Borseta de drumetie

svg%3E

Când merg în drumeții îmi place să fiu cât mai confortabil posibil, iar pentru asta am cele mai bune rucsacuri pentru drumeții, deoarece sunt mult mai practice decât o geantă de munte și îmi permit să car tot ce am nevoie pentru plimbări lungi, fără să ocupe mult spațiu sau să devină o greutate suplimentară pe spate.

Ceea ce este foarte tare la aceste marsupii, pe lângă varietatea mare care există pe piața din care poți alege, este că sunt foarte versatile și le pot folosi și pentru alergare sau când merg cu bicicleta .

Cele mai bune borsete pentru drumeții

Care este cea mai bună borsetă pentru drumeții?

Faptul că există atât de multă varietate din care putem alege este un lucru bun pentru că putem cumpăra ceea ce se potrivește cel mai bine gusturilor noastre, dar poate fi o adevărată provocare să găsim o opțiune de bună calitate și care să aibă și un preț accesibil care să nu ne afecteze buzunarul.

Alegerea celui mai bun rucsac de talie va depinde de ceea ce căutați și de utilizarea pe care o va avea, dar puteți să vă uitați și la caracteristici precum materialul din care este fabricat, faptul că este un rucsac de talie rezistent la apă și că vă permite să vă mișcați liber atunci când mergeți.

Pentru a vă ușura alegerea celui mai bun, am realizat o comparație cu opțiuni perfecte pentru drumeții și multe alte sporturi.

Iată care sunt cele mai bune borsete pentru drumeții:

1. MYCARBON

Rucsac impermeabil de mare capacitate cu centură din bumbac respirabil

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă vă plac drumețiile și campingul, acest rucsac impermeabil este ideal pentru dumneavoastră, deoarece are un buzunar principal cu o capacitate de 480 de litri în care vă puteți organiza obiectele personale, cum ar fi portofelul, telefonul mobil, banii, cardul de credit și multe altele, datorită celor 3 compartimente interne suplimentare.

O altă caracteristică pe care o iubesc la acest rucsac de talie Mycarbon este centura reglabilă, căptușită și respirabilă pentru un confort maxim.

2. YAUGING multifuncțional fanny pack pentru drumeții

Cu curea reflectorizantă

svg%3E

Vezi pretul Emag

Pentru noi toți cei care ne place să mergem cu bicicleta, să facem drumeții și să ne cățărăm, știm că este important să ne păstrăm mâinile libere pentru a crește mobilitatea, cu toate acestea, este, de asemenea, necesar să purtăm cu noi, obiecte esențiale, cum ar fi telefonul mobil, bani, chei, căști etc.. În acest sens, marca Yauging a conceput un purtător de koala practic, impermeabil, cu fermoar și rezistent.

O altă caracteristică care îmi place foarte mult este cureaua elastică reglabilă cu design reflectorizant, care vă va face mai sigur pe timp de noapte.

3. Rucsac de talie Urban de la Mammut

Rezistent la apă

svg%3E

Vezi pretul Emag

În acest mic dar foarte practic rucsac de talie, cu designul său elegant, veți putea transporta tot ce aveți nevoie pentru o drumeție sau o excursie de alpinism , deoarece are mai multe buzunare în care puteți depozita orice, de la cheile de la mașină până la sticla de apă .

4. Deuter Hüft Wizard rucsac pentru drumeții

Cu centură reglabilă

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cel mai bun lucru la acest rucsac sportiv de talie este că vei avea și un rucsac de munte doar prin desfășurarea lui, în plus are suficient spațiu pentru a transporta o mulțime de lucruri și în același timp este suficient de ușor de transportat în timpul drumețiilor tale montane.

5. AONIJIE rucsac pentru drumeții

Cu diferite compartimente

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui rucsac pentru fete sau femei, acesta va fi perfect nu numai pentru culoarea mov, ci și pentru că este extrem de practic datorită numărului de compartimente pe care le are, inclusiv unul pentru o sticlă de apă , astfel încât să vă puteți menține hidratat pe toată durata călătoriei.

6. Baigio hiking fanny pack 3229417

Fabricat din nailon foarte rezistent

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă vrei un fanny pack perfect pentru bărbați cu care să nu trebuiască să cari foarte multă greutate și care să aibă chiar și un compartiment pentru un telefon mobil, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le vei găsi.

Un rucsac confecționat dintr-o țesătură foarte rezistentă la uzură.

7. LC Prime CH063BE rucsac pentru drumeții

Disponibil în diferite culori

Acest rucsac are o dimensiune foarte portabilă care se potrivește atât adulților, cât și copiilor care se bucură de drumeții sau de orice altă activitate sportivă.

Acesta este cel mai puțin scump de pe listă, în plus are un stil clasic, cu un compartiment pentru sticle de apă.

Ce este unul?

Cunoscute și sub numele de genți de umăr, acestea sunt genți compacte care vă permit să transportați obiectele necesare atunci când faceți activitate fizică.

Nu cântăresc foarte mult, deoarece sunt concepute destul de ergonomic pentru a se potrivi foarte bine formei corpului, așa că sunt ideale dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare de a transporta lucruri importante la plimbări lungi pe traseu și chiar pentru alergare, ciclism și multe altele.

Cele patru tipuri de rucsacuri de talie

Există diferite modele de rucsacuri de talie din care puteți alege, în funcție de mărimea lor și de ceea ce intenționați să transportați în ele. Acestea sunt:

Dimensiune mare

Acesta este tipul ideal de rucsac de talie dacă mergeți la plimbări foarte lungi, deoarece vă permite să transportați mai multe lucruri de care ați putea avea nevoie pe drum. Nu au un compartiment pentru sticlele de apă, însă au o centură de hidratare unde puteți atașa cu ușurință sticlele de apă.

Mărime medie cu sticle de apă

Acestea sunt puțin mai mici decât cele anterioare, deci mai portabile și au particularitatea de a avea compartimente speciale pentru sticlele de apă, cunoscute sub numele de suporturi pentru sticle, care vă vor fi de folos, deoarece veți putea rămâne hidratați pe tot parcursul traseului.

Mărime medie, fără sticle de apă

Pe de altă parte, acest tip de marsupiu are aceleași dimensiuni ca și cele anterioare, dar nu au compartimente pentru apă, așa că mulți dintre cei care îl folosesc aleg să folosească curele pentru a-și transporta sticlele.

De dimensiuni mici și compacte

Un rucsac de această mărime este perfect pentru a transporta doar strictul necesar, deoarece au dimensiuni destul de mici, ceea ce îl face ideal pentru cei care caută o performanță mai bună, care nu este afectată de greutatea suplimentară, dar care doresc să transporte obiecte importante, cum ar fi bani, acte de identitate, telefon mobil și chiar un GPS.

Ce ar trebui să căutați la un rucsac de talie?

Există caracteristici pe care nu le poți trece cu vederea atunci când alegi un rucsac pentru drumeții, dacă vrei să-l găsești pe cel mai bun, care să îndeplinească scopul de a-ți transporta toate lucrurile și care să fie durabil și rezistent. Printre acestea se numără:

Capacitatea de apă

Hidratarea este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când faci drumeții sau orice alt sport, deoarece te face să performezi mai bine și te ajută să te recuperezi atunci când ești deja obosit.

Un aspect important de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem un rucsac este cantitatea de apă pe care acesta ne permite să o transportăm, ideal ar fi cel puțin o jumătate de litru de apă, ceea ce va fi suficient pentru a evita deshidratarea și amețelile.

Materialul de fabricație

Materialul pentru rucsacurile de munte și rucsacurile de talie trebuie să fie durabil, rezistent și capabil să reziste la diferite condiții climatice, de la ploaie, pentru care se recomandă să fie materiale impermeabile , la temperaturi puternice și chiar zăpadă.

Buzunare sau compartimente

Acesta este un factor pe care ar trebui să îl luați în considerare în funcție de cantitatea de lucruri pe care intenționați să le transportați în rucsacuri, există multe modele cu un număr mai mare sau mai mic de buzunare care vă permit să transportați cele mai esențiale lucruri și care vă vor face să le aveți mereu la îndemână.

Sex

Un marsupiu poate fi folosit indiferent de bărbați, femei sau copii, însă există modele care se adaptează mai bine corpului și siluetei fiecăruia dintre ei, așa că puteți ține cont de această caracteristică înainte de a alege unul.

Utilizări ideale ale borsetelor pentru drumeții

Ați citit deja pe parcursul acestui articol cât de incredibil de versatile sunt aceste borsete sau genți de umăr, deoarece ele nu sunt folosite doar pentru drumeții, ci le puteți purta și atunci când faceți alte activități.

Aceste activități includ alergarea, ciclismul, alpinismul, călăria, motociclismul și multe alte utilizări pentru aceste genți practice și portabile.

Beneficiile utilizării marsupiilor

La început nu eram sigur cât de utile și confortabile ar fi aceste marsupii, dar după ceva timp în care le-am luat cu mine în plimbările mele pe munte, am observat că au o mulțime de beneficii pe care le voi împărtăși cu voi:

Ușor

Sunt mult, mult mai ușoare decât un rucsac și îmi permit să car tot ce am nevoie, fără a fi nevoie să car o greutate mare.

Îți țin spatele și umerii fericiți

Și apropo de faptul că nu trebuie să cari prea multă greutate, dacă există părți ale corpului tău care îți vor fi recunoscătoare, acelea sunt spatele și umerii, deoarece prin folosirea rucsacurilor de rigoare vei evita durerile cauzate de greutatea prea mare.

Echilibru mai bun

Echilibrul este un lucru foarte important în drumeții, mai ales când trebuie să treci pe poteci înguste sau lângă stânci, iar cu un rucsac cu fundă nu va fi afectat, așa cum se poate întâmpla cu un rucsac mare.

Sunt minimaliste

Faptul că sunt minimaliste este un beneficiu, deoarece spațiul redus pentru a transporta lucrurile esențiale ne obligă să nu purtăm lucruri de care nu avem nevoie și care nu sunt decât o greutate suplimentară inutilă care ne afectează performanța în timpul drumețiilor.

Gata cu transpirația pe spate

Unul dintre lucrurile care îmi displăcea cel mai mult la purtarea unui rucsac în drumețiile mele era că nu permiteau aerului să treacă prin materialele lor, care în majoritatea cazurilor nu erau respirabile, așa că mă trezeam cu spatele complet transpirat și era destul de neplăcut.

Acest lucru a fost rezolvat când am început să folosesc borsetele, deoarece acestea permit întregului corp să transpire liber.