Borseta din piele

mejores-riñoneras-de-cuero

Ca să fiu sinceră, întotdeauna mi-au plăcut rucsacurile pentru depozitarea obiectelor importante atunci când merg în drumeții sau când alerg, dar nu mi-am imaginat niciodată că le voi folosi atunci când ies în oraș. Cu toate acestea, asta a fost înainte de a încerca cel mai bun rucsac din piele.

A fost de ajuns să văd delicatețea și eleganța materialului într-unul dintre cele mai confortabile accesorii pe care le-am încercat vreodată pentru a decide să mă alătur acestui trend.

Dacă vi s-a întâmplat ca buzunarele să fie mai pline decât pot tolera sau ajungeți să cărați genți foarte grele în călătorii ușoare, aceasta ar putea fi și soluția dumneavoastră.

Cele mai bune borsete din piele

Care este cel mai bun rucsac din piele?

Printre stilurile acestor rucsacuri găsim multe modele, de la cele rafinate la cele hippie .

Cu toate acestea, cumpărarea de borsete din piele vă permite să combinați sobrietatea materialului lor cu ținutele casual. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui model cu dungi care să atragă privirile, alegeți o altă țesătură.

Printre principalele opțiuni pe care le-am găsit atunci când am căutat un rucsac de buzunar bun a fost dimensiunea . Iar acest lucru este fundamental pentru a decide, de asemenea, numărul de buzunare și forma acestora. Cu cât avem mai mult spațiu, cu atât mai multă umflătură trebuie să purtăm pe șolduri, iar acest lucru nu este întotdeauna confortabil pentru fete.

Dar pentru ele, există un tip etnic care este handmade poate fi un mod distractiv și la modă de a purta acest accesoriu.

Iată cele mai bune borsete din piele:

1. Borseta retro 'Jules' de la studioul Gusti Leder

Model unisex

41C9rktQgFL

Vezi pretul Emag

Stilul acestei borsete este vintage și a funcționat perfect pentru mine, purtând-o cu pantaloni kaki. Textura este, de asemenea, un punct în favoarea sa, deoarece pielea de bivoliță este foarte naturală și moale, puteți simți măiestria . În plus, numeroasele sale compartimente vă permit să păstrați totul ușor de localizat și separat.

2. Rucsac de piele neagră LOUANA

Cu clemă de prindere

412ledR5Q6L

Vezi pretul Emag

Acest rucsac este unul dintre cele mai discrete de pe piață. Fără a sacrifica spațiul, culoarea sa neagră vă permite să o camuflați cu o curea sau o jachetă. De obicei, nimeni nu o spune, dar borsetele sunt ideale pentru a evita furturile în oraș. În plus, fermoarul său intern vă permite să vă depozitați telefonul mobil în siguranță.

3. Rucsacul 'Spencer' de la studioul Gusti Leder

Compact și elegant

41DEPhqGK4L

Vezi pretul Emag

Nu se putea cere un design mai elegant și mai sobru. Îl puteți purta chiar și la serviciu sau puteți merge la o plimbare cu bicicleta în costum. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acest model maro este purtat atât de mult, mai ales pentru bărbați cu un stil îngrijit în ieșirile de vară, în călătorii sau pentru festivaluri.

4. Geantă de curea STILORD 'Eliah'

Curea din țesătură

41CAQHGyFCL

Vezi pretul Emag

Am cumpărat-o pentru o prietenă care cerea cu insistență una pentru plimbările cu motocicleta . Îi place să o poarte pe piept și se poate vedea că cureaua este confortabilă și destul de mare. Această marcă are un tratament de cea mai bună calitate a pielii, iar la atingere este atât de fină încât pare a fi piele de căprioară.

5. Hengying messenger geantă de umăr

Design pentru bărbați

41fbD1PRoGS

Vezi pretul Emag

Aceasta este o geantă de umăr cu cinci compartimente cu fermoar și buton care poate fi purtată pe umăr sau cu centură. Dimensiunea este perfectă pentru a transporta o cameră foto fără oglindă în timpul călătoriilor. Forma sa pătrată este hipster fără a fi prea retro și este prevăzut cu un mâner pentru a-l purta în mână la nevoie.

6. Hengying waist wallet

Închidere magnetică

51LdKPrs4oL

Vezi pretul Emag

Pentru a varia puțin comparația am vrut să vă recomand acest portofel practic pe care l-am descoperit în urmă cu câteva luni. Este un fel de portofel realizat din piele și țesătură care poate îndeplini funcțiile unei poșete, cum ar fi transportul cardurilor și al banilor, dar are și suficient spațiu pentru un iPhone sau un smartphone. Ideal pentru a vă păstra mâinile libere în orice moment.

7. Roamlite RL140 geantă de curea

Curea de nailon

41VY-0Jn3gL

Vezi pretul Emag

Acesta este modelul clasic robust și infailibil și este alegerea ta dacă încă nu îndrăznești să mergi pe ceva ostentativ. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această achiziție este calitatea bună a construcției sale, atât în pielea exterioară, cât și în buzunare. Designul său funcționează și pentru bărbați, precum și pentru femei.

8. RAS WALLETS 1013 fanny bag

Trei buzunare mari

31yLH87qrIL

Vezi pretul Emag

Cu o adâncime de 10 centimetri, este o geantă fanny foarte încăpătoare, astfel încât puteți înlocui geanta de sport cu acest model și nu va trebui să lăsați nimic acasă. Cel mai bun lucru este prețul său foarte accesibil și caracterul său practic în ceea ce privește depozitarea compactă. Și ce poți cere mai mult de la un marsupiu din piele?

9. Unrbanded 5-zip fanny pack

Talie reglabilă

51tSM1nkHGL

Vezi pretul Emag

L-am cumpărat pe acesta pentru călătoriile mele și este mai rezistent decât am crezut că va fi. În ea încap biletul, pașaportul, medicamentele, portofelul și telefonul mobil. Este o alternativă ieftină dacă nu doriți să cheltuiți mult, dar să aveți totuși un produs bun. Un alt avantaj este că are un miros mai puțin de piele în comparație cu alte produse. (Roamlite RL268 Leather Bum Bag

Cel mai bun raport calitate/preț

41FqnlMAQ2L

Vezi pretul Emag

Este cel mai puțin scump dintre toate, dar are totuși un finisaj bun. Acesta combină greutatea redusă cu depozitarea multiplă, având spațiu pentru electronice într-un buzunar și spațiu pentru băuturi în altul. Spre deosebire de unele modele cu franjuri care ies din cusături, acesta nu este deteriorat de frecare sau căldură.