Camere video

mejor-capturadora-de-video

Iubitorilor de jocuri video le place să își împărtășească mejor-capturadora-de-video

abilitățile sau să îi ajute pe alții să învingă cei mai răi răufăcători și să depășească cele mai dificile lumi. În acest scop, cel mai bun dispozitiv de captură video vă va permite să înregistrați și să partajați în orice moment imagini video și audio în direct, cu o calitate înaltă.

Aceste dispozitive pot fi conectate la consolele dvs., cum ar fi PS3, PS4 și Xbox, precum și la computerul dvs. sau la smartphone-uri și tablete. Astfel, puteți înregistra toate aventurile în definiția pe care o doriți, le puteți edita, le puteți împărtăși cu prietenii și cu cei care vă urmăresc în timp real și puteți continua să jucați ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În același timp, cu aceste dispozitive puteți, de asemenea, să înregistrați și să transmiteți conținut de la televizor, camera digitală și alte dispozitive.

 

Cele mai bune dispozitive de captare video

Care este cel mai bun dispozitiv de captare video?

Uneori este dificil să știi cum să alegi cel mai bun produs atunci când vine vorba de tehnologie. Mai ales din cauza specificațiilor tehnice și a datelor pe care uneori nu le înțelegem foarte bine.

Dar nu vă faceți griji, am pregătit o listă comparativă utilă și completă cu cele mai bune 5 înregistratoare video de pe piața , astfel încât să puteți alege cu ușurință și să începeți să înregistrați și să partajați conținutul dvs. acum.

La rândul nostru, mai târziu vom explica totul despre ele, cum să le alegem, cele mai importante caracteristici ale lor și multe altele.

Iată dintre cele mai bune aparate de înregistrare video:

1. Captură video Full HD 1080p AVerMedia Live Gamer Portable 2

Utilizatorii îl adoră

41nZH-K4DgL

Vezi pretul Emag

Acest model poate captura video la calitate Full HD 1080p fără a fi nevoie de un computer, deoarece poate salva direct pe un card SD. În același timp, dispune de instrumente pentru editarea videoclipurilor.

Înregistrarea este foarte ușoară, deoarece trebuie doar să îl conectați și să folosiți un singur buton pentru a începe înregistrarea de pe PS4, Xbox sau Nintendo Switch. Și, deși îl puteți utiliza fără un computer sau laptop, funcționează și pentru PC-uri.

În același timp, este un dispozitiv cu latență redusă, cu codificare hardware H.264 și un microfon încorporat care vă permite să adăugați voce și audio la jocurile video , astfel încât să puteți comenta în timp ce vă jucați.

Poate fi conectat prin HDMI și este alimentat prin USB 2.0. De asemenea, are o intrare pentru a capta în timp real vocile celorlalți jucători din jocurile dvs. și transmite în direct. (StarTech USB3HDCAP HD Video Recorder

Conectați-l oricum

31z8dlBdIlL

Vezi pretul Emag

Deși este cel mai puțin accesibil video recorder din lista noastră, acest model include o conexiune USB 3.0 de mare viteză pentru a înregistra video Full HD la 60 fps.

În același timp, și datorită codificării H.264, poate înregistra din surse VGA, DVI, HDMI și compozite. Cu alte cuvinte, puteți capta imagini video de pe computere, televizoare, înregistratoare, ecrane de securitate, servere și multe altele.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că dispozitivul produce videoclipuri compatibile cu Mac, Windows, iOS și dispozitive Android și aproape orice dispozitiv electronic modern fără conversie.

Are un design mic, compact și ușor, pe care îl puteți purta în buzunar pentru a înregistra orice doriți.

3. Hauppauge HD PVR Rocket înregistrator video portabil Hauppauge HD PVR Rocket

Înaltă definiție și versatilitate

41p2CKHN+OL

Vezi pretul Emag

Pentru a asigura compatibilitatea cu aproape orice dispozitiv modern, acest înregistrator are un microfon încorporat pentru a înregistra video și audio de înaltă calitate și le codifică în format H.264, astfel încât să le puteți reda pe orice dispozitiv fără conversie.

Este alimentat prin USB și are o rată de transfer de date de 18 MB/s, în timp ce poate, de asemenea, să înregistreze în format MP4 în modul autonom și TS în modul conectat la PC.

Este, de asemenea, potrivit pentru YouTube, deoarece include o funcție pentru a încărca videoclipuri pe YouTube. În același timp, înregistrează în HD 1080p 30fps și trebuie doar să îl conectați la computer sau la consolă cu ajutorul cablului HDMI .

Este un dispozitiv mic, compact, ușor de utilizat, care emite în timp real și pe care îl puteți lua cu dumneavoastră peste tot, deoarece este foarte portabil.

4. Elgato Game Capture HD

Un favorit compact

41rKjeJGb3L

Vezi pretul Emag

Acesta este un favorit al utilizatorilor, care îl recomandă pentru comoditatea, versatilitatea și imaginea de înaltă calitate pe care o oferă.

Acest model vă permite să vă înregistrați jocurile Xbox sau PlayStation direct pe computerul dumneavoastră Windows sau Mac și poate, de asemenea, să transmită în direct pe Facebook, YouTube, Twitch și chiar pe Twitter.

Calitatea sa video este de 1080p până la 60fps în compresie H.264 și are un mod flashback pentru a captura retroactiv și include chiar și un cablu pentru înregistrarea fără întreruperi de la PS3 și un adaptor pentru componente.

De asemenea, dispune de un sistem de pornire rapidă și ușurință în utilizare care vă permite să înregistrați rapid fără a pierde focalizarea, cablu USB pentru alimentare și cablul HDMI pentru conectarea la consolele dvs. preferate.

5. Game Capture AGPtek HDMI

Preț imbatabil

41VpOXXmq2L

Vezi pretul Emag

Cel mai ieftin model din listă include înregistrare de înaltă definiție în Full HD 1080p sau 720p, pentru a se potrivi nevoilor dvs. și este chiar compatibil cu telecomanda, astfel încât să îl puteți controla cu consolele dvs.

Vă puteți conecta prin componente, compozit sau HDMI , iar acesta îl recunoaște automat, astfel încât să nu vă distragă atenția în timpul redării. De asemenea, puteți conecta mai multe surse în același timp și să o alegeți pe cea dorită cu ajutorul telecomenzii.

Are o conexiune USB 2.0, un microfon pentru înregistrare audio și un singur buton pentru înregistrare rapidă pentru a evita distragerea atenției în timpul jocului. De asemenea, dispune de software-ul Arcsoft Showbiz pentru editarea fișierelor.

Important, înregistrează cu codecul hardware MPEG4 și este compatibil cu iPad, iPhone, Xbox, PSP, Apple TV și Windows Vista și versiunile superioare.

 

Ce sunt dispozitivele de captare video?

Dispozitivele de captură video sunt dispozitive care se conectează la dispozitivele dvs. electronice pentru a înregistra imagini din jocurile dvs. video, pentru a crea filme și pentru a le încărca în rețea fără a interfera cu jocul dvs., în scopul de a vă distra pe dvs. sau pe alții, pentru a face rapoarte sau pentru a vă arăta abilitățile.

Cu aceste dispozitive puteți începe și opri cu ușurință înregistrarea, puteți edita fișierele și le puteți partaja cu prietenii dvs. pe YouTube, Facebook, Instagram și alte rețele sociale. Unele dispozitive vă permit chiar să transmiteți în direct.

Amintiți-vă că noile console, cum ar fi PS4 și Xbox One, au un software intern pentru a înregistra video și imagini de înaltă calitate, dar singura modalitate fiabilă de a face acest lucru pe console mai vechi, cum ar fi PS3 sau pe calculatoare, este cu ajutorul unor dispozitive de captură video. Un alt punct în favoarea acestor dispozitive este faptul că ele nu consumă resursele valoroase ale consolei dumneavoastră.

De ce ai nevoie pentru a captura video

Atunci când mergi să îți cumperi dispozitivul de capturare video, fie că este vorba de pentru PC, console dedicate, dispozitive iOS sau chiar pentru Android, trebuie să cauți anumite elemente cheie care îți vor permite să înregistrezi video și audio din orice joc în timp real cu cât mai multă libertate și creativitate posibil:

Instrumente de editare:

Este bine să ai instrumente care îți permit să tai, să editezi și să direcționezi privitorul pentru a se concentra asupra a ceea ce vrei să vadă. Căutați un instrument de captură care vă permite să adăugați text, zoom, efecte de mișcare, comentarii sau chiar să alăturați alte elemente audio și video pentru a face conținutul mai distractiv.

Design:

E Aceste dispozitive tind să fie foarte mici, cu un design compact de maximum 500 de grame. De fapt, unele modele sunt chiar de buzunar și pot fi transportate oriunde. În același timp, este important ca designul butoanelor și al opțiunilor să fie bun, să puteți porni și începe înregistrarea cu câteva butoane fără să vă pierdeți concentrarea la jocul video și să includă chiar și o telecomandă.

Procesor:

Aceasta este componenta care se asigură că computerul înregistrează totul cu viteză și în cea mai bună rezoluție posibilă. Dacă doriți să partajați live pentru YouTube, Twitch sau Ustream, aveți nevoie de un procesor bun, capabil să transmită un semnal de bună calitate instantaneu.

Utilități:

Căutați un model care să vă permită să lucrați cu diferite formate, cum ar fi AVI, MPEG2, MPEG4 și altele, care să dispună de instrumente de editare bune și să se conecteze la diferite dispozitive, cum ar fi televizoare, console, computere, dispozitive inteligente și chiar camere .

Ajutor și asistență:

Este important să existe manuale, site-uri de întrebări și răspunsuri, întrebări frecvente, tutoriale și un serviciu tehnic care să vă poată rezolva îndoielile și dificultățile atunci când utilizați unul dintre aceste dispozitive externe .

Ușurința de utilizare:

Indiferent dacă îl veți folosi pentru laptop, calculator, consolă sau mobil, aparatul de captură pe care îl achiziționați ar trebui să aibă multe caracteristici utile, dar ar trebui să fie ușor de utilizat. Ar trebui să aibă un design bun și opțiuni ușor de recunoscut, bine organizate, care să vă permită să înregistrați de pe orice dispozitiv și să convertiți cu ușurință videoclipurile în HD.

 

Îmbunătățiți calitatea înregistrării

Atunci când înregistrăm imagini și le partajăm pe internet, fie în direct, fie ca post-video, dorim întotdeauna să avem cea mai bună calitate video și audio posibilă. Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de ușor de realizat și, pentru a face acest lucru, trebuie să țineți cont de anumite aspecte pentru a îmbunătăți calitatea fără a crea fișiere excesiv de mari:

Dimensiunea fișierului în funcție de calitatea înregistrării:

Calitatea video este direct legată de dimensiunea fișierului. Dacă doriți să realizați filmări de înaltă calitate, veți avea nevoie de gigabytes de capacitate și de o conexiune la internet de mare viteză. Căutați un echilibru adecvat între o imagine de înaltă calitate și fișiere nu atât de grele.

Cadre pe secundă (fps):

Această caracteristică a videoclipurilor are un impact important asupra calității și dimensiunii fișierului. În general, o setare de 30 fps este bună pentru majoritatea oamenilor, dar unii preferă 60 fps. Cu toate acestea, dimensiunea videoclipului se va dubla.

Rata de biți:

Aceasta este cantitatea de informații pe care dispozitivul este capabil să o transmită în direct și în direct. Un dispozitiv cu o rată de biți mare va putea avea o calitate video foarte ridicată.
Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul dvs. poate avea o rezoluție foarte mare, dar odată ce începe să transmită în timp real , trebuie să comprime videoclipul pentru a-l putea partaja în direct, ceea ce scade calitatea. Dacă aparatul de captare poate transmite la o rată mare de biți, compresia va fi mai mică, iar rezultatul final va avea o calitate mai bună.

Totul despre HDPC

HDCP este acronimul de la High-bandwidth Digital Content Protection (Protecție a conținutului digital de mare lățime de bandă), care împiedică partajarea ilegală a conținutului de la emisiuni TV, jocuri video, filme și multe altele. Nu uitați că este integrată în tehnologia HDMI și că este dificil să ocoliți această protecție.

La consolele noi se poate dezactiva, dar la echipamentele mai vechi, cum ar fi PS3 , este mai dificil și trebuie să folosiți cabluri componente și nu cabluri HD pentru a putea înregistra. Prin urmare, dacă doriți să înregistrați de la consola respectivă, căutați un dispozitiv de captare care funcționează cu acest tip de cablu.

Produse similare

Cu toate că aparatele de capturare video externe sunt cele mai convenabile și versatile, există și alte modalități de a înregistra video și audio de pe dispozitivele dvs. Pentru informarea dumneavoastră, acestea sunt următoarele:

  • Carduri de captură pentru jocuri: acestea sunt similare cu cardurile de captură, dar sunt conectate intern la PC, mai exact la cardul de captură Acestea pot fi mai puternice decât cardurile de captură, deoarece sunt conectate direct la computerul Windows sau Mac, dar nu le puteți muta și consumă resurse din jocul video.
  • Software de înregistrare a jocurilor: Software-ul de înregistrare video este destul de convenabil și ieftin și poate, de asemenea, să transmită în timp real. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pentru PC-uri și console. Dezavantajul este că acestea consumă o mare parte din resursele computerului dumneavoastră și pot împiedica calitatea jocului.