Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 06.12.2019, aproximativ 1.000 de militari  și 100 de unități de tehnică militară din cadrul brigăzii de apărare de coastă au ieșit în poligoane de pregătire pentru luptă din Crimeea.

 

“Activitățile planificate de pregătire pentru luptă se vor desfășura în poligoane dispuse în Peninsula Crimeea. La acestea participă peste 1.000 de militari și peste 100 de unități de tehnică militară și specială”, se arată în comunicatul de presă.

 

“Pe timpul activităților, subunitățile vor îndeplini normative privind executarea tragerilor cu armamentul din dotare, vor exersa tactici de ducere a acțiunilor de luptă și vor desfășura antrenamente de conducere a mașinilor de luptă”, au informat reprezentanții FRMN.

 

Aceștia au precizat că, în cadrul activităților de pregătire, tinerii încorporați în timpul campaniei de încorporări de toamnă se vor obișnui cu armamentul din dotare și vor executa primele trageri cu acesta.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate în poligoane participă subunități din cadrul Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe a Corpului 22 Armată – Simferopol aparținând Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Activitățile sunt normale pentru începutul perioadei de instrucție de iarnă. Probabil, acestea vor pune accent pe pregătirea individuală a militarilor. La începutul anului de instrucție, pregătirea se desfășoară gradual, la nivel militar, grupă, pluton.

06 decembrie 2019
Brigada de apărare de coastă a FRMN exersează tactici de ducere a acțiunilor de luptă în Crimeea

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE