Bicicleta pentru copii de 16 inch

mejor-bicicleta-de-16-pulgadas-para-niños-e1516061829186

Dacă copilul tău are între 4 și 6 ani, am cea mai bună bicicletă de 16 inch pentru copii . Pentru că, pentru ca el să continue să învețe să meargă pe bicicletă și să se distreze cu această jucărie tradițională, este important să aibă bicicleta perfectă pentru el, una care să i se potrivească corpului și mărimii sale.

Aceste biciclete nu numai că au dimensiunea perfectă a anvelopelor, dar au și toate celelalte măsuri de care copilul tău are nevoie pentru a fi cel mai bun pe bicicletă, deoarece vin cu ghidon bun, înălțimea șeii necesară pentru ca el să fie confortabil și, bineînțeles, un sistem de frânare bun.

Așa că vă invit pe voi, părinții, să continuați să citiți acest articol pentru a învăța cum să îi oferiți copilului vostru cel mai frumos cadou, unul care îi va da frâu liber imaginației și îi va face mult bine organismului.

Cele mai bune biciclete de 16 inch pentru copii

Care este cea mai bună bicicletă de 16 inch pentru copii?

Știu, și mie mi-a fost greu să-mi aleg bicicletele de-a lungul vieții, iar când a fost vorba de alegerea bicicletei primului meu copil, a fost și mai greu. Există prea multe opțiuni pe piață și, în timp ce căutați unul de bună calitate, vă doriți să fie și mai ieftin, ceea ce poate fi un dezavantaj.

Adevărul este că, de-a lungul anilor și cu ajutorul practicii, am devenit un expert în acest domeniu și de aceea vreau să te învăț tot ce știu despre bicicletele pentru copii și să te ajut să cumperi cea mai bună bicicletă disponibilă astăzi. De aceea, am alcătuit această listă comparativă a celor mai bune 5 modele.

Așa că alegeți o bicicletă și dați-i o cască de protecție copilului dvs. pentru ca acesta să se distreze de minune cu toată siguranța oferită de bicicletele de înaltă calitate.

Iată cele mai bune biciclete de 16 inch pentru copii:

1. BIKESTAR CR-01-Mint 16 inch biciclete pentru copii

Pentru băieți și fete aventuroase

51AkT47jrJL

Vezi pretul Emag

Bicicleta frumoasă care va fi perfectă pentru fete, dar și pentru băieți începând cu vârsta de 4 ani, deoarece nu este disponibilă doar în acest design de culoare mentă cu detalii roz, ci și în albastru regal cu portocaliu, în roz sau în fucsia.

Dar părinții o vor iubi și datorită sistemului său dublu de frânare, cu o pârghie de frână mecanică tradițională și o frână cu pedală spate, care este practic o cerință de siguranță pe orice bicicletă pentru copii. De asemenea, cadrul tubular din oțel este foarte stabil, iar rulmentul cu bile din direcție este foarte fiabil.

De asemenea, este posibilă reglarea înălțimii și înclinării șeii și a ghidonului, astfel încât copiii vor fi foarte confortabili. Are un coș frontal, clopot, suport și reflectoare de siguranță față și spate.

2. Bicicletă Disney Minnie Mouse de 16 inch pentru copii

Are de toate

41kWvAEzqOL

Vezi pretul Emag

Aceasta este bicicleta perfectă pentru a le introduce pe fete în lumea ciclismului de la o vârstă fragedă, datorită designului colorat al celui mai iubit șoricel de la televizor, Minnie. Are roți de 16 inch, perfecte pentru fetițele cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani, precum și un cadru din aluminiu care îi conferă rezistența necesară pentru a garanta siguranța în timpul mersului pe bicicletă, dar și o face suficient de ușoară pentru a putea fi transportată fără probleme.

Este dotată cu stabilizatori care le vor ajuta pe fete să găsească echilibrul perfect și să se bucure de noua lor bicicletă cu încredere și siguranță. Aceste mici roți stabilizatoare sunt ușor de îndepărtat pentru când fetele stăpânesc bicicleta.

Dispune de frâne cu etrier dublu, un coș frontal și un clopot, precum și o șa mai mică pentru a transporta o geantă sau chiar jucării.

3. Bicicleta pentru copii Prometheus Bicycles 16-inch

Da, e tare!

51aiI4HNZUL

Vezi pretul Emag

Nu vă lăsați păcăliți, arată ca o bicicletă pentru copii mari, dar este de fapt pentru copiii de 4-6 ani, așa că sigur o vor adora. În același timp, are măsurile și caracteristicile care îndeplinesc cerințele de siguranță și confort recomandate pentru copiii de această vârstă atunci când pedalează.

Un mare avantaj este faptul că atât șaua, cât și ghidonul sunt reglabile în înălțime și în unghi și are, de asemenea, un capac pentru lanț. În plus, este dotată cu roți, frâne cu pedale față și spate, precum și cu material reflectorizant și apărători de noroi.

4. Bicicleta de 16″ pentru fete Frozen 82DI064

Pentru fetele care iubesc Frozen

O veste excelentă dacă fetița ta adoră filmul de animație Frozen și motivele drăguțe, în special culoarea lila. Un detaliu foarte frumos este că vine cu un coșuleț drăguț în față.

Alte caracteristici pe care fetițele le vor adora cu siguranță sunt capacul lanțului cu tema Frozen și scaunul pentru păpuși din spate, pe care își pot transporta păpușile peste tot.

Include, de asemenea, o frână de mână frontală și un sistem de frânare cu pedală spate, dar nu este prevăzut cu roți și clopot.

5. Bicicletă pentru fete 16″ Vermont Girly Blue 16

Ideal pentru fete

41dehELXThL

Vezi pretul Emag

Pentru fete, această bicicletă este grozavă, deoarece include un coș foarte drăguț în partea din față, iar întregul design cu flori și culori deschise este foarte drăguț. Pe de altă parte, vine cu capace de lanț pentru a preveni deteriorarea lanțului și apărători de noroi pentru ca fetele să nu se murdărească atât de tare atunci când ies la joacă.

Include, de asemenea, două roți de sprijin și frâne cu pedale față și spate, astfel încât fata are mai multe mecanisme de frânare convenabile. Șaua este destul de ergonomică și cântărește doar 11 kg.

6. Bicicleta de 16' pentru fete Greenway

Pentru cele mai cochete fete

41lw+krxfGL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model care include o mai mare siguranță pentru fete, deoarece include două frâne de mână, una în stânga pentru roata din spate și cealaltă în dreapta pentru cea din față.

Aceasta include, de asemenea, cele două roți de ghidare de pe roata din spate , care sunt înșurubate și ar putea fi îndepărtate odată ce fetița învață să se echilibreze și se simte suficient de confortabil pentru a face acest lucru.

În plus, vine cu o husă foarte drăguță pentru gât, șa reglabilă și un clopoțel care să îi anunțe trecerea pe unde trece.

7. Bicicleta pentru fete Sonic Glamour

Ușor și de bună calitate

5157DJw3XkL

Vezi pretul Emag

Fetei tale îi plac majoretele sau poate că ți-ar plăcea să fie una? Ei bine, această bicicletă este decorată cu gândul la ei, deoarece ghidonul este prevăzut cu o panglică mov în stil pompon, pe care cu siguranță o vor adora.

Dispune de ghidon și șa reglabile pentru a se potrivi fetiței dvs. pe măsură ce crește, precum și de o protecție discretă pentru lanț. Nu vine cu apărători de noroi sau roți de sprijin, așa că îl recomand dacă fata ta are deja un echilibru foarte bun și nu are nevoie de sprijinul roților.

 

Copiii dumneavoastră au mers vreodată cu bicicleta?

Părinți, cunoașteți deja toată emoția și libertatea pe care le oferă mersul pe bicicletă pe două roți, așa că de ce să nu împărtășiți această emoție cu copiii voștri? mejor-bicicleta-de-16-pulgadas-para-niños-e1516061829186

Pe lângă faptul că este o jucărie distractivă pentru copii, este și o ocazie perfectă de a interacționa mai mult cu ei și de a avea momente pe care le veți prețui toată viața.

S-ar putea să vă fie puțin teamă să vă urcați copilul pe o bicicletă așa, dar există biciclete pentru copii special concepute pentru ca aceștia să învețe să meargă în siguranță în timp ce se distrează de minune. Pentru că un lucru este clar pentru noi toți: copiii iubesc bicicletele!

Cumpărați-le o bicicletă de bună calitate și vă asigur că se vor îndrăgosti de ea și o vor folosi ca mijloc de transport preferat pentru a merge la școală, în parc, în oraș cu prietenii sau chiar la plajă. S-ar putea chiar să le placă atât de mult încât să se apuce de ciclism ca sport.

Aici vă vom spune despre diferitele dimensiuni, modele cu sau fără pedale și multe altele.

La ce trebuie să te uiți când cumperi o bicicletă pentru copii

Perfect, părinți. Pentru că vrei să le oferi copiilor tăi toată bucuria și exercițiul sănătos de a putea merge pe bicicletă, îți voi spune acele lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a cumpăra:

Mărimea:

Aceasta este cea mai importantă caracteristică înainte de a cumpăra o bicicletă pentru copii, deoarece dacă cumpărați una prea mare sau prea mică, va fi dificil pentru copil să o manevreze sau ar putea chiar să aibă un accident. Dimensiunile cele mai recomandate pentru copii sunt de la 12 inci la 26 inci pentru copiii cu vârsta de 10 ani și mai mult, deși acestea din urmă ar putea fi potrivite și pentru copiii de la 8 la 12 ani dacă sunt foarte îndemânatici sau mai înalți pentru vârsta lor.

Dimensiunea anvelopei:

Bicicletele pentru copii sunt de obicei clasificate în funcție de diametrul jantei și pot varia de la 12' la 24 sau 26 de inci. În general, se recomandă utilizarea bicicletelor de echilibru de 12' pentru învățare și apoi trecerea la bicicletele de 14' sau 16' cu pedale.

Înălțimea scaunului:

Deși fiecare diametru este recomandat pentru copii de vârste diferite, adevărul este că totul depinde și de alte aspecte, cum ar fi înălțimea scaunului. De aceea, atunci când alegeți o bicicletă, nu ar trebui să vă ghidați doar după diametrul jantelor.

Partea proastă este că mărcile nu indică de obicei înălțimea maximă sau minimă a scaunului, așa că cel mai bine este să testați bicicleta cu copilul dumneavoastră și, dacă nu corespunde, puteți oricând să o returnați și să cereți alta.

Prima bicicletă cu pedale:

Dacă achiziționați prima bicicletă cu pedale a unui copil, va trebui să căutați una care să îi permită să atingă pământul cu talpa piciorului în timp ce este așezat. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când învață să pedaleze cu pedale, este important ca ei să poată frâna rapid cu ajutorul picioarelor. Acest lucru va preveni căderile și accidentele dureroase.

Următoarele biciclete cu pedale:

Când le veți cumpăra deja următoarele biciclete cu pedale, nu este necesar ca picioarele lor să atingă complet pământul. Se recomandă ca aceștia să poată ajunge la sol, dar numai cu vârful degetelor de la picioare, pentru a putea pedala mai eficient.

Înălțimea tubului față:

Când copilul dumneavoastră stă pe bicicletă fără să stea pe șa, trebuie să existe un spațiu de câțiva centimetri între tub și între picioare. Dacă nu există spațiu, copilul dumneavoastră ar putea fi rănit dacă alunecă înainte.

Greutate:

Majoritatea bicicletelor pentru adulți reprezintă de obicei aproximativ 20% din greutatea unui adult, în timp ce bicicletele pentru copii pot avea până la jumătate din greutatea corporală. Acesta este un indicator foarte important, deoarece, dacă bicicleta este prea grea, poate fi dificil de manevrat, ceea ce poate cauza căderi dureroase și accidente.

Cu toate acestea, dacă o bicicletă este ușoară , ar trebui să fie pentru că are materiale ușoare și nu pentru că au fost eliminate caracteristici importante, cum ar fi frânele de mână sau pentru că tuburile sunt prea mici.

Geometrie:

poziția de conducere a copilului este importantă pentru ca acesta să poată manevra bicicleta cu ușurință, fără a cădea sau a-și pierde echilibrul. În mod ideal, bicicleta ar trebui să aibă un centru de greutate scăzut și o bază largă, deoarece acesta este designul care oferă cea mai mare stabilitate.

În același timp, ar trebui să existe suficient spațiu între ghidon și șa pentru ca copilul să se poată mișca cu ușurință și fără ca genunchii săi să se ciocnească de ghidon. În timp ce ghidonul de înălțime medie este recomandat.

Frâne:

Frânele sunt esențiale pe orice bicicletă și este important să știți că există mai multe tipuri. Cele mai recomandate și mai populare sunt frânele de mână, atâta timp cât acestea sunt concepute pentru a fi ușor de atins de mâinile mici ale copiilor și au o capacitate de reacție ridicată pentru a opri rapid bicicleta.

Nu uitați să le explicați copiilor că, în general, frâna de mână dreaptă oprește roata din spate, în timp ce frâna de mână stângă oprește roata din față. Aceștia ar trebui să folosească întotdeauna ambele frâne în același timp sau, dacă trebuie folosită o singură frână, să folosească întotdeauna frâna de mână dreaptă.

De asemenea, merită menționat faptul că un tip de frână foarte popular pe bicicletele pentru copii este frâna de pedală din spate, care se folosește prin pedalarea cu spatele, lucru pe care copiii îl fac în mod natural atunci când învață să pedaleze. Cu toate acestea, nu recomand modelele care folosesc doar acest sistem, deoarece trebuie să se obișnuiască cu frânele de mână. La urma urmei, acestea sunt cele pe care le folosesc toate bicicletele pentru adulți.

Pentru bicicletele de șosea sau de munte:

Când copilul dvs. a mânuit deja bicicletele mici și s-a adaptat la ele, va veni momentul în care va primi bicicletele de 20 inch sau mai mult. În acel moment, vor exista și alte posibilități de ghidon care să fie mai asemănătoare cu modelele de munte.

În orice caz, înainte de a cumpăra o astfel de bicicletă, cereți-i copilului dvs. să o încerce pentru a vedea dacă îi place cu adevărat și se simte confortabil cu ea, mai ales că dimensiunile bicicletei încep să crească și s-ar putea să nu îi fie atât de ușor să ajungă la frânele de mână cu mânuțele sale mici.

De aceea, recomand întotdeauna ca copilul să încerce bicicleta înainte de a o cumpăra.

De ce mărime aveți nevoie pentru copilul dumneavoastră?

Pentru a vă oferi un ghid ușor cu privire la diametrele jantelor potrivite pentru fiecare grupă de vârstă, iată care sunt dimensiunile recomandate:

  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani: 12 inci.
  • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani: 14 inci.
  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani: 16 in.
  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani: 20 de centimetri.
  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani: 24 in.
  • Pentru copiii cu vârsta peste 10 ani: 26 inch.

Biciclete de 16 inch: pentru copii între 4 și 6 ani

Aceste biciclete sunt modelele perfecte pentru copiii dvs. între 4 și 6 ani, deoarece sunt durabile, ușoare și au toate caracteristicile de care au nevoie pentru a pedala confortabil și în siguranță.

Acestea au, de obicei, cadre din aluminiu sau oțel, frâne în V și o singură viteză, deși modelele mai puțin accesibile au adesea frâne pe disc pentru a vă oferi mai multă putere de oprire.

De asemenea, au o înălțime bună a head tube-ului pentru a evita rănirea.