Candidatul pro-rus Yuri Boyko s-a întâlnit cu premierul Dmitri Medvedev la Moscova

Sursa: msn.com

 Pe 22 martie, Yuri Boyko, unul dintre puținii candidati pro-ruși la funcția de președinte al Ucrainei, a avut o întâlnire la Moscova cu premierul rus Dmitri Medvedev. 

 

În cadrul întâlnirii, care a fost difuzată în direct de televiziunea ucraineană, Y. Bolyko a declarat că ar dori ca Ucraina să reia achizițiile de gaze naturale din Rusia, ceea ce ar trebui să determine scăderea prețului la utilități pentru cetățenii ucraineni.

 

Vizita este considerată una rară pentru politicienii ucraineni, deoarece toate conexiunile cu Rusia sunt în prezent apreciate ca toxice din cauza anexării Peninsulei Crimeea la Rusia în 2014 și a susținerii separatiștilor, de către Moscova, în conflictul din estul Ucrainei.

 

Yuri Boyko se ală în sondaje cu mult în urma actorului Volodimir Zelenski, a fostului premier Iulia Timoșenko și a președintelui actual Petro Poroșenko. 

 

Comentariu BSMAP: La întâlnire a paticipat și oligarhul, omul politic și de afaceri Viktor Medvedciuk (foto dreapa), un apropiat al președntelui rus Vladimir Putin. Cel mai probabil, Medvedciuk a intermediat întâlnirea dintre Medvedev și Boyko, în demersul său de a sprijini candidații pro-ruși la alegerile prezidențiale din 31 martie și la cele parlamentare din 27 octombrie 2019.

 

 

 

 

Mulțumim pentru încredere
23 martie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro