Biciclete de exercitii

mejor-bicicleta-estática-reclinada-e1508374069515

A face exerciții fizice atunci când suferi de probleme de coloană și dureri de spate este mai mult decât inconfortabil, ca să nu mai vorbim dacă ai crezut că ai cea mai bună bicicletă de exerciții culcată, dar nu a fost așa. Ți s-a întâmplat și ție cum mi s-a întâmplat mie? Cu ceva timp în urmă mi-am luat una, fără să fiu atent la detalii, și s-a dovedit că picioarele mele scurte nu ajungeau la pedale.

De aceea am decis să caut unul foarte eficient și să nu mai primesc o astfel de tunsoare bună. Am învățat ceea ce trebuia să știu pentru a o alege pe cea potrivită și am găsit câteva exemplare fenomenale.

Dacă vreți să cumpărați unul la fel, vă pot da câteva sfaturi dacă doriți, pentru că există într-adevăr mai multe modele pe piață și poate fi confuz să faceți alegerea potrivită.

Sunt multe lucruri de care trebuie să ținem cont, de exemplu, marca, dacă este de bună calitate și dacă are un preț accesibil, precum și detalii importante, cum ar fi dimensiunea, vitezele, scaunul etc.

Ideea este să te poți antrena cu el fără să suferi, să poți atinge numărul ideal de calorii arse în fiecare ședință și să obții mușchi tonifiați, foarte în stilul fitness, activând în special partea inferioară a corpului.

Printre caracteristicile pe care ar trebui să le verificați se numără următoarele:

Scaun reglabil : aveți nevoie de un scaun confortabil și de unul care să vă permită să îi reglați poziția în față sau în spate în funcție de lungimea picioarelor utilizatorului. Există o anumită poziție care este ideală pentru un antrenament real.

Pedale : acestea trebuie să fie late, confortabile și la îndemâna picioarelor utilizatorului, altfel cu greu veți putea să vă completați antrenamentul într-o poziție aproape orizontală. Este foarte convenabil atunci când au curele reglabile pentru a fixa mai bine picioarele.

Niveluri de rezistență : se recomandă ca acestea să fie ușor de reglat, astfel încât, pe măsură ce progresați în antrenament, să puteți crește intensitatea.

Ecranul LCD și monitoarele : este foarte convenabil să vă puteți monitoriza exercițiile fizice și să vă urmăriți progresul. Este și mai convenabil atunci când aceste date pot fi descărcate.

Cele mai bune biciclete de exerciții culcate

Dacă doriți sugestiile mele, iată o comparație a celor mai bune 5 biciclete de exerciții culcate pe care le puteți găsi. Toate acestea au caracteristici bune și sunt mai puțin costisitoare decât alte modele. În plus, oricare dintre ele vă poate ajuta să slăbiți și să vă strângeți partea inferioară a corpului.

Iată dintre cele mai bune biciclete de exerciții cu șezut:

1. ES600 SportsTech SportsTech Bicicleta de exerciții înclinată

Consolă multifuncțională de înaltă calitate

51QUkjPcnRL

Vezi pretul Emag

Va fi bicicleta perfectă pentru menținerea unei forme fizice optime și sănătoase, ES600 are un design inovator și super modern care integrează o stație de fitness și o stație de divertisment, realizând fuziunea într-un mod armonios și natural.

Bicicleta dispune de o consolă intuitivă și sofisticată, capabilă să stabilească o conexiune directă cu aplicațiile de fitness, astfel încât utilizatorul să aibă acces clar și rapid la istoricul antrenamentelor și al sesiunilor sportive.

Designul dispune de un scaun foarte confortabil, cu un suport lombar bun, un spătar căptușit și reglabil, pedale antiderapante cu curele reglabile, o volantă de 14 kg, un sistem de curea silențioasă care transmite puterea, alimentare autonomă, rulmenți sigilați de înaltă calitate și un sistem de frânare magnetic.

Poate fi conectat cu ușurință la un telefon mobil. Tolerează o greutate maximă de 150 kg. Include un covoraș de cauciuc conceput pentru a proteja podeaua și un monitor de ritm cardiac. (Bicicletă pentru exerciții fizice înclinată 345646 Grupo Contact

16 programe de antrenament diferite

31bgIubkv+L

Vezi pretul Emag

Este o bicicletă înclinată inovatoare, funcțională și de înaltă tehnologie. Designul are o structură solidă și stabilă care permite diferite ajustări, astfel încât persoanele de orice înălțime să se poată antrena confortabil și în siguranță.

Bicicleta are un panou de control tactil care este, în același timp, un monitor digital conceput pentru a arăta utilizatorului cele mai relevante informații ale fiecărei sesiuni sportive. Are un scaun ergonomic, căptușit și reglabil, cu spătar și cotiere. De asemenea, are pedale antiderapante cu curele care mențin o fixare sigură pe picioare.

Designul are o volantă de 19 kg, o bază dotată cu roți pentru a facilita transportul și instalarea aparatului și senzori speciali care monitorizează ritmul cardiac. Greutatea totală a echipamentului este de 58 kg.

Va fi o bicicletă excelentă pentru uz casnic sau pentru echiparea unei săli de sport mici.

3. Bicicleta de exerciții înclinată VB Italia F-RB01-a

Cu direcție dublă de pedalare

41zA87SoOhL

Vezi pretul Emag

Cei cărora le place să varieze puțin rutina de exerciții pot folosi acest model cu direcție dublă de pedalare. Are 8 niveluri de efort și suportă o sarcină maximă de 115 kg. Dispune de un computer convenabil cu un afișaj LCD mare, care vă permite să vedeți și să calculați timpul de rutină, precum și viteza și distanța parcursă.

Puteți chiar să vă măsurați ritmul cardiac cu ajutorul monitorului de ritm cardiac inclus și, nu în ultimul rând, caloriile pe care le-ați ars.

Acest model este certificat CE. Are un scaun luxos cu care vă veți simți confortabil în timpul rutinei, care ajustează chiar și distanța dintre pedale. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 127,5 x 64,5 x 97,5 cm. Este ușor de asamblat și este însoțit de un manual de instrucțiuni pentru a face sarcina mai ușoară. Designul acestei biciclete este foarte sofisticat și elegant.

4. Swizor X CAPITAL SPORTS

Echipat cu ergometru

41kT8eeDb8L

Vezi pretul Emag

Cei care nu sunt mulțumiți cu antrenarea doar a părții inferioare a corpului vor găsi această opțiune ergometrică specială convenabilă. Acesta oferă diferite programe de antrenament care vă permit chiar să tonificați anumiți mușchi. Puteți regla până la 8 niveluri de rezistență care antrenează picioarele și fesele, precum și sistemul cardiovascular.

Nu vi se va părea incomod, deoarece este echipat cu un scaun moale, tapițat cu plastic. Acesta are un computer cu un ecran mare care vă permite să vedeți informații despre timp, timpul de antrenament, viteza și distanța parcursă.

De asemenea, puteți vedea caloriile arse, pulsul, nivelul de fitness și grăsimea corporală arsă. Volantul dumneavoastră are 4 kg.

Poziția de ședere vă permite să vă ușurați greutatea de pe coloana vertebrală și articulații, prevenind durerile de spate și alte disconforturi.

5. Bicicletă de exerciții înclinată Performa 315 JK Fitness

Cu sistem de frânare magnetică

412aZlaft1L

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți interesat de o bicicletă ieșită din comun, ați putea să o luați în considerare pe aceasta cu o șa reglabilă orizontal, foarte absorbantă și un spătar unic, respirabil și ergonomic. Acest model special include un sistem de frânare magnetică, reglarea inerției și 8 niveluri de rezistență pentru a vă provoca la fiecare antrenament.

Dispune de o volantă de 6 kg cu ghidon ergonomic și antiderapant și un computer cu un afișaj LCD care vă permite să vedeți timpul, distanța parcursă și viteza. De asemenea, puteți vedea numărul de calorii și ritmul cardiac cu ajutorul monitorului de ritm cardiac din mână.

Greutatea maximă a utilizatorului pentru acest model este de 130 kg, iar dimensiunile sale sunt de aproximativ 137,5 x 30 x 58 cm.

6. Bicicleta de exerciții înclinată V-Fit BST-RC

Cu pedale cu auto-nivelare

41+UMjK+XsL

Vezi pretul Emag

Ideală pentru cei care trebuie să regleze distanța pedalelor pentru a ajunge la ele și să se simtă confortabil atunci când fac exerciții, această bicicletă are un design plăcut. Este finisat în argintiu și negru și are pedale și curele cu auto-nivelare pentru o mai bună fixare pe picioare.

Este robustă și fabricată din oțel foarte rezistent. Ghidonul său este căptușit și reglabil pentru a ajunge mai bine la ele, iar scaunul său este, de asemenea, căptușit și foarte confortabil. Are 8 niveluri de rezistență magnetică pentru a vă provoca în timpul exercițiilor.

Are un monitor LCD cu baterii cu 7 funcții care afișează toate informațiile obținute în timpul antrenamentului, cum ar fi caloriile arse, distanța, viteza, timpul și ritmul cardiac. Greutatea maximă acceptată de utilizator este de 115 kg.

7. Klarfit Relaxbike 5G

Disponibilă în culori frumoase

414GELI6zrL

Vezi pretul Emag

Dacă nu sunteți un fan al echipamentului tipic de exerciții fizice gri sau negru, această bicicletă vă va plăcea cu siguranță. Este disponibil în verde sau portocaliu, ambele sunt atrăgătoare și dau o notă diferită decorațiunilor sportive.

Dispune de un ergometru 5G ușor de montat și de un spătar căptușit, ergonomic, neiritant, care poate fi reglat în 4 poziții diferite pentru un confort sporit al utilizatorului. Ghidonul este acoperit cu spumă PU.

Un lucru foarte bun și care vă va plăcea dacă sunteți foarte preocupat de podelele apartamentului dumneavoastră sunt suprafețele de sprijin din plastic pe care le are pe picioare.

Dispune de un monitor cu ecran LCD și monitor de ritm cardiac, care afișează timpul, viteza, distanța și caloriile arse. Este silențios în timpul utilizării, astfel încât nu veți deranja pe nimeni altcineva în timpul utilizării. Acesta va rezista utilizatorilor cu o greutate maximă de 100 kg.

Ghid de cumpărare pentru cele mai bune biciclete de exerciții culcate

Ce este o bicicletă culcată?

mejores-bicicletas-estáticas-reclinadas-300x280

O bicicletă de exerciții culcată este un tip de bicicletă de exerciții care vă permite să vă așezați și să vă dați înapoi pentru a vă ușura greutatea de pe partea superioară a spatelui. Acest tip de configurație, spre deosebire de o bicicletă de spinning , vă oferă posibilitatea de a vă concentra antrenamentul pe picioare într-un mod foarte sigur și confortabil.

Unul dintre marile avantaje ale acestui aparat înclinabil este că îi ajută pe cei care suferă de orice fel de probleme la nivelul părții superioare sau inferioare a spatelui. Poziția înclinată ușurează greutatea părților corpului care, în condiții normale, ar putea provoca dureri la nivelul coloanei vertebrale.

Dacă comparați acest echipament cu o bicicletă de exerciții tradițională , veți vedea că un model culcat oferă un design mai ergonomic și cu impact redus în comparație cu o altă versiune de bicicletă pe care o puteți găsi pe piața . Cu alte cuvinte, cu o bicicletă culcată, veți evita tensiunea pe care bicicletele de exerciții verticale o exercită asupra vertebrelor în timp.

O altă caracteristică a modelelor de biciclete culcate este că acestea vă vor împiedica să experimentați o acțiune de forță asupra genunchilor, așa cum simțiți atunci când vă antrenați pe o bandă de alergare. Și nu vă veți lucra șoldurile într-un mod nefiresc, așa cum se întâmplă adesea în cazul aparatelor eliptice din sala de sport. Pur și simplu, cu acest model de mașină înclinată, veți curge cu mișcarea familiară și directă a picioarelor, dar cu o răsucire plăcută și relaxantă.

Cum funcționează o bicicletă culcată?

După cum am văzut, o bicicletă recumbent staționară are un scaun care poate fi configurat în partea din spate, astfel încât să puteți pedala cu picioarele în fața dumneavoastră, mai degrabă decât în jos, ca la un model tradițional de bicicletă verticală.

Această poziție este foarte ergonomică, recomandată și prietenoasă cu spatele și reprezintă marea atracție a acestui tip de aparat de exerciții fizice culcat .

Pentru a funcționa corect, rezistența bicicletei este adesea magnetică și se aplică atât la volant, cât și la ciclul interior. Volantul creează un impuls care imită senzația de a conduce aceste velocipede pe un drum deschis.

Deci, pe măsură ce pedalați bicicleta culcată mai repede sau mai încet, vă lucrați întreaga parte inferioară a corpului, inclusiv vițeii, coapsele și fesele. Puteți obține chiar și unele beneficii în zona abdominală, deoarece va trebui să le mențineți contractate pentru a vă menține picioarele în poziția necesară la înclinarea necesară.

De asemenea, este important de știut că programele de exerciții pentru o bicicletă culcată vor varia rezistența în funcție de alți factori, cum ar fi ritmul cardiac monitorizat sau rutinele în așteptare.

Caracteristicile pe care ar trebui să le luați în considerare la bicicletele culcate

Înainte de a vă apuca să cumpărați unul dintre aceste aparate de antrenament pentru ciclism staționar culcat, este recomandabil să cunoașteți câteva dintre caracteristicile lor, astfel încât să puteți alege cu încredere bicicleta potrivită pentru dumneavoastră.

Calculator pentru bicicletă de interior

Acesta este un tip de dispozitiv care, prin intermediul procesorului și interfeței sale, vă va permite să programați și să stocați datele de antrenament pe bicicleta dumneavoastră culcată, rezistența, rutinele și multe altele. Veniți cu mine pentru a afla despre ce este vorba!

  • Urmărirea datelor: Pe piața aparatelor de fitness de calitate recumbent, puteți găsi o marcă sau două, cum ar fi Schwinn 270, care vin cu mici computere încorporate care afișează o mulțime de informații utile pentru a vă urmări progresul de fitness prin date cum ar fi timpul și distanța, precum și urmărirea obiectivelor personale de calorii. Aceste informații vă încurajează să vă mențineți obiectivele mai înalte.

Unele calculatoare au, de asemenea, posibilitatea de a face schimb de informații cu alți utilizatori.

  • Setarea rezistenței și antrenamente pre-programate: Rezistența este una dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le căutați la o bicicletă culcată. Pe scurt, înainte de a vă achiziționa echipamentul, trebuie să vă asigurați că puteți schimba rapid și ușor nivelurile de rezistență, deoarece acest lucru vă va oferi un antrenament care vă va pune treptat la încercare progresul, dar care este realizabil, astfel încât să fiți mereu motivat să faceți mai mult.

În plus, unele dintre aceste biciclete culcate vă permit să controlați antrenamente preprogramate, chiar și să le asociați cu un monitor de ritm cardiac pentru a vă oferi un antrenament cardio în funcție de nivelul ritmului cardiac.

  • Date descărcabile: Unele monitoare pentru biciclete culcate au, de asemenea, posibilitatea de a descărca datele de antrenament în aplicații populare, cum ar fi MyFitnessPal, ceea ce vă va ajuta să țineți o evidență continuă a progresului dumneavoastră. Toate acestea fără a fi nevoit să faci o achiziție inaccesibilă, din contră, astăzi poți găsi modele versatile care îți oferă un raport calitate-preț, cum ar fi exemplele de biciclete recumbent de calitate pe care le-am afișat în partea de sus a acestei recenzii.
  • Difuzoare și ventilatoare: Cui îi place să petreacă ore întregi pe un aparat de exerciții fizice culcat fără a fi acompaniat de muzică bună? Personal, eu nu. De aceea, vreau să vă spun că există unele biciclete culcate care vin cu caracteristici suplimentare frumoase, cum ar fi difuzoarele care vă permit să vă încărcați melodiile preferate, datorită porturilor USB încorporate. Unele dintre aceste aparate sunt dotate și cu ventilatoare și un suport pentru sticle de apă, astfel încât să vă puteți răcori în timpul fiecărei sesiuni.
  • Volane: Volanții grei sunt ideali pentru a experimenta o senzație de creștere ca și cum ați conduce efectiv pe un drum. Unele modele au volane gradate pe perimetru pentru a spori și mai mult și pentru a imita impresia, atât de mult încât s-ar putea să uitați pentru o clipă că de fapt mergeți pe o bicicletă de interior în liniște și fără probleme.
  • Poziția reglabilă a scaunului: Cel mai bine este să căutați o bicicletă culcată care vă permite să reglați scaunul înainte și înapoi. Acest lucru va ajuta mașina să se adapteze la dumneavoastră și nu invers.
  • Garanție: O garanție solidă este cea mai bună modalitate de a completa imaginea bicicletei culcate ideale. Nu numai că ne spune că primiți un produs de calitate, dar și că producătorul este încrezător în excelența echipamentului său. De asemenea, vă va putea ajuta în cazul unui defect de fabricație.
  • Capacitatea de greutate: Majoritatea bicicletelor culcate au o capacitate de greutate care le permite să susțină utilizatori cu o greutate de până la 113 kg (250 lb). Prin urmare, este important să nu căutați cea mai ieftină versiune, ci un aparat care să vă ofere un scaun reglabil și robust, o volantă cu greutăți și un computer, astfel încât să vă puteți bucura de progres în timp ce dați jos kilogramele chinuitoare și vă întăriți mușchii în același timp.

S-ar putea să vă intereseze și : Cea mai bună bicicletă de asalt

Alte considerații despre bicicletele culcate

După ce te-ai documentat despre diferitele tipuri de biciclete de pe piață care au ca principală caracteristică un tip de scaun înclinat, dacă vrei ca antrenamentul tău să fie mai cuprinzător, este important să iei în considerare și punctele pe care le voi prezenta mai jos.

Purtați încălțăminte adecvată

La fel cum calitatea bicicletei culcate și a oricărui echipament pe care îl folosiți este relevantă pentru antrenamentul dumneavoastră, este de asemenea important să purtați încălțăminte confortabilă și sportivă în timp ce vă antrenați pe orice aparat aveți acasă sau în sala de sport.

Acest lucru se datorează faptului că angrenajele de pe aceste tipuri de biciclete culcate se vor mișca rapid și nu doriți să vă răniți. Orice model de pantof de alergare sau de antrenor de alergare încrucișată, va funcționa perfect cu aceste tipuri de exerciții de pedalare. Asigură-te doar că pantoful are partea din față închisă pentru a-ți proteja degetele de la picioare.

Haine de antrenament

Hainele largi se pot prinde în echipamentul de exerciții în poziția culcat și, prin urmare, nu vă recomand utilizarea lor. Pentru a vă crește nivelul de siguranță, confort și antrenament, cel mai bine este să încercați să purtați pantaloni scurți și tricouri care se potrivesc puțin mai strâns, nu trebuie să fie o etichetă scumpă și cunoscută, puteți alege să purtați o alternativă ieftină ,, ,, ,, dar care să se potrivească corpului dumneavoastră.

De asemenea, asigurați-vă că nicio parte a hainelor nu atârnă lângă angrenaje sau nu se prinde atunci când schimbați poziția scaunului .

Întreținerea bicicletei culcate

Foarte des, odată ce ați început antrenamentul, este posibil să transpirați în timp ce utilizați bicicleta culcată, așa că asigurați-vă că vă ștergeți excesul de transpirație cu un prosop de fiecare dată când terminați. De asemenea, este necesar să uscați monitorul de ritm cardiac , deoarece umiditatea poate afecta funcționalitatea echipamentului în timp și poate chiar să încețoșeze afișajul.

De asemenea, dacă ați optat pentru modelele de biciclete culcate care au un suport pentru sticle , este bine să verificați dacă recipientul este întotdeauna bine închis pentru a evita vărsarea inutilă.