Banda de alergare pliabila

mejores-cintas-de-correr-plegables

De luni de zile am un loc de muncă care nu mi-a permis nici măcar să văd soarele, cel mai rău este că duc o viață sedentară în fața calculatorului care deja îmi dă câteva rotocoale pe burtă.

M-am hotărât să caut o formă de exerciții fizice acasă și, deși am început cu abdomene, mi s-au părut plictisitoare, obositoare și greoaie, în plus, mă durea foarte tare spatele, haideți, joggingul e ceea ce-mi place mie! Partea proastă este că nu am timp să alerg.

După ce am avut dureri și am transpirat până la fund fără rezultate, am decis să caut cea mai bună bandă de alergare pliabilă disponibilă. O bandă de alergare de bună calitate care să vă coste cât mai puțin posibil este întotdeauna o opțiune de ales.

Cele mai bune benzi de alergare pliabile

Care este cea mai bună bandă de alergare pliabilă?

Găsirea unui model bun de bandă de alergare va depinde de preferințele și bugetul dumneavoastră, precum și de ceea ce aveți nevoie pentru a face exerciții fizice.

De exemplu, dacă doriți să vă lucrați picioarele și să vă întăriți mușchii, poate că un eliptic vi se va potrivi, dar dacă scopul dvs. este să ardeți calorii alergând, o bandă de alergare aero dual poate fi soluția dvs.

În acest caz, cel mai important lucru este să verificați ce este disponibil în ofertă. O comparație a prețurilor, producătorilor, garanțiilor, calităților, va face întotdeauna lumină pentru a afla care dintre aceste dispozitive vi se va potrivi cel mai bine.

Un alt aspect de mare interes și importanță este siguranța, mai ales dacă aparatul va fi folosit de întreaga familie, trebuie să vă gândiți la protecția persoanelor în vârstă, a celor mici și, dacă aveți animale de companie, este indicat și un aparat sigur pentru câini.

Dacă aveți îndoieli, iată o listă de sugestii, unde veți găsi cu siguranță ceea ce vă trebuie.

Iată cele mai bune benzi de alergare pliabile:

1. Banda de alergare pliabilă Pacemaker X30 Capital Sports

Cu înclinație de până la 20%

41BeBLIKd+L

Vezi pretul Emag

Dotată cu 36 de programe de antrenament, un unghi de înclinare variabil și reglabilă la diferite viteze, banda de alergare Capital Sport este un aparat performant, potrivit pentru orice tip de sportiv.

Intrarea în lumea fitness-ului cu acest dispozitiv nu este o chestiune complexă, deoarece vă va oferi o mulțime de avantaje: o bandă largă care vă va oferi o mișcare naturală și un sistem de amortizare care are grijă de articulațiile dumneavoastră.

Este compatibil cu cele mai noi tehnologii, are difuzoare, receptoare radio și monitoare de ritm cardiac.

2. Banda de alergare F26 Sportstech

Compatibilă cu smartphone-uri și tablete

51QyEzgnbKL

Vezi pretul Emag

Acest model de bandă de alergare, vine cu programe prestabilite și are o bandă de alergare cu o suprafață cu cinci straturi, care oferă o amortizare mare, sistemul său de flexiune protejează genunchii și articulațiile de impacturile puternice.

Suportă o greutate maximă de 120 de kilograme, este foarte compact și ușor de pliat, îl puteți depozita confortabil aproape oriunde. În plus, este compatibil cu dispozitivele inteligente, are un ecran de 5 inci și difuzoare.

Este un umblător silențios, cu un motor cu putere constantă de 4 CP și viteză de până la 16 km/h.

3. Bandă de alergare semiprofesională Fit Fiu

Cu șase puncte de amortizare

51LY8ecd+XL

Vezi pretul Emag

Dacă nu vă place să alergați pe stradă și preferați să aveți un aparat pentru mersul pe jos acasă , fie pentru a promova pierderea în greutate , fie pentru a vă pregăti pentru un maraton, această bandă de alergare electrică poate servi scopurilor dvs.

Are un motor de 2200W care atinge până la 18 km/h și cel mai bun lucru este că îți poți lucra mușchii și poți evita durerile și problemele cu călcâiele datorită suspensiei sale laterale care îți va oferi o alergare mai confortabilă.

Este ușor de pliat cu ridicare manuală și coborâre hidraulică.

4. Bandă de alergare pliabilă TFK-155 SLIM 4Ever Fit

Practică și ușoară

419QeA3iZ6L

Vezi pretul Emag

Potrivit pentru începători, acest accesoriu pentru exerciții statice , va funcționa ca un fel de antrenor personal, dacă doriți să slăbiți sau să aveți o rutină de exerciții care să vă ajute cu sănătatea dumneavoastră.

Este un dispozitiv multifuncțional care dispune de mai multe programe de antrenament care vă oferă instrumentele necesare pentru a vă îmbunătăți condiția fizică. Este, de exemplu, o opțiune bună pentru diabetici.

Este compatibil cu dispozitivele inteligente, măsoară ritmul cardiac cu ajutorul senzorilor și are viteze reglabile care vă permit să faceți cardio cu mai puțin impact asupra inimii.

5. RunFit Sprint Cecotec

Cu sistem de siguranță magnetic

41jI0MeKCOL

Vezi pretul Emag

Banda de alergare Cecotec este o platformă profesională care vă oferă posibilitatea de a dezvolta o mare varietate de exerciții pentru a compensa musculatura picioarelor.

Deși este potrivit pentru orice utilizator, este fără îndoială un model ideal pentru experți care se pot antrena fără teama de accidentări datorită celor trei niveluri de înclinare care fac alergarea mai confortabilă și reduc impactul.

Are monitoare, o suprafață mare de rulare, este foarte pliabil și are securitate magnetică . În plus, are spațiu pentru o sticlă de apă

Ce este o bandă de alergare?

Banda de alergare este un echipament de exerciții fizice conceput pentru a permite oamenilor să facă exerciții în același loc. Acestea au o funcționare destul de simplă: constau dintr-o bandă de alergare lată care se deplasează constant printr-un mecanism motorizat și pe care se sprijină utilizatorul care dorește să facă exerciții fizice. Odată ce banda de alergare este în funcțiune, utilizatorul aleargă, aleargă sau merge în funcție de viteza benzii de alergare. Banda de alergare sau banda de alergare poate fi electrică sau manuală.

Tipuri de benzi de alergare

Există o varietate de modele pe piață, unele mai ieftine decât altele, așa că le-am împărțit în funcție de buget și de sistemul de pliere. Aici vă explic

Banda de alergare în funcție de buget

După cum am spus, veți găsi de toate, modele accesibile și altele care sunt un adevărat chilipir. Printre așa-numitele modele 'de buget', care nu sunt nici cele mai ieftine și nici cele mai scumpe, veți găsi aceste modele a căror bandă de alergare este acționată de un motor electric și care au și ecrane care arată kilometrii parcurși și caloriile arse în acest proces, au chiar și un suport pentru apă. Acestea sunt ușoare și nu sunt foarte robuste, nu sunt potrivite pentru greutăți mari.

Benzile de alergare pliabile

Aceste modele sunt mai robuste și, deși sună contradictoriu, sunt mai puțin dezvoltate decât cele de buget și, da, sunt mai scumpe, printre altele pentru că suportă mai multă greutate. Acestea au setări controlate pentru ritmul cardiac și chiar o curea pentru piept; dezavantajul lor este că au o curea scurtă și s-ar putea să nu fie de mare folos persoanelor cu un pas lung.

Modelele nepliabile sunt cele mai scumpe din întregul grup, acest lucru se explică prin faptul că sunt recomandate pentru greutăți mari și alergători obișnuiți, cureaua lor este mai robustă, mai groasă, mai lungă, iar construcția generală a aparatului este foarte puternică și durabilă. Acestea vin cu programe de control al ritmului cardiac, înclinații abrupte și viteze maxime destul de mari. Producătorii acestor modele vă vor oferi o garanție mai bună și vor susține că sunt potrivite pentru cei mai exigenți.

Ce trebuie să căutați înainte de a cumpăra o bandă de alergare

Înainte de a cumpăra, este esențial să știți clar de ce aveți nevoie și care dintre toate modelele se potrivește cel mai bine scopurilor dumneavoastră și, mai ales, bugetului dumneavoastră. Înainte de a lua o bandă de alergare acasă, este esențial să acordați atenție următoarelor aspecte:

Motor

Benzile de alergare au motoare cu putere continuă (CHP) de 2,25 și 4,25 CHP, indicate pentru cei care cântăresc până la aproximativ 100 de kilograme, în cazul în care cântărești mai mult de 100 de kilograme trebuie să te asiguri că programezi un plus de 0,5 CHP față de cel deja stabilit, pentru alergare sau mers. Există și altele cu motoare între 1,25 și 5,0 CP. Important este ca motorul să funcționeze cu multă putere și să nu se încordeze.

Dimensiunea benzii de alergare

Numită și pistă, este spațiul de mers și alergare și are o lățime standard cuprinsă între 20 și 22 de inci (aproximativ 55 cm), în timp ce lungimea depinde de faptul că sunteți un utilizator ocazional sau profesionist. Acesta poate varia, în centimetri, de la 55 (1,39 m), 58 (1,47 m), 60 (1,52 m) și 63 (1,60 m), în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durabilitatea benzii de rulare

Pentru a avea o curea care să dureze, trebuie să acordați atenție mai multor factori. Primul este să o mențineți lubrifiată, pentru a vă asigura că se rostogolește bine și nu se usucă; al doilea este să vă asigurați că rolele sunt mari, deoarece acestea exercită mai puțină presiune asupra benzii și o mențin mai mult timp. Un alt factor, desigur, este grosimea curelei; curelele cu două sau patru straturi sunt evident mai durabile decât cele cu un singur strat.

Amortizare

Această amortizare este importantă deoarece reduce impactul mersului pe jos sau al alergării asupra genunchilor, previne rănile și promovează rezistența. Unele benzi de alergare au amortizare diferențiată, altele au amortizare reglabilă.

Înclinație

Înclinațiile benzii de alergare variază între 10 și 20 de procente, ceea ce va lucra diferite grupe musculare, va reduce impactul și vă va ajuta să ardeți mai multe calorii. Îl puteți alege pe cel pe care îl preferați. Există motorizate și manuale.

Programe

Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivele, cele mai multe benzi de alergare vin cu programe pentru a pierde în greutate, a arde calorii, a crește rezistența, a tonifia mușchii, printre altele. Programele, în fiecare caz, ajustează viteza corespunzătoare.

Caracteristici suplimentare

De asemenea, este util ca acestea să aibă suporturi pentru accesorii, compatibilitate cu dispozitive inteligente, informații de monitorizare, difuzoare și ieșiri audio.

Capacitate de greutate

Ieftin este scump, așa că, în mod ideal, veți dori să investiți niște bani în ceva care să suporte nu numai greutatea dumneavoastră, ci și pe cea a celui mai gras membru al familiei. Un model care suportă cu cel puțin 25 kg (50 de lire) mai mult decât greutatea corporală va fi suficient.

Siguranță

Este important să obțineți un dispozitiv care nu vă va răni pe dumneavoastră, animalele de companie sau copiii mici dacă vă pierdeți echilibrul. Un model cu o oprire automată controlată prin cheie poate fi soluția.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra o bandă de alergare

Atunci când vă decideți asupra unei benzi de alergare, ar trebui să luați în considerare și următoarele detalii:

Țineți cont de obiectivele dumneavoastră

Primul lucru de care trebuie să țineți cont este că, dacă este pentru casă, probabil că va fi folosit de întreaga familie, așa că ar trebui să cumpărați ceva care să se potrivească tuturor. Celălalt lucru este calitățile pe care trebuie să le aibă în funcție de obiectivele pe care doriți să le atingeți.

Cât de greu este cel mai greu utilizator al benzii de alergare?

După cum am spus, este foarte probabil ca o bandă de alergare de acasă să fie folosită de întreaga familie, așa că, în mod ideal, alegeți una care să suporte cu cel puțin 50 de kilograme mai mult decât cel mai greu utilizator.

Alergare, jogging sau mers pe jos?

Acest lucru depinde de modelul pe care îl alegeți. Dacă vă antrenați, de exemplu, pentru un maraton, ar trebui să căutați un model cu o bandă de alergare lungă, cu o lungime de cel puțin 60 de centimetri și care să răspundă la schimbările de viteză. Dacă veți merge doar ocazional, un model mai puțin complex va fi potrivit.