Cantar de baie digital

comprar-una-báscula-de-baño-digital

Dacă stai să te gândești, nu te-ai fi gândit niciodată că vei găsi cel mai bun cântar digital pentru baie. Și, apropo, nu ai niciodată încredere în cântare, precizia greutății tale ți se pare o utopie. Asta pentru că nu ați încercat încă sfaturile noastre. Pare un accesoriu stupid, dar noi știm că nu este așa.

Astăzi, mai mult ca oricând, este important să vă puteți verifica greutatea la timp, să urmați o dietă în mod corespunzător sau pur și simplu să verificați că totul este în regulă și să vă dați seama imediat dacă ceva se schimbă în corpul dumneavoastră. Cumpărarea unui cântar digital și împrietenirea cu acesta vă va face să vă simțiți în siguranță. Uitați-vă în spatele acelor de la vechile dvs. cântare mecanice : digitalul vă va schimba viața.

Cel mai bun cântar de baie digital

Care este cel mai bun cântar de baie digital?

Un accesoriu util care va servi și la înfrumusețarea băii, fără a ocupa prea mult spațiu. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți și să aveți încredere în acuratețea cântarului digital, care vă va face să uitați toate momentele în care ați fost mulțumit de greutatea dvs. aproximativă.

Iată cele mai bune cântare de baie digitale :

1. Etekcity digital bathroom scales

41zCbuIvGbL

Vezi pretul Emag

Visul oricărui maniac este acest cântar analitic negru elegant care măsoară tot ce vrei să știi despre corpul tău. Designul și funcțiile sale moderne îl vor face bijuteria casei. Perfect pentru întreaga familie, vă permite să creați până la 12 profiluri de utilizator, memorând toate caracteristicile dumneavoastră.

Are două moduri de măsurare a greutății (Normal și Sănătate) și poate calcula procentul de grăsime, apă, mușchi și oase și chiar vă oferă sfaturi privind aportul de calorii.

 • Modul Sănătate, cu tehnologia de analiză a impedanței bioelectrice, nu oferă tot felul de informații despre greutatea noastră reală.
 • Cântărește, sfătuiește și ajustează în funcție de mărime, memorând rezultatele.
 • Cântărește atât în kilograme cât și în lire sterline și se oprește singur.
 • Cutia vine cu baterii și manual de utilizare.
 • Are o garanție de 2 ani. Un obiect de încredere.
 • Datorită numeroaselor sale funcții, poate fi dificil de utilizat, dar manualul rezolvă totul.

2. Cântar de baie inteligentTefal Bodysignal 3

41FJpLkAMgL

Vezi pretul Emag

Un afișaj electronic mare, ușor de citit și un design modern sunt caracteristicile acestui cântar de baie. Clar și ușor de utilizat, dispune de sistemul electronic Sensitive Computer și de o platformă din sticlă călită. Potrivit pentru întreaga familie, un cântar de buzunar digital real .

 • Are un sistem de mare precizie de 0,1 kg.
 • În clipa în care coborâți de pe cântar, acesta se oprește singur, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la risipirea bateriilor.
 • Are caractere mari și clare, așa că veți putea să vă scoateți ochelarii!
 • Raportul calitate-preț este fenomenal.
 • Măsurarea foarte precisă a masei corporale și a grăsimii viscerale.
 • Funcționează cu baterii de tip buton, care nu sunt la fel de ușor de găsit ca și bateriile AAA.

3. Cântar de baie digital Bomann

31LEK5fGu4L

Vezi pretul Emag

Este un cântar cu ecran LCD, sticlă confortabilă și largă, sistem anti-alunecare. Iar prețul... Haide, e de lux. Își îndeplinește perfect funcția și este ușor de curățat.

Designul său este atât de discret încât veți uita că îl aveți. Greutate maximă de 150 kg, precis și foarte ușor de utilizat. Puteți alege unitatea de măsură dorită dintre kilogram, livră și piatră.

 • Se oprește singur, ceea ce este bine pentru a economisi bateriile.
 • Are o marjă de eroare minimă și, prin urmare, este foarte avantajos din punct de vedere financiar.
 • Sistemul antiderapant ne salvează viețile de la căzături groaznice.
 • Perfect pentru urmărirea zilnică a greutății.

Poate că designul nu este recomandat pentru cei care vor să decoreze baia, dar funcția sa este bine îndeplinită.

4. Cântar de baie digital Bosch

41kwwDiDH+L

Vezi pretul Emag

Acest cântar este fabricat din sticlă călită, super subțire și super modern. Acesta se pornește automat atunci când călcați pe el și are un afișaj mare și ușor de citit. Este capabil să măsoare până la 180 kg și are o precizie mare, care poate fi verificată încercând să vă cântăriți de mai multe ori, chiar dacă nu la rând.

 • Precizie ridicată și calitate de fabricație Bosch.
 • Este perfect pentru baie, pare că face parte din cameră.
 • Deoarece este din sticlă, este foarte ușor de curățat.
 • Subțire și compact, ușor de depozitat.
 • Designul nu este cel mai interesant lucru la acest produs, dar își face treaba și asta este ceea ce contează cel mai mult.

5. Cântar inteligent Healthkeep

41S0TG4rZyS

Vezi pretul Emag

Designul acestui cântar este similar cu cel precedent, dar de data aceasta, dar este folosit și pentru a decora baia și cu o precizie ridicată. Are o capacitate de 150 kg și sperăm întotdeauna că nu este nevoie să cântărească mai mult. Ca și celelalte, se activează și se dezactivează singur în timp.

 • Un punct în plus pentru că este un cântar de baie digital inteligent, cu conexiune telefonică.
 • Poate fi folosit și pentru a cântări animalele de companie. Vezi dacă tu și prietenii tăi animale trebuie să urmați aceeași dietă.
 • Sticla de siguranță este rezistentă, iar materialele sunt de calitate.
 • Se pornește și se oprește singur, dar trebuie să așteptați câteva secunde pentru a citi greutatea corectă.

6. Cântar digital de baie Adler

31Y1OOC3OpL

Vezi pretul Emag

Transparent chiar și la preț, acest cântar este precis și are numere foarte mari. Are o capacitate de 150 kg, o gradație de 100 de grame și un afișaj LED mare. Noutatea acestui produs este indicatorul de baterie descărcată, care vă avertizează pentru a vă oferi timpul necesar pentru a schimba bateria. Așa că nu te poți abține să nu te confrunți cu greutatea ta.

 • Efectuează întotdeauna aceeași măsurătoare, chiar și atunci când se coboară și se ridică de mai multe ori.
 • Afișajul este mare, deși acest lucru poate fi un pic urât dacă ne este teamă să ne verificăm greutatea.
 • Punctul său forte este simplitatea și respectul pentru caracteristicile descrise.
 • Se pornește și se oprește singur și este alimentat de o baterie deja inclusă.
 • Designul este mai degrabă de bază, nu este potrivit pentru îmbunătățirea aspectului băii.
 • Pentru a o porni trebuie să o ridicați puțin.

7. Renpho smart digital scale

41s5CR5MNGL

Vezi pretul Emag

Cel mai futurist cântar din toate timpurile. Designul este modern și amuzant și puteți alege între negru și gri, însoțit de afișajul LCD retroiluminat albastru care strălucește și arată numerele clar și imediat. Datorită funcției sale de tarare, poate cântări și alte lucruri, cum ar fi animalele de companie. Se pornește și se oprește singur, iar nouă ne place să economisim bateriile.

 • Fiabilitatea produsului poate fi văzută în garanția de doi ani; siguranța de a avea mult timp pentru a vă bucura de munca dumneavoastră.
 • Sticla călită este atât rezistentă, cât și elegantă.
 • Cei patru senzori de greutate asigură acuratețea, iar sistemul de calibrare automată ajută, de asemenea, la acest lucru.
 • Funcția de tarare este perfectă pentru cântărirea copiilor și a animalelor de companie.
 • Măsurarea indicelui de masă corporală și a grăsimii viscerale.

Cum funcționează un cântar digital?

bascula-digital

Cântarele digitale funcționează cu transductoare de forță, care nu sunt altceva decât mici celule de sarcină care sunt responsabile pentru măsurarea tensiunii și, în acest proces, vă vor oferi rezultatul greutății unui obiect plasat pe ele.

În timp ce cântarele și balanțele analogice oferă rezultate cu ajutorul unui resort, celulele de greutate digitale sunt dispozitive mai sofisticate, cântarele digitale sunt dispozitive capabile să transforme forța greutății unui anumit obiect într-un semnal electric, aceste celule sunt compuse dintr-un senzor și un mic tensiometru.

De ce să cumpărați un cântar digital pentru baie?

Știați că noul cântar poate îndeplini mult mai multe funcții decât credeți? Acestea pot calcula procentul de grăsime corporală, apă, mușchi și oase din corpul dumneavoastră, astfel încât să aveți o idee clară despre cum sunteți alcătuit și chiar să vă spună care este metabolismul bazal, care este valoarea minimă necesară pentru a îndeplini funcțiile metabolice esențiale.

Mai mult, oricine consideră important controlul greutății știe că cel mai bun moment și cea mai bună condiție pentru a te cântări este atunci când ești singur în baie, dezbrăcat. Nu vrem să știm cât cântăresc hainele noastre, cu atât mai puțin pantofii noștri; vrem doar să știm în mod practic, precis și rapid care este greutatea noastră corporală. Iar baia este singura încăpere în care putem fi singuri și goi fără să ne facem griji. Aveți nevoie de mai multe motive pentru a cumpăra unul? Ba nu.

Așadar, să vedem câteva exemple de cântare de precizie bune care vă vor surprinde prin faptul că sunt și foarte ieftine.

Ce ar trebui să aibă cel mai bun cântar de baie?

Fără îndoială, un cântar bun trebuie să fie precis, nimeni nu își dorește un aparat în care nu poate avea încredere sau care pur și simplu nu îi oferă un rezultat fiabil, însă precizia nu este singura calitate de interes, dacă doriți cu adevărat să aveți acasă un aparat bun de acest gen, atunci va trebui să acordați atenție următoarelor detalii:

 • O capacitate mare de cântărire

De multe ori, cântarele de baie de uz casnic sunt folosite pentru mai mult decât pentru kilogramele pe care le-ați câștigat sau pierdut după o vacanță de vară sau după încheierea unei diete riguroase, adesea aceste dispozitive sunt folosite chiar și pentru a calcula greutatea bagajelor în timpul călătoriilor lungi, astfel încât o capacitate mare de cântărire va fi întotdeauna utilă ca o calitate esențială la unul dintre aceste dispozitive.

Un cântar modern, de fabricație recentă , utilizat în uz casnic, trebuie să aibă o capacitate de cel puțin 150 de kilograme. Cele mai recent fabricate cântare au limite de susținere între 150 kg și 275 kg. Cele mai ușoare sunt capabile să suporte între 175 și 225 de kilograme, ceea ce este mai mult decât suficient pentru întreaga familie cu greutate mare sau medie.

 • Mărimi mici de măsurare

Când vorbesc despre un aparat bun, nu este vorba doar de unul capabil să reziste la greutăți enorme, ci și de unul capabil să determine cu exactitate cele mai mici greutăți, astfel încât să puteți cântări un pisoi de companie sau un obiect foarte mic. Cele mai precise cântare pot stabili perfect o greutate fiabilă în grame, unele dintre ele, de la producătorii moderni, de ultimă generație, sunt precise până la 100 de grame.

Unele concluzii despre calitatea unui cântar de baie digital bun pot fi trase și din scara și tipul unității de măsură. Acest lucru este determinat de numărul de unități de greutate și de măsurare pe care dispozitivul dvs. le poate folosi pentru a vă oferi un rezultat, cele mai bune vă vor oferi măsurarea greutății masei corporale în două tipuri de unități: lire și kilograme.

Deși în această regiune suntem obișnuiți cu o anumită unitate de greutate și de măsură, este posibil să fiți obișnuiți să călătoriți în jurul lumii și să folosiți diferite scale de măsură, dacă sunteți confuz de o anumită unitate de măsură, ar trebui să vă asigurați că greutatea dvs. vă oferă posibilitatea de a obține un rezultat într-o scară de măsură care vă este ușor.

 • Capacitate de memorie multiutilizator

Această calitate este, de asemenea, esențială, mai ales dacă aveți o familie numeroasă acasă, deoarece vă va permite să țineți evidența creșterii sau scăderii greutății fiecăruia dintre membrii familiei, acest lucru se realizează cu aparate capabile să salveze rezultatele în cloud care vă oferă și un istoric al greutății. Cu siguranță o calitate extrem de utilă atunci când întreaga familie este interesată să monitorizeze evoluția greutății.

 • Afișaj mare retroiluminat

În funcție de vederea dvs. sau de timpul în care vă cântăriți și chiar de condițiile de iluminare din baie, este posibil ca uneori să vă fie dificil să priviți cu atenție rezultatul calculului greutății, dar acest lucru este cel mai bine evitat dacă optați pentru unul dintre noile cântare cu afișaj mare , care vă oferă, de asemenea, numere suficient de mari pentru nevoile chiar și ale celor mai miopi. Dacă, în plus, acestea sunt iluminate din spate, șansele de a putea distinge rezultatele în condiții de iluminare slabă se vor îmbunătăți exponențial.

 • O platformă de dimensiuni adecvate

Acesta este un detaliu de care trebuie să țineți cont, deoarece aproape întotdeauna cei care sunt cei mai preocupați de greutatea lor sunt tocmai greii, persoanele care, datorită structurii corporale și a constituției lor sunt în mod natural mari, astfel că un cântar cu o platformă mare este fără îndoială mai confortabil și vă va fi mai ușor să stați pe el și să vă notați greutatea, pentru aceste cazuri, dispozitivele cu o platformă de cel puțin 30 de centimetri (12 inci) în plus pot fi utile.

Le veți găsi și mai mari, dar această dimensiune va funcționa pentru utilizatorii medii, trebuie să țineți cont de faptul că pentru cele mai mari veți avea nevoie de mai mult spațiu în baie. Acestea sunt foarte utile pentru persoanele cu picioare foarte mari, foarte înalte sau cu probleme de mobilitate.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un cântar de baie

Dacă sunteți în căutarea unei greutăți și singurul dvs. interes este tocmai acela de a măsura kilogramele în plus sau în minus pe care le aveți, un cântar simplu ar putea să vă convină. Dar dacă urmați un program special de sănătate sau dacă sunteți un atlet și trebuie să măsurați alți factori, este important să analizați toate aceste caracteristici înainte de a cumpăra un cântar:

 • Doriți să măsurați mai mult decât greutatea?

În cazurile cele mai dificile, poate că doar greutatea corporală nu este suficientă, acești utilizatori au adesea nevoie de informații exacte despre alte măsuri de compoziție corporală, cum ar fi masa corporală și grăsimea viscerală, și chiar să măsoare nivelul de apă din corp, date importante pentru a avea mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră sau pentru a ajusta detaliile unei diete mai adecvate pentru a obține rezultatele dorite.

În orice caz, ceea ce vă recomand este să vă uitați la aceste caracteristici atunci când alegeți, multe cântare au toate aceste funcții ca și procentul de apă, este doar o chestiune de a selecta tipul de cântar care se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

 • Cât de precise sunt cântarele de grăsime corporală?

Deși aparatele de uz casnic nu sunt la fel de precise ca cele mai profesionale, acestea oferă rezultate bune care vă vor ajuta să obțineți un indicator relativ al cantității de grăsime pe care ați câștigat-o sau ați pierdut-o într-o anumită perioadă de timp. De obicei, aceste cântare măsoară grăsimea corporală folosind analiza impedanței bioelectrice sau bioimpedanță , care este în primul rând o tehnică practică pentru utilizatorii casnici.

Dacă există un lucru pe care cântarele digitale tind să îl aibă, acesta este o atenție extremă la estetică, cântarele nu fac excepție de la această afirmație, multe dintre ele au culori izbitoare, dar în același timp culori neutre, în concordanță cu decorul băii dumneavoastră, au platforme din sticlă sau sticlă temperată și detalii cromate care le dau un aer sofisticat.

Un alt lucru care caracterizează aceste aparate moderne este faptul că se străduiesc să nu fie atât de mari și de aspectuoase, totul va depinde desigur de nevoile dumneavoastră și de caracteristicile băii dumneavoastră, cele portabile sunt cele mai ușor de ascuns în cazul în care nu este un aparat pe care doriți să îl aveți la vederea tuturor, deși se cuvine să vă mai spunem că tocmai dacă sunt amplasate într-un singur loc specific veți fi siguri că veți obține un rezultat fiabil la fiecare măsurare a greutății.

 • Sunteți un dependent de tehnologie de vârf sau doriți să vă accesați statisticile din mers?

Unul dintre ele va putea cu siguranță să se atașeze la telefon și să vă ofere rezultatele măsurătorilor de greutate și chiar de masă osoasă în diferite moduri, fiind compatibil cu aplicații care vă vor permite să vă cunoașteți datele cu mai multă precizie și poate fi descărcat chiar și pe web, ceea ce vă va facilita urmărirea greutății. Aceste cântare nu sunt tocmai ieftine, dar dacă aveți nevoie de dispozitive cu acest tip de măsurători și modalități de accesare a acestora, atunci va merita investiția.

Datorită naturii lor tehnologice, greutățile digitale sunt mai sensibile decât cele analogice, așa că trebuie să le folosiți corect sau riscați să obțineți rezultate inexacte, motiv pentru care vă recomand întotdeauna să citiți și să urmați instrucțiunile la literă înainte de a le folosi așa cum credeți că vă convine sau așa cum vă imaginați că funcționează cel mai bine, așa cum se spune adesea cum să vă cunoașteți compoziția corporală pentru a vă urmări greutatea corporală.

 • Este un cântar inteligent potrivit pentru dumneavoastră?

Ți-am spus deja, dacă ești cu adevărat interesat să îți urmărești riguros greutatea și condiția fizică sau dacă ești un pasionat de tehnologie, un cântar care îți permite să te conectezi la telefon fără fir prin bluetooth s-ar putea să ți se potrivească, dar dacă ești interesat doar să îți urmărești greutatea, ceva mai simplu va fi suficient și îți va permite să economisești o grămadă de bani pe parcurs.

Cum să alegi cel mai bun cântar digital pentru baie

Atunci când alegi un cântar, ideal ar fi să ai toate calitățile de care ai nevoie pentru a profita la maximum de aparat și pentru a-ți satisface nevoile. Cel mai bun va depinde, evident, de utilizarea pe care o veți face de el, dar poate că următoarele caracteristici vă pot oferi o idee despre ceea ce face un dispozitiv bun.

Acest lucru este esențial și reprezintă principala rațiune de a fi a unui cântar, așa că un cântar bun vă va spune întotdeauna, mai presus de orice, cât de mult cântărești.

Această funcție, deși nu este prezentă în toate dispozitivele, poate fi foarte utilă atunci când urmăriți greutatea pe care ați pierdut-o într-o anumită perioadă de timp. Dacă vă interesează mai mult decât să vă cântăriți, un dispozitiv care oferă astfel de date poate fi foarte util.

Un dispozitiv care vă poate măsura ritmul cardiac va fi un aliat mai bun al sănătății dumneavoastră, oferindu-vă o idee mai clară despre starea dumneavoastră fizică generală.

Pentru utilizatorii mai pretențioși, un dispozitiv care poate măsura și câtă apă aveți în corp poate fi foarte util, deoarece vă poate oferi o idee mai clară despre cum să vă ajustați programele de antrenament, ce fel de hidratare aveți nevoie și cum să analizați nivelurile de apă și grăsime pe care le aveți asupra dumneavoastră, acest lucru vă va oferi o idee mai clară despre cum să scăpați de ceea ce a rămas.

În cazul pierderii în greutate, un cântar care vă oferă, de asemenea, date despre masa musculară este pur și simplu un plus excelent pentru a vă cunoaște compoziția corporală.

Utilitatea aparatului devine mai palpabilă dacă acesta este însoțit de o aplicație pe care o puteți descărca automat pe telefon și care vă permite să vă urmăriți progresul.

Sfaturi pentru cumpărarea unui cântar inteligent

S-ar putea să ți se pară copleșitor să te gândești la alegerea unui aparat bun, așa că îți voi da câteva sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să alegi ceva care să se potrivească nevoilor tale

Dacă vrei ceva foarte modern, va trebui să scoți niște bani din buzunar. Cântarele multifuncționale care măsoară chiar și ritmul cardiac pot costa până la 650 de euro; dacă doriți doar să vă cântăriți, ceva mai simplu și mai ieftin va fi de ajuns.

Cântarul trebuie să fie mare și mai ales frumos, dacă nu vă place cum arată, chiar dacă a fost ieftin, probabil că nu îl veți folosi și veți fi cheltuit câțiva euro în zadar. Un design practic, funcțional, mare și antiderapant poate fi util pentru dumneavoastră.

Acest lucru este crucial, dacă atunci când vă măsurați greutatea tinde să crească în loc să scadă, chiar și cu dietă și exerciții fizice, ar trebui să verificați cum funcționează, ceva nu este în regulă. Toate cântarele au gradul lor de acuratețe, ceea ce contează cu adevărat este ca aceasta să fie atât de precisă încât să vă permită să luați date despre progresul dumneavoastră.

Există și alte calități de interes la un cântar bun, afișajul iluminat, citirea digitală, măsurarea caloriilor și a masei musculare, urmărirea conexiunii, sunt doar câteva dintre ele, merită să verificați dacă aveți nevoie de toate acestea, astfel încât să puteți alege în consecință.