Cantar de baie

mejor-báscula-analógica

Atunci când urmați un plan de dietă, faceți exerciții fizice sau pur și simplu doriți să aveți mai multă grijă de corpul dumneavoastră, există câteva lucruri de care este important să țineți cont și pe care să le aveți acasă.

Da, să ai grijă de dieta ta este cel mai important lucru, la fel ca și exercițiile fizice, dar, pentru a ști dacă elimini acele kilograme în plus, este necesar să ai cel mai bun cântar de baie analogic, deoarece vei avea o modalitate simplă de a citi datele, totul într-un mod precis.

Cântarele analogice sunt o modalitate non-digitală de a afla greutatea, acestea au un design mai mult clasic, care prin intermediul unui cântar vă permite să măsurați cu precizie cantitatea de kilograme, în plus, din experiența mea, sunt mai durabile decât cele digitale.

Cel mai bun cântar de baie analogic

Care este cel mai bun cântar de baie analogic?

Atunci când vă uitați la diferitele mărci de pe piață, veți observa că aceste cântare pot fi destul de diferite unele de altele, deoarece vor avea o capacitate de greutate mai mare, vor măsura grăsimea corporală, pot avea o suprafață antiderapantă și veți găsi chiar modele cu lumini, pentru a fi folosite acolo unde există puțină lumină.

Pentru a alege între atâtea modele, este necesar să se ia în considerare faptul că noua scară are următoarele caracteristici:

  • O măsurătoare ridicată.
  • O capacitate mare de cântărire, astfel încât să servească pentru întreaga familie.
  • O măsură în kilograme sau în lire, în funcție de necesități.
  • Posibilitatea de a vă măsura masa corporală sau IMC, pe baza înălțimii și a greutății dumneavoastră.
  • O platformă bună și antiderapantă.
  • Dacă este un model cu lumini, o baterie bună.

După cum vedeți, alegerea unei scări nu trebuie să fie o sarcină complicată și vă voi lăsa cu o comparație pe care am realizat-o cu modele accesibile și de înaltă calitate.

Iată cele mai bune cântare de baie analogice :

1. Imetec F-Light Medical-Pro

415zBfJVAsS

Vezi pretul Emag

Acesta este un cântar de baie complet analogic, cu un design clasic frumos, care vă va oferi rezultate excelente .

Este un model cu o capacitate maximă de până la 180 de kilograme, astfel încât poate fi folosit cu ușurință de toată lumea acasă.

Ecranul său pe care afișează datele este destul de profesional, fiind foarte ușor de curățat, numărând cu un tampon antiderapant, astfel încât să nu existe probleme atunci când îl folosiți.

Funcționarea sa este complet manuală, astfel încât nu veți avea nevoie de baterii pentru a face acest produs să funcționeze, în plus, este destul de accesibil dacă luăm în considerare calitatea sa excelentă și marca recunoscută.

2. Cântar de baie analogic ADE

41AKMHSROWS

Vezi pretul Emag

Fiind un model mai mic decât cel precedent, veți îndrăgi acest cântar de baie pentru dimensiunile sale portabile, designul medical foarte profesional și construcția metalică robustă care îi va conferi o durabilitate deosebită.

Este un cântar de casă pentru uz personal, unde veți putea să vă verificați greutatea într-un mod fiabil, precis și veți obține, de asemenea, o citire foarte simplă de pe afișajul său de înaltă calitate.

Fiind un cântar analogic, acesta oferă o mare stabilitate și consistență a rezultatelor sale și are, de asemenea, un cauciuc antiderapant pentru a preveni căderile în baie, mai ales dacă obișnuiți să vă cântăriți după baie.

Acest model de cântar de baie funcționează fără baterii, deoarece trebuie doar să călcați pe suprafața sa pentru a transmite daunele.

3. Cântar de baie analogic Tristar WG-2428

41crd0nRR+L

Vezi pretul Emag

Cu un design vintage și o capacitate maximă de până la 136 de kilograme de greutate maximă, acest cântar analogic va fi ideal pentru a avea în baie și în casa ta.

Acesta este un model de baie foarte portabil, care nu va ocupa prea mult spațiu, cu o bază anti-alunecare și o mare precizie în kilograme și lire care caracterizează acest model Tristar .

Este un cântar analogic clasic, cu un afișaj mare, care va arăta rezultatele într-un mod simplu pentru întreaga familie. Este, de asemenea, o opțiune mai ieftină decât altele din comparație.

Așadar, dacă aveți o baie cu o estetică retro, acest model de cântar va fi ideal pentru a vă lua acasă și a avea un bun control al greutății sau al grăsimii corporale.

4. Cântar de baie analogic ADE

41rkEMNXriL

Vezi pretul Emag

Continuând cu lista, o altă variantă dintre cele mai bune opțiuni de pe piață în materie de cântare pentru baie este acest model de la ADE care, spre deosebire de cel precedent, are un design modern, care se va potrivi de minune în orice casă cu un stil de decor contemporan.

Este un cântar de baie cu sistem dual, deci analogic și, de asemenea, un cântar de baie digital , cu un afișaj LCD care se aprinde automat pentru a indica rezultatele cântăririi.

Este un cântar cu un design și o calitate profesională, având o platformă uriașă din sticlă călită care va fi rezistentă la șocuri, oferind o stabilitate ideală.

Are o capacitate maximă de greutate de până la 180 de kilograme sau 400 de lire sterline, cu o tehnologie care permite captarea măsurătorilor la contactul cu picioarele.

Este autocalibrat și funcționează cu trei baterii AAA, care sunt incluse cu produsul.

5. INNOFIT INN-104 cântar de baie analogic

41btQShPdrL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui model de cântar de baie mai portabil și mai puțin scump, atunci acesta de la marca INNOFIT ar putea fi cel mai potrivit.

Este o opțiune perfectă pentru a cumpăra dacă aveți puțin spațiu în casă, dar dacă aveți nevoie de un cântar sau cântar de baie pentru a vă ajuta să vă măsurați greutatea corporală cu precizie.

În ciuda mărimii și dimensiunilor sale de 26,5 x 28,5 x 4,5 cm, are un afișaj foarte ușor de citit, complet mecanic și cu o suprafață care împiedică alunecarea nedorită a picioarelor.

6. Cântare de baie analogice Beurer MS01

41bGs27RgaL

Vezi pretul Emag

Adesea, factorul decisiv la cumpărare este prețul, așa că, dacă sunteți în căutarea unui cântar de baie cu adevărat ieftin, acesta de la Beurer va fi una dintre cele mai bune opțiuni în versiunile analogice.

Acesta este un cântar de baie care vă va ajuta să vă mențineți sănătatea, fiind foarte fiabil, capabil să măsoare până la 120 de kilograme, fără a avea nevoie de baterii și cu o construcție foarte robustă.

Are o culoare albă frumoasă, care se potrivește cu orice baie de acasă, iar ceea ce face ca acest produs să iasă în evidență este faptul că are un afișaj foarte ușor de citit, în care trebuie doar să vă așezați picioarele pe suprafața care împiedică alunecarea pentru a obține numere precise.

Fiind un model de cântar extrem de sigur, poate fi folosit chiar și de copii acasă, astfel încât aceștia să își cunoască și ei greutatea corporală și să aibă grijă de dieta lor cu ajutorul dumneavoastră.

7. Cântar de baie analogic Soehnle Standard 61012

316XcYGB5HL

Vezi pretul Emag

Cu o capacitate de greutate maximă de până la 130 de kilograme, cu o rotiță de reglare convenabilă pentru calibrare și o carcasă din oțel de înaltă calitate care o face foarte rezistentă, acest cântar analogic va fi complementul tău ideal pentru a învăța să îți controlezi greutatea și procentul de masă musculară.

Potrivit recenziilor utilizatorilor, acesta este un model la scară destul de simplu pe care îl puteți alege dacă sunteți în căutarea unei scări care este foarte ușor de citit.

Cel mai bun lucru la acest model de baie este că, pe lângă faptul că te ajută să ai grijă de sănătatea ta, are o suprafață care nu se murdărește și nici nu are nevoie de baterii pentru a funcționa, așa că nu vei avea nevoie de energie electrică pentru a pune în funcțiune produsul.

Este un cântar de baie simplu, clasic, perfect pentru cei care preferă lucrurile fără atâtea tehnologii.

Ce trebuie să căutați la cântarele de baie analogice

mejor-báscula-analógica

Atunci când căutați diferite cântare de baie analogice pe piață, este necesar să luați în considerare trei factori foarte importanți, pe lângă garanția și prețul economic al acestora, sau dacă, spre deosebire de un cântar analogic, preferați cântarele digitale.

După ce ați definit acest lucru, puteți continua să luați în considerare cele mai importante caracteristici ale cântarelor de baie analogice:

Toate cântarele de baie au caracteristici diferite, dintre care una decisivă este greutatea pe care aceste instrumente sau cântare o pot suporta.

Cel mai bun cântar va avea întotdeauna posibilitatea de a măsura un număr mai mare de kilograme, de la 100 la 180, în funcție de modelul de cântar.

Unul dintre cele mai bune sfaturi atunci când cumpărați un cântar este că, dacă sunteți în căutarea unui cântar pentru că sunteți supraponderal, alegeți întotdeauna un model care poate măsura mai multe kilograme.

În mod similar, pentru persoanele care urmează un regim de pierdere în greutate, un cântar digital poate fi mai benefic, deoarece acestea au funcții sau caracteristici pe care un cântar analogic nu le are.

În cazul cântarelor inteligente, vorbim despre posibilitatea de a conecta cântarul la o aplicație de pe telefonul mobil, precum și despre afișaje iluminate, măsurarea IMC, numărarea caloriilor zilnice, gramele necesare pentru fiecare porție de mâncare și alți factori pe care, la un model clasic sau analogic, nu îi veți avea.

Dar, dacă sunteți în căutarea unui model analogic, atunci nu uitați să luați în considerare greutatea maximă sau contragreutatea pe care o poate susține.

Construcția celor mai bune cântare de baie trebuie să fie realizată din materiale foarte rezistente, care să suporte nu doar greutatea pe care o puneți pe suprafața sa, ci și coroziunea de a fi amplasate în spații umede sau unde se pot uda.

În acest caz, modelele cu structuri sau rame metalice vor fi cea mai bună opțiune, precum și cele realizate din sticlă călită care rezistă la lovituri.

Este necesar ca, indiferent de tipul de material al cântarului sau al balanței, aceasta să aibă o suprafață care să împiedice alunecarea picioarelor și, dacă aveți una care nu are această caracteristică, atunci este momentul potrivit pentru o schimbare.

Dacă există un lucru care caracterizează orice model de cântar analogic și, mai presus de toate, cel mai bun cântar, indiferent dacă este sau nu un cântar de baie, acesta este marea acuratețe a datelor pe care le furnizează.

Spre deosebire de modelele digitale, care pot fi afectate de defectarea bateriei sau de orice altă defecțiune a sistemului, cântarele analogice sunt extrem de precise și au fost astfel de ani de zile, fiind primele opțiuni disponibile în ceea ce privește echipamentele de indicare a greutății.

Dintre caracteristicile acestor scale, este necesar să se caute un model care să aibă citiri consistente, fără factori de eroare. În acest scop, acestea au, de obicei, roți sau butoane care permit calibrarea echipamentului și aducerea la zero a contorului după fiecare cântărire.

Cântarul de baie sau cântarul de baie reprezintă o parte importantă a îngrijirii sănătății tale, așa că, mai degrabă decât să cauți un model care să fie economic, este necesar să găsești unul funcțional, precis și ușor de citit, caracteristici esențiale atunci când alegi o opțiune, fie că este vorba de un magazin online sau fizic.

Cum se calibrează cântarele mecanice analogice

Concluzie

Frumusețea este importantă, dar aceasta nu este completă fără o bună sănătate, deci este necesar să se controleze greutatea și grăsimea corporală.

Pentru aceasta, știți deja că există cântare sau cântare de baie, unde alegerea celui mai bun nu este o provocare, dacă țineți cont de diferitele caracteristici pe care trebuie să le aibă orice model cu un raport calitate-preț excelent.

O precizie bună, o limită de greutate bună și materiale de construcție robuste sunt trei dintre factorii cheie, toate acestea regăsindu-se în cântarul de baie ADE
, un model care are și un sistem dual, astfel încât să vă puteți măsura greutatea în cel mai simplu mod datorită afișajului său.

Un cântar de baie este un echipament esențial în orice casă, va fi util pentru întreaga familie și vă va ajuta să aveți un stil de viață mai sănătos, deoarece veți fi conștienți de greutatea dumneavoastră, de indicele de grăsime corporală și de numărul de kilograme de care trebuie să vă luați adio pentru a fi foarte sănătoși.

Surse: