Bicicleta eliptica

mejor-bicicleta-elíptica

A face exerciții fizice acasă este mult mai puțin costisitor și mai puțin costisitor decât a merge la o sală de sport în fiecare zi, asta este o realitate. Dar îmi făceam griji că nu aveam un antrenor care să-mi spună ce rutine să fac și că nu văd rezultate. Cu toate acestea, de când mi-am luat cel mai bun antrenor eliptic mă simt ca și cum aș avea un antrenor acasă ori de câte ori vreau.

Și, în afară de acele modele mediocre și zgomotoase care abundă pe piață, programele deja încărcate în sistemul lor, precum și eficiența și funcționalitatea lor mi-au permis să văd rezultate în scurt timp. Am întors-o!

Cele mai bune biciclete eliptice

Care este cea mai bună bicicletă eliptică?

Diferența dintre bicicletele eliptice și alte aparate similare este că acestea nu numai că stimulează pierderea în greutate, dar vă permit să tonifiați diferite zone ale corpului care sunt lucrate prin schimbarea tipului de rezistență sau a înclinației.

Niciun cumpărător nu ar dori să eșueze în investiția sa, indiferent cât de ieftină este aceasta. Având în vedere acest lucru, m-am concentrat asupra unei căutări documentate și pline de informații pentru cele mai bune și nu numai că vă împărtășesc sfaturile mele chiar acum, dar vă prezint și cinci modele uimitoare care au trecut testul analizei mele exhaustive și sunt foarte accesibile.

Iată cele mai bune biciclete eliptice :

1. Bicicleta eliptică Sportstech Premium

51Io7MspY+L

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete eliptice compacte, portabile și care se potrivește cu ușurință în spații mici, veți dori să luați în considerare modelul Sportstech Premium.

Modelul este echipat cu o volantă de 24 kg și un sistem de rezistență magnetică care poate fi reglat manual de către utilizator. Bicicleta are o structură solidă și stabilă, capabilă să suporte o greutate de până la 120 kg.

Partea din față a bazei este prevăzută cu două roți multidirecționale care facilitează instalarea și deplasarea mașinii. Asamblarea aparatului va fi o sarcină rapidă și ușoară, pe care o veți putea face consultând manualul de utilizare inclus în pachet.

Are o șa confortabilă și căptușită, care poate fi ajustată la 4 înălțimi diferite, iar cea mai bună caracteristică este ecranul multifuncțional de 7 inchi, care afișează informații precise despre sesiune cu programe de antrenament, calorii, distanță, timp și viteză.

2. Antrenor eliptic Horizon Fitness Andes 3

41aqGHt4TvL

Vezi pretul Emag

Ciclismul aduce mari beneficii pentru sănătate, dar dacă pedalatul în soarele arzător nu este pe placul tău, astăzi poți beneficia de toate avantajele prin instalarea unui antrenor eliptic acasă.

Andes 3 este modelul ideal pentru a vă antrena întregul corp și pentru a vă crește rezistența.

Modelul este echipat cu o roată de vânt care funcționează printr-un sistem variabil continuu, adică cu cât mergeți mai repede, cu atât este mai greu de pedalat. Aceasta se dovedește a fi o caracteristică excelentă, deoarece permite fiecărui sportiv să își găsească propriul ritm de antrenament și se potrivește atât nevoilor începătorilor, cât și ale cicliștilor experimentați.

Modelul dispune de pedale antiderapante, o șa căptușită reglabilă la 7 niveluri diferite de înălțime, un ecran LCD de înaltă tehnologie, ghidon anatomic și roți în partea din față a bazei pentru instalarea și mutarea ușoară a aparatului.

3. Bicicleta eliptică BH Fitness Athlon

41nMMaYydfL

Vezi pretul Emag

Bicicleta eliptică bh are o volantă de 10 kg pentru un antrenament stabil, ideală pentru cei care abia încep să se dea în vânt după fitness . De asemenea, are o frână magnetică pentru o pedalare lină și silențioasă. Este un model dual cu tehnologie i.Concept Ready, foarte compatibil cu telefonul mobil sau tableta. În acest fel, vă veți bucura de sesiuni de antrenament personalizate cu aplicații specifice sportului. BH vă oferă un raport calitate-preț excepțional, precum și un contor de puls de contact pe ghidon.

4. Antrenor eliptic Sportstech CX625

516B+a9XLaL

Vezi pretul Emag

Foarte recomandat pentru cei care trebuie să se mențină activi datorită celor 12 programe care nu vă vor plictisi nicio secundă și care vor face din acest aparat unul multifuncțional . Acest aparat face ca totul să fie distractiv, în timp ce slăbește zonele cu probleme ale corpului tău. Are o limită de impulsuri reglabilă pe care o puteți personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră. Măsoară 120 x 62 x 162 cm, cântărește aproximativ 37 kg, deci are roți pentru a fi ușor de transportat. Acesta poate susține o greutate maximă de 120 kg pentru fiecare utilizator.

5. Antrenor eliptic Sportstech CX608

51GmTU57JOL

Vezi pretul Emag

O alegere excelentă printre opțiunile disponibile pe piață, acesta dispune de 8 nivele reglabile manual, cu un sistem de frânare magnetic și o manivelă în 3 părți. Vă veți bucura de un antrenament silențios ale cărui rezultate vor fi reflectate pe ecranul multifuncțional sau de pe dispozitivul dvs. inteligent prin intermediul aplicației sale. Compatibil cu centura de monitorizare a ritmului cardiac, afișează toate valorile antrenorului eliptic, cum ar fi distanța, caloriile, ritmul cardiac, viteza și timpul.

6. Antrenor eliptic Klarfit Myon Cross

31KWovdDQHL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru abdomen pentru că nu numai că vei pierde în greutate, dar îl vei și tonifia. După cum puteți vedea, vă puteți bucura de un antrenament 2 în 1 . Este destul de puternic, dar în același timp compact. Acesta are la dispoziție 16 niveluri de intensitate, 19 programe, 7 funcții și o roată de 12 kg. Pentru confortul dvs., acesta oferă, de asemenea, controlul pedalării. Are un ecran LCD , frână magnetică și pedale antiderapante. Roțile sale îl fac ușor de transportat.

7. Aparat eliptic BPlus 10

41jB7+NvVZL

Vezi pretul Emag

Trebuie să încheiem această listă comparativă cu brio, motiv pentru care acest model vine cu un monitor de ritm cardiac integrat și suportă o greutate corporală de până la 100 kg. Acesta permite mersul înainte și înapoi, precum și frânarea magnetică. Cu o volantă de 12 kg, un ghidon înalt de 158 cm și un monitor de antrenament LCD care afișează timpul, viteza și distanța, consumul de calorii și pulsul, toate acestea fiind informații esențiale în timpul antrenamentului, acesta poate fi unul dintre cele mai populare modele în rândul utilizatorilor.

Ghidul de cumpărare a antrenorului eliptic

Pentru ce este un antrenor eliptic?

bicicleta-eliptica

Este o idee perfectă pentru a înființa o sală de gimnastică la domiciliu cu un rezultat profesional. Îl puteți găsi și sub denumirea de antrenor încrucișat sau X-trainer, dar nu trebuie confundat cu o bandă de alergare, o bicicletă de exerciții sau o bicicletă de spinning. Să vedem la ce servește antrenorul eliptic.

Acesta este cunoscut în special ca un aparat de exerciții staționare care simulează cățăratul, mersul pe jos sau alergarea fără a provoca un stres excesiv asupra articulațiilor. Acest lucru duce la o scădere semnificativă a riscului de leziuni de impact, fiind benefic și sigur de utilizat chiar și pentru persoanele care au deja anumite leziuni minore, în timp ce ajută la pierderea în greutate și arde grăsimile. În general, vine cu șa și grade de înclinare. De obicei este suficientă o oră pe zi de utilizare continuă.

Tipuri de biciclete eliptice

Este bine să cunoști diferențele dintre cele două pentru a putea face o alegere mult mai în concordanță cu realitatea și nevoile tale, deoarece diferența dintre ele este destul de accentuată și are repercusiuni asupra rezultatelor.

  • Cu programe de ritm cardiac

Acest model va crește intensitatea exercițiului dacă ritmul cardiac este sub ținta stabilită și o va reduce atunci când ritmul cardiac depășește ținta. Deci, acest dispozitiv urmărește ritmul cardiac pentru ca aceste programe să funcționeze. Cel mai bine este să vă bazați pe un senzor de ritm cardiac cu o curea toracică, deoarece senzorii de contact din mâner pot fi mai puțin preciși.

  • Nu există programe de ritm cardiac

Nu sunt echipate pentru a regla automat intensitatea exercițiilor pe baza ritmului cardiac dorit. Cu toate acestea, ele oferă în continuare senzori de ritm cardiac de contact și pot fi uneori monitorizate și afișate. Prin urmare, este recomandat pentru cei care pot decide singuri de ce ritm cardiac au nevoie pentru a-și atinge obiectivele de antrenament.

Setări eliptice

Da, trebuie să știți că aceste aparate au trei setări de bază posibile.

În funcție de calitatea rolelor, această setare poate contribui la zgomot și vibrații. În acest caz, roata motoare este situată în partea din față și se află de obicei într-o carcasă mare.

În general, traiectoria eliptică tinde să fie mai rotundă, iar tranzițiile mai ușoare. Roata de antrenare este situată în centrul aparatului eliptic și are pedale care se deplasează pe role cilindrice și un arbore cotit. Este cea mai compactă dintre cele trei configurații.

Este foarte lungă, iar roata de acționare se află în partea din spate a mașinii, într-o carcasă mai mică. Acesta poate avea o configurație atletică în care pista sau rampa este de obicei înclinată. Pe de altă parte, dacă configurația este cu pedale suspendate, antrenamentul poate fi foarte lin și liniștit.

S-ar putea să te intereseze și : Cea mai bună bicicletă hibridă

Considerații pentru cumpărarea unui aparat eliptic de bună calitate

51uD0TZf-OL

 

Dincolo de marca , te-ai întrebat vreodată ce contează atunci când alegi un astfel de aparat? De exemplu, s-ar putea să doriți un model care vine cu un regulator de rezistență , ar putea fi, de asemenea, o idee bună să vă uitați la lungimea pasului sau la raportul calitate/preț . Alte caracteristici importante pot fi, de asemenea, de luat în considerare.

Înainte ca să cumpere, este necesar să se măsoare spațiul de formare. Unele aparate eliptice au o lungime de până la 1,5 metri și o înălțime de peste 1,2 metri.

Dacă aveți de gând să depozitați aparatul într-un spațiu și va trebui să-l mutați în altul pentru a-l folosi, cel mai bine este să obțineți un aparat eliptic ușor, portabil, cu roți de transport sub bază. De asemenea, este posibil să doriți să obțineți un antrenor eliptic pliabil.

Un aparat liniștit este ideal dacă vă place să ascultați muzică în timp ce vă antrenați. Dacă este liniștit, nu veți avea nicio distragere a atenției sau disconfort care să interfereze cu antrenamentul dumneavoastră.

Înainte de cumpărare, este bine să verificați greutatea maximă pe care o poate suporta aparatul eliptic pentru o funcționare sigură și, în același timp, să luați în considerare cine vor fi beneficiarii aparatului și greutățile acestora.

Cu un cadru de bază mai mic, modelul eliptic este redus și condensat pentru persoanele mai înalte, neavând astfel posibilitatea de a beneficia de întreaga gamă eliptică sau de antrenamentul total al corpului. Pentru o persoană cu o înălțime de peste 1,80 m, cel mai bine este să alegeți un aparat cu un cadru de bază mare, care vă va oferi o lungime mai mare a pasului. Deși există modele care vin cu pedale reglabile.

Este posibil ca o mărime unică să nu se potrivească tuturor utilizatorilor, în special dacă un aparat trebuie utilizat de mai mulți utilizatori. Pedalele reglabile vor fi soluția. Cu toate acestea, permite, de asemenea, adăugarea de varietate la antrenament. Cu toate acestea, mai există un alt lucru pe care trebuie să-l cauți la pedale și anume ca acestea să fie ergonomice și să nu fie alunecoase, astfel încât să nu riști să te lovești în cazul în care antrenamentul devine mai energic decât de obicei.

Este, de asemenea, cunoscut ca intervalul de mișcare pe un aparat eliptic și este determinat de orbita sau arcul aparatului. Cu cât este mai lung pasul pe un aparat eliptic, cu atât mai bine. Cu cât modelul este mai scurt, cu atât pasul devine mai agitat. Ar trebui să vă gândiți că, dacă modelul nu este expansiv, atunci antrenamentul nu este la fel de eficient.

  • Setări ale rampei și capacități de înclinare

La capacitățile de înclinare, există mai multe grupe de mușchi care lucrează în același timp. De exemplu, o poziție înclinată înaltă va lucra spatele și partea inferioară a picioarelor. O înclinație mică va lucra partea superioară a corpului. Setarea rampei vă permite să controlați intensitatea antrenamentului.

  • Afișaj și panou de control

Există modele de vârf cu afișaj care arată caloriile, cheltuielile calorice pe minut, niveluri de rezistență, temperatura camerei, ora și multe informații relevante pentru antrenamentul dumneavoastră. Acest lucru, împreună cu un tablou de bord care oferă o motivație suplimentară, poate face toată diferența.

  • Antrenamente pre-programate

Pentru a vă menține activ în timpul antrenamentului, modelele pre-programate vă vor menține concentrat și motivat, menținându-vă în același timp pe drumul cel bun pentru ceea ce doriți să obțineți, fie că este vorba de a vă lucra picioarele sau pentru fese.

Siguranța și întreținerea aparatelor eliptice

Mulți dintre cei care fac exerciții fizice nu sunt conștienți de faptul că longevitatea aparatului, dincolo de producător, calitatea pieselor și alți factori externi, depinde în mare măsură de utilizarea și întreținerea corectă a aparatului eliptic. De asemenea, siguranța este legată de o utilizare prudentă și conștientă a acestuia.

S-ar putea să vă intereseze și : Best Mountain Bike

  • Caracteristici de siguranță

Trebuie să știți că există caracteristici de siguranță disponibile pe anumite modele care protejează echipamentul chiar și atunci când nu este utilizat. Printre acestea se numără caracteristici precum funcțiile de blocare pentru a împiedica mișcarea pedalei sau pornirea automată a mașinii și sistemul de frânare magnetică.

În mod ideal, alegeți unul care nu necesită întreținere sau cel puțin o întreținere minimă, astfel încât să nu fiți sclavul acestor dispozitive. O unitate bine concepută și cu foarte puțină întreținere va dura mult timp, dar în orice caz, ștergerea puțină transpirație după antrenament sau aplicarea unei dată pe săptămână a unui detergent ușor va fi suficientă.

Aceasta este o investiție majoră pe care o veți face, așa că trebuie să merite și trebuie să fie întreținută într-un anumit fel, iar acest sprijin poate fi oferit de o garanție bună și cuprinzătoare. O unitate cu un raport calitate-preț bun reprezintă, de asemenea, o investiție pe termen lung care, în cazul unei utilizări regulate, va necesita mai mult de o intervenție de întreținere sau mecanică în viitor.

Ar trebui să fiți foarte pretențios cu privire la garanția oferită. Există unele modele cu o garanție pe viață în cadrul special. În ceea ce privește celelalte componente, o garanție de cel puțin 1 an și o acoperire de minim 1-3 ani pentru piese este ideală. Dar este important ca totul să fie clar, așa că ar trebui să întrebați sau să verificați ce componente sunt acoperite. În cele din urmă, este bine și important ca componentele electronice să fie incluse în garanție.

Care este mai bună bicicleta de exerciții sau antrenorul eliptic

De unde să cumpărați un antrenor eliptic?

Există multe magazine de sport de unde puteți cumpăra, de exemplu, Decathlon, Sprinter sau alte biciclete eliptice în apropiere de casa dumneavoastră.

Pe internet găsiți întotdeauna mai multe opțiuni din care puteți alege, de exemplu pe Amazon, Aliexpress sau eBay.

Întrebări frecvente

Ardeți mai multe calorii pe o bicicletă de cross-trainer sau pe o bicicletă de șosea normală?

Pe un aparat eliptic ardem mai multe calorii, deoarece ne antrenăm și partea superioară a corpului. Pentru a vă face o idee, o persoană cu o greutate medie de 70 kg arde aproape 700 de calorii pe un aparat eliptic timp de 45 de minute, în timp ce pe o bicicletă de șosea pentru aceeași perioadă de timp sunt 450 - 500 de calorii.

Aparatul eliptic este bun pentru bicicliști?

Da, așa este, deoarece este un aparat de fitness foarte complet, ajută atât la întărirea mușchilor superiori și inferiori, cât și la creșterea capacității cardiopulmonare a celui care îl folosește.

Ce este mai bun pentru genunchi, bicicleta de exerciții sau aparatul eliptic?

Nu există nicio îndoială că genunchii suferă mai puține leziuni sau dureri cu ajutorul aparatului eliptic, deoarece prin modul în care este conceput te însoțește în mișcarea atât a brațelor, cât și a picioarelor, evitând astfel accidentările și de fapt este cel mai recomandat aparat pentru reabilitarea musculară și osoasă.