Borseta

Riñonera

Fanny pack-urile, cangurii sau koala au apărut Riñonera

în 1988 și au făcut furori în lume, dar în timp și-au pierdut din popularitate, mai ales în rândul fashionistelor. Cu toate acestea, cel mai bun rucsac de buzunar are beneficii excelente nu numai pentru turiști sau seniori, ci și pentru alergători, aventurieri, alpiniști și excursioniști.

În ultimii ani, aceste rucsacuri ușoare care se poartă în jurul taliei au suferit mai multe modificări de design care nu numai că le fac extrem de practice, dar le fac și mult mai atractive pentru ochi.

Printre beneficiile acestor unelte utile pentru bărbați și femei se numără faptul că oferă un plus de confort drumeților, alergătorilor, atleților, alpiniștilor și nu numai. Acestea adaugă, de asemenea, siguranță prin încorporarea fermoarelor de bună calitate, materiale impermeabile , precum și practicitate cu o varietate de buzunare pentru telefoane mobile sau aparate foto, ideale pentru pasionații de fotografie.

Citiți mai departe și redescoperiți toate beneficiile minunate ale acestor alternative confortabile, ușoare și practice la rucsacurile mari și uneori incomode.

 

Cele mai bune borsete

Care este cea mai bună borsetă?

La fel ca orice alt produs de pe piață, rucsacuri variază în funcție de destinația, designul, capacitatea, materialele și dimensiunile lor.

Fiecare unitate este fabricată având în vedere anumiți utilizatori și activități specifice, de la cele mai mici pentru aventurierii care fac drumeții scurte; koala medii cu o capacitate mai mare de a transporta sticle de apă, care sunt ideale pentru atleți sau sportivi; până la acele modele mai mari, cu mai multe compartimente, pentru drumeții pe distanțe lungi sau pentru persoanele care merg cu cortul pentru mai multe zile și doresc să aibă la îndemână cele mai necesare obiecte .

Pentru a vă ușura alegerea cangurului potrivit pentru dumneavoastră, am creat următoarea listă comparativă cu cele mai bune 5 modele de pe piață. De asemenea, mai jos vă explicăm în detaliu cum să știți care este cel mai bun pentru dumneavoastră și ce caracteristici ar trebui să căutați.

Iată dintre cele mai bune borsete:

1. Eastpak Springer Walking Fanny Pack

31rpx-6KcuL

Vezi pretul Emag

Acesta este unul dintre cele mai bune borsete recomandate de utilizatori, ceea ce sugerează că este de cea mai bună calitate și, de asemenea, îndeplinește sarcinile pe care și le-a propus într-un mod confortabil și eficient.

Are un compartiment principal cu fermoar, o curea de umăr reglabilă pentru un confort sporit, precum și un buzunar cu fermoar în spate.

În același timp, are o capacitate bună de 2 litri pentru a transporta doar ceea ce este necesar la îndemână în drumeții scurte de o zi.

Are o greutate ușoară de 109 grame și este fabricat din nailon. Recenzile utilizatorilor sunt excelente și îl recomandă ca fiind un koala foarte confortabil, simplu, convenabil și de mare rezistență și durabilitate.

2. LC Prime Sports Bum Bag

Un preț imbatabil

Cel mai ieftin koala de pe lista noastră este de la marca LC Prime și vine în diverse culori, cum ar fi albastru, violet, roșu, negru și multe altele. Are mai multe compartimente și este confecționată din nailon de bună calitate și de mare durabilitate.

Dispune de buzunare pentru telefoane mobile mari , cum ar fi iPhone 6 plus, și se potrivește diametrului taliei oricărui utilizator datorită curelei reglabile cu catarama de închidere.

Compartimentele se închid cu fermoar și au suficient spațiu pentru chei, portofel și multe altele. De asemenea, este suficient de compact pentru a fi transportat confortabil pe spate și are un suport pentru sticle de apă .

Capacitatea sa este de 1,9 litri, are benzi reflectorizante pentru a fi vizibil în întuneric, astfel încât poate fi folosit și pe timp de noapte și, în general, este un excelent model sportiv pentru drumeții, trekking și multe altele.

3. Eshow

Bum bag

 

517ycrJR5lL

Vezi pretul Emag

Acest model de țesătură (bumbac țesut poliester) oferă o rezistență foarte bună și, împreună cu prețul său bun , a primit comentarii foarte pozitive din partea utilizatorilor săi.

Vă permite să transportați pașaportul, încărcătorul, ochelarii de soare și telefonul mobil de dimensiuni mari: până la 15 cm. Este o centură sportivă destul de confortabilă și convenabilă, fără îndoială.

Cureaua sa este, de asemenea, reglabilă și se potrivește perfect și confortabil în jurul taliei oricărui utilizator. În același timp, oferă o bună securitate și ușurință în utilizare.

Folosește închideri de buzunare cu fermoar și un buzunar intern pentru a vă distribui mai bine bunurile. Este un cangur foarte confortabil pentru călătorii și plimbări scurte în timpul zilei. (Cureaua de alergare MYCARBON

Convenabilă și versatilă

51aWNcRzY0L

Vezi pretul Emag

Acesta este unul dintre cele mai versatile modele de pe lista noastră de comparație și, de asemenea, este al doilea cel mai ieftin.

Este modelul sportiv ideal pentru alergători și atleți, deoarece are un compartiment pentru sticla de apă cu curele elastice care se adaptează la diferite dimensiuni ale sticlei.

Are o ieșire frumoasă pentru căști pentru a asculta muzică în timp ce alergați și este, de asemenea, potrivit pentru vreme umedă și ploioasă, deoarece este proiectat cu nailon rezistent la apă .

De asemenea, are suficient spațiu pentru telefoane mobile mai mici de 6,6 inci și o curea flexibilă care se adaptează la o gamă largă de circumferințe și diametre ale taliei, datorită lungimii sale de la 71 la 116 cm (71 la 116 cm).

Oferă, de asemenea, un confort de alergare excelent datorită greutății sale ușoare de 120 de grame.

5. EOTW Geantă de alergare cu centură

Marele favorit al utilizatorilor

41ymHZEYqLL

Vezi pretul Emag

Nu este de mirare că acest produs a câștigat dragostea utilizatorilor săi, deoarece este un model excelent, cu mai multe buzunare, material rezistent de bună calitate și mare confort.

Are un buzunar principal cu fermoar dublu pentru o mai mare siguranță, un buzunar frontal cu închidere Velcro și unul cu fermoar. În sfârșit, cel de-al patrulea compartiment este discret și este situat în spate. Puteți depozita până la gustări și le puteți separa de restul ustensilelor.

Acest model este fabricat din material poliesteric durabil și este prevăzut cu o curea reglabilă cu închidere cu cataramă din plastic care se potrivește perfect în jurul taliei.

Va fi ideală dacă sunteți în căutarea unei genți de talie versatilă și confortabilă, care funcționează ca un rucsac pentru fanny pack pentru alergare, călătorii și chiar pentru sala de sport, și are, de asemenea, spațiu pentru chei, pașaport, portofel și telefon mobil și este confortabilă, durabilă și cu mai multe compartimente.

 

Ce este un rucsac?

Sunt ca niște rucsacuri mici care se potrivesc perfect în jurul taliei și au o capacitate de transport limitată. În unele țări sunt cunoscute și sub numele de koala, banane, canguri și borsete.

Cu câțiva ani în urmă nu erau atât de populare pentru alergare sau drumeții. Cu toate acestea, în zilele noastre , rucsacurile de tip 'fanny' și-au recăpătat popularitatea și sunt folosite de excursioniști pentru a-și transporta bunurile în aventurile lor.

Pot fi purtate pe spate, în cazul modelelor mai mari, sau în față, ca modelele cu centură . Este important de reținut că acestea sunt ideale pentru drumeții mai scurte, în condiții meteo stabile.

Avantajele rucsacurilor de tip fanny pack sau fanny pack

Adevărul este că aceste unelte ușoare sunt bune pentru multe aventuri diferite, de la drumeții și trekking până la simpla escaladă sau camping. Acestea vă permit să transportați cele mai esențiale echipamente la îndemână și într-un mod convenabil și confortabil.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le oferă:

Sunt ultraușoare:

Niciun rucsac, oricât de mic ar fi, nu va fi la fel de ușor ca un koala de bună calitate.

Nu te dor umerii:

Una dintre cele mai mari probleme pentru orice drumeț sau alpinist este să se trezească cu umerii dureroși după o aventură lungă. Ei bine, nu mai este cazul. Curelele de umăr vă mențin umerii fericiți în timpul activităților sportive sau recreative.

Echilibru mai bun:

Deoarece sunt purtate în jurul taliei, ele oferă un echilibru mai bun decât orice rucsac. De asemenea, acestea facilitează o bună postură, deoarece este mult mai ușor să mergi drept și drept cu un rucsac.

Sunt minimaliste:

Modelele cu centură au o capacitate de cel mult 800 de picioare cubice, care este limitată. Acest lucru îl obligă pe drumeț sau pe aventurier să aleagă doar echipamentul cel mai esențial pentru a călători mai ușor și fără obiecte inutile care complică călătoria.
Adevărul este că, cu cât ești mai ușor , cu atât te vei simți mai confortabil. În același timp, cu cangurii puteți transporta o mulțime de lucruri în diferitele lor compartimente.

Spatele tău nu va mai transpira:

Chiar dacă rucsacurile s-au îmbunătățit și includ sisteme de ventilație mai bune pentru spate, nimic nu este mai bun decât să nu ai nimic atașat de spate. De aceea, aceste produse practice sunt cea mai bună modalitate de a călători fără să vă transpire spatele.

 

Aflați despre diferitele tipuri de borsete sau koala

Primele articole care au apărut pe piață erau foarte simple. Acestea aveau puține sau chiar un singur compartiment. Cu toate acestea, cele mai moderne au scopuri diferite și există modele sportive, de alergare , elastice, pentru picioare și altele.

Vă prezentăm aici diferitele soiuri și la ce sunt folosite:

Călătorii:

Acesta este modelul clasic, cu o curea largă pe talie și un singur compartiment care se află pe burtă. Acestea sunt convenabile pentru accesul ușor la ustensilele necesare și pentru libera circulație, ceea ce le diferențiază de rucsacuri sau genți de umăr.

Lombare:

Acestea sunt populare pentru alpiniști și camperi și sunt asemănătoare cu rucsacii în sensul că au curele de compresie și o pungă de capacitate mai mare pentru a transporta mai multe echipamente. Acestea sunt adesea incluse cu rucsacuri sportive și sunt folosite pentru a transporta gustări, apă, îmbrăcăminte suplimentară sau ustensile.

Vânătoare:

Fiecare vânător ar trebui să aibă una, deoarece acestea permit ca cele mai esențiale obiecte, cum ar fi ochelarii de soare, muniția suplimentară, mănușile, protecția solară sau cuțitele să fie la îndemână. De obicei, acestea sunt confecționate din pânză sau din materiale kaki sau camuflate.

Pentru hidratare:

Acestea sunt populare printre alergători, atleți și aventurieri care trebuie să mențină o hidratare constantă în timpul activităților fizice intense. De obicei, acestea au suporturi pentru una sau două sticle de apă și un mic compartiment pentru ustensilele esențiale.
Păstrează apa la îndemână și vă permite să mențineți o hidratare adecvată fără a fi nevoie să vă opriți mereu pentru apă. Există, de asemenea, un alt tip de rucsac de hidratare, cunoscut sub numele de 'camel bag', care are o vezică izolată pentru a transporta apă, cu un furtun pentru a bea convenabil.

 

Utilizările ideale ale rucsacurilor sau ale cangurilor

Datorită beneficiilor koala, este posibil să le găsim multe utilizări destul de practice și benefice pentru aproape orice fel de activitate. De aceea, există modele de călătorie, impermeabile, modele pentru alergători și multe altele.

Modelele mai mici sunt perfecte pentru utilizarea în condiții meteorologice stabile, unde nu se așteaptă ploaie sau schimbări dramatice de la rece la cald sau de la umed la uscat, deoarece, de obicei, nu sunt impermeabile sau rezistente la intemperii.

Se recomandă ca aceste rucsacuri de dimensiuni mai mici să fie folosite pentru drumeții de aproximativ 3 ore. Adică, dacă aveți nevoie de mai multă apă sau de echipament pentru a merge confortabil în drumeții mai lungi, cel mai bine este să optați pentru un model mai mare.

Cangurii mai mari sunt foarte buni pentru drumeții mai lungi sau pentru drumeții la amiază, de exemplu. Acest lucru se datorează faptului că acestea vă permit să transportați mai multă apă, mai mult echipament necesar și chiar o gustare, ceea ce vă va ajuta să terminați drumeții de peste trei ore sau chiar mai mult de 8 km.

Modelele rezistente la apă și cele pentru sarcini grele vor fi, de asemenea, ideale pentru mediile cu schimbări de temperatură sau vreme instabilă.

Alegerea celui mai bun rucsac pentru alergare

Pentru a putea alege cel mai bun rucsac pentru alergare și a beneficia de toate avantajele sale, este necesar să țineți cont de următoarele caracteristici ale modelului pe care doriți să cumpărați :

Capacitate:

Un bun rucsac pentru alergare trebuie să aibă capacitatea de a cuprinde toate instrumentele pe care le considerați necesare pentru plimbările dumneavoastră, fără a lăsa prea mult spațiu sau a fi înghesuiți. De aceea, trebuie să știi ce vei lua cu tine în aventurile tale.

Greutate:

Acest lucru este important, deoarece echilibrul și confortul dumneavoastră în timpul alergării depind de acest lucru. Tipul de unelte pe care le veți transporta influențează, de asemenea, greutatea și caracterul adecvat al modelului. De aceea, de exemplu, dacă doriți să transportați un telefon mare, veți avea nevoie de un rucsac cu un compartiment pentru mobil mai mare, ceea ce duce la o greutate mai mare.

Confort:

Există koala din piele, material textil sau elastic , și cu diferite modele. Acest lucru va avea un impact direct asupra confortului pe care îl veți avea atunci când alergați, alergați sau urcați.

Durata:

Gândește-te la durata aventurilor tale, deoarece cu cât sunt mai lungi, cu atât este mai probabil să te plictisești să ai rucsacul atașat de talie. Dacă alergați pentru perioade lungi de timp, veți avea nevoie de un model ușor .

Buzunare și compartimente:

Un cangur cu multe buzunare și compartimente este mult mai comod decât unul cu un singur compartiment mare, deoarece vă permite să vă separați lucrurile pe categorii. Dimpotrivă, dacă aveți toate uneltele într-un singur buzunar, acestea se pot pierde toate deodată.