Surse: mil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

  Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 16.09.2019, o escadrilă de bombardiere Tu-22M3 a fost redislocată din punctul de dislocare permanentă pe aerodromuri operative din Regiunile Ural și Volga, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019.

 

Piloții Aviației cu rază lungă de acțiune au parcurs în timpul zborului o distanță de peste 3.500 de kilometri.

 

Echipajele avioanelor Tu-22M3 vor îndeplini misiuni potrivit destinației, inclusiv bombardamente în poligoanele de aviație ale Regiunii Militare Centru.

 

Împreună cu bombardierele, pe aerodromurile operative ale Regiunii Militare Centru au fost dislocate și bombe de aviație cu greutăți de 250 și 500 de kilograme, tehnică auto de aerodrom și personal tehnic pentru desrevirea bombardierelor și pregătirea acestora pentru zbor.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Este posibil ca, la etapa finală a exercițiului Centru-2019 să participe și bombardiere strategice de tip Tu-160 sau Tu-95MS.

Aviația cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică) dispune de aproximativ 60 de bombardiere de tip Tu-22M3. Acestea sunt dislocate în trei regimente de aviație, astfel: Regimentul 52 Aviație de Bombardament – Shaikovka al Diviziei 22 Aviație de Bombardament – Engels, Regimentul 200 Aviație de Bombardament – Sredny al Diviziei 326 Aviație de Bombardament – Ukrainka și Regimentul 40 Aviație Mixtă – Olenegorsk.

16 septembrie 2019
Bombardiere Tu-22M3 au fost redislocate în Regiunile Ural și Volga în cadrul exercițiului “Centru-2019”

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE