Bratari de inlocuire smartwatch

mejor-pulsera-de-repuesto-para-smartwatch

Ai smartwatch-ul tău de ceva vreme și începe să te plictisească? Haide, nu trebuie să te abați de la buget și să îți cumperi altul într-un stil diferit. Optați pentru cea mai bună brățară de înlocuire pentru smartwatch va fi soluția dumneavoastră.

Și credeți-mă, înțeleg cât de dificil poate fi uneori să găsești una dintre aceste brățări, pentru că de multe ori sunt prea strâmte sau prea largi, pentru că materialele lasă de dorit sau chiar pentru că în realitate nu arată la fel de cool ca în poze.

Dar nu-ți mai face griji, am trecut prin asta și te voi ajuta să schimbi banda de la brățara ta inteligentă pentru a da o notă de prospețime acestui dispozitiv care îți măsoară ritmul cardiac , afișează notificările de apeluri și, bineînțeles, te face să arăți cool.

Cele mai bune brățări de înlocuire pentru ceasuri inteligente

Care este cea mai bună brățară de înlocuire pentru ceasuri inteligente?

Dacă ați cheltuit mulți bani pe ceasul sau pe dispozitivul de urmărire a activității cu afișaj OLED care vă măsoară ritmul cardiac , nu doriți să cheltuiți prea mult pentru o simplă bandă de schimb. Așa că veți fi ușurați să aflați că modelele pe care le-am grupat în lista mea de comparație sunt toate accesibile.

Dar dincolo de preț, un lucru pe care îl veți vedea este că aceste brățări sunt realizate din diferite modele care vă vor oferi confort și au un efect ridicat asupra aspectului, așa că luarea în considerare a ocaziei sau a personalității dumneavoastră este esențială.

Uită-te la culoarea și materialul ceasului tău original, astfel încât să poți face combinații inteligente și să arăți bine, asta va fi esențial în alegerea celui mai bun model pentru tine.

Ești gata să arăți cool? Continuați să căutați, nu veți regreta.

Iată cele mai bune brățări de înlocuire pentru smartwatch-uri:

1. Curea pentru AppleWatch Adepoy

Eleganță și calitate

41yp16zT-oL

Vezi pretul Emag

Pentru bărbații eleganți, oameni de afaceri, care nu se lipsesc de tehnologie, aceasta este alternativa perfectă la cureaua plictisitoare care vine cu AppleWatch-ul tău. Este fabricat din oțel inoxidabil, masculin și rezistent. Este gros și include o cârpă specială pentru curățare și lustruire manuală.

2. Apple Watch Strap AWB13-42 by Wearlizer

Vei străluci deasupra mulțimii

41iHdyI2zyL

Vezi pretul Emag

Femeile sofisticate îl vor iubi pentru diamantele mici încrustate și designul frumos pentru a străluci cu ceasul tău inteligent. Este complet reglabil, așa că include un instrument special pentru a-l face complet confortabil.

3. Belkin Apple Watch Strap F8W732btC01

Mai mult stil

31+kudO2HPL

Vezi pretul Emag

Cei care au un stil cauzal dar sunt oameni de afaceri se vor identifica cu acest design. Este o curea confortabilă pentru majoritatea mărimilor de încheieturi, sigură și cu un sigiliu de calitate italiană. Disponibil în mai multe culori și compatibil cu diverse modele de ceasuri inteligente.

4. Curea pentru Apple Watch Wepro

Variată și funcțională

41UTK9q5i9L

Vezi pretul Emag

Acesta este un pachet de 8 curele de înlocuire, gata să țină pasul cu activitățile fizice . Acestea sunt fabricate din silicon moale, astfel încât sunt foarte confortabile, foarte mobile și rezistente la apă și transpirație. Toate acestea sunt disponibile în culori diferite, pentru a le combina după cum doriți.

5. Brățări de înlocuire pentru Fitbit Alta by Wanme

Rezistă la orice

514lGey00jL

Vezi pretul Emag

Există 4 brățări sport interschimbabile doar pentru tine! Cel mai bun lucru este că sunt foarte moi și foarte ajustabile. Dacă ești o persoană veselă și distractivă, îți va plăcea să ai o mulțime de culori din care să alegi. Aceste înlocuiri pentru Fitbit Charge 2 sunt prevăzute cu închizători metalice la ambele capete pentru o mai mare siguranță.

 

Poți schimba banda ceasului tău inteligent?

pulsera-de-actividad

Răspunsul este da în majoritatea cazurilor. Pentru că, deși vorbim despre un dispozitiv unic, acesta nu este scutit de personalizarea de către utilizator, în funcție de stilul tău sau de ocazie. Nimeni nu vrea să apară la o petrecere cu un ceas sport. Din fericire, curelele sunt complet personalizabile pentru smartwatch-urile iOS și Android .

  • Verificați dacă smartwatch-ul dvs. este compatibil cu toate curelele

Acest lucru este extrem de important, deoarece, deși există curele pentru aproape toate mărcile de pe piață, este posibil să fi ales un smartwatch care este dificil sau imposibil de personalizat. Apoi, trebuie să vă asigurați ce fel de benzi sunt compatibile cu acesta. În general, ceasurile inteligente folosesc o bandă de 22 mm lățime.

Materiale pentru înlocuirea benzilor de ceasuri inteligente

Materialele pot varia și, prin urmare, au un impact asupra durabilității, confortului și aspectului. Acestea ar trebui nu numai să vă placă, ci și să vă ofere calitate și durabilitate. Acestea sunt cele mai recomandabile:

Piele

Este renumită pentru că este de bună calitate, deși nu trebuie neglijată. Un mediu umed ar putea accelera deteriorarea acestuia. Nu este doar elegantă, ci și suplă și confortabilă, ușor de combinat. Datorită găurilor sale multiple, este adesea ușor de reglat.

Metal

Are rezistență și durabilitate. Dacă sunteți formală, acest material sobru este pentru dumneavoastră, deși trebuie protejat și împotriva temutei zgârieturi. Trebuie să țineți cont de faptul că legăturile dintre legăturile sale pot face ca aceste curele să fie flexibile sau nu.

Cauciuc și plastic

Dacă sunteți dinamic, elasticele de plastic sau de cauciuc sunt alegerea ideală. De asemenea, acestea sunt mai puțin costisitoare. Sunt ideale pentru utilizarea zilnică sau pentru exerciții fizice și pot fi de la sobrietate la distracție, datorită varietății largi de modele și culori.

Montarea unei curele de înlocuire pentru smartwatch

51q9mg-lOSL

Confortul este important, așa că ar fi bine să alegeți o curea care să nu fie prea largă sau prea strânsă. Trebuie să vă asigurați că este reglabil pentru a se potrivi perfect încheieturii dumneavoastră.

Măsurarea unei curele de schimb

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă măsurați încheietura mâinii sau încheietura mâinii persoanei care o va purta, deoarece acest lucru vă va fi de mare ajutor înainte de a cumpăra. Un sfat este să adăugați încă 3-4 centimetri la măsura exactă pentru a obține o potrivire perfectă.

Lungimea brățărilor pentru ceasuri inteligente

Trebuie să știți că există o gamă generală de lungimi în care se poate potrivi brățara de ceas pe care o căutați.

Cel mai frecvent interval pentru bărbați este de la 19,7 la 24,13 cm, iar pentru femei de la 17 la 20,32 cm. Acest lucru este foarte general, deoarece cei care au încheieturi mai mari sau mai mici decât acestea vor trebui să caute benzi specializate sau să găsească un model aproape personalizat.

Benzi metalice pentru smartwatch-uri

Există benzi metalice care nu sunt mai puțin reglabile, deoarece sunt mult mai rigide decât celelalte, deoarece au verigi înlocuibile care pot fi adăugate sau îndepărtate în funcție de nevoile purtătorului. Cu toate acestea, acest lucru ar putea modifica semnificativ designul, așa că depinde de dumneavoastră.

Înlocuirea unei benzi de ceas inteligent

Dacă aveți uneltele potrivite, această treabă poate fi floare la ureche. Dar fără instrumentele potrivite, poate fi o altă poveste. De obicei, benzile de ceas sunt ținute în poziție de o mică bară cu arc care poate fi retrasă cu ușurință cu o unealtă specială sau o lamă și cu multă atenție și răbdare pentru a evita deteriorarea ceasului prin zgârierea sau chiar deteriorarea benzii.

În această sarcină, este bine să acordați o atenție deosebită barei de resort, astfel încât aceasta să fie reutilizabilă. Există, de asemenea, modele de ceasuri care înlocuiesc aceste bare cu șuruburi minime care pot fi mult mai complicate de manipulat și care pot fi pierdute cu o ușurință extraordinară.

De unde să cumpărați o curea de schimb pentru smartwatch?

Pentru a cumpăra o brățară de schimb pentru brățara de activitate sau smartwatch-ul tău, ai mai multe opțiuni, una este să le cumperi pe cele originale pe care le poți obține pe paginile fiecărei mărci sau, poți alege brățări compatibile cu modelul pe care îl ai și pentru asta, Amazon este cu siguranță unul dintre site-urile cu cea mai mare varietate, unde indiferent dacă ai o Xiaomi Band sau un Apple Watch, vei găsi un catalog foarte larg de produse cu cea ideală pentru tine.

Întrebări frecvente

Pot fi schimbate brățările Apple Watch și Samsung Galaxy Watch?

În cazul ceasurilor Apple, în funcție de model, este posibil să aveți nevoie de un adaptor pentru ca brățările altor mărci să fie compatibile cu ceasul, dar acest lucru nu este valabil pentru toți și pentru ambele modele există o mare varietate de brățări care să le înlocuiască pe cele originale.