Cantar bluetooth

báscula-bluetooth

Ați auzit vreodată de cântare bluetooth ? Ei bine, acestea sunt cea mai recentă invenție în lumea controlului greutății. Dacă brățările de fitness vă atrag atenția, așteptați până când veți afla mai multe despre acest nou produs inovator.

Nu este niciun secret cât de dificil este să urmezi o dietă și să te ții de ea cum trebuie. Cu toate acestea, în zilele noastre există anumite elemente care ne încurajează într-o sarcină atât de complicată.

Atunci când facem exerciții fizice pentru a pierde în greutate și pentru a ne îmbunătăți activitatea fizică, avem nevoie de anumite instrumente care să ne ajute să ne urmărim progresul. Aceasta este funcția principală a cântarelor digitale .

Această rubrică înregistrează nu numai greutatea noastră actuală, ci și progresul nostru. În plus, îl sincronizează fără fir (prin bluetooth sau wifi) cu o platformă web, unde va fi mai ușor de vizualizat modificările care au fost efectuate.

Cele mai bune cântare Bluetooth

Care este cel mai bun cântar bluetooth?

Deși este adevărat că creierul uman este capabil să memoreze o cantitate impresionantă de date, este de asemenea posibil să ignore sau să uite o mulțime de date.

În aceasta constă frumusețea cântarelor electronice : înregistrează datele zilnice și, pe această bază, putem stabili scopuri și obiective pe termen scurt, mediu și lung. În plus, ne motivează, deoarece putem vedea cât de departe mai avem de parcurs pentru a le atinge.

În această postare vă vom spune ceva mai multe despre diferitele tipuri de cântare analitice existente în prezent pe piață și vom evidenția avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre ele.

Iată dintre cele mai bune cântare bluetooth:

1. Beurer BF-700

41WznZuaDIL

Vezi pretul Emag

Acest cântar de diagnosticare are un design modern din sticlă neagră. Acesta măsoară 30 x 30 cm, iar ecranul său LCD ne permite să ne vizualizăm greutatea prin intermediul cifrelor albe.

O altă caracteristică care îl face mai comod de utilizat este faptul că afișează greutatea în kilograme, lire sau pietre.

Tehnologia sa Smart Bluetooth 4.0 vă permite să vă conectați la smartphone-ul dvs. de oriunde și să transferați progresul valorilor și datele corporale. Memoria sa vă permite să înregistrați până la 8 persoane.

În plus față de greutate, calculează masa musculară, grăsimea și cantitatea de apă din corpul dumneavoastră. În acest fel, ne putem face o idee dacă facem într-adevăr progrese cu acest nou plan alimentar.

În 2015, a primit Distincția pentru cea mai bună calitate, design și funcționalitate dintre articolele din categoria sa. Iar în 2015-2016 a primit, de asemenea, distincția pentru cel mai bun produs.

Ce ne-a plăcut:

 • Identifică cu exactitate diferiții utilizatori.
 • Ideal pentru monitorizarea greutății și a altor valori asociate.

Ce nu ne-a plăcut:

 • Nu este compatibil cu toate smartphone-urile.
 • Depinde în totalitate de aplicația Beurer.

2. Xiaomi Mi Smart Scale

21YYT4cueOL

Vezi pretul Emag

Acest produs din material temperat este o creație a companiei chineze online Xiaomi, care pretinde că a implementat cea mai bună tehnologie în ceea ce ei spun că este cântarul electronic de ultimă generație.

Acest cântar digital trimite datele și valorile corporale către aplicația Mi Fit App, care este compatibilă cu dispozitivele Android și iOS. Această opțiune ne oferă un exemplu de evoluție obținută zilnic.

Este de remarcat faptul că greutatea este afișată cu ajutorul luminilor LED pe ecranul cântarului nostru. În plus, oferă date importante, cum ar fi indicele de masă corporală a până la 16 utilizatori diferiți, pe care îi recunoaște imediat ce calcă pe ea.

De îndată ce este atins, produsul este capabil să se activeze și să realizeze conexiunea Bluetooth cu smartphone-ul nostru datorită funcției Bluetooth 4.0.

Dacă smartphone-ul nostru este activat prin Bluetooth și aplicația Mi Fit este deschisă, cântarul va sincroniza automat datele cu profilul nostru.

Cântarul Xiaomi Mi Smart Scale este una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Ce ne-a plăcut:

 • Se sincronizează cu cele mai recente versiuni de iOS.
 • Recunoaște fiecare utilizator doar prin punerea picioarelor pe cântar.

Ce nu ne-a plăcut:

 • Aplicația trebuie descărcată de pe site-ul web al producătorului.

3. Medisana BS-430 Connect

31AUCqtYvhL

Vezi pretul Emag

Cei patru electrozi de înaltă precizie care alcătuiesc acest cântar electronic înregistrează nu numai greutatea, ci și grăsimea corporală și apa, raportul osos și masa musculară în cel mai precis mod.

Capacitatea sa de stocare face posibilă înregistrarea și salvarea datelor de greutate a până la 8 utilizatori. Aceste valori sunt trimise către acele dispozitive compatibile cu aplicația VitaDock+, datorită conexiunii sale Bluetooth.

Rezultatele finale pot fi afișate ușor și confortabil pe afișajul cu LED-uri prin intermediul numerelor luminoase albe pe o lumină de fundal albastră.

Unitatea sa de măsură poate fi aleasă în funcție de preferințele cumpărătorului, variind între kilograme, lire și pietre.

Una dintre funcțiile sale cele mai interesante este că permite afișarea rezultatelor în tabele sau grafice comparative care pot fi trimise ulterior oricui.

O altă caracteristică suplimentară este că acest cântar inteligent permite analiza necesarului caloric și, de asemenea, calcularea IMC.

Ce ne-a plăcut:

 • Pornire automată.
 • Afișaj cu LED-uri.
 • Configurație ușoară.
 • Grafică explicită.

Ce nu ne-a plăcut:

 • Compatibil numai cu dispozitivele cu Bluetooth 4.0.

4. Koogeek

Acest cântar inteligent este ușor de configurat. Toate valorile măsurătorilor corporale sunt sincronizate și transferate către orice dispozitiv iOS sau Android prin intermediul unei conexiuni automate Bluetooth 4.0 sau WiFi.

Suprafața sa din sticlă călită îl face rezistent la utilizarea zilnică și suportă o greutate cuprinsă între 5 și 150 kg.

Sincronizarea WiFi este perfectă, deoarece raza sa lungă de acțiune permite cântărirea de oriunde, iar fiecare cântărire va fi stocată pe smartphone prin intermediul serverului de internet.

Dacă decidem să o facem prin Bluetooth, transmiterea datelor de la cântar la dispozitivul electronic va fi aproape imediată, în timp real.

Tehnologia sa permite recunoașterea unui număr total de 16 utilizatori diferiți, care vor avea nevoie de un profil individual.

Una dintre cele mai curioase caracteristici ale acestui produs inovator și util este aceea că poate calcula greutatea unui bebeluș prin simpla urcare pe cântarul analitic împreună cu acesta.

Ce ne-a plăcut:

 • Măsoară diferite valori corporale.
 • Furnizează date exacte.

Neplăcut:

 • Nu funcționează cu conexiuni Bluetooth sub 4.0.

5. AEG

413ZB0T7AxL

Vezi pretul Emag

Acest cântar electronic permite nu numai calcularea greutății, ci și a procentajelor de apă și de grăsime corporală, precum și a masei viscerale și musculare, a consumului zilnic de calorii și a IMC.

Rezultatele acestor valori corporale sunt transferate direct pe smartphone-ul sau tableta noastră prin Bluetooth și printr-o aplicație specifică - și gratuită.

Fie că ne aflăm acasă sau pe drum, putem accesa istoricul și statisticile de analiză de pe telefonul mobil.

Ecranul LCD al acestui cântar digital este de înaltă calitate și ne permite să citim cu ușurință valorile de cântărire și alte valori. Memoria sa permite înregistrarea a aproximativ 9 utilizatori.

Domeniul de măsurare este de la 5 la 150 kg. Ca și altele, acest produs permite măsurarea în kilograme, lire sau pietre. Totul în funcție de alegerea cumpărătorului.

Suprafața sa de sticlă facilitează curățarea după fiecare cântărire. În plus, este foarte rezistent la zgârieturi. Picioarele sale glisante permit o mai mare stabilitate pentru utilizatori.

Ce ne-a plăcut:

 • Funcționează pe Android și iOS.
 • Valorile fiecărui utilizator sunt trimise pe smartphone-urile individuale

Ce nu ne-a plăcut:

 • Se sincronizează doar cu aplicația Smart Scale.

6. Xiaomi Mi Scale

21eVryBivVS

Vezi pretul Emag

Acest cântar inteligent este de la marca Xiaomi și este fabricat din oțel robust. Senzorul pe care îl folosește este realizat dintr-un material elastic, ceea ce îl face unul dintre cele mai unice modele existente în prezent pe piață.

Cel mai bun lucru este că poate fi personalizat pentru a vă urmări greutatea și evoluția pe o anumită perioadă de timp. Tehnologia sa este de așa natură încât vă permite să o configurați cu datele dumneavoastră pentru a calcula parametrii și valorile care vi se potrivesc.

În acest cântar digital veți putea stoca datele a până la 16 membri ai familiei dumneavoastră, ceea ce face necesară identificarea fiecăruia, pentru a nu exista erori de niciun fel.

Cu acest articol nu trebuie să îl porniți mai întâi, ci o va face automat de îndată ce unul dintre utilizatorii permanenți se urcă pe el. Apoi, acesta va afișa pe afișajul său luminat fiecare dintre datele referitoare la persoana respectivă.

Pentru a avea acces ușor la valorile dvs. și la istoricul datelor corporale, este necesar să sincronizați cântarul cu dispozitivul dvs. iOS sau Android, prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.0.

Ce ne-a plăcut:

 • Calculează valorile corecte pentru fiecare utilizator.
 • Recunoaștere și sincronizare rapidă.

Ce nu ne-a plăcut:

 • Măsoară doar greutatea, nimic altceva.

Cântarele inteligente explicate

În trecut, pentru a ne cunoaște greutatea, trebuia să avem acasă un cântar mare care, după câteva utilizări, ajungea să-și piardă precizia, deci nu era o opțiune foarte fiabilă.báscula-bluetooth

În zilele noastre, din fericire, putem conta pe cântarele inteligente care ne vor măsura greutatea, precum și alți factori importanți, cu ajutorul unei aplicații pe care o puteți descărca pe telefonul mobil și le puteți conecta prin Bluetooth, ceea ce este foarte util și practic, deoarece veți putea să vă urmăriți cu ușurință măsurătorile.

Ce vă pot spune cântarele inteligente?

Aceste cântare bluetooth nu vă vor arăta doar greutatea, deoarece au un sistem care trimite mici stimuli electrici către corp și vor putea măsura diferite compoziții importante, cum ar fi procentul de grăsime, apă și chiar mușchi.

Aceste cântare sunt foarte căutate de sportivi și de persoanele care urmează o dietă și un regim de exerciții fizice, deoarece puteți avea o înregistrare completă a măsurătorilor dvs. pe telefonul mobil, care va fi transferată imediat de la cântar atunci când este conectat prin Bluetooth.

Fiecare aplicație compatibilă cu un cântar va fi diferită, dar, în general, acestea includ grafice care vă vor arăta progresul, precum și opțiunea de a partaja rezultatele pe rețelele sociale.

Ce trebuie să știți

Alegerea unui cântar inteligent cu bluetooth este cu siguranță o opțiune excelentă și, înainte de a lua unul acasă, ar trebui să luați în considerare:

Cât costă cântarele inteligente?

Prețul cântarelor este un aspect care se poate schimba rapid în funcție de modelul pe care îl căutați, deoarece unele vor fi accesibile și vor avea cele mai de bază funcții pentru a vă măsura greutatea, în timp ce altele pot fi mai scumpe, dar vor avea o multitudine de funcții pe care le puteți explora și utiliza.

Nu uitați că este o idee bună să alegeți un model de bună calitate, așa că nu căutați doar un preț ieftin.

Utilizarea unui cântar inteligent:

Există modele de cântare inteligente pe care nu va trebui să le conectezi la o aplicație pentru a le folosi, ceea ce este ideal pentru ca întreaga familie să își măsoare greutatea, așa că acesta este un aspect pe care ar trebui să îl iei în considerare înainte de a alege unul.

Pe de altă parte, aceste cântare nu sunt recomandate persoanelor care au stimulatoare cardiace sau care sunt însărcinate, deoarece curenții electrici mici care sunt trimiși în corp pot fi dăunători.

Nu sunt doar aparate de cântărit

După cum probabil știți deja, cântarele inteligente sunt făcute pentru a vă oferi și alte valori în afară de greutatea dumneavoastră, motiv pentru care sunt atât de complete, dar trebuie să vă amintiți că aceste măsurători sunt o medie și că ele variază în funcție de factori din corpul dumneavoastră.

IMC:

IMC, sau indicele de masă corporală, este măsura care indică greutatea sănătoasă pentru corpul dumneavoastră în funcție de înălțimea și constituția dumneavoastră, deci va fi o măsură diferită pentru fiecare persoană, iar un cântar inteligent vă va putea arăta care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Procentul de grăsime corporală:

În corpul nostru, există secțiuni care sunt alcătuite din grăsime corporală, care ar trebui să fie la un nivel sănătos și puteți afla acest lucru folosind un cântar inteligent.

Pentru bărbați, măsura recomandată este între 10 și 20%, în timp ce pentru femei procentul sănătos este între 19 și 26%.

Masa slabă:

Este cunoscută și sub numele de grăsimi bune și sunt cele vitale pentru a subzista, deoarece accelerează metabolismul și îl mențin în bună stare de funcționare, dar, acestea trebuie să fie într-un procent sănătos.

Grăsime viscerală:

Aceasta este grăsimea care se acumulează în jurul organelor noastre și care, dacă nu o controlăm, ne poate afecta negativ sănătatea, așa că este foarte util ca un cântar inteligent să ne permită să îi cunoaștem procentul.

Procentul de apă:

Corpul nostru este alcătuit din 70% apă și este important să ne menținem hidratați, astfel încât procentul de apă trebuie să fie mai mare de 50% pentru a fi sănătoși.

Masa osoasă:

Masa osoasă este cunoscută și sub numele de densitate osoasă, acestea sunt țesuturi care se întăresc prin exerciții fizice și, după o anumită vârstă, este o valoare care poate începe să scadă, motiv pentru care este important să fie măsurată în mod regulat.

Rata metabolică bazală:

Rata metabolică bazală este cantitatea de calorii pe care corpul nostru o folosește, în repaus, pentru a ne face să funcționeze organele, adică cantitatea minimă de calorii de care aveți nevoie într-o zi.

Conturi multiple

O modalitate bună de a vă asigura că întreaga familie are acces la cântar și se poate bucura de toate funcțiile sale este să configurați conturi diferite, astfel încât fiecare membru al familiei să poată efectua cu ușurință măsurătorile fără a fi nevoit să șteargă datele celorlalți.

În acest scop, multe modele de cântare inteligente utilizează Bluetooth pentru a detecta fiecare telefon mobil.

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun cântar inteligent cu bluetooth

Când vine vorba de alegerea unui cântar inteligent, există factori pe care îi puteți lua în considerare pentru a vă ajuta să vă decideți între numeroasele modele diferite existente:

Proiectarea cântarului:

Probabil că nu doriți să aveți în casă un cântar care arată rău, deoarece îl veți avea ascuns în cea mai mare parte a timpului și nu veți profita la maximum de el, dar, dacă sunteți în căutarea unuia care se potrivește cu decorul pe care îl aveți în casă, îl veți avea întotdeauna la vedere și va fi mult mai mult folosit.

Aspectul estetic nu este un factor determinant în ceea ce privește calitatea, dar dacă alegeți un model atrăgător din punct de vedere vizual, puteți fi siguri că îl veți folosi mai des și că veți ține evidența exactă a greutății și a altor măsurători.

Precizia scării:

Acesta este un factor important, deși măsurarea acurateței unui cântar poate fi un pic mai complicată, totuși, acestea sunt concepute pentru a vă oferi cele mai apropiate valori de realitate și, dacă le includeți într-un regim de slăbire, sunt ideale pentru a ține evidența numărului de kilograme pe care le-ați pierdut și a progresului dumneavoastră.

Funcțiile cântarului:

Funcțiile unui cântar depind de modelul pe care îl alegeți, dar, în general, acestea ar trebui să fie capabile să măsoare cele mai importante lucruri, cum ar fi greutatea dumneavoastră și procentele de grăsime, apă și masă corporală.

Pe de altă parte, ar trebui să acordați atenție și limitei de greutate pe care o pot suporta și dacă includ o treaptă pentru a fi mai ușor de utilizat, în special pentru persoanele în vârstă sau foarte supraponderale.

Bluetooth vs. Wi-Fi

Un cântar inteligent poate funcționa cu tehnologia Bluetooth sau Wi-Fi, dar care este diferența între utilizarea uneia sau a celeilalte?

Ei bine, ambele cântare își vor face treaba de a vă efectua măsurătorile, diferența constă în mijloacele prin care au acces la dispozitivul dvs. mobil, pe de o parte, cântarele care folosesc bluetooth, au o rază de conectivitate mai mică decât cele care folosesc Wi-Fi, dar, sunt mai economice decât acestea din urmă.

Pe de altă parte, în ceea ce privește precizia măsurătorilor, ambele sunt la fel de eficiente atunci când vine vorba de măsurarea procentelor tale, așa că aceasta va fi o decizie pe care va trebui să o iei în funcție de utilizarea pe care o vei da cântarului, de echipamentul pe care îl vei configura și de bugetul tău.

Sfaturi pentru utilizarea corectă a cântarului

Să ai un cântar inteligent cu Bluetooth este grozav, dar nu îți va fi de niciun folos dacă nu îl folosești corect, deoarece nu îți va putea oferi cele mai exacte rezultate.

Pentru a nu avea probleme și pentru a putea ține o evidență bună a greutății și a altor măsurători, există modalități de a folosi corect un cântar, printre care se numără:

Controlați-vă mediul înconjurător:

Atunci când plasați cântarul, acesta trebuie să fie pe o suprafață plană, stabilă și nivelată și nu trebuie să îl folosiți pe covoare, iar când este momentul să călcați pe el, trebuie să vă poziționați în centrul său, fără să vă mișcați, astfel încât greutatea să fie bine distribuită și să se obțină măsurători mai precise.

Creați-vă un program:

Atunci când vă faceți măsurătorile, este recomandat să o faceți la aceeași oră și în aceleași condiții, astfel că un moment recomandat al zilei este atunci când vă ridicați din pat, deoarece nivelurile dvs. vor fi aceleași sau foarte asemănătoare de fiecare dată când urcați pe cântar.

Concentrează-te pe schimbare:

Ideea este să nu devii obsedat de cântar, pentru că nici asta nu te-ar ajuta, așa că ar trebui să te concentrezi pe schimbările din corpul tău, dincolo de cifrele pe care ți le poate spune acest aparat, și să îl folosești ca referință, pentru că, cu ajutorul Bluetooth-ului, poți să ții evidența tuturor progreselor pe care le-ai făcut.

Pentru rezultate mai bune:

Mulți specialiști recomandă să vă cântăriți nu doar la aceeași oră, ci în aceleași circumstanțe, asta înseamnă că, dacă alegeți să vă urcați pe cântar când vă treziți, este bine să o faceți fără să fi luat micul dejun, după ce ați mers la baie și fără haine, în acest fel veți avea valori care nu au fost afectate de factori externi.