Camera foto digitala

mejores-Cámaras-Evil-del-mercado

Cele mai bune aparate foto digitale pentru rele au fost produsul unei evoluții tehnologice de lungă durată în ultimii ani.

Baza fundamentală a acestui design este de a fi o cale de mijloc între un aparat foto compact și un aparat SLR, așa-numitele aparate foto fără oglindă, reprezentând un echilibru între micimea și simplitatea aparatelor foto de bază și calitatea fotografică a unui aparat foto profesional.

Primele modele erau capabile să capteze imagini de bună calitate; cu toate acestea, ele prezentau puncte slabe în ceea ce privește viteza de focalizare automată, numărul de capturi în modul rafală și controlul utilizatorului asupra echipamentului în sine.

Astăzi găsim aparate foto malefice care îmbunătățesc viteza de focalizare până la un nivel comparabil cu modelele SLR puternice și, în același timp, pot fi echipate cu obiective profesionale cu ajutorul unui simplu adaptor.

Cele mai bune camere foto malefice

Care este cea mai bună cameră foto malefică?

V-am povestit deja despre avantajele de a avea o cameră de acest tip, dar acum vă menționăm cele cinci camere cu cea mai bună reputație pe piață, poziție câștigată, pentru caracteristici, preț, practicitate și beneficii în general, care vă vor îndruma să decideți care este camera rea pe care ar trebui să o cumpărați.

Iată cele mai bune aparate foto malefice:

1. Sony A5000

51Qm1udYpNL

Vezi pretul Emag

Cu cei 20,1 MP ai posibilitatea de a capta imagini care vor fi tratate cu un procesor de mare capacitate, care dispune de senzori de stabilizare a imaginii, pe care, după ce a fost realizată, o poți partaja instantaneu prin intermediul conexiunii sale wifi.

Vă va plăcea blițul pop-up cu care veți putea realiza fotografii extraordinare pe timp de noapte, în care subiectul principal și fundalul vor fi reflectate în totalitate.

Pentru această cameră, fabrica oferă în plus o gamă largă de accesorii exclusive, care vor completa funcțiile camerei.

2. Olympus PEN E-PL6

51qJHjm7pQL

Vezi pretul Emag

Cei 16,1 MP, obiectivul său de 14 - 42 mm și stabilizatorul electronic de imagine vă vor permite să faceți fotografii impecabile și să înregistrați videoclipuri în Full HD 1080p.

Dacă, în afară de capacitate, doriți să fie diferit, acest model este disponibil și în culoarea albă. Odată ce îl veți cunoaște, veți dori să îl aveți datorită designului său atractiv, original și compact; se potrivește oriunde, este ușor de utilizat și va fi aliatul dvs. în momentul în care vă veți iniția în lumea creativă a fotografiei.

3. Nikon 1 J5

514zWjcbYwL

Vezi pretul Emag

Când vine vorba de aparate foto, trebuie să ai încredere în această marcă. Modelul Evil are 20,8 MP, iar designul său îi permite să utilizeze obiective interschimbabile, ceea ce îl face un echipament mai versatil.

Viteza de declanșare este rapidă, astfel încât veți filma imagini uimitoare și clipuri video HD cu un simplu clic.

Pentru această cameră, iluminarea slabă nu va fi o problemă atunci când vine vorba de capturarea unei fotografii excelente, în plus, puteți, de asemenea, să realizați videoclipuri cu încetinitorul și să partajați fișierele create pe smartphone-ul dvs.

4. Sony ILCE - 5000L

4189SNw3HtL

Vezi pretul Emag

Este o cameră foto puternică, portabilă, cu obiective interschimbabile, pe care o puteți lua oriunde și puteți face fotografii extraordinare. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv care să nu cauzeze probleme de mărime sau greutate, acesta este cel potrivit pentru dumneavoastră.

În afară de capacitățile sale remarcabile, dimensiunile sale compacte sunt cele care îl fac preferat de mulți oameni.

Calitatea imaginilor realizate de obiectivul său este ușor de comparat cu instantaneele generate de o cameră SLR; iar când vine vorba de realizarea de selfie-uri , ecranul LCD se va ajusta într-o poziție care vă va facilita încadrarea imaginii pe care doriți să o obțineți.

Aparatul foto are moduri care vor adăuga automat efecte imaginii și puteți controla neclaritatea fundalului, luminozitatea, expunerea, filtrul și multe altele. Cu acest model, creativitatea dvs. nu va avea limite atunci când vine vorba de fotografie.

5. Fujifilm X - A2

41G-kqbJm5L

Vezi pretul Emag

Un aparat foto complet, versatil, cu capabilități comparabile cu cele ale unui DLSR, dar suficient de compact pentru a încăpea confortabil în portofel.

Vizualizarea imaginii înainte de captură va fi ușoară prin intermediul ecranului său de trei inci, care este, de asemenea, reglabil și înclinabil pentru a obține cele mai complicate unghiuri.

Calitatea imaginii sau a videoclipului este garantată, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la felul în care va ieși acel selfie, deoarece această cameră va fi aliatul dvs. pentru a realiza acele instantanee originale în care tot ce trebuie să faceți este să zâmbiți.

Ce este o cameră rea? Tot ce trebuie să știți

Nu degeaba se numește ' mirrorless camera ', deoarece o cameră rea este un dispozitiv care - spre deosebire de o cameră DSLR - nu are nevoie de o oglindă reflex pentru a-și face treaba.mejores-Cámaras-Evil-del-mercado

Și, inevitabil, am făcut referire la un aparat foto DSLR, deoarece oglinda unui aparat DSLR este o componentă esențială, deoarece reflectă lumina către vizorul optic , astfel încât 'magia' începe să se producă.

Un aparat de fotografiat malefic nu are un vizor optic; în schimb, este echipat cu un senzor de imagine care este expus în permanență la lumină, oferind astfel o previzualizare digitală a imaginii prin intermediul unui ecran LCD sau al unui vizor electronic (EVF).

Pe de altă parte - și cu titlu de cultură generală - este important să știți că deja de ceva timp pe piața există diverse modele de aparate foto fără oglindă.

Cu toate acestea, noua categorie a luat naștere odată cu lansarea aparate de fotografiat digitale fără oglindă cu obiective interschimbabile ( MILC ) -Mirrorless Interchangeable Lens Camera- și a căror dimensiune este semnificativ mai mică în comparație cu aparatele DSRL.

Evil vs DSLR Care aparat foto este mai bun?

Pentru a răspunde la această întrebare, merită menționat faptul că aparatele foto Evil se bucură deja de o primire foarte pozitivă din partea a de profesioniști, după ce inițial au fost folosite doar de de fotografi amatori și începători, precum și de bloggeri și alții asemenea.

Și toate acestea, datorită bonusurilor suplimentare pe care le oferă.

De exemplu, în timp ce aparatele foto evil oferă utilizatorului multe dintre aceleași avantaje ca și aparatele foto DSLR, cum ar fi posibilitatea de a schimba obiectivele și de a diferite setări fotografice , aparatele foto evil sunt mult mai mici.

Totuși, când vorbim despre aparate foto DSLR, ne referim la dispozitive care au fost dezvoltate de-a lungul mai multor ani și care au fost dotate cu sisteme avansate de autofocalizare , atât de avansate încât pot aborda chiar și proiecte foarte dificile.

În consecință, ambele camere sunt bune. Depinde de utilizator să decidă care dintre cele două aparate foto se potrivește cerințelor sale: răul inovator sau DSLR-ul experimentat.

Cum funcționează camerele de luat vederi malefice?

Indiferent dacă aveți sau nu cunoștințe despre cum funcționează aparatele foto DSLR, dacă știți cum funcționează aparatele foto malefice nu vă va deruta deloc.

Aruncați o privire asupra aspectelor esențiale ale fotografierii și focalizării automate, astfel încât să înțelegeți despre ce este vorba în această mișcare.

Fotografiere

Deoarece aparatele foto malefice nu au un mecanism mecanic de oglindire, lumina intră prin obiectiv și ajunge direct la senzor, de unde este apoi transmisă la informațiile digitale captate de vizorul electronic sau pe ecranul LCD.

În timp ce în cazul aparatelor foto DSLR problema este mai complexă. Lumina intră în obiectiv, trece prin diafragmă și lovește oglinda reflectorizantă din fața senzorului, apoi este reflectată de pentaprism și transmisă către vizorul optic.

Autofocalizare

Având în vedere că cele trei tipuri de sisteme de autofocalizare (AF) existente sunt: detecție de fază, detecție de contrast și autofocalizare hibridă, merită să începem cu camerele DSLR și detecție de fază.

În afară de faptul că un astfel de AF este comun în cazul aparatelor foto digitale SLR , acesta funcționează prin utilizarea oglinzii pentru a împărți lumina de intrare în perechi de imagini pentru comparație. În plus, un separator de fascicule direcționează lumina către senzorul de autofocalizare, unde datele sunt analizate.

Pe de altă parte, multe aparate foto malefice folosesc detectarea contrastului pentru a realiza focalizarea prin măsurarea contrastului dintre pixelii de pe senzor.

Acest lucru înseamnă că sistemul găsește focalizarea corectă prin detectarea contrastului maxim dintre pixeli.

Acum, ambele sisteme de focalizare automată - ca orice altceva - au avantajele și dezavantajele lor; cu toate acestea, în prezent, majoritatea celor două tipuri de aparate foto sunt echipate cu un sistem hibrid de focalizare automată care combină detecția de fază și detecția de contrast.

Cu toate acestea, ambele aparate foto dispun de un număr semnificativ de puncte AF care permit selectarea automată sau manuală a punctului AF.

Acestea sunt cele 3 motive pentru care aparatele foto malefice fură inimi

Nu este vorba despre flori, serenade sau ciocolată.

Aparatele foto de tip Evil au devenit omniprezente pe piața datorită a trei avantaje importante: sunt ușoare și compacte, funcționează adesea în mod silențios și oferă o calitate video și o focalizare automată mai bune.

Ușoare și compacte

După cum am menționat în paragrafele anterioare, aparatele foto evil au avantajul față de DSLR-uri de a fi compacte ca dimensiuni și mai ușoare ca greutate; o pereche de caracteristici chiar mai vizibile la aparatele foto evil Micro Four Thirds decât la aparatele foto evil APS-C .

Funcționare silențioasă

În general, aparatele foto malefice sunt mult mai silențioase decât aparatele foto DSLR, deoarece sunt dezvoltate cu mai puține piese și mecanisme în mișcare.

Această caracteristică este foarte apreciată de fotografii care au nevoie de un echipament care nu numai că este discret, dar este și silențios.

Calitate video și autofocus mai bune

În cazul celor mai multe camere rele - low end sau high end - este esențială o rezoluție video ridicată.

Vorbesc despre 4K și 1080p în termeni generali.

Nu este cazul camerelor DSRL, care oferă înregistrare video 4K sau Ultra HD doar la modelele de vârf.

Și când vine vorba de focalizare, camerele rele preiau poziția de cele mai bune pentru înregistrarea video, deoarece doar câteva camere DSRL mențin focalizarea automată.

Cumpărați un aparat foto malefic? Uitați-vă la cele două motive pentru a face acest lucru

Pe lângă diferitele avantaje deja descrise, există doi factori - de asemenea decisivi - pentru care ați putea decide să cumpărați un aparat foto malefic; ambii sunt foarte specifici și sunt legați de stilul dumneavoastră de viață: pentru călătorii și pentru viața de zi cu zi.

Vorbesc despre situații obișnuite în care nu trebuie să transportați echipament fotografic voluminos și greu pentru a obține imagini de calitate profesională.

Călătorii

Datorită corpului ușor, aparatele foto Evil pot fi luate oriunde, iar varietatea de obiective disponibile le face ideale pentru a surprinde imagini într-o varietate de scenarii, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

În fiecare zi

Aceeași bunătate ca mai sus, dar dusă în contexte mai personale, inclusiv captarea de imagini în mișcare la o calitate superioară.

Acestea sunt tipurile de aparate foto malefice

Nu e nevoie să vă încurcați în detalii tehnice, piața vă oferă două tipuri de aparate foto malefice: cu obiective interschimbabile și cu obiectiv permanent.

Aparate foto malefice cu obiective interschimbabile

Acest tip de aparat foto este ideal dacă sunteți un fotograf experimentat sau sunteți pe cale să deveniți unul, deoarece încurajează experimentarea și, prin urmare, creativitatea.

Un fapt interesant este că obiectivele unui aparat foto malefic sunt ușoare, de bună calitate și accesibile (de la 125 la 255 de euro fiecare).

Aparate foto malefice cu obiectiv permanent

Aceste aparate foto sunt dotate cu un obiectiv cu unghi larg și sunt ideale pentru bloggeri și fotografi entuziaști care au nevoie de rapiditate și nu doresc să se joace cu schimbarea obiectivelor.

Definitivă! Cei 8 factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi între un aparat foto evil și un DSLR

În cazul în care încă ești blocat în indecizie și nu știi dacă să cumperi un aparat foto evil sau un DSLR, nu-ți face griji, nu te condamn, pentru că am trecut și eu prin asta.

Și adevărul este că -definitiv- nu este vorba doar despre o anumită marcă sau dacă este cel mai ieftin aparat foto malefic sau DSLR sau cel mai ieftin dintre cele mai scumpe , ci despre opt factori cheie capabili să clarifice orice îndoială.

Mă refer la disponibilitatea obiectivelor; calitatea imaginii; dimensiunea senzorului; caracteristici și funcționalitate; dimensiuni și greutate; fiabilitate; durabilitate și autonomie; și economii de costuri.

Disponibilitatea obiectivelor

Deși este adevărat că aparatele foto DSLR oferă o diversitate de obiective, nu este un mit urban faptul că o astfel de supremație ar putea duce la efecte negative asupra imaginilor, fie din cauza ignoranței, fie din cauza unor obiective neperformante.

La un DSLR nu se montează doar obiectivul pe corpul aparatului foto și gata.

Trebuie să vă asigurați că, prin adaptarea obiectivului la senzor, puteți maximiza fiecare pixel pentru a obține imagini foarte clare și că viteza de diafragmă este ideală pentru a obține focalizarea dorită.

Spre deosebire de un astfel de scenariu, majoritatea aparatelor foto malefice vă oferă o gamă completă de sticlă de calitate profesională echivalentă cu cea a aparatelor foto DSLR.

Calitatea imaginii

În această parte, este important să rețineți întotdeauna că, cu cât știți mai multe despre cum să maximizați potențialul aparatului foto, cu atât mai bune vor fi rezultatele.

Acum, deci. Majoritatea aparatelor foto DSLR și Evil au rezoluții potrivite pentru o gamă largă de sarcini profesionale, cum ar fi, de exemplu, imaginile pentru panouri publicitare și reviste.

Diferența în ceea ce privește modul în care se realizează acest lucru este că, în cazul unei camere DSLR, ar trebui să vă ocupați de mai multe setări înainte de a fotografia, în timp ce cu un aparat foto malefic, acțiunea este semnificativ mai puțin complexă.

Dimensiunea senzorului

Acest factor - împreună cu o diafragmă efectivă și aceeași distanță focală - este extrem de important, deoarece adâncimea reală a câmpului va depinde de el.

Caracteristici și funcționalitate

Dotarea tehnologică a oricărei camere foto malefice, chiar și a celei mai simple, este la ordinea zilei pentru a surprinde momente - chiar și în condiții extreme - fără a fi nevoie de procesare suplimentară.

Mă refer, de exemplu, la modul în care este inevitabil ca la o cameră DSLR să cauți o umbră pentru a afișa imaginile pe ecranul LCD, în timp ce la o cameră Evil, în orice condiții de lumină este posibil să realizezi acțiunea, datorită calității vizorului electronic.

În plus, această calitate a EVF asigură că ceea ce priviți este ceea ce va capta aparatul foto.

Spre deosebire de funcția de previzualizare DOF de pe unele DSLR-uri, care oferă o imagine de previzualizare, ecranul devine foarte întunecat și ar trebui să vă uitați foarte atent pentru a determina claritatea.

Pe de altă parte, este imposibil să nu menționăm că, în funcție de modelul de cameră foto malefică, puteți obține unele caracteristici foarte utile, cum ar fi, ecran tactil, obturator electronic silențios, time-lapse și WiFi încorporat, printre multe alte plusuri.

Dimensiuni și greutate

Din cauza mecanismelor încorporate, un aparat foto DSLR este mai greu decât un aparat foto Evil. Fără a pune la socoteală unele dintre cele teleobiective cu zoom , care nu numai că sunt voluminoase, dar nu sunt deloc ușoare.

Mulți experți și amatori susțin că aparatele foto DSLR sunt de aproape două ori mai grele decât aparatele foto malefice și cu aproximativ 40% mai voluminoase.

Fiabilitate

Deși aparatele foto SLR digitale se bucură de câțiva ani de îmbunătățiri - așa cum s-a subliniat în paragrafele anterioare - aparatele foto malefice au ceea ce este necesar pentru a oferi imagini care este puțin probabil să dezamăgească.

Toate acestea, împreună cu avantajele portabilității și ușurinței de utilizare pe care le oferă.

Cu toate acestea, în această parte, totul depinde de opțiunile pe care vi le oferă acest aparat foto sau celălalt.

Durabilitate și autonomie

Dacă vă doriți o cameră robustă, care să reziste în condiții extreme, atât aparatele foto malefice, cât și cele DSLR au câteva modele promițătoare.

Cu toate acestea, pentru a asigura durabilitatea generală, obiectivul trebuie să fie echipat cu aceleași caracteristici, cum ar fi structuri bine etanșate, realizate din materiale de înaltă calitate.

Acest lucru se adaugă la certificările împotriva stropirii și a prafului și chiar până la rezistența la îngheț.

Astfel de stive de funcții se regăsesc în general în modelele de aparate foto SLR profesionale dezvoltate de mărci bine cunoscute .

Și în ceea ce privește autonomia bateriei, aparatele foto digitale SLR ocupă din nou locul de onoare, deoarece autonomia acestor echipamente poate dura toată ziua cu peste o mie de fotografii.

În timp ce un aparat foto malefic, pentru această performanță, ar avea nevoie de aproximativ 3 baterii.

Economii de costuri

Acest aspect este legat în mod intrinsec de rutina dvs. fotografică și de valoarea pe care o acordați stabilizării imaginii .

Cu un model de aparat foto DSLR care nu este stabilizat, ar trebui să investiți câteva sute de euro în obiective cu stabilizare a imaginii, care v-ar permite să lucrați fără probleme în condiții de lumină foarte slabă și fără trepied, de exemplu.

Pe de altă parte, o cameră cu stabilizare pe 5 axe încorporată poate fi echipată cu orice obiectiv și atât. Aveți garanția unor imagini clare cu viteze de declanșare destul de lente.

Cine ar trebui să aibă acest tip de aparat de fotografiat?

La-cámara-evil-1024x683

Aparatul foto malefic este ideal pentru cei care fac primii pași în fotografia profesională. Cu acest tip de echipament, veți obține imagini de bună calitate, fără a avea dimensiunea și greutatea unei camere profesionale.

Aceste modele vă permit să schimbați lentilele, să realizați imagini bune în diferite niveluri de lumină, iar unul dintre cele mai mari avantaje este că sunt ușor de utilizat.

Sunt perfecte pentru acei fotografi amatori care nu se mulțumesc cu un aparat foto de bază, dar nu au nevoie nici de robustețea unui aparat foto profesional.

Dacă dețineți deja o cameră foto malefică, ar trebui să citiți acest lucru

Acest tip de cameră foto există pe piață încă din 2009, dar, așa cum am menționat mai devreme, aceste camere au evoluat foarte mult în ceea ce privește designul și capacitățile lor.

Dacă aveți deja un astfel de echipament, probabil că veți fi interesat să treceți la un model cu noi îmbunătățiri specifice, fie că este vorba de un vizor electronic, de o focalizare mai rapidă, de imagini mai bune în întuneric, printre altele.

Așadar, dacă aparatul foto este la dvs. de mai bine de trei ani și doriți să faceți o nouă investiție, aceasta va reprezenta un progres semnificativ în ceea ce privește calitatea imaginilor pe care le captați.

De ce nu un aparat foto SLR?

una-cámara-réflex-1024x768

Pentru a face fotografii de calitate, nu mai este necesar un aparat foto digital SLR; astfel, caracterul practic și calitatea aparatelor foto fără oglindă, reprezintă o alternativă mai bună pentru majoritatea oamenilor, deoarece acestea, la fel ca și aparatele foto profesionale, pot fi folosite pe un trepied ieftin pentru fotografii mai profesionale sau pot fi atașate cu curele pentru aparate foto pentru mai multă siguranță.

Standardul ridicat al imaginilor captate de aparate foto malefice se datorează calității senzorilor de care acestea dispun, care variază de la un model la altul, dar cu care înainte se mândreau doar aparatele foto digitale profesionale.

Dezavantajele pe care le puteți găsi la aceste aparate foto, cum ar fi durata de viață a bateriei sau adaptabilitatea unui număr mai mic de obiective, sunt pe deplin compensate prin faptul că sunt mai portabile, mai practice și mai confortabile; ceea ce înseamnă că le veți folosi mai mult și că nu va trebui să deplasați un echipament fotografic profesional imens, cu respectivul aparat foto rucsac pentru a realiza fotografii de calitate superioară.