Cadouri de craciun

511vgYHWdiL

Pentru a avea un stil cât mai amuzant și la modă ai nevoie de cei mai buni adidași cu lumini LED, un pantof ingenios care a devenit o senzație pentru tineri și bătrâni deopotrivă.

Modelul este cu talpă de lumini ultracolorate și strălucitoare , motiv pentru care unii cred că sunt doar pentru copii, dar în realitate nu este așa, fabricile au conceput acest tip de încălțăminte pentru toate mărimile și în diferite stiluri, pentru a se potrivi cu personalitatea celor mici și mari.

Sporturile iluminate sunt relativ noi, însă primele lansări au avut un finisaj slab, deoarece erau predispuse să se uzeze sau să se rupă ușor, dar astăzi acest lucru s-a schimbat, deoarece, pe lângă faptul că sunt mai durabile, ele încorporează noi opțiuni, cum ar fi lumini aprinse sau stinse și chiar posibilitatea de a alege culoarea sau modelul de clipire.

Moda este la modă, iar pantofii LED sunt în tendințe, cel mai bun lucru la ei este că au prețuri mici, astfel că te vei bucura de posibilitatea de a-i alege pe cei care îți plac fără a investi sume mari de bani; totuși, ca la orice articol de îmbrăcăminte, te sfătuim să te asiguri de calitatea acestuia, iar dacă ai dubii cu privire la care sunt cei mai convenabili, aici am compilat cele mai bune modele care se remarcă prin faptul că sunt bune și economice.

Cei mai buni adidași cu lumini LED

Care sunt cei mai buni adidași cu LED?

În ceea ce privește designul nu vă faceți griji, există o varietate foarte mare disponibilă pe piață, iar în ceea ce privește calitatea, următorii pantofi sunt cei care se remarcă prin experiența pe care au oferit-o utilizatorilor, pe lângă faptul că au prețuri accesibile și de unde să cumperi va fi la fel de simplu ca și cum ai face câteva click-uri.

Iată cei mai buni pantofi cu LED:

1. Husk'sware Couple

Tăietura înaltă

41wQpe2j-IL

Vezi pretul Emag

Cu aceste cizme veți simți piciorul mai protejat, deoarece tăietura acoperă glezna și puteți, de asemenea, să ajustați zona cu o închidere ușoară.

Este modelul preferat al tinerilor pentru stilul său conservator, care este disponibil și în alb, negru și denim închis.

Pantofii sunt de bună calitate , confecționați din material sintetic, talpă EVA și căptușeală pe interior; pe de altă parte, mărimea este perfectă, poți alege cu încredere mărimea și nu sunt deloc incomozi.

Luminile se încarcă în cinci ore și vă oferă o autonomie de nouă ore, în plus, becurile sunt durabile, iar atunci când sunt scoase, pantoful va arăta ca o pereche tradițională.

2. Pantofi cu LED-uri Angin-Tech

Cei mai buni pentru adulți

41vv+4zVS4L

Vezi pretul Emag

Și adulții sunt atrași de această tendință, dacă acesta este cazul tău și cauți un pantof cu un design discret, dar cu tălpi iluminate pentru atunci când vrei să te distrezi, acesta va fi modelul perfect.

Pantoful este unul dintre pantofii cu cea mai rapidă încărcare și cea mai lungă durată de viață, astfel încât, cu doar trei ore de încărcare cu o bancă de alimentare, un computer sau un PC, veți avea până la 10 ore de lumini intermitente.

Luminile se schimbă între roșu, verde, albastru, galben și turcoaz, violet și alb, astfel încât este ușor să te asortezi la ținuta ta.

Talpa este, de asemenea, fabricată din silicon durabil și o puteți purta pe tot parcursul anului datorită rezistenței sale la intemperii.

3. Pantofii Shinmax LED

Cei mai buni pentru fete

419aXnN6PpL

Vezi pretul Emag

Sunt cauciucuri frumoase și colorate pe care cei mici de acasă le vor adora. Calitatea lor este superioară și certificată de CE și PSE, sunt, de asemenea, super sigure și încă gestionează un preț economic, accesibil buzunarului tău.

Au o amortizare bună, căptușeală din plasă și talpă din silicon antiderapantă potrivită pentru orice suprafață.

Se recomandă să alegeți o mărime mai mare decât mărimea inițială, astfel încât să vi se potrivească perfect și confortabil. De asemenea, luminile sunt durabile, variază între culori și au un mod de bliț.

Prețul său este ieftin, este disponibil de la mărimea 25 la 37, are și alte 10 modele variate din care poți alege.

4. Pantofi cu lumini și roți Kiptop

Design doi în unu

41v8VCAGv8L

Vezi pretul Emag

Acești pantofi cu roți și lumini combină tot ce este mai bun în materie de modă și divertisment pentru cei mici.

Căptușeala din piele asigură un finisaj durabil, iar șireturile lungi împreună cu închiderea cu velcro vor asigura o potrivire perfectă.

Este disponibil în trei modele pentru băieți sau fete și, deși talpa este mai înaltă cu 3 cm, va fi plăcut să mergi în ele.

Cizma este bine construită și, deși luminile nu se reîncarcă și nici nu pot fi schimbate, becurile vă vor însoți mult timp.

După părerea celor care le au deja, sunt o pereche grozavă pentru copii, plus că sunt aproape ca o jucărie, pentru că pot aluneca ca niște patine.

5. Yeeper USB LED Shoes

Cel mai bun pentru copii și adolescenți

410E48LtraL

Vezi pretul Emag

Are un design masculin și robust pe care orice copil îl va iubi, același lucru este disponibil în alte trei culori și, spre deosebire de celelalte, acestea sunt fixate cu șireturi elastice și dispozitive de fixare într-un mod ușor.

Dimensiunea este puțin mică, dar se potrivesc confortabil. Luminile sunt, de asemenea, radiante și aveți control asupra culorilor prin intermediul comutatorului.

Tapițeria este din materiale textile sintetice, cu cusături puternice și un finisaj bun. Modelul este bine apreciat de cei care îl au deja, iar prețul său scăzut îl face să fie unul dintre cele mai bine vândute.

6. DoGeek

Cu un design futurist

41SKkXPcZBL

Vezi pretul Emag

Finisajul său metalic conferă pantofilor un aspect futurist, foarte atractiv pentru fetițe.

Materialele de fabricație sunt dintre cele mai bune, iar metoda de încărcare este simplă și eficientă. Raportul preț-calitate este remarcabil și este disponibil în trei nuanțe.

Talpa pare groasă, becurile sunt suficient de luminoase, iar punctul de control și de încărcare este accesibil.

Pantofii sunt printre cei mai solicitați și au primit un feedback bun din partea utilizatorilor, care își recomandă investiția datorită calității pantofilor și a serviciilor bune.

7. Saguaro

Design clasic

41COwmy6f7L

Vezi pretul Emag

Pentru cei cu un caracter mai pudic, nimic mai bun decât clasicii adidași albi, fără atâtea detalii, pe care îi puteți cumpăra și cu același design, dar în alte culori solide, cum ar fi negru sau roz .

Cel mai mare avantaj al său este că are cel mai mic preț din sugestia noastră, menținând întotdeauna durabilitatea pe care o așteptați de la un pantof.

Închiderea este asigurată de două curele Velcro, interiorul este căptușit și are cusături îngrijite care îi îmbunătățesc aspectul. Talpa de cauciuc asigură o iluminare mai intensă, iar încărcătura este de lungă durată.

Cum să cumperi pantofi cu LED

Întotdeauna fidelă stilului tău, vei avea de ales între diferite opțiuni Equipar-Magazine

și mărci, poate că ai deja în minte ceva idealizat și chiar și hainele pentru a-ți compune ținuta ideală . Un lucru care face ca aceste perechi să iasă în evidență este faptul că sunt super practice și, pentru că sunt sport, sunt și confortabile.

La orice încălțăminte, cel mai important lucru este să vă alegeți bine mărimea pentru ca potrivirea să fie perfectă, precum și alte considerente pe care le detaliem mai jos:

Talpă solidă

Acestea trebuie să fie flexibile și să poată rezista la o utilizare continuă pe beton și pavaj. Deoarece tălpile sunt cele care acoperă firul luminos, acestea trebuie să fie rezistente, altfel orice deteriorare nu ar arăta bine și nici LED-urile nu ar arăta bine; de obicei, cele mai bune sunt din cauciuc sau PVC și cel mai important lucru este că, indiferent de materialul din care sunt făcute, trebuie să fie păstrate curate.

Bateria

Aproape toți pantofii cu lumină LED funcționează cu baterii reîncărcabile , unele au o durată de viață lungă a bateriei de până la 9 ore. Dacă, din orice motiv, preferați ca pantoful să fie oprit, veți avea un întrerupător pentru a stinge luminile, prelungind în același timp durata de viață a energiei.

Confort

Asigurați-vă că are un interior căptușit, o bună amortizare și că bretelele sunt suficient de lungi și confortabile.

Îngrijirea încălțămintei

Ca și în cazul tuturor componentelor cu cabluri și lumini, trebuie evitat contactul cu apa, deoarece aceasta ar putea provoca un scurtcircuit.

Curățarea pantofilor

Cel mai bun mod de a curăța pantofii este cu o cârpă umedă, pantofii vor fi în continuare perfecți, iar componentele interne vor rămâne protejate.

În ceea ce privește mărimea pantofilor și potrivirea

În mod normal, mărimea pantofilor LED este probabil puțin mai mică decât mărimea obișnuită în SUA, așa că vă sfătuim să alegeți o mărime mai mare decât mărimea obișnuită. Prin urmare, pantofii se potrivesc bine picioarelor late și groase cu șireturi și o limbă reglabilă.

Controlul culorii și al efectului de lumină al pantofilor

Pantofii au un comutator care, deși locația poate varia, majoritatea îl au în interiorul pantofului, lângă ochiul șireturilor, împreună cu punctul cablului prin care se încarcă pantoful.

Unele au mai multe butoane, dar majoritatea au doar unul singur, suficient pentru a parcurge toate culorile și tipurile de blițuri pe care le oferă pantoful și chiar pentru a le dezactiva dacă doriți.

Cum se încarcă pantofii cu LED

După cum am menționat anterior, lângă găurile pentru șireturi se află priza de cablu, la care trebuie doar să atașați extensia USB și să o conectați la PC. Achiziția include o conexiune în T de aproape 50 cm, astfel încât ambii pantofi pot fi încărcați în același timp.

Cât timp durează încărcarea

În funcție de modul de iluminare, o încărcare completă poate dura în medie până la nouă ore, poate ceva mai puțin în modul intermitent. Acest lucru este raportat de către producători, dar de cele mai multe ori, nu se atinge timpul total promis, de cele mai multe ori este cu o oră mai puțin.

Dar, având în vedere că poate fi de cel puțin 6 sau 7 ore, este suficient timp pentru ca majoritatea oamenilor să se bucure de o petrecere sau de o excursie.

Ce se întâmplă dacă plouă

Pantofii au un sistem electric în interior și, după cum am menționat deja, nu sunt compatibili cu apa, deși dacă, din anumite motive, intră în contact cu puțină ploaie sau cu stropi, perechea nu ar trebui să fie deteriorată, dar este întotdeauna mai bine să se evite contactul cu lichidele.

Evoluția pantofilor cu lumină

Pantofii cu lumină au evoluat de la primele lor modele. Inițial, acestea erau aproape exclusiv pentru copii, aveau un design original și erau ușoare, iar luminile se activau doar atunci când se apăsau pe picior.

Adidașii au fost la modă pentru o perioadă lungă de timp în anii '80, dar apoi au dispărut, motivele fiind noile tendințe din anii '90 și, de asemenea, faptul că erau considerați periculoși pentru copii din cauza mercurului din primele modele.

În zilele noastre, luminile au revenit, fiind un gust care s-a răspândit în toată lumea și care a stârnit interesul nu doar la copii, ci și la tineri. Acestea sunt acum mai sigure, cu tehnologii noi și modele variate.

Primele modele de pantofi Light Up

În 2013 a fost conceput un pantof în care întreaga talpă a piciorului era iluminată; Acesta a fost adevăratul început al pantofilor pe care îi vedem astăzi, cu un design total reușit și inovator, dar care inițial avea un cost de 700 de dolari, inaccesibil pentru mulți, dar apoi producătorii asiatici s-au ocupat de reproducerea modelului cu componente mai puțin costisitoare și chiar de adăugarea altor detalii, cum ar fi diferite culori și stiluri de bliț, pentru a crea o încălțăminte de bună calitate și în același timp economică.

Diferențe între pantofii cu lumini noi și cei vechi

Printre principalele diferențe se numără faptul că înainte luminile se aflau doar pe talpa de sub tocuri, acum este un lanț complet în jurul întregului pantof.

Cele vechi aveau un singur stil de bliț și o singură culoare care se potrivea cu pantoful, în timp ce la cele actuale, unele dintre ele îți permit să alegi tonul preferat și stilul de bliț.

O altă diferență esențială este că înainte becurile durau destul de mult timp, dar în cele din urmă se uzeau și nu exista nicio modalitate de a le reactiva, dar acum, cu atâta modernitate, le puteți reîncărca și le puteți controla cu un comutator la îndemână.

Sistem intern

Tehnologia aplicată este simplă, constând într-un circuit, un buton, un conector USB și un cablu cu becuri; toate părțile sunt perfect instalate în interiorul tălpii și, chiar dacă mergeți sau alergați, acestea nu vor fi afectate.

Specificațiile tehnice ale pantofilor cu lumini

Pantofii încorporează o baterie cu litiu de mare capacitate, de 3,5 volți, care se încarcă în medie în 3 ore pentru a rezista timp de aproximativ nouă ore. Bateria, comutatorul și conexiunea USB sunt poziționate astfel încât să nu deranjeze purtătorul și, în același timp, să fie ușor de accesat. Benzile LED se aprind la diferite lumeni și necesită un curent de 3 volți.

Întrebări frecvente despre purtarea pantofilor cu lumini

Sunt acești pantofi confortabili?

Deoarece au o formă sportivă cu un interior căptușit, sunt unul dintre cei mai confortabili pantofi pe care îi puteți purta, sunt, de asemenea, eleganți și moderni, cu un design care vă permite să îi purtați atât ziua cât și noaptea, iar cel mai bun lucru este că sunt potriviți pentru bărbați, femei și copii.

Sunt impermeabile?

V-am spus deja câte ceva despre acest lucru și, deși ar putea rezista la stropiri, nu este recomandat să fie scufundate în apă, nici măcar pentru a le spăla. Nu uitați că în interior se află componente electrice și baterii care pot fi deteriorate prin contactul cu lichidul.

Merită să investești în pantofi?

Considerăm că sunt o investiție excelentă care te va menține la modă și tinerească, dar numai tu vei ști cât de atrasă sau identificată te vei simți de ei, astfel încât să vrei să-ți cumperi o pereche. De asemenea, vă spunem că materialele folosite la fabricarea lor sunt de înaltă calitate și că vor fi un pantof durabil de care vă veți putea bucura mult timp.

Sunt sigure?

Este normal să aveți această îndoială din cauza faptului că aveți componente electrice atât de aproape de piele, dar în realitate, fiecare dispozitiv este perfect plasat în direcția opusă pielii, astfel încât să nu aibă contact direct și nici măcar nu îl simțiți când mergeți, deci nu există posibilitatea de a simți șocuri electrice sau deteriorări ale pielii.

Cum se încarcă luminile de la pantofi?

Cele mai multe sunt încărcate prin USB cu un cablu dublu, astfel încât să puteți încărca ambele încălțăminte în același timp. Recomandarea este de a o face cu un computer, însă aproape toate sunt compatibile cu încărcătorul de telefon sau cu băncile de alimentare. Întregul proces poate dura până la 3 ore și vă oferă o autonomie de aproximativ 8 ore.

Cum se pot modifica modelele de intermitență a luminilor?

Comenzile sunt ușor de utilizat, aproape întotdeauna au unul sau două întrerupătoare care vor fi apăsate pentru a schimba culoarea sau stilul de mișcare a luminii și, dacă preferați să le opriți, aveți, de asemenea, opțiunea de a purta pantofii ca o pereche mai casual sau tradițională.