Camera 4k

mejores-cámaras-de-acción-4K

De fiecare dată când merg pe bicicletă sau în drumeții, îmi place să iau cu mine cea mai bună cameră de acțiune 4K. Filmează videoclipuri uimitoare pe care le încarc apoi pe Instagram și, bineînțeles, toată lumea este fascinată și primesc o mulțime de like-uri. La fel cum există oameni care le încarcă pe canalele lor de YouTube și obțin o mulțime de vizualizări, precum cei care fac acrobații pe marginea unei stânci sau fac surfing cu aparatele lor de fotografiat.

Partea proastă este că unele dintre ele lasă mult de dorit. Nu au o calitate 4K reală, au conexiuni proaste WiFi, baterie slabă sau sunt complicate de utilizat.

Cele mai bune camere de acțiune 4K

Care este cea mai bună cameră de acțiune 4K?

Dacă ați folosit deja aceste camere de calitate inferioară, cel mai bine este să aruncați o privire la lista mea de comparație , unde am enumerat unele dintre cele mai populare modele utilizate în prezent, care oferă cel mai bun pachet de caracteristici și funcționalități, toate la un preț accesibil.

În aceste camere veți găsi caracteristici excelente, cum ar fi îmbunătățirea imaginii prin interpolare, care este ceva ce nu toate camerele de pe piața includ și care este super util. Există, de asemenea, unele care includ accesorii rezistente la apă, suporturi pentru biciclete, ecrane tactile, baterii reîncărcabile de lungă durată și multe altele. Este doar o chestiune de a alege unul care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Iată dintre cele mai bune camere 4k:

1. YI 4K Action Camera

4K la 30fps

41IzxXatxbL

Vezi pretul Emag

Această cameră de acțiune sau cameră sport își îndeplinește cu brio scopul, deoarece este capabilă să înregistreze 2 ore în 4K la 30fps. Acesta convertește fișierele media în videoclipuri și fotografii de o calitate de invidiat. Unul dintre punctele forte ale acestui model este capacitatea sa de a asculta comenzi vocale, ceea ce îl va face ușor de utilizat în momentele în care aveți mâinile ocupate. În plus, are o durată maximă de utilizare la o singură încărcare de 120 de minute în timpul înregistrării sau fotografierii la calitate înaltă.

2. AKASO EK7000 4K Action Camera

Telecomandă convenabilă

41yKRofWvqL

Vezi pretul Emag

Dacă e să evidențiem o caracteristică a acestei opțiuni, este că are o telecomandă convenabilă care se pune la încheietura mâinii ca un ceas, total rezistentă la apă. De pe telecomanda de la încheietura mâinii, îi puteți spune cu ușurință și în mod convenabil camerei să facă o fotografie sau să pornească și să oprească înregistrarea. Sunt incluse încărcătorul și două baterii reîncărcabile. Acest aparat foto poate face fotografii cu o calitate maximă de 12 megapixeli, astfel încât un card de memorie cu o capacitate redusă nu va fi o problemă.

3. Apeman A80 4K Action Camera

Vine cu senzor Sony

Complet rezistentă la apă, chiar și la o adâncime de 30 de metri. Este ideală dacă sunteți un fan al scufundărilor sau al oricărui sport acvatic și doriți să vă documentați întreaga călătorie subacvatică. Această cameră are un senzor Sony, în plus față de înregistrarea video 4K sub un obiectiv cu unghi larg de 170°, puteți face fotografii de până la 20 de megapixeli. Rețineți că încărcarea completă a celor două baterii și asigurarea unei utilizări continue poate dura aproximativ 3 ore.

4. Cameră de acțiune 4K Xtreme II Campark 4K

Obiectiv cu unghi de 170°

Acesta este un model uimitor, care oferă imagini 4K de calitate excelentă datorită senzorului Sony și obiectivului cu unghi de 170°, astfel încât va înregistra aventurile tale în aer liber sau doar atunci când faci sport. Bateria acestei camere de acțiune durează aproximativ o oră și jumătate, așa că este foarte recomandat să aveți încărcătorul la dumneavoastră, pentru a evita neplăcerile atunci când surprindeți cele mai incredibile momente.

5. BD1 BOROFONE BD1 BOROFONE 4K cameră de acțiune sportivă

Are propria aplicație

51tOLHjbaBL

Vezi pretul Emag

Are un ecran LCD de doi inci, care este destul de mare, astfel încât oferă o modalitate mai bună de a configura camera în general. De asemenea, dispune de conectivitate WiFi împreună cu o aplicație pe care producătorul o oferă pentru a o instala pe smartphone sau tabletă. Dispune de o telecomandă wireless prin care puteți controla cu ușurință și în mod convenabil acțiunile pe care doriți să le efectueze această cameră de acțiune. Cu acest model puteți realiza rafale de 3 fotografii la o calitate maximă de 16 megapixeli.

 

Să vorbim despre camera de acțiune

Sunt dispozitive folosite pentru a capta fotografii în full HD și mejor-cámara-de-acción-4K-300x200

pentru a înregistra videoclipuri de la 720p, 1080p, până la 4k. Acestea se caracterizează prin faptul că sunt submersibile extrem de mici, portabile și oferă o durabilitate ridicată, sunt dotate cu stabilizator de imagine care face ca înregistrările să fie uniforme, reducând prezența mișcărilor bruște în situații de aventură .

Aceste camere de sport au o protecție la impact, astfel încât sunt mult mai durabile în timpul filmărilor. De asemenea, acest tip de cameră video este făcută pentru cei care practică sporturi extreme , cum ar fi motocross, snowboarding, chiar și surfing, sau pur și simplu pentru situații în aer liber, cum ar fi campingul, vânătoarea și alte activități în aer liber pe care doriți să le documentați.

Considerații importante înainte de a cumpăra o cameră de acțiune

Dacă v-ați decis deja să vă alegeți o cameră foto, este timpul să țineți cont de câteva lucruri care vă pot fi foarte utile.

Calitatea video

Știm că pe piața actuală există o mare varietate de mărci care produc aceste camere de acțiune și că în prezent rezoluția 4K este cea mai bună calitate disponibilă pentru modelele profesionale de înaltă calitate . Puteți înregistra la 30 fps, 60 fps și până la 240 fps, ceea ce vă va oferi o calitate mai bună a imaginii atunci când vă vizualizați filmările.

Vă rugăm să rețineți că, dacă cumpărați un echipament care înregistrează la calitate 4K, trebuie să aveți un ecran sau un monitor cu tehnologie 4K, pentru a vă bucura de o calitate video optimă.

Dimensiune, formă și greutate

De fapt, le puteți găsi în diferite forme și dimensiuni, unele mai mari decât altele, dar, în general, ele îndeplinesc cerința de a fi ușoare, portabile și practice. Modelele depind și de utilizarea pe care i-o veți da, aceste camere sunt adaptabile pentru motociclete, drone, skateboard-uri, printre altele. În general, acestea au aceeași formă ca o cutie compactă mică .

Durabilitate

Este recomandat să aveți cel mai complet model posibil, adică o cameră rezistentă la apă și la intemperii, care să vă servească atât în zăpadă, cât și în ocean. Cele mai ieftine ar trebui să fie plasate într-o carcasă impermeabilă, deoarece acestea sunt de obicei mai sensibile la deteriorări.

Câmpul de vizualizare

Aceste minunății au un obiectiv cu unghi larg, pentru a înregistra un pic mai mult din situația pe care doriți să o înregistrați. Unele au un unghi larg de 170° , iar altele pot înregistra chiar la 360°. Trebuie să vă amintiți că imaginea poate părea puțin distorsionată și poate avea acel efect de ochi de pește. Cu toate acestea, există aparate foto care vă permit să alegeți între un câmp vizual larg, mediu și îngust, astfel încât să puteți personaliza acest lucru în funcție de gustul sau nevoia dumneavoastră.

Calitatea imaginii

Puteți folosi aceste camere ultra HD pentru fotografie, unele au fotografiere în rafală lungă, astfel încât să puteți alege apoi imaginea care vă place în detaliu sau modul time lapse . De asemenea, puteți face fotografii cu bățul selfie cu ușurință sau puteți folosi pur și simplu ecranul tactil pentru a-l configura astfel încât să puteți face cele mai bune fotografii ale unui peisaj. Mulți optează pentru o calitate a imaginii de 16mpx, cu toate acestea, o puteți optimiza pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Durata de viață a bateriei

Multe dintre ele oferă între una și trei ore de utilizare continuă. Înregistrările de calitate superioară și utilizarea aplicațiilor de conectivitate fac ca bateria să se descarce mai repede decât de obicei, așa că este bine să aveți la dvs. încărcătorul camerei pentru a prelungi durata de viață a bateriei pentru documentarea practică a călătoriilor. Cele care oferă o durată de viață lungă a bateriei nu sunt mai puțin costisitoare decât modelele obișnuite.

Conectivitate

Este extrem de ideal și important să dispuneți de metode rapide și ușoare pentru a încărca sau transfera înregistrări video și imagini pe internet, pe computer sau pe telefonul mobil. Multe modele sunt dotate cu WiFi și Bluetooth , astfel încât să puteți partaja rapid fișierele media cu dispozitivele compatibile.

Memorie

Dacă achiziționați un model de bună calitate care are o calitate optimă a imaginii și a înregistrărilor video, veți avea nevoie de un card de memorie rapid pentru a obține cele mai bune performanțe de la camera de acțiune. Un card care nu are o viteză de scriere suficient de mare va cauza pierderi de cadre, ceea ce va duce la imagini neuniforme.

Caracteristici suplimentare

Adevărul este că există mai multe lucruri care fac ca o cameră foto să fie cea mai bună și trebuie să fii foarte atent la această achiziție, ai luat deja în considerare aceste aspecte?

Stabilizarea imaginii

Toate au stabilizare a imaginii. Cu toate acestea, atunci când realizați înregistrări video, lucrurile se complică, deoarece va fi nevoie de mai multă procesare din partea software-ului camerei. Așadar, o altă opțiune ar fi să cumpărați un stabilizator de imagine fizic și să îl folosiți ca accesoriu pentru camera de acțiune. Partea bună este că acestea sunt produse accesibile.

Reducerea zgomotului produs de vânt

Este cu siguranță un factor care poate fi destul de incomod atunci când fotografiați. De aceea, mulți producători au plasat microfoane duble pe diferite părți ale camerei, care lucrează împreună pentru a face diferența între zgomotul produs de vânt și sunetul real. Folosind aceste date, software-ul camerei va putea elimina zgomotul produs de vânt.

Control vocal

Această funcție este destul de utilă, deoarece vă permite să utilizați comenzi vocale de bază pentru a controla camera, astfel încât să vorbiți la o anumită distanță și aceasta să efectueze o acțiune. Exemple: începerea și oprirea înregistrării video, realizarea unei fotografii și oprirea aparatului foto.

Telecomandă

Această funcție va facilita înregistrarea sau realizarea unei fotografii, deoarece de la distanță puteți activa camera, fie prin voce, fie de la o aplicație compatibilă pe care mulți producători o oferă utilizatorilor. Fără îndoială, va deveni un aparat foto foarte practic și va fi mult mai simplu și mai comod de utilizat.

Ecran tactil

În mod normal sunt livrate cu ecran color cu ecran tactil, care oferă o mare ușurință atunci când înregistrați sau fotografiați, deoarece de pe ecran puteți alege modurile de înregistrare, fotografiere, personaliza și configura setările într-un mod simplu și confortabil. Dar veți putea, de asemenea, să vedeți și să gestionați mai bine rezultatele fotografiilor dumneavoastră.

Include modul rafală?

Aceste dispozitive au capacitatea de a filma multe imagini pe secundă, astfel încât să o puteți alege ulterior pe cea care vă place cel mai mult din rola de film. În plus, multe modele activează acest mod prin comenzi vocale - da, nici măcar nu trebuie să vă folosiți mâinile!

Pot să fac time-lapse cu ei?

Da, aceste dispozitive, sau majoritatea dintre ele, au capacitatea de a capta mai multe fotografii pe o perioadă lungă de timp pentru a face time-lapses la viteză mare. Sunt uimitoare!

Și video cu încetinitorul?

La fel ca time-lapse, multe camere de acțiune prevăd capturarea imaginilor la o viteză foarte mică, accelerând cadrele pe secundă la 120 sau 240fps, inversul time-lapse.

Accesorii de montare și alte lucruri

Mai sunt câteva lucruri în care ar trebui să investești.

Carcasă

Unele aparate foto sunt complet rezistente la apă până la o anumită adâncime, până la punctul în care le puteți folosi confortabil în ocean fără griji. Dar există și altele care pot rezista doar la câteva stropi de apă, iar acestea vor avea nevoie de o carcasă care să le protejeze de apă. Mulți producători le includ, iar alții le vând separat. Întrebați-vă dacă vă interesează să investiți în așa ceva.

Accesorii de montare

Există o mare varietate de accesorii pentru acest tip de cameră, de la o clemă pentru a o fixa pe aproape orice suprafață, până la ceva puțin mai greu de montat. Gândiți-vă dacă aveți nevoie de un trepied, de un selfie stick sau de orice alt accesoriu de montare care să vă optimizeze experiența și activitatea fotografică sau videografică.