cont de faptul că fiecare element are un impact asupra plății și, dacă doriți o grădină bună, nu puteți alege orice bancă din ofertă.