Surse: mil.ru, tvzvezda.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.05.2020, echipaje ale bombardierelor de front de tip Su-24M aparținând regimentului de aviație dislocat în Regiunea Volgograd au îndeplinit misiuni de realimentare în aer.

 

Procedura de realimentare a fost realizată la o distanță de cel puțin 20 de metri de avionul-cisternă. Toate alementele acesteia s-au desfășurat la altitudini cuprinse între 4.500 și 6.000 de metri, cu viteze de aproximativ 600 de kilometric pe oră.

 

Elementul dificil de pregătire practică a fost realizat de personalul navigant al regimentului de aviație în condiții de vizibilitate redusă (nori denși).

 

Realimentarea tehnicii de aviație în aer de la avionul-cisternă Il-78 reprezintă un element important al pregătirii de zbor, care este folosit în mod systematic pentru antrenarea piloților.

 

Echipajele bombardierelor de front Su-24M au îndeplinit misiunile de zbor pilotând aeronavele pe traiecte de zbor prestabilite, la altitudini și viteze constante.

 

În total, la activități au participat aproximativ 10 echipaje de zbor. Realimentările în aer au fost effectuate pet imp de zi și de noapte, individual și în compunerea celulelor.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Bombardierele de front Su-24M aparțin Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament (12 avioane Su-24M) și o escadrilă de aviație de cercetare (12 avioane Su-24MR).

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video privind misiunile de realimentare în aer a bombardierelor Su-24M, care poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/2020526312-Nihoa.html.

În cadrul acestuia au fost identificate avionul-cisternă Il-78 cu numărul de bord 35 albastru (număr de înregistrare RF-94273) și bombardierele Su-24M cu numerele de bord 47, 49 și 52 (număr de înregistrare RF-93792) albastre.

Pe 18.05.2020, în Regiunile Rostov și Volgograd, au fost executate alte misiuni de realimentare în aer, la care au participat aproximativ 20 de avioane de tip Su-24M, Su-34 și Su-30SM.

Echipajele Aviației Regiunii Militare Sud execută în mod regulat elemente de pregătire pentru luptă de acest tip, cel puțin de două ori pe an.

La executarea antrenamentelor de realimentare în aer au acces piloții clasa întâi și clasa a doua, care au efectuat peste 400 de ore de zbor. De regulă, piloții efectuează primele opt – zece realimentări împreună cu instructorii, iar următoarele trei – patru în mod individual.

26 mai 2020
Bombardiere de front Su-24M din sudul Federației Ruse au îndeplinit misiuni de realimentare în aer

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE