Cantar portabil

svg%3E

Este uimitor cât de util este un cântar digital portabil și, deși sunt populare pentru bucătărie, aceste instrumente mici sunt indispensabile în atelierele de bijuterii.

În medie, acest instrument calculează greutăți de până la aproape 5 kg, iar una dintre cele mai utile funcții este funcția de conversie, care vă va oferi informații în diferite unități, cum ar fi grame, uncii, lire, printre altele, astfel încât nu va trebui să estimați echivalentul unei cantități pentru a cunoaște măsura într-o anumită unitate.

Cântarele de buzunar includ un afișaj pe care sunt afișate clar informațiile în timp ce cântărești; cu acest instrument, uită de faptul că trebuie să scazi greutatea recipientului care conține ceea ce vrei să măsori; cântarul îți oferă posibilitatea de a-l pune la zero cu recipientul pe el; în acest fel, îți va fi mai ușor să numeri greutatea multor produse.

Cel mai bun cântar digital portabil

Care este cel mai bun cântar digital portabil?

Pentru a alege un cântar portabil bun este important să evidențiem 4 elemente principale, primul este legat de dimensiuni, acesta trebuie să fie suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, dar în același timp suficient de mare pentru a cântări confortabil obiectele pe care dorim să le măsurăm, existând chiar unele modele a căror tavă poate fi extinsă pentru a îndeplini această sarcină într-un mod mai bun.

De asemenea, este necesar să verificăm greutatea maximă pe care o poate suporta, precum și precizia acesteia, în acest fel vom ști exact dacă cântarul va servi scopurilor noastre, dacă îl veți folosi pentru gătit, un cântar mic cu o capacitate de aproximativ 500 de grame și o precizie de 0,1 va fi mai mult decât suficient, însă, dacă dorim să măsurăm cantități pentru un laborator sau dacă măsurăm elemente mai valoroase, cum ar fi aurul, vom avea nevoie de un cântar cu o precizie mai mare, fie că este de 0,01 sau 0,001.

Un alt element de care trebuie să ținem cont este măsurarea pe care o suportă balanța, în mod normal există mai multe unități, așa că va trebui doar să o alegem pe cea care ni se potrivește cel mai bine.

Iată care sunt cele mai bune cântare digitale portabile:

1. Cel mai bun cântar digital portabil Hoosiwee

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest model nu se remarcă doar prin dimensiunile sale reduse, ceea ce îl face ideal pentru a-l lua cu tine oriunde ai nevoie, ci și prin precizia sa foarte mare. Deși poate măsura doar până la 1000 de grame de greutate, o face cu o acuratețe extraordinară, deoarece creșterile detectate sunt la fiecare 0,1 grame.

De asemenea, este foarte convenabil și versatil, deoarece vă permite să schimbați unitățile de măsură de la grame la oz, ct, ozt și multe altele. Cu toate acestea, veți avea un mini cântar capabil să cântărească cu mare precizie ingrediente de bucătărie, bijuterii, carate sau chiar componente și substanțe folosite în laboratoare.

În afară de toate acestea, este foarte ușor de curățat, are un afișaj retroiluminat pentru o vizualizare ușoară pe întuneric, iar butoanele sunt mari, clare și ușor de utilizat. De asemenea, are o funcție de oprire automată după 30 de secunde de inactivitate.

2. Cântar digital portabil KKmoon

Acest model de cântar are o capacitate mai mare decât majoritatea cântarelor de acest stil. Poate susține până la 600 de grame de greutate cu o marjă de eroare de doar 0,01 grame, ceea ce este destul de fenomenal. Însă nu se oprește aici, deoarece are și o altă versiune care suportă o greutate de până la 1 kg și ale cărei intervale de măsurare sunt de 0,1 grame.

În mod similar, designul dispozitivului este destul de bun, cu o platformă din oțel inoxidabil și un afișaj LED cu lumină albă care va fi foarte ușor de văzut în orice situație de iluminare. De asemenea, îi place foarte mult faptul că bateria poate fi reîncărcată prin intermediul unei conexiuni USB, ceea ce vă ajută să economisiți bateriile și veți avea nevoie doar de încărcătorul telefonului mobil pentru a o încărca.

Se oprește după 3 minute și este ușor de calibrat.

3. Cântar digital portabil precis Ociodual

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cu o capacitate de 200 de grame, acest cântar este ideal pentru multe aplicații, de la gătit sau copt, până la bijuterii și multe altele. Pentru început, are o precizie excelentă de 0,01 grame, dar are și o funcție de tară, astfel încât să puteți cântări lucrurile separat mai întâi.

La fel ca multe altele de pe piață, este echipat și cu posibilitatea de a comuta cu ușurință între grame, kg, b, oz și altele.

În ceea ce privește designul, vine cu un capac de plastic care ajută la protejarea părții frontale a dispozitivului, astfel încât să nu se zgârie sau ceva de genul acesta. În plus, are un afișaj iluminat de bună calitate și dispune de o funcție de oprire automată după 30 de secunde de inactivitate.

Un avantaj este că folosește baterii AAA, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea dispozitivului din când în când.

4. Cântar digital portabil Iitrust

svg%3E

Vezi pretul Emag

Compact și ușor, cu un afișaj retroiluminat albastru care vă arată informațiile în mod clar și în orice condiții de iluminare.

Cântarul este inteligent, face măsurători precise cu ajutorul unor senzori electronici care garantează calcule exacte pentru tot ceea ce cântărește și are, de asemenea, un contor de articole, ceea ce îl face un instrument versatil și eficient atunci când vine vorba de a-și face treaba.

Dispune de un buton de pornire/oprire care îl pregătește pentru a efectua citiri de greutate, un alt buton vă va permite să cântăriți recipientul în care veți plasa produsul pe care doriți să îl măsurați fără ca primul să fie luat în considerare. Și butoane pentru reglarea intensității luminii și a unităților

Cu tasta 'unități' puteți schimba unitatea de măsură și puteți alege între gr / oz / ozt / ozt / ozt / dwt și altele. De asemenea, cel de-al patrulea buton este pentru numărarea numărului de articole care trec prin platformă și afișarea rezultatului pe afișajul LED.

Ce ne place:

Designul este modern
Afișajul LED este pătrat și are o dimensiune bună.
Dispune de un capac de protecție care protejează instrumentul atunci când nu este utilizat.
Confortabil de transportat.
Ușor de utilizat.

Nu mi-a plăcut:

Procesul de calibrare necesită tehnică.

5. Colemeter - Mini cântar digital portabil

svg%3E

Vezi pretul Emag

Are un design de bază de culoare argintie, măsurând 12 x 6 x 2 cm și o platformă de cântărire de 5,5 x 5 cm pe care puteți măsura orice între 0 și 100 de grame și vă va oferi o precizie de 0,01 grame.

Are o oprire automată după 30 de secunde, astfel încât cele două baterii AAA se uzează mai puțin. Cântarul utilizează unitățile de măsură g, oz, t1, ct și afișează informațiile pe un ecran iluminat suficient de mare pentru a face citirea clară.

Este perfect pentru cântărirea unor cantități mici de ingrediente delicate, cum ar fi pudra de coloranți și arome sau pentru prepararea formulelor de medicamente.

Ce ne place:

 • Bateriile nu sunt incluse.
 • Precizia echipamentului este foarte bună.
 • Este unul dintre cele mai accesibile cântare de pe piață.
 • Calitate excelentă.
 • Măsurarea este de până la două zecimale.
 • Are un capac care îl protejează de murdărie.
 • Servicii bune pentru clienți.

Dezavantaje:

 • Intervalul de greutate ar putea fi scăzut.

6. Cântar digital portabil Iitrust

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cea mai remarcabilă caracteristică a acestui cântar portabil este un afișaj retroiluminat cu ajutorul căruia puteți controla funcționarea echipamentului. Designul cântarului este compact și ușor, perfect pentru a-l transporta în buzunar și are un capac de protecție unde puteți citi un rezumat al manualului echipamentului.

Cântărește aproximativ 140 de grame. Este foarte precisă datorită senzorilor săi electronici capabili să măsoare cu precizie până la 500 de grame, cu o marjă de eroare de doar 0,01 grame.

Are un buton Mode (Mod) cu ajutorul căruia puteți parcurge unitățile de măsură disponibile între g / oz / ozt / ozt / ozt / dwt / ct și gn, astfel încât să o puteți alege pe cea mai convenabilă; iar funcția Tare va scădea greutatea recipientului pentru a calcula doar volumul conținutului din interior.

Ce ne place:

Include baterii
Ușor și compact.
Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
Ușor de utilizat.
Raport greutate - calitate excelent.

Ce nu ne place:

Nimic de subliniat. Cântarul îndeplinește funcțiile pe care le promite.

7. Smart Weight SWS100 cântar digital portabil SWS100

svg%3E

Vezi pretul Emag

Avantajul acestui cântar digital de buzunar este designul său solid și rezistent, pe care îl puteți lua cu dvs. oriunde. Este perfect pentru cântărirea bijuteriilor, a monedelor, a ingredientelor pentru medicamente, a alimentelor și multe altele. Acesta măsoară 12,7 x 2 x 7,6 cm și cântărește 127 de grame.
Calculează cu precizie porțiile între 0 și 100 de grame, cu o marjă de eroare foarte mică, de numai 0,01 grame. Senzorii dispozitivului sunt extrem de fiabili, afișând citiri precise ale greutății pe un afișaj LED care afișează perfect informațiile cu două zecimale.

Este conceput pentru a economisi energie prin funcția de oprire automată după 60 de secunde de inactivitate, prelungind astfel durata de viață a bateriei.

Echipamentul este protejat de capacul său de protecție, care funcționează, de asemenea, ca o extensie a tăvii de cântărire pentru a mări dimensiunea platformei pentru a găzdui obiecte mai mari.

Ce ne place:

 • Citirile sunt precise.
 • Designul ușor este foarte durabil.
 • Preț bun.
 • Include cele două baterii AAA necesare pentru a funcționa
 • Pe copertă se găsesc instrucțiuni de bază pentru utilizare.
 • Manualul este disponibil în mai multe limbi.

Ce nu ne place:

 • Trebuie să faci procesul de calibrare.

Ce sunt cântarele de buzunar?

svg%3E

Cântarele de buzunar sunt instrumente de cântărire inovatoare care cu siguranță vă vor impresiona. Sunt atât de mici încât le puteți purta în geantă și în buzunarul cămășii sau al pantalonilor fără niciun inconvenient. Aceste dispozitive măsoară și indică greutatea, la fel ca și echipamentele tradiționale pe care le cunoașteți deja.

Utilizările lor s-au diversificat în diferite domenii, motiv pentru care le puteți vedea în sălile de clasă, în magazinele de bijuterii sau în laboratoare. Acestea sunt de mare ajutor în casă atunci când calculați greutatea unui colet sau chiar atunci când trebuie să cântăriți un ingredient pentru rețete.

La ce se folosesc cântarele de buzunar?

Există multe utilizări pentru cântarele de buzunar în viața de zi cu zi, deoarece sunt foarte utile nu numai acasă, ci și la birou și în timpul plimbărilor în aer liber.

Acestea sunt foarte solicitate în magazinele de bijuterii, deoarece ajută la determinarea fiabilă a greutății metalelor și pietrelor prețioase destinate achiziționării și vânzării. În companiile de colete care necesită o cântărire riguroasă a plicurilor și a coletelor mici, acestea reprezintă un element indispensabil. Personal, veți putea calcula costul de expediere pentru o valiză mică înainte de a o trimite la oficiul poștal.

Bucătăria nu este străină de cântărirea anumitor ingrediente în rețete. Bucătarii le poartă adesea în buzunare pentru momentele în care sunt departe de zona de lucru sau când trebuie să cântărească porții pentru o pregătire precisă.

Este, de asemenea, un instrument de control pentru persoanele care urmează diete stricte, pentru a ști care este cantitatea corectă de alimente pe care o consumă pentru sănătatea și bunăstarea lor. Farmaciile și magazinele de produse naturiste folosesc în mod constant aceste cântare pentru prepararea medicamentelor și a preparatelor lor speciale.

Cum se alege un cântar de buzunar

Este esențial să se determine destinația acestuia pentru a preciza caracteristicile pe care trebuie să le aibă acest cântar mic. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți evalua elemente de bază, cum ar fi capacitatea, precizia, durabilitatea, lizibilitatea, dimensiunea și funcțiile suplimentare.

La fel ca în cazul altor produse, cu cât sunt mai multe opțiuni încorporate în fiecare dintre aceste dispozitive, cu atât costul va fi mai mare, ajungând până la 80 de euro. În orice caz, important este să vă asigurați că modelul ales este fabricat dintr-un material rezistent și că sistemul său de măsurare este fiabil.

Evaluați greutatea maximă oferită și comparați-o cu așteptările dumneavoastră de utilizare. Acesta este un aspect important de verificat, deoarece va fi inutil să cumpărați un cântar care nu are capacitatea de a măsura greutatea produsului sau a obiectelor pe care trebuie să le verificați frecvent. În cazul în care nu-i cunoașteți gama, aceasta este întotdeauna indicată de către producător pe ambalaj sau în instrucțiunile de utilizare.

Tipuri de cântare și funcția lor

svg%3E

 

Fiți atenți la următoarele caracteristici pentru a le putea diferenția:

Cântarul de uz casnic

Acasă îl puteți folosi atât în bucătărie, cât și în baie. Sunt practice și utile pentru măsurarea făinii, zahărului, nucilor și fructelor uscate sau a oricărei specii solide pe care o veți folosi la prepararea mâncării. În baie, vă va permite să măsurați uleiurile sau emolienții pe care trebuie să îi amestecați pentru a crea o cremă sau un preparat pentru uz estetic. Acest tip de echipament ar putea servi și ca cântar pentru bagaje, astfel încât să știți greutatea bagajelor înainte de a le verifica la aeroport.

Cântare comerciale

Această variantă a modelelor de cântare mai mici este folosită mai ales în magazinele de bijuterii pentru a ține evidența greutății metalelor, a pietrelor și a obiectelor fabricate pentru vânzare. De asemenea, acestea pot fi utile într-o sucursală bancară pentru a măsura cantitatea de pachete de bancnote, deoarece atunci când se cunoaște greutatea unei unități, casierii pot număra banii mai repede și cu mai multă precizie.

Cântare de precizie

Cântarele de precizie sunt un aliat indispensabil în activitățile științifice și de laborator, deoarece acest tip de activitate necesită rezultate fără nicio marjă de eroare. De aceea, puteți obține cântare de platformă, suspendate, de banc, portabile sau de buzunar, cu marje minime de eroare.

Cântare de podea de bază

Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, dar își păstrează forma pătrată. De obicei, acestea sunt realizate din materiale robuste și includ întotdeauna oțel inoxidabil pentru a asigura durabilitatea și rezistența. Acestea au capacitatea de a măsura peste o mie de kilograme. Acestea pot fi văzute în aeroporturi și în docuri ca greutăți pentru valize și mărfuri în general.

Cântare de podea cu profil redus

Aceasta este o platformă de cântărire care este utilizată pe scară largă în afaceri sau în industrie. Este asemănătoare cu cântarele de bază de podea, dar cu particularitatea că are șine laterale care acționează ca niște șine și servesc la plasarea acesteia sub sarcina care urmează să fie măsurată. Acesta este fixat pe suprafață pentru o mai bună stabilitate.

Cântare de ridicare

Acest tip de cântar este, de asemenea, utilizat în scopuri industriale. Baza sa poate fi încastrată în podea. Spre deosebire de cele anterioare, partea superioară sau platforma poate fi ridicată pentru a realiza un proces de curățare bun. Acesta este motivul pentru care este recomandat pentru lucrul cu produse chimice.

Acestea sunt fabricate din oțel de înaltă rezistență datorită condițiilor puternice la care sunt supuse de obicei.

Cântare industriale portabile

Fiecare cântar industrial are șine pe părțile laterale și roți pentru a-l muta oriunde este necesar. Prin urmare, acesta este considerat echipament portabil în scopuri industriale. În cazul în care modelul include un cadru suplimentar, acesta ar putea îndeplini funcțiile unui stivuitor.

Cântar în formă de U

Acest cântar este alcătuit din tije în formă de 'U'. Acestea sunt concepute pentru a depăși constrângerile legate de spațiu sau de rampă. Sarcina poate fi transportată cu un cric până la centrul greutății pentru măsurare. Deși are un aspect netradițional, oferă rezultate 100% fiabile.

Cântare de podea de mare capacitate

Ideal pentru cântărirea bobinelor de oțel. Cu această caracteristică vă puteți imagina câtă greutate poate susține și totuși să ofere un rezultat fiabil. Suprafața lor este suficient de puternică pentru a încărca orice fel de mărfuri. Unele dintre ele au suporturi care reduc mișcările în timpul procesului de măsurare, ceea ce este esențial pentru a evita marjele de eroare.

Care sunt avantajele folosirii unui cântar de buzunar?

svg%3E

Deși utilitatea pe care o puteți obține cu ajutorul cântarelor portabile este largă, acordați atenție următoarelor aspecte:

Fiind vorba de obiecte portabile, le puteți lua oriunde aveți nevoie de ele. Acestea sunt ușor de utilizat și se instalează rapid. Acestea pot fi depozitate oriunde datorită designului lor compact. Prin urmare, în general, în ceea ce privește spațiul sau locația, nu va exista niciun motiv pentru a le compromite performanța.

Acestea sunt echipamente care, deși pot suporta o greutate mare, sunt destul de ușoare. Unele sunt prevăzute cu mânere și pungi pentru a facilita transportul lor. Acestea sunt operate și transportate dintr-un loc în altul fără a fi nevoie de asistență.

Odată pornite, acestea pot fi utilizate fără a fi nevoie să se aștepte calibrarea, deoarece sistemul lor este automat. Unele necesită doar primirea obiectului pentru a fi cântărit, iar altele necesită doar pornirea butonului de pornire.

În comerț și în industrie este un obiect care reduce costurile, deoarece procesul poate fi realizat de oricine, fără pregătire prealabilă sau pregătire avansată, în locul în care este necesar și fără a fi nevoie să plătească sume suplimentare pentru acest serviciu.

Deoarece nu necesită energie electrică, facturarea nu va fi afectată. Cele mai multe sunt construite pentru a fi utilizate cu baterii reîncărcabile, un proces care se realizează cu ușurință și fără probleme.

Aceasta este o calitate importantă care a fost apreciată de proprietarii de magazine. Existența unui echipament care vă permite să transferați informații pe calculator contribuie la realizarea de studii statistice și de control.

 • Contracte de garanție și de servicii opționale

În general, cântarele digitale sunt susținute de producător. Aceștia au, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de consultanță de specialitate și de servicii de întreținere. În acest fel, investiția dumneavoastră este protejată și garantată pentru cel puțin un an.

Care este diferența dintre cântarele digitale și cele portabile?

Aceasta este o întrebare cheie care vă va permite să recunoașteți și să faceți diferența între aceste tipuri de scale. Cântarele digitale portabile funcționează cu baterii și sunt prevăzute cu mânere sau roți pentru o portabilitate ușoară. Pe de altă parte, cântarele manuale, după cum indică și numele lor, necesită manipulare pentru a funcționa, iar unele dintre ele sunt: cântarele suspendate, cântarele cu arc și cântarele cu cântar.

Cine folosește cântarele portabile?

Acest instrument de cântărire poate fi găsit în următoarele zone:

Acestea reprezintă un instrument excelent pentru a-i învăța pe copii și tineri despre sistemele de măsurare. Dacă acestea sunt portabile și digitale, cu atât mai bine, deoarece echipamentul poate fi utilizat în diferite săli de clasă și poate fi dus oricând într-un loc sigur pentru a fi păstrat în siguranță.

Deseori, cântarele sunt necesare pe câmp, în munți sau în zone fără electricitate. În aceste cazuri, puteți achiziționa cu încredere un echipament portabil, deoarece acesta va face treaba în mod fiabil, ușor și rapid.

Acest instrument este indispensabil în magazinul unui bijutier, deoarece este instrumentul necesar nu numai pentru cântărire, ci și pentru determinarea prețului unei pietre, al unui metal sau al unui obiect de valoare. Rezultatul balanței va influența sau va fi decisiv în ceea ce privește costul produsului și, prin urmare, importanța sa în acest sector comercial.

În domeniul agriculturii și în grija fermierilor, cunoașterea cantității de furaje disponibile și distribuite către diferitele specii de animale este un instrument esențial. Modernizarea activităților agricole face ca prezența acestor dispozitive în zona de lucru să fie mai frecventă.

Cât de precise sunt cântarele portabile?

Acestea sunt fiabile deoarece dispun de o tehnologie care le permite să garanteze veridicitatea rezultatelor. Fiecare producător specifică marja de eroare care poate apărea în echipament, ceea ce este important pentru specialiști și oameni de știință. În calitate de utilizator obișnuit, cu siguranță nu veți avea probleme majore cu aceste fluctuații minime.

De ce ar trebui să cumpăr un cântar portabil?

Există multe motive care fac din acest articol o opțiune bună de cumpărare. Cu toate acestea, este important să cunoașteți liniștea pe care o veți obține dacă veți avea un cântar pe care îl puteți deplasa fără dificultate.

Deoarece sunt fabricate din materiale rezistente, nu există niciun risc de deteriorare, crăpare sau deformare în urma utilizării.

Cântarele portabile au fost create pentru a fi practice și cu un număr infinit de funcții pentru a vă oferi confort și ușurință atunci când cântăriți.