Boxe cu bluetooth rezistente la apa

allereli

Difuzoarele foarte sofisticate, cum ar fi difuzoarele bluetooth portabile, sunt un succes sigur pe piață, deoarece vă permit să vă transportați muzica în diferite locuri fără a vă face griji cu privire la cabluri multiple și la posibilele tracțiuni care, mai devreme sau mai târziu, își pun amprenta asupra difuzorului.

Prin urmare, a avea o boxă portabilă poate asigura multe posibilități, deoarece acestea au o durată de viață mai mare în comparație cu căștile sau căștile și datorită schimbărilor mari pe care acestea le-au avut de-a lungul anilor, acestea au o durată de viață lungă a bateriei și este perfectă pentru acele momente în care vă place să vă bucurați de muzică cu prietenii sau familia fără a fi nevoiți să treceți dintr-o parte în alta căștile sau căștile, prin urmare și prin cererea mare pe piață este una dintre sursele care generează mai mulți bani în industria muzicală.

Cel mai bun difuzor Bluetooth rezistent la apă

Care este cel mai bun difuzor bluetooth portabil?

Oricine are un smartphone sau un telefon inteligent poate opta pentru a achiziționa o boxă portabilă și asta pentru că se poate conecta atât la computere, cât și la tablete, dar funcția sa este destinată doar telefoanelor mobile de top care, în funcție de model sau de stilul acesteia, va avea cele mai optimizate opțiuni.

Așadar, atunci când faceți achiziția acestui produs trebuie să țineți cont de marca de Android deoarece aceste boxe sunt cele mai bune pentru a asculta de acasă deoarece are o antenă de sunet dintre cele mai bune de pe piață care conferă acestui sunet Surround de până la 5.1 optimizat pentru toate tipurile de locuri într-un spațiu închis deoarece reușește să reproducă sunetul la cea mai mare putere posibilă fără a altera muzica pe care o ascultați.

Dar și cu trecerea timpului s-a perfecționat astfel încât să fie în computere și să dea o impresie mai bună a tot ceea ce asculți pe el, difuzoarele de calculator permit prin sunet surround să te afli într-o altă dimensiune în care poți trăi o carte în ritmul lecturii care te face să-ți deslușești mintea.

Iată cele mai bune difuzoare bluetooth portabile :

1. Difuzor Bluetooth AUKEY

Difuzorul mărcii Aukey difuzor are o creație înaltă clară și concisă a produsului care permite ca acesta să fie redat în sunet surround și datorită sunetului său optimizat pentru a 4. 0 , ceea ce face ca sunetul acut să fie mai realist, iar basul să poată fi diferențiat între diverse tonuri.

Poate fi utilizat pe diferite tipuri de platforme, inclusiv pe toate tipurile de telefoane mobile, inclusiv pe tablete.

Această boxă este prevăzută cu un microfon încorporat care vă permite să faceți diferența între tonul vocii și muzică, este proiectată astfel încât să puteți căuta printre diferite stiluri de muzică în timp ce ascultați o melodie

Are o durată de viață lungă care vă permite să ascultați până la 16 ore de muzică și acest se încarcă în mai puțin de 2 ore complet, și, deși durata de viață a bateriei este destul de lungă, această promoție are, de asemenea, o ofertă specială cu o baterie externă aplicabilă la diferite tipuri de articole electronice

La achiziționarea acestui articol puteți vedea că acesta este complet, așa cum este indicat pe conținutul pachetului, este pentru că firma care vinde acest articol toate elementele de înlocuire sunt compatibile pentru toate modelele de tehnologie.

Dispune de un sistem care poate fi scufundat în apă până la 20 de metri fără a afecta conținutul electronic al sunetului, deoarece are un înveliș rezistent care este proiectat astfel încât să poată reda același ton de voce în același timp pentru a fi utilizat în locuri diferite.

Ce ne place

 • Are bacterii foarte bune
 • Poate fi scufundat la câțiva metri deasupra apei
 • Are o compatibilitate ridicată pentru toate tipurile de calculatoare și telefoane

Ce nu ne place

 • Cântărește jumătate de kilogram, ceea ce îl face dificil de accesat

2. Difuzor rezistent la apă Mpow

410yRhJX2KL

Vezi pretul Emag

Designul acestui difuzor este testat împotriva diferitelor medii, unul dintre ele este împotriva căderii , deoarece designul său poate fi văzut că acesta seamănă cu un sigur și nu este doar atât, ci este acoperit cu un material rezistent în timp ce este izolat .

Poate fi complet scufundat în apă și a fost testat pentru a fi spălat în apă și chiar pentru a fi îngropat în mai multe straturi de praf și murdărie, rezultând că poate suporta greutăți de până la 200 de kilograme deasupra difuzorului fără a deteriora sunetul.

Are capacitatea de a reda în 5.1 dolby surround și, prin modificarea nivelului de decibeli al sunetului, nu alterează calitatea sunetului , permițându-vă să auziți clar cântecul unei păsări colibri peste muzica modificată.

Nu vă lăsați păcăliți de difuzorul mic, în ciuda aspectului său, acesta redă toate tipurile de formate și poate chiar reda mai multe fișiere audio în același timp fără a altera sensul ritmului

Bateria acestuia poate dura 8 ore la volum maxim și se încarcă în puțin peste 1 oră complet, utilizarea și încărcarea în același timp nu afectează câtuși de puțin redarea audio.

Ce ne place

 • Designul este foarte frumos și are tot felul de caracteristici de siguranță
 • Este rezistent la apă
 • Are unul dintre cele mai bune radiatoare de bas
 • Are o mulțime de tehnologie de putere și poate da o undă de volum mare

Ce nu ne place

 • Nu există o intrare pentru card SD

3. Difuzor rezistent la apă aLLreLi

51dORhizovL

Vezi pretul Emag

Difuzorul portabil aLLreLi este unul dintre cele mai accesibile din acest moment și de aceea, fiind atât de mic, abia atingând jumătate de 5 inci poate reda muzică care, fără a fi la volum maxim, poate fi auzită la 10 metri.

Este ușor de utilizat și de conectat și c uenta cu două difuzoare de 5W pe fiecare parte, oferind astfel senzația de surround 5.1 care vă permite să creați valuri de ecou scufundate în apă,

În ciuda faptului că nu este o marcă foarte cunoscută, aceasta a reușit să demonstreze că poate detrona marile companii, deoarece are un sistem de securitate complex atunci când încearcă să fie folosită de o altă persoană care nu este autorizată.

Acesta este testat astfel încât să poată fi dus pe orice suprafață, fie că este vorba de nisip sau munte , deoarece componentele sale sunt realizate dintr-un material izolator care acoperă tot software-ul și hardware-ul.

Durata de viață a bateriei este de 8 ore fără întrerupere, dar aceasta poate fi extinsă chiar și la zile întregi, deoarece are funcția ca atunci când este la un volum adecvat să nu consume atât de multă energie electrică.

Ce ne place

 • O reducere foarte bună
 • Difuzor dublu foarte puternic

Ce nu ne place

 • Încărcarea durează mult
 • Nu are sunet de fundal

4. Polaris V8 - 9W (4. 5WX 2) Difuzor Bluetooth portabil

51QYFi0CeYL

Vezi pretul Emag

Polaris este un brand care în ceea ce privește tehnologia este o descoperire și o dovedește astăzi cu acest articol grozav la un preț ridicol care are un stil rustic în același timp modern, ceea ce este perfect pentru că dă sentimentul de a fi o persoană formală în același timp modernă.

Are o baterie de 8 ore care este supusă unei economisiri în funcție de decibelii muzicii pe care o ascultați și vine cu un manual despre cum să folosiți acest lucru cel mai bine printre diverse alte funcții ale acestui difuzor.

Dispune de un driver de 56 mm care face imperceptibil sunetul înregistrat între spațiu și spațiu , astfel încât puteți prelua melodii din orice punct fără a irosi sunetul spațiilor.

Vine cu o garanție fixă de la compania Polaris care oferă date precise despre acest produs, una dintre acestea fiind durata de viață a bateriei care este de 5 ani , dar datorită asamblării simple a difuzorului, această poate fi înlocuită de dvs. fără probleme.

De asemenea, are funcția radio care poate fi accesată fără un dispozitiv separat și numai cu difuzorul puteți controla sunetul mai multor alte lucruri , atâta timp cât acestea sunt conectate prin bluetooth.

Ce ne place

 • Este o ofertă foarte bună pentru un produs de marcă
 • Poți reda cu ușurință orice tip de audio
 • Aspectul rustic se potrivește destul de bine cu modelul

Ce nu ne place

 • Cântărește mult
 • Pe o masă basul

5. Boxă Bluetooth 4. 0 VicTsing

Obiectul prezentat aici seamănă cu un ceas j și este atât de simplu și ușor de transportat încât și-a câștigat o poziție importantă în rândul câtorva mii de magazine, are între 9 și 10 butoane dar este atât de bine conceput încât acestea pot fi distinse chiar și fără lumină.

Are o funcție care permite ca butoanele să fie văzute în întuneric cu un simplu led verde care seamănă cu cel fosforescent de pe fiecare parte a butoanelor și care poate fi activat cu ajutorul unui buton.

Acesta poate fi introdus în apă și chiar scufundat la câțiva metri fără probleme , dar se recomandă să nu se meargă la o adâncime mai mare de 10 metri , deoarece poate afecta software-ul din interior.

Are o ventuză pe spate care îi permite să se lipească oriunde, acest lucru face procesul mult mai ușor, deoarece îl poți folosi în mașină fără probleme sau îl poți lipi în altă parte în casă și îl poți asculta de la câțiva metri distanță

Ce ne place

 • Este portabil, cântărește foarte puțin și este foarte ușor de folosit
 • Difuzor foarte bun

Ce nu ne place

 • Nu detectează bine radiourile
 • LED foarte rafinat

6. Boxă Archeer

51CZi2o0PaL

Vezi pretul Emag

Archeer este o companie avantajoasă în industria de sunet, așa că ne aduce această boxă cu un aspect tehnologic asemănător cu cel al unui calculator, are o mare varietate de opțiuni la un preț nesemnificativ.

a fost testat împotriva zăpezii, a prafului și a scufundării în apă și a primit aprobarea de a fi utilizat în orice locație, poate fi scufundat la mai mult de 20 de metri deasupra apei și poate rezista la zăpadă abundentă și la praf atâta timp cât hardware-ul nu este deteriorat

Acest articol este vândut și cu căști adaptate la difuzor care îndeplinesc funcția că se poate auzi atât prin căști cât și prin difuzor , această funcție poate fi schimbată cu un buton.

Bateria durează 12 ore la volum maxim folosind toate porturile disponibile, este una dintre boxele cu cea mai bună autonomie de pe piață și are și o funcție suplimentară care dacă nu este folosită pentru nimic se oprește după 10 minute , dar acest lucru poate fi configurat în setări.

Are un microfon care permite înregistrarea sunetului de la mai mult de 3 metri și o baterie cu litiu de 8 ore integrată care vă permite să vă bucurați de această boxă multifuncțională excelentă, ieftină și accesibilă.

Ce ne place

 • Design tehnologic care conferă un aspect mai profesional
 • Drivere de sunet foarte rafinate pentru a oferi o senzație sonoră mai bună
 • Sincronizarea cu telefonul mobil este întotdeauna activă și fără nici o

Ce nu ne place

 • Încărcarea durează între 5 și 6 ore
 • Are o lungime de 20 de centimetri, ceea ce îl face dificil de transportat

7. 5 W Strong Driver Mpow

Difuzorul acestei mărci bine cunoscute se deosebește de altele deoarece poate fi scufundat la câțiva metri mai mult deasupra apei, este testat la o înălțime de 40 de metri și poate ajunge până la 50 , dar deteriorarea sunetului la 50 de metri este destul de mare, deși poate sta mai mulți metri scufundat în apă fără să se deterioreze.

Prețul acestui difuzor este una dintre principalele sale atracții pentru publicul , dar nu este un simplu difuzor, ci acest are o funcție dependentă, și anume că fiind subacvatic bateria sa durează mult mai mult decât pe uscat.

Atunci când conectați diferite tipuri de accesorii la această cameră, se folosește aceeași baterie , deoarece are un mecanism complex care nu modifică nimic în cameră.

Are un microfon încorporat și funcție hands-free care vă permite să vorbiți sub apă și să reproduceți toate sunetele care se află în ea, deoarece acest microfon colectează toate informațiile de sub apă până la o rază de 10 metri și, în funcție de sunet, poate ajunge până la 20 de metri.

Ce ne place

 • Are o funcție handsfree bună care, împreună cu microfonul pe care îl conține, facilitează conversația fără a forța vocea
 • Bateria se încarcă în 2 ore

Ce nu ne place

 • Unele dintre materialele din care este confecționată boxa sunt foarte fragile

8. Monstercube Bullet

41ZOqO-2p2L

Vezi pretul Emag

Acest difuzor atrage foarte mult atenția deoarece aspectul său pare a fi cel al unei lanterne și datorită acestui fapt poate fi scufundat în mai mulți metri de apă și poate rezista chiar și la presiuni puternice ale apei și zăpezii, printre altele.

Are o baterie de 12 ore și în apă și în afara apei durează la fel și, datorită unui mâner mic, poate fi transportat oriunde fără complicații, deoarece are doar 15 centimetri lungime.

Are un kit de reparații și instalare pentru diferite locuri, în manual puteți afla cum să îl instalați pe bicicletă într-un mod simplu și fără a primi lovituri puternice.

Are o putere de 6W , ceea ce face ca sunetul să poată fi reprodus la o calitate intermediară, dar datorită senzorului său rezistent la apă poate reproduce muzica la fel de bine și pe alte suprafețe, cum ar fi nisipul, solul sau pietrișul.

Ieșirea de sunet este de 3,5 mm și poate fi redată în direct, atâta timp cât se utilizează un plug-in corespunzător.

Ce ne place

 • Design destul de puternic, cu aspect bun
 • Difuzoare cu sunet foarte bun
 • Este foarte ușor

Ce nu ne place

 • Nu are radio încorporat
 • Suportul de transport nu este fabricat dintr-un material robust

9. Difuzor Bluetooth Patuoxun

Acest difuzor are o funcție care măsoară temperatura și umiditatea și vă spune cum este cerul în funcție de acești factori, este conceput pentru a fi folosit în mașină, dar poate fi transportat și pentru alte vehicule, iar funcția cu care acesta se folosește de umiditate și temperatură este prin datele pe care le primește în același timp că prezice vremea.

Are un ecran cu panou tactil care permite o utilizare ușoară, deși are, de asemenea, butoane pe fiecare parte care sunt concepute pentru a fi utilizate în cazul în care panoul tactil nu funcționează.

Bateria are o durată de viață lungă, care poate dura 12 ore sau 6 ore la volum maxim.

Are un microfon încorporat pentru a facilita navigarea și poate fi controlat și de pe alte dispozitive decât telefonul mobil.

Poate fi scufundat până la 10 metri în apă și, datorită unei ventuze, poate fi fixat pe toate tipurile de suprafețe.

Ce ne place

 • Foarte ușor de transportat
 • Destul de practic și util
 • Accesorii foarte bune
 • Rapid și cu bacterii bune

Ce nu ne place

 • Radioul nu funcționează bine

10. Difuzor 1byone

41He3BD18MS

Vezi pretul Emag

Ca difuzor, seamănă ca aspect cu roata unui vehicul și este creat astfel încât să poată rezista la lovituri puternice împotriva solului, precum și la o adâncime de 10 metri

Are un impact acustic puternic care combină acutele și gravele, astfel încât să ofere o senzație mai realistă muzicii.

Funcționează cu baterii de 1A și Bateria poate dura între 4 și 6 ore cu volumul la maxim, funcționează, de asemenea, cu un cablu care trebuie conectat în permanență, deoarece nu are baterie proprie.

În ciuda aspectului său mic, este capabil să atingă până la 7 metri de unde sonore în spații deschise și nu numai atât, dar difuzorul său poate dura între 5 și 10 ani la volum maxim.

Pe acest încarcă foarte repede cardurile SD și astfel detectează totul cu.mp3 și.mp4, dar acest lucru poate fi ajustat din meniu.

Ce ne place

 • Panoul de control tactil și fluidul
 • Destul de rezistent la apă

Ce nu ne place

 • Conectarea cablurilor este un pic dificilă, deoarece fișa nu este bine plasată

11. TaoTronics Waterproof Bluetooth Shower Speaker

TaoTronics este un difuzor care se potrivește în palma mâinii și poate fi dus în diferite locuri, are o ventuză care facilitează mobilitatea acestui difuzor și îi permite să rămână într-o poziție fermă pentru o perioadă lungă de timp.

De asemenea, este testat la șocuri și căderi de până la 2 metri , la care rezistă fără zgârieturi, de asemenea, poate rezista la o adâncime de 15 metri , ceea ce înseamnă că îl puteți lua în duș și puteți face un duș cu difuzorul în duș fără să vă faceți griji că nu se va sparge.

Durata de viață a bateriei este între 5 și 6 ore la volum maxim , iar aceasta poate fi încărcată în puțin peste 1 oră.

Cântărește doar 100 de grame , ceea ce îl face ușor de transportat și, pentru că este atât de mic, nu ocupă spațiu și poate fi purtat cu ușurință în buzunar.

L mările acestui produs abia dacă depășesc 10 centimetri și, deși este un difuzor de câțiva centimetri, poate cânta fără probleme timp îndelungat fără a distorsiona muzica.

Ce ne place

 • Detaliile LED-ului sunt destul de bune
 • Funcționează destul de bine chiar și cu puține bacterii

Ce nu ne place

 • Nu este foarte rezistent la căderi

12. Difuzor bluetooth rezistent la apă VTIN IP67

Unda vocală a acestui difuzor VTIN are o structură pătrată care seamănă cu un difuzor din anii '90 , dar cu tehnologia secolului 21 , iar butoanele au un stil mai retro.

Durata de viață a bateriei sale poate dura până la 12 ore în regim activ la jumătate de volum și este profilat pentru a dura mai mult timp datorită designului software-ului care folosește basul pentru a oferi cele mai multe efecte de tonuri de bas și, în același timp, economisește durata de viață a bateriei.

Dispune de Bluetooth 4.0 care vă permite să vă conectați în același timp cu căștile la mufa de 3,5 mm

Dispune de un microfon de 44000Hz care vă permite să vorbiți în același timp cu muzica fără ca receptorul să asculte muzica, deși acest lucru poate fi ajustat mai târziu, deoarece consumă mai multă baterie.

Ce ne place

 • Trece ușor neobservat
 • Cablul minijack de lângă difuzor face o corecție perfectă cu sunetul
 • Ține bine bacteriile

Ce nu ne place

 • Mânerul nu ține mult și se rupe ușor

13. Mpow Portable Bluetooth Stereo Speaker

Aspectul acestei boxe seamănă cu un radar miiltar și poate că acesta este motivul pentru care compania Mpow a vrut să pună butonul SOS pe care foarte puține boxe îl au și care este foarte necesar în unele cazuri

Are o curea în jurul ei care are motivul de a fi folosită pentru brelocuri de chei sau alte lucruri.

Are o putere mică, dar compensează cu o capacitate sonoră excelentă atât sub apă, cât și pe uscat.

Învelișul de plastic are funcția de impact cu solul și nu numai, dar poate cădea cu fața la ecran și nu se poate rupe, deoarece este proiectat doar pentru a fi folosit, astfel încât forța să fie distribuită în tot difuzorul

Este foarte ușor și astfel poate pluti pe apă, mai mult, are o cameră de apă care se expulzează puțin câte puțin, astfel încât acesta poate sta mai multe ore în apă fără să se întâmple nimic.

Ce ne place

 • Buton SOS integrat foarte bun
 • Greutate redusă
 • Funcția de oprire automată foarte bună și poate fi ajustată
 • Software și hardware cu aspect plăcut

Ce nu ne place

 • Difuzorul sună uneori destul de rău dacă îl lași pornit prea mult timp

14. Trendwoo Rockman S

51cQUK4ngCL

Vezi pretul Emag

Acest difuzor are o cameră mică cu microfon care este proiectată astfel încât, atunci când răspundeți la un apel, acesta este preluat automat de camera acestui difuzor, Acest lucru poate fi modificat în setări, dar camera are o rezoluție atât de bună încât vă va convinge

Stratul său dublu îi permite să cadă de la 2 metri pe o podea rezistentă și să nu se spargă, deoarece are un senzor de echilibru care protejează difuzorul de rupere. Difuzorul este foarte tare și în caz de spargere poate fi înlocuit cu ușurință

Are o baterie foarte bună care poate dura între 8 și 10 ore în funcție de bateria pe care o aveți sau nu muzica va fi atenuată până la un anumit punct.

Funcția LED de pe această cameră funcționează cu butoanele '+' și '-' și vă oferă o posibilitate foarte mare, deoarece LED-urile sunt foarte puternice și pot ilumina până la 3 metri lungime.

Ce ne place

 • Calitate foarte bună a sunetului
 • Rezistent

Ce nu ne place

 • Lipsește intrarea MicorSd

15. Memteq

41Xlu8VUY+L

Vezi pretul Emag

Acest difuzor simplu este cel mai ieftin din această listă și nu cel mai rău, deoarece are un sistem simplu de 5 butoane în care putem distinge volumul, '+' și '-', pauză și reluare în același buton, handsfree și butonul de oprire.

Ei bine, acest difuzor vă vinde un difuzor foarte bun la un preț destul de ridicol în afară de faptul că poate rezista până la 10 metri sub apă, are un software care anulează toate frecvențele și permite doar retransmiterea sunetului acestuia.

Poate rezista la forțe de până la 30-40 de kilograme și la căderi de la 2 metri în afară de o ventuză mare care vă permite să o lipiți în diferite locuri și o autonomie a bateriei de până la 4-5 ore nu puteți găsi niciun dezavantaj la aceasta.

Vine tot original în ambalajul său și are garanție de la 1 la 2 ani pe Amazon și până acum este cel care a avut cele mai multe vânzări, singura problemă este că acest unele produse sunt defecte, dar de mai bine de 1 an nu a existat nici o problemă și toate problemele cu modelele defecte au fost rezolvate.

Ce ne place

 • Bateria rezistă mult timp în raport cu prețul
 • Se încarcă în scurt timp

Ce nu ne place

 • Volumul la maxim începe să pice sunetul
 • Mâinile libere cedează des în apă

Ce este un difuzor Bluetooth?

În condiții normale, difuzoarele au nevoie de un cablu pentru a le conecta la o sursă audio (de obicei, un cablu jack de 3,5 milimetri, cu care conectați iPod-ul sau telefonul la un sistem stereo sau la un difuzor)altavoz-bluetooth-300x134

Aceste difuzoare elimină această limitare fizică a cablajului prin utilizarea unui protocol Bluetooth și a unui sistem audio care este susținut printr-o conexiune fără fir de la dispozitivul mobil sau prin utilizarea conexiunii sistemelor de difuzoare din vehicule.

Aceasta este componenta elementară și primară a oricărei boxe Bluetooth disponibile la momentul achiziției. Dincolo de aceasta, există zeci de variabile mari și mici care fac ca aceste produse să varieze de la o marcă la alta.

Prin ce se deosebesc de un difuzor WiFi?

Aceste difuzoare Bluetooth sunt diferite de cele care utilizează conectivitatea la internet într-o multitudine de moduri. Pentru început, soluțiile Bluetooth sunt de obicei concepute pentru a fi extrem de portabile, în timp ce soluțiile cu conectivitate la internet sunt de obicei instalate permanent sau semipermanent undeva.

Apoi, există faptul că dispozitivele Bluetooth se conectează direct la sursa lor (de obicei, un telefon) și nu necesită niciun fel de intermediar, în timp ce omologul lor necesită o rețea Wifi pentru a stabili o punte între sursă și dispozitive.

Acest lucru permite, de asemenea, difuzoarelor WiFi să redea muzică la distanțe multiple, ceea ce este mult mai practic decât o boxă Bluetooth, care are de obicei o rază de acțiune de aproximativ 9 metri.

Și, în sfârșit, calitatea audio este ușor mai bună în sistemele cu protocol Bluetooth decât în sistemele WiFi (ca și în cazul altor produse derivate), din cauza naturii transmisiei.

De ce ar trebui să cumpărați unul?

Aceste produse - cu o saturație extraordinară pe piață, cum ar fi boxa bluetooth portabilă cu microfon - nu sunt pentru toată lumea, dar poate că ar putea fi ideale pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități convenabile de a asculta muzică departe de computer, de sistemul stereo de acasă sau de radioul din mașină și doriți să ascultați muzică digitalizată (fie prin streaming, fie prin fișiere stocate în memorie), atunci, desigur, o boxă Bluetooth este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Acestea sunt portabile și fără fir.

Acestea sunt ideale atunci când doriți să vă duceți muzica preferată de vară pe plajă, pe un doc, privind peisajul, dincolo de raza de acțiune a casetofonului tradițional sau oriunde ați lua în mod tradițional un casetofon portabil.

Există, de fapt, soluții audio pentru acasă conectate prin Bluetooth care sunt destinate să înlocuiască sistemele stereo tradiționale. Rețineți că acest articol se concentrează pe unitățile portabile pe care le puteți transporta cu ușurință în casă, în grădină sau în alte locuri.

Faceți cunoștință cu modelele

Există o multitudine de modele disponibile și le puteți găsi în lista noastră de comparație, cu produse pe care le-am testat personal și care oferă performanțe și funcționalitate ridicată.

Defalcarea unei boxe, detaliu cu detaliu

Acum este timpul să analizăm mai în profunzime caracteristicile cheie ale acestor produse și modul în care acestea se potrivesc nevoilor tale muzicale.

Factorul de formă

Știu că este ușor să fii atras de alte caracteristici, dar primul lucru la care ar trebui să te uiți atunci când cumperi unul dintre aceste dispozitive sunt dimensiunile fizice ale dispozitivului.

Nu există o modalitate mai rapidă de a fi dezamăgit atunci când cumperi unul dintre aceste aparate decât să cheltuiești o mulțime de bani pentru a cumpăra un player nou, doar pentru a descoperi că este prea mare și nu îl poți pune unde te afli sau că este atât de mic încât nu oferă sunetul dorit.

Aceste produse se împart, în general, în două categorii principale. Pe de o parte, există dispozitive ultraportabile, care nu sunt exact de mărimea buzunarului, dar care pot fi depozitate cu ușurință în buzunarul hainei, într-o geantă mică sau în poșetă.

Apoi, există dispozitive semi-portabile care nu sunt la fel de mici pentru a fi purtate în buzunarul hainei, darămite pentru o geantă mică sau o poșetă. Acestea au dimensiunea unei cutii de pâine, sunt suficient de lungi pentru a include un suport de mână în partea superioară și cântăresc aproximativ 3 kg.

Dimensiune, dispunere și tensiune

Cele două compromisuri principale în ceea ce privește alegerea factorului de formă sunt dimensiunea și dispunerea difuzoarelor.

Modelele de calitate inferioară au adesea un singur difuzor ascuns în interiorul lor, care oferă o putere audio redusă și o claritate redusă. Majoritatea difuzoarelor au difuzoare stereo cu două canale. Cele de mai bună calitate au un sunet pe 2.1 canale care integrează un subwoofer ascuns în interiorul carcasei.

Echipamentele de înaltă performanță au de obicei un sistem de sunet cu un subwoofer dispus în partea de jos. Unele opțiuni diferă de acest design prin integrarea unor difuzoare deschise în partea superioară pentru a crea iluzia unui efect omnidirecțional.

Punctul cheie în această secțiune este să rețineți că, cu cât produsul este mai mare și cu cât tensiunea pe care o traduce este mai mare, cu atât mai mult volum veți obține. Dacă sunteți în căutarea unui model care să ofere un sunet clar chiar și în locuri zgomotoase, veți avea nevoie de un difuzor mult mai mare, cu o putere mai mare.

Dimensiunea și compartimentul bateriei

Aceste produse sunt portabile și, ca orice dispozitiv portabil, au nevoie de energie. Atunci când comparați dimensiunea unei baterii din orice difuzor Bluetooth, nu este vorba doar de câți mAh are.

Există doi factori care trebuie luați în considerare atunci când se analizează această măsurătoare. Prima este că această dimensiune este relativă la puterea solicitată de unitatea în sine. Unele unități necesită mult mai puțină energie pentru a funcționa datorită designului lor mic și compact, având o durată de viață de până la 12 ore cu o singură încărcare.

Atunci când doriți să comparați strict timpul de funcționare, este mai bine să știți care este estimarea de redare a mărcii, decât să încercați să folosiți capacitatea bateriei ca o aproximare, deoarece fiecare unitate va utiliza încărcătura într-un grad mai mare sau mai mic de eficiență.

Atunci când capacitatea unei baterii contează cu adevărat, este în cazul în care o împărțiți cu difuzorul dumneavoastră.

Da, această caracteristică este incredibil de absentă la modelele din gama inferioară. Dar echipamentele de calitate superioară dispun de ea. Acest lucru vă permite să conectați un cablu USB la difuzor, la fel cum ați conecta un cablu USB la un acumulator și, prin simpla apăsare a unui buton, vă veți încărca dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele și tabletele.

Construcție robustă

Dacă sunteți în căutarea unei boxe de curte, construcția robustă poate să nu fie o prioritate. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unei boxe pentru plajă, un dispozitiv care poate supraviețui unui strop de apă, sau chiar două, devine esențial.

Nu există o definiție a termenului 'robust' ca atare, așa că citiți specificațiile tehnice ale companiei și vedeți dacă acesta corespunde nevoilor dumneavoastră de robustețe și rezistență.

Există dispozitive care sunt foarte rezistente la apă și care pot rezista chiar și la scufundarea timp de 30 de minute într-un metru de apă.

Difuzoare telefonice și acces auxiliar

Deși nu toate difuzoarele sunt dotate cu această pereche de specificații, sunt caracteristici binevenite care nu ar strica. Cel mai comun dintre cele două este accesul auxiliar cu un cablu jack de 3,5 mm.

Bluetooth este, evident, punctul central în designul acestor boxe, deoarece ne scapă de firele enervante, dar există momente în care trebuie să folosiți boxa, dar nu aveți o sursă de sunet compatibilă cu Bluetooth sau protocolul nu funcționează corect. Cu toate acestea, în acest caz, nu ar fi o idee rea să aveți niște boxe portabile bluetooth cu radio .

Într-un astfel de caz, este extrem de util să folosiți cablajul de 3,5 și să conectați telefonul, dispozitivul portabil sau altă sursă stereo la difuzoare.

Al doilea aspect este accesul la difuzoarele telefonului. Acest lucru vă permite să asociați difuzorul telefonului și să îmbunătățiți experiența muzicală prin sporirea și adăugarea de bogăție la sunetul difuzorului Bluetooth pe care îl dețineți.

Rezistența la apă vs. impermeabilizare

Primul lucru de luat în considerare este cantitatea de apă pe care o poate suporta produsul. Nu toate aceste produse sunt concepute în mod egal, iar unele sunt mai rezistente și mai durabile decât altele. O modalitate de a afla cât de rezistent este un difuzor este să vă uitați la clasificarea IP.

Acest rating reprezintă un set de standarde pe care un produs trebuie să le îndeplinească pentru a supraviețui și a obține certificarea. Rezistențele la apă sunt marcate ca fiind IPX4, IPX5 și IPX6. Produsele rezistente la apă sau submersibile sunt clasificate ca fiind: IP67, IPX7 și IPX8.

În funcție de locul în care vă veți utiliza dispozitivul, unele aspecte devin mai importante decât altele. Dacă îl duceți la râu sau la plajă, s-ar putea să nu vă faceți griji în privința deteriorării apei (cu excepția cazului în care intenționați să îl pierdeți în ocean), dar nisipul și murdăria sunt probabil o problemă de luat în considerare.

De asemenea, dacă îl veți folosi într-o zonă de piscină, probabil că nu va fi nisip în jurul lui, dar ar putea cădea accidental în apă, așa că este important să știți cât de submersibil este.

Avantajele difuzorului submersibil

Dincolo de avantajul evident de a nu trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea apei, acestea sunt foarte durabile. Știm că nici o cădere a unui dispozitiv electronic nu este un lucru bun, dar aceste dispozitive sunt fabricate știind că utilizatorii le vor scoate din casă, așa că sunt puțin mai robuste.

Un alt avantaj foarte clar este portabilitatea. De cele mai multe ori, aceste boxe sunt făcute pentru a fi mutate cu ușurință oriunde vă aflați. Fără îndoială, există și alte produse pentru cei care preferă un sunet mai bun în detrimentul portabilității, dar majoritatea sunt ușor de transportat și de depozitat într-o geantă de călătorie.

Dezavantajele boxei submersibile

Întotdeauna trebuie făcute sacrificii atunci când se dorește ca aspectul unui dispozitiv să fie grozav, iar când vine vorba de boxele submersibile, această problemă este calitatea sunetului. Driverele trebuie protejate de apă și murdărie, ceea ce ar putea duce la o reducere a clarității muzicale.

Dar să nu credeți că acest lucru este valabil pentru toate modelele submersibile; există modele de înaltă calitate, rezistente la apă, care au o reproducere muzicală cu adevărat fascinantă.

Un alt mare dezavantaj este prețul. Deși nu este întotdeauna cazul, o mare parte dintre aceste dispozitive submersibile vor costa puțin mai mult datorită funcției de protecție suplimentară. Dar, bineînțeles, este o investiție destul de sigură.

Variabilitatea prețului

Da, puteți găsi o unitate mică, cu un sunet decent, la mai puțin de 20 de euro, dar va trebui să plătiți mai mult de 40 de euro dacă sunteți în căutarea unei unități de calitate și rezonanță superioară. Echipamentele de calitate superioară pot ajunge până la peste 100 de euro, în funcție de producător și de specificații.