Camera video pentru usa

videoportero

Nimic nu se compară cu a fi într-un spațiu și a te simți în siguranță și confortabil, având acces controlat în casa ta, în sediul firmei, în clădire sau în birou, cu cel mai bun sistem video door entry, un echipament cu un sistem autonom care îți permite să vezi cine a sosit și chiar să comunici cu această persoană prin intermediul unei căști, dacă dorești.

Cele mai bune sisteme de videoporturi

Care este cel mai bun sistem de videoporturi?

Pentru o siguranță maximă este bine să investiți într-un model de calitate care se remarcă prin imagine, sunet și permanență a legăturii; și pentru ca alegerea dumneavoastră să fie corectă vă prezentăm cele mai remarcabile șase modele de pe piața care îndeplinesc aceste caracteristici și pe care le puteți cumpăra acum.

Iată cele mai bune sisteme de videoporturi:

1. Fermax Video City 1 L

Cel mai bine cotat

51RZ8y9wRKS

Vezi pretul Emag

Cu ratingurile excelente care îl precedă, sistemul de videoporturi Fermax este o opțiune de neratat pentru clădiri.

Este robust și luxos, dar și frumos și funcțional. Sistemul său integrează funcțiile audio și video într-un singur modul, astfel încât puteți auzi și vedea oamenii fără probleme. În plus, dispune de o cameră color.

Este fabricat din aluminiu anodizat, ceea ce îl face mai rezistent la schimbările climatice și la intemperii. Foarte recomandat!

 

2. Video door entry Kit audio Tegui

Cel mai confortabil de utilizat

41HlZfYXFWL

Vezi pretul Emag

Sistemul de închidere a ușii Teguis oferă numeroase opțiuni care facilitează utilizarea acestuia. Primul este un ecran tactil LCD cu ecran tactil și robot telefonic integrat, astfel încât persoanele din fața și din spatele ușii să poată comunica.

De asemenea, vine cu memorie audio și video care va stoca toate vizitele înregistrate pentru securitate. Vă este teamă că va fi complicat de utilizat? Nu vă faceți griji, deoarece are butoane capacitive cu ajutorul cărora puteți controla funcțiile principale.

Are o cameră color și, ca un bonus, o puteți accesa de pe telefon prin Wi-Fi pentru a vedea de la distanță cine vă vizitează. Și, bineînțeles, este durabil și de înaltă calitate - o ofertă minunată!

 

3. Video door entry Legrand 369230

Cel mai bun raport calitate/preț

31nj86D42yL

Vezi pretul Emag

Acest kit este livrat, în mod logic, cu un sistem video door entry capabil să înregistreze în culori și cu o rezoluție de 1024p. În plus, este compatibilă cu camerele de exterior prin Wifi pentru a extinde supravegherea și securitatea casei dumneavoastră.

De asemenea, merită remarcat faptul că are o instalare extrem de simplă cu două fire. Puteți instala până la 3 monitoare în casa dvs. și sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să vă puteți alege preferatul.

Și dacă nu era de ajuns, este de o calitate excelentă și este la reducere.

 

4. Extel 720237 Bordy

Cel mai modern

41KXflJDHPL

Vezi pretul Emag

Sistemul de intrare pentru ușă are un monitor color de 2,4' tip oglindă în care se poate vedea și data și ora, servește și ca tablă de notițe și include patru magneți pentru a lipi fotografii sau memento-uri.

La rândul său, emițătorul este compact și este fabricat din plastic și aluminiu pentru a-l face rezistent, iar ca alarmă puteți alege dintre cinci melodii.

Marca are experiență cu acest tip de produs și este una dintre cele mai populare. De asemenea, prețul nu este atât de ieftin , dar calitatea merită.

 

5. Video door entry Fermax 3330

Cea mai versatilă

31ZZ2bQhK5L

Vezi pretul Emag

Este, de asemenea, un kit video door entry cu două stații și ambele sunt montate încastrate; pe de o parte, stația externă are o cameră reglabilă, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru a îmbunătăți vederea persoanei care sosește.

Unitatea internă este similară cu un telefon , cu un afișaj mic, dar clar, și cu o cască prin care puteți comunica cu persoana de afară.

Produsul este de bună calitate și la un preț rezonabil și, deși instalarea nu este atât de simplă, manualul de instrucțiuni o detaliază astfel încât să o puteți face cu succes.

Echipamentul oferă posibilitatea de a adăuga un buton pentru deschiderea automată a ușii, o caracteristică utilă pentru spațiile comerciale. De asemenea, prețul este corect pentru calitate și este un produs pe care utilizatorii în opinia lor îl definesc ca fiind bun.

 

6. Kit video Bticino

Cel mai bun pentru casele mari

51QHLjsFPfL

Vezi pretul Emag

Punctul forte al acestui sistem de interfon cu două fire constă în raza de acțiune de până la 100 m și, de asemenea, în faptul că circuitul poate fi mărit cu două unități interioare suplimentare pentru a comunica între diferite zone.

Unitatea interioară originală are un afișaj color mare de 4,3 inch, care este, de asemenea, compatibil cu camerele de supraveghere sau camera IP .

Este ușor de instalat și poate fi așezat pe orice masă sau suprafață. Este un dispozitiv funcțional, cu un design frumos și modern și cel mai bun lucru este că puteți controla blocarea accesului cu un buton.

Își îndeplinește perfect funcția și, de asemenea, are un preț accesibil în comparație cu avantajele pe care le oferă.

 

7. Yokkao XSL-V70H Video Door Station

Cel cu mai multe funcții

41Zh-hZjzUL

Vezi pretul Emag

Acest dispozitiv merge mai departe decât orice alt model de sistem de închidere a ușilor. Are cameră video HD , hands-free și viziune pe timp de noapte, precum și memorie și economie de energie.

Spre deosebire de altele, puteți regla luminozitatea și contrastul acestui ecran, precum și volumul căștii și modul de sonerie dintre cele 25 de tonuri disponibile.

Este compatibilă cu aproape orice încuietoare electronică și nu aveți nevoie de mari cunoștințe pentru a o instala, deoarece achiziția include tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru.

Raportul preț calB01G8GK3LAidad este imbatabil, iar pentru că este ieftin și are funcțiile sale este bine acceptat de utilizatori.

 

De ce ar trebui să aveți un sistem de videoportrete?

Aceste sisteme de securitate care depășesc cu mult stadiul de simplă sonerie fără fir au devenit la modă, cu scopul de a avea grijă atât de membrii familiei, cât și de bunurile din interiorul casei.

Aceste videointerfoane combină caracteristici vizuale și audio care fac sistemul mai eficient, astfel încât, atunci când se sună la ușă, proprietarii să vadă fața persoanei și să comunice prin telefon, iar în unele cazuri, în funcție de design, oferă posibilitatea de a face fotografii și de a stoca videoclipuri.

Factorii care fac ca un sistem de videoportrete să fie cel mai bun

Calitatea audio:

Acesta este principalul lucru pe care îl oferă fabricile și este locul unde se depun cele mai multe eforturi pentru a satisface clientul, astfel încât comunicarea să fie eficientă. Este vorba de a avea un microfon bun, precum și o cască bună.

Calitatea video:

Dimensiunea ecranului influențează, dar și numărul de pixeli și definiția videoclipului, acest lucru depinzând în principal de cameră și de cât de mare este unghiul pe care îl poate capta.

Instalare:

Acest lucru poate fi foarte simplu, dar uneori nu atât de simplu, iar acest lucru depinde de numărul de fire cu care lucrează dispozitivul. Acestea au în general patru sau două fire și sunt utilizate pentru a controla alimentarea cu energie, deschiderea și închiderea sistemului, transmisia audio și video.

Accesorii:

În afară de funcția și aparatura de bază a sistemului, unii includ accesorii care îi conferă un plus de versatilitate, de exemplu o structură care să îl protejeze de soare, materiale rezistente la ploaie, unii aduc monitoare suplimentare sau alte dispozitive pentru a se conecta intern în diferite medii.

Raza de acțiune:

Nu are niciun rost dacă aparatul este cel mai modern și nu are raza de acțiune de care aveți nevoie, dar nu trebuie să confundați faptul că cu cât raza de acțiune este mai mare cu atât aparatul este mai bun, trebuie doar să îl amplasați în funcție de dimensiunile locului în care îl veți instala, pentru a asigura o bună stabilitate a conexiunii.

Ce este un interfon și cum funcționează acesta?

Un interfon - cunoscut și sub numele de interfon de ușă - este un dispozitiv electronic de comunicare bidirecțională echipat cu tot ce este necesar pentru a putea transmite și recepționa transmisiuni audio și/sau video.videoportero

În cadrul sistemelor de interfonie, interfonul servește ca soluție atractivă pentru ca, din camere sau zone diferite, o persoană să poată fi auzită în timp real de către o altă persoană la un difuzor.

Un astfel de scenariu a făcut din interfon un înlocuitor foarte util pentru soneria tradițională , care se bazează pe o singură linie și un singur buton.

În plus, producătorii de interfoane continuă să extindă gama de opțiuni în ceea ce privește stilurile și tehnologiile.

De fapt, varietatea este de așa natură încât există interfoane video , interfoane audio , interfoane integrate, interfoane cu mai mulți utilizatori , interfoane ușor de utilizat și interfoane complicate .

Acum, în ceea ce privește modul în care funcționează interfoanele, merită menționat faptul că, indiferent dacă sunt cu fir sau fără fir, audio sau video, toate funcționează în același mod.

Vorbesc despre semnale care sunt transmise de la un punct monitorizat cu un microfon și/sau cameră la un difuzor și/sau ecran din cadrul unei infrastructuri sau dintr-o altă locație, astfel încât monitorul să decidă ce acțiune să întreprindă, de exemplu să deschidă ușa de la intrare pentru a permite accesul într-o clădire.

Acestea sunt tipurile de videointerfoane

Înainte de a intra în subiect, este bine de știut că videointerfoanele în general încorporează o cameră cu obiectiv cu unghi larg de înaltă rezoluție în unitatea instalată la punctul de intrare, pentru o vizualizare completă a tuturor persoanelor care se află la ușă.

Cu toate acestea, există și interfoane video cu o acoperire mai mare, care sunt echipate cu una sau mai multe camere de televiziune cu circuit închis ( CCTV ) care sunt montate în diferite locuri în jurul punctului de intrare, pentru a obține o mai bună vizualizare a unei zone complete și pentru a consolida astfel securitatea.

Există chiar și opțiunea de a adăuga camere de vedere pe timp de noapte și/sau soluții de iluminare cu LED-uri, pentru o calitate video mai bună chiar și în condiții de iluminare slabă și pe timp de noapte.

Cu toate acestea, este extrem de important ca instalarea unui videointerfon, poziționarea camerei să nu se facă cu ușurință, deoarece de aceasta depinde imaginea clară a persoanelor care solicită accesul.

Pe de altă parte, este interesant de remarcat că, în funcție de modelul , interfoanele video sunt activate în două moduri: primul, prin sunetul unui clopoțel, iar al doilea, automat, atunci când detectează o activitate în apropierea ușii, fie mișcare, fie sunet.

Iar în ceea ce privește semnalul video -împreună cu cel audio- acesta poate fi recepționat prin intermediul unuia sau mai multor monitoare video, precum și prin intermediul unui dispozitiv portabil preprogramat -tabletă sau telefon mobil, de exemplu- printr-o conexiune fără fir.

Interfoane fără fir

După cum sugerează și numele, acest tip de interfon se prezintă ca o soluție de interfonie bazată pe sistemul fără fir între dispozitivele implicate.

Interfoane cu fir

Evident și total antagonist față de cele anterioare. Aceste interfoane funcționează cu un sistem cu fir .

Partea bună a acestora este că oferă mai multă intimitate și elimină orice interferență cu sistemele de interfon din apropiere.

Sisteme de videointerfonie

În general, acestea sunt prevăzute cu două terminale principale: unul, care este instalat lângă ușa de intrare, echipat cu o cameră, un difuzor și un buton, iar celălalt, monitorul intern , care este capabil să comunice cu primul.

Toate acestea îi permit utilizatorului, pe lângă faptul că vorbește cu persoana din fața ușii, să îi vadă fața. Există chiar și multe modele de videoporturi care includ funcțiile de înregistrare video sau de fotografiere .

Interfoane de apartament

Acestea sunt amplasate la intrarea în clădiri și funcționează într-un mod foarte simplu: vizitatorul apasă butonul atribuit unui anumit apartament pentru a vorbi cu chiriașul, în timp ce chiriașul apasă un buton pentru a debloca ușa de acces.

Stații radio bidirecționale

Ca stații mobile, acestea sunt dispozitive capabile să comunice pe distanțe lungi cu interfoanele stației de bază .

Sistemele de interfon de securitate

sunt cele utilizate pentru a asigura comunicații vocale între două sau mai multe locații pentru a consolida securitatea unui loc și sunt adesea utilizate între ușa de intrare încuiată a clădirii și o zonă supravegheată în permanență.

Sisteme audio și telefonice

Denumite și sisteme de interfonie IP, sunt în mare parte orientate spre casă și sunt conectate la conexiune la internet și funcționează prin intermediul unei aplicații mobile.

Acest tip de sistem de interfon permite persoanelor din interiorul sau exteriorul unei locuințe să comunice prin intermediul smartphone-ului cu alte persoane din afara proprietății.

În plus, pe lângă funcția de vorbire, mai multe modele includ funcția de deschidere a ușii de la distanță ; astfel, oriunde s-ar afla chiriașul/proprietarul și ar avea o conexiune la internet, acesta poate comunica cu vizitatorii care bat la ușa sa și le poate permite accesul, dacă este necesar.

Interfoane video: Soluții practice pentru o varietate de medii

Omniprezența și evoluția constantă a tehnologiilor video și wireless au făcut din interfoanele video opțiuni atractive pentru mediile casnice, profesionale și comerciale.

Acest lucru este evidențiat de angajamentul companiilor față de videoconferințele și aplicațiile fără fir care nu numai că oferă imediatețe, dar permit și economii semnificative la apelurile telefonice, biletele de avion, cazarea și diversele cheltuieli de întâlnire, printre alte costuri.

Și un alt exemplu este că multe companii și proprietari de locuințe au optat pentru interfoane video ca sisteme de securitate , deoarece, pe lângă extinderea opțiunilor de funcționalitate, există modele de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Ce face ca un sistem de videoportă să fie o soluție de securitate eficientă

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă denumirea de videoportă este potrivită pentru sarcinile îndeplinite de un astfel de sistem, dați-mi voie să vă spun că se potrivește ca o mănușă. Iar motivul nu are nevoie de niciun fel de detalii tehnice.

Principalul lucru este că un sistem de videoportrete oferă flexibilitate și confort, permițând vizualizarea directă a două sau mai multe puncte, comunicarea cu vizitatorii și controlul intrărilor , precum și al activității.

Toate acestea, datorită progreselor tehnologice care au dat posibilitatea de a conecta camere de supraveghere CCTV, stații de interfon și monitoare prin WiFi, Bluetooth sau alte mijloace fără fir.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți. Deși interfoanele audio mai vechi se bazau în mod inevitabil pe o configurație cu fir, acest lucru este încă valabil, chiar și pentru instalarea de interfoane video.

Și alte motive pentru care un sistem de videoportă este o soluție de securitate eficientă sunt faptul că acest sistem permite înregistrarea fluxurilor video pentru utilizare ulterioară, monitorizarea activității persoanelor dintr-o zonă și stabilirea unei comunicări în timp real cu acestea dintr-o altă locație, precum și executarea de acțiuni de la distanță.

Videotelefon cu fir sau fără fir Care este mai bun?

Dacă vrei neapărat să cumperi un videoportal de bună calitate, dar - pe lângă faptul că te cântărești între cel mai ieftin model sau cel mai ieftin - indecizia nu te lămurește dacă să alegi un sistem cu fir sau fără fir, privește particularitățile fiecăruia.

Cu sistemele cu fir , nu există nicio șansă ca un hacker să intercepteze transmisiunile; și puteți utiliza cabluri Ethernet coaxiale standard sau Cat5e, sau și cabluri Cat6.

Pe de altă parte, sistemele fără fir sunt, în general, mai scumpe decât cele cu fir; dar, deoarece utilizează rețeaua WiFi a unei case sau clădiri, acestea oferă un nivel mai ridicat de flexibilitate.

De exemplu, semnalele video și audio nu se limitează la recepționarea pe un singur monitor, ci pe orice dispozitiv fără fir, oriunde în casă sau în clădire, sau chiar în altă țară sau într-o zonă îndepărtată.

Adesea, această versatilitate este apreciată mai ales de utilizatorii casnici, în timp ce marile companii sau clădiri se bazează pe sisteme cu fir.

Soneria camerei? Da, există și este foarte utilă

În domeniul sistemelor de securitate inteligente pentru casă, soneriile cu camere sunt aici pentru a rămâne și a evolua, deoarece oferă un nou nivel de protecție la ușa de la intrare.

Acum, prin esență - și prin denumire - mă refer la o sonerie dotată cu o cameră de supraveghere, ale cărei capturi pot fi vizualizate pe orice dispozitiv mobil - telefon și tabletă, printre altele -, precum și pe un computer de birou; toate aceste dispozitive, atâta timp cât sunt conectate la rețeaua wireless, bineînțeles.

Iată cum funcționează soneriile cu cameră

Fără a fi nevoie să deschideți ușa, să mutați perdeaua sau să vă uitați pe geam, cu o sonerie cu cameră puteți ști cine bate la ușă, deoarece camera încorporată va transmite video persoanei în cauză către telefonul inteligent, tableta sau alt dispozitiv configurat în acest scop.

Da, este ca o identificare a apelantului care vă oferă posibilitatea de a decide dacă răspundeți sau nu.

Evident, aceasta este o soluție mai subtilă decât o cameră de securitate, dar face o treabă importantă și oferă funcționalitatea unei sonerii. Morala poveștii: o combinație completă.

Iată care sunt avantajele sistemelor de videointerfon pe care poate nu vi le imaginați

După ce am făcut referire la diferitele opțiuni disponibile în ceea ce privește sistemele de videointerfon, merită menționat faptul că acestea sunt atât de versatile încât pot fi folosite în diverse scopuri.

Vorbesc despre sisteme care includ funcții foarte interesante, inclusiv video HD , audio bidirecțional, detectare a mișcării, vizualizare de pe orice dispozitiv inteligent și viziune nocturnă color.

Aceste plusuri pot fi utilizate atât în mediile comerciale, cât și în cele rezidențiale.

Securitatea comercială

În această parte, este imposibil să nu se sublinieze necesitatea de a găsi soluții care să facă posibilă stabilirea unui sistem de comunicare și/sau de securitate funcțional și eficient.

La intrări

Datorită imaginilor video clare și apropiate și a înregistrărilor audio clare, identitatea angajaților, furnizorilor și vizitatorilor este confirmată înainte de a le permite accesul în infrastructură.

În birouri

Este posibilă, de exemplu, apelarea și localizarea persoanelor, precum și difuzarea de anunțuri către toți angajații și comunicarea instantanee între mai multe sucursale sau întâlniri de afaceri.

În diverse zone

Este posibil să se controleze persoanele care intră și/sau trec prin camere, birouri, etaje și coridoare, printre alte locații; chiar, pentru a întări și mai mult securitatea, există interfoane care vin cu cititoare de acces sau tastaturi de control al accesului .

În parcări și garaje

În cazul în care ar avea loc o situație de urgență, asistența la fața locului a personalului adecvat ar fi asigurată rapid. Acest lucru ar putea fi realizat, de exemplu, prin amplasarea de interfoane în puncte strategice pentru a permite utilizatorilor să comunice cu un operator.

În zonele de serviciu

De exemplu, în zonele de încărcare și de livrare, printre alte locuri conexe, managerii ar avea posibilitatea de a răspunde la apeluri de la distanță pentru a determina legitimitatea persoanelor care solicită accesul.

Securitate rezidențială

În acest domeniu, mă refer la soluții care nu se prezintă ca sisteme de securitate intruzive, dar care sunt capabile să creeze o atmosferă de protecție între membrii familiei și alți vizitatori.

La intrare

Este posibil să se verifice bătăile la ușă înainte de a o deschide, pentru a preveni intrarea persoanelor necunoscute sau a persoanelor care pun în pericol integritatea persoanelor.

În plus, există sisteme care includ controlul ascensorului ; acesta este adesea utilizat în complexele cu un apartament pe etaj, unde intrarea în fiecare apartament se face prin lift.

Cu o astfel de soluție, vizitatorii pot avea acces doar la un anumit etaj.

La portar

Portarul nu va mai fi nevoit să părăsească apartamentul pentru a verifica un vizitator, pentru a suna un locatar și/sau pentru a refuza accesul unei persoane în clădire. Este suficient să instalați o stație de concierge și gata.

Persoana responsabilă are la dispoziție ceea ce este necesar pentru a forma un strat suplimentar de securitate și control al accesului.

În camere și în alte zone

Cu interfoane în camere, garaj sau magazie, de exemplu, membrii familiei ar putea să-și transmită mesaje unii altora și/sau să se localizeze reciproc la domiciliu într-un mod ușor, simplu și plăcut.

Stație de apel de urgență

înseamnă o soluție dedicată care este echipată în mod corespunzător pentru a permite rezidenților unei clădiri, de exemplu, să efectueze apeluri de urgență și să stabilească o comunicare instantanee cu alte persoane pentru a primi îngrijiri.