Capsator pneumatic

grapadora-neumatica

Dacă ești o persoană inovatoare, care se bucură de activități de bricolaj pentru a restaura spațiile din casa ta, sau ești un profesionist în domeniul tâmplăriei și al tapițeriei de mobilier, te invităm să continui alături de noi pentru a afla despre cele mai bune capsatoare pneumatice ideale pentru decorațiuni și tâmplărie.

Acest instrument fantastic va permite ca toate proiectele pe care le începeți să fie rapide, îngrijite și de înaltă calitate, dar cum este posibil să obțineți toate aceste beneficii într-o singură bucată?

Acest lucru se datorează, în principal, tehnologiei utilizate în proiectarea capsatorului , care acționează aerul comprimat pentru a aplica cu precizie atât pioneze, cât și capse în doar o fracțiune de secundă.

Cu alte cuvinte, datorită condiției elastice a aerului, acesta poate fi comprimat. Apoi, prin apăsarea percutorului capsatorului, puteți profita de forța cu care acesta se extinde. Prin urmare, trebuie să rețineți că funcționarea acestuia necesită utilizarea unui compresor atașat.

Așadar, dacă pasiunea ta este să ai o casă frumoasă, cu decorațiuni impecabile pe care le poți realiza chiar tu sau dacă ești expert în domeniul marmorăriei sau al mobilei, îți propunem să continui cu noi pentru a ști tot ce trebuie să știi înainte de a cumpăra acest instrument indispensabil.

Atunci când începem să lucrăm la lucrările decorative din casa noastră, și cu atât mai mult atunci când aparținem unor companii de talie industrială unde standardele de solicitare a articolelor de tapițerie sunt de obicei foarte ridicate, ne dorim întotdeauna ca proiectele noastre să aibă un rezultat îngrijit și de calitate.

Dacă la toate acestea adăugăm viteza, atenția noastră se va îndrepta, fără îndoială, către tehnologiile care ne optimizează munca.

De aceea, în acest articol am făcut o selecție a celor mai bune mărci ale acestei unelte ergonomice și versatile. Vei vedea că vei fi uimit!

Cele mai bune capsatoare pneumatice

Iată cele mai bune capsatoare pneumatice:

1. DEWALT DPS8016-XJ

Robust și profesional

41dspjyV3bL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul care se bucură de inovație și de restaurarea bunurilor de uz casnic sau lucrați în industria mobilei, Marca distinsă și produsele profesionale DeWalt sunt tot ce aveți nevoie pentru a transforma orice vis de construcție în realitate.

De data aceasta ne surprind cu modelul DPS8016-XJ, un capsator robust și durabil care va conduce eficient capsele 80 cu diametrul de 0,63 - 0,90 mm, lățimea de 12,8 mm și lungimea de 4 - 16 mm.

Alimentarea cu energie este pneumatică și, în ciuda formei sale compacte și a sistemului ergonomic de prindere centrală, este un dispozitiv ușor, portabil și la îndemână, atât prin greutatea sa de 1,74 kg, cât și prin dimensiunile sale de 20 x 20 x 20 cm. Este cu siguranță una dintre cele mai bune mărci în care au încredere profesioniștii.

2. Mașină pneumatică de bătut cuie de finisaj BRÜDER MANNESMANN M15350

Rapid și eficient

4156G9rTNxL

Vezi pretul Emag

O altă marcă mare care s-a remarcat în domeniul sculelor pentru construcții și decorațiuni este cea a BrüderMannesmann, o companie producătoare de origine germană. Această corporație de renume internațional, ale cărei origini datează din 1931, pune la dispoziția restauratorilor, tâmplarilor și constructorilor un cuie pneumatic care se conectează la compresoare și funcționează la o presiune de 4 până la 8 bari, cu un consum de aer de 0,61/cară.

Pe lângă funcționalitatea și eficiența sa, am fost încântată de faptul că acest capsator vine cu o husă practică din plastic rezistent, 500 de vârfuri cu cap de 30 mm și chiar o sticluță cu ulei lubrifiant, din care vă recomand să adăugați 2 picături înainte de a începe prima utilizare.

Este un instrument optim pentru îmbinarea rapidă și ușoară a panourilor de profil, a țesăturilor de tapițerie și multe altele.

3. Mașină de găurit pneumatică Makita AF505

Tradiție și inovație. Calitate de neegalat

51muPH6qX8L

Vezi pretul Emag

Semnul distinctiv al Makita Corporation și-a început activitatea în 1915 în orașul Anjō din Japonia, ca o companie de vânzări de motoare și reparații de accesorii electrice.

Încă de la înființare, s-a angajat în inovație prin diversificarea în fabricarea de produse de excelență în industria construcțiilor, iar creșterea sa globală a dus la dezvoltarea a 10 fabrici care funcționează în 8 țări.

De aceea, cu mare siguranță, puteți avea încredere deplină în acest capsator fantastic cu aer comprimat care, conform teste efectuate de profesioniști în domeniul remodelării, va oferi proiectelor dvs. o calitate de neegalat într-un timp imbatabil.

Nu numai că forma sa ergonomică cu elastomer asigură un control și un confort sporit, dar este echipat și cu un tampon de cauciuc care protejează unealta de lucru.

În afară de precizia garantată, printre avantajele sale se numără posibilitatea de a schimba direcția de ieșire a aerului cu 360° și o greutate de numai 1,4 kg.

Dispune de un dispozitiv de siguranță în zona trăgaciului, atunci când încărcătorul este gol, ceea ce oferă o protecție suplimentară împotriva accidentelor.

Este conceput pentru a ține un cui cu dimensiunea de la 1 2 la 125 mm și cu o lungime între 15 și 50 mm; în ceea ce privește capacitatea magaziei, are o capacitate de 100 de rezerve; presiunea de lucru variază între 39 și 78 bar.

Este livrat cu un kit elegant care include o carcasă robustă, identificată cu logo-ul produsului.

Alte accesorii esențiale pe care le veți primi odată cu achiziționarea capsatorului sunt uleiul mineral pentru lubrifierea corespunzătoare a uneltei și o pereche de ochelari de protecție pentru a vă proteja ochii în timpul zilelor de tapițerie de mobilier sau de lucru la alte proiecte.

Deși prețul său poate fi un pic cam piperat, durabilitatea ridicată, puterea, performanța și compactitatea acestui produs au câștigat încrederea Makita a utilizatorilor profesioniști și începători din întreaga lume.

4. Tacwise A14014V Pneumatic Upholstery Stapler

Cost excelent și ideal pentru volume mari de lucru

41DMg8EnAeL

Vezi pretul Emag

O altă marcă de top de pe piața pe care am dori să o analizăm este Tacwise, specialiști în toate tipurile de unelte asociate cu vâslirea, fie că este vorba de vâslire manuală, fie că este alimentată cu energie electrică sau cu aer comprimat.

Produsele lor au devenit o greutate globală datorită puterii și durabilității uneltelor lor multifuncționale și designului lor robust și practic.

Tacwise a evoluat de-a lungul a peste 50 de ani de experiență și are cel mai înalt program de calitate de unelte de capsare și fixare disponibil oriunde în lume.

Așadar, se poate spune că sunt specialiștii în tapițerie , de la canapele și fotolii la divane uimitoare.

Această unealtă profesională utilizează capse de tip 140 (T-50), care sunt utilizate pe scară largă în capsatoarele manuale și automate.

Ideal pentru tâmplarii care se confruntă cu volume mari de lucru, aparatul lansează capse din seria 140 de 4-14 mm cu o viteză remarcabilă.

Furnizorii pot fi fie cleme standard din oțel, fie cleme din oțel inoxidabil.

Pentru a funcționa, aveți nevoie doar de aer comprimat de 60-100 PSI și aici se află cheia mobilității sale, deoarece aveți nevoie doar de un compresor mic pentru proiecte profesionale sau casnice.

Cel mai bun lucru este că acest echipament de capsare este destul de accesibil și de o calitate excelentă.

5. Capsator electric Einhell BT-EN 30 E

În special pentru cei care se pricep la bricolaj.

4116UviOuGL

Vezi pretul Emag

Einhell este o companie germană care și-a început activitatea de fabricare a uneltelor și mașinilor alimentate cu energie electrică în 1964.

Pe parcursul istoriei sale îndelungate, Einhell a dobândit o gamă largă de know-how pentru a-și perfecționa produsele. Aceste produse s-au diversificat atât din punct de vedere al designului, cât și al funcției și au fost deschise la globalizare încă din primele etape.

De aceea, capsatorul Einhell, este susținut de capsatorul Einhell ca fiind un aparat ideal pentru proiectele de bricolaj din casă care necesită curățenie, siguranță și un finisaj excelent.

Acest dispozitiv asigură o succesiune rapidă de împușcături, aproximativ 30 pe minut.

Are o mâner ergonomic, antiderapant, care asigură o manevrare sigură și confortabilă; suprafața carcasei este vopsită cu un strat moale antiderapant care o face deosebit de ușor de manevrat.

Dispune de un regulator electronic al forței de impact și de un indicator al nivelului de rezervă a cartușului. Acest lucru facilitează verificarea rapidă a stării proviziilor dumneavoastră.

Se livrează cu o încărcătură de 300 de capse de 6 x 25 mm, 200 de capse de 6 x 15 mm, 300 de ghinde de 32 mm și 200 de pioneze de 25 mm.

Sistemul său de capsare este echipat cu un dispozitiv de siguranță care protejează utilizatorul și materialul prin prevenirea funcționării neintenționate a echipamentului.

Metoda sa de încărcare prin spate permite reîncărcarea ușoară a capsatorului.

În cele din urmă, vă putem spune că, dat fiind prețul său indiscutabil de scăzut, nu există fani ai artei tapițeriei, marmorăriei și tâmplăriei care să reziste achiziționării sale.

6. Capsator și capsator electric Skil 8200AA

Potrivit pentru activități manuale ornamentale și de remodelare

41CSNXLkvpL

Vezi pretul Emag

De la producătorii americani de Skil , Skil , modelul de capsator 8200 este un instrument compact și ușor care permite capsarea și fixarea rapidă și ușoară a diferitelor materiale, cum ar fi țesături, spumă și materiale plastice.

Acest dispozitiv este potrivit pentru o varietate de proiecte în interiorul și în afara casei, cum ar fi tapițarea mobilei, fixarea panourilor pentru lemn de diferite grosimi sau fixarea elementelor de fixare metalice pe scânduri.

Este echipat cu un control de impact care vă permite să reglați forța necesară pentru a plasa capsele și agrafele pe materialul de lucru.

În cazul în care proiectele noastre necesită utilizarea de materiale moi, forța de impact poate fi ajustată astfel încât niturile să nu fie introduse prea adânc.

Are un cablu de alimentare de 6 metri, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a efectua orice decorațiuni sau reparații casnice fără a fi nevoie să folosiți un prelungitor.

Acest capsator electric este livrat cu o cantitate de 400 de capse și 100 de capse.

Făcând o comparație cu alte echipamente disponibile, costul său este foarte acceptabil.

În cele din urmă, dacă luăm în considerare faptul că din 1924, această companie și-a extins linia de produse pentru a oferi peste 100 de unelte diferite, putem fi siguri că a efectuat o cercetare tehnologică aprofundată.

Toate acestea în beneficiul consumatorilor profesioniști și amatori care se bucură de cultivarea unor hobby-uri ornamentale și de restaurare de diferite grade de dificultate.

7. Mașină de bătut cuie pneumatice 50 mm Silverline 868544

Pentru clienții ecologici cărora le place să decoreze

51LkG9yziYL

Vezi pretul Emag

Formată din 1978, Silverline a devenit în scurt timp una dintre companiile preferate în fabricarea diverselor unelte care sunt garantate la nivel mondial, în ceea ce privește ușurința cu care pot fi folosite pentru a realiza proiecte de decorare de epocă .

Acest sigiliu este recunoscut și de încredere în Marea Britanie, Europa, SUA și Asia, deoarece respectă cele mai recente standarde de calitate și siguranță.

În plus, echipa de aprovizionare colaborează îndeaproape cu fabricile pentru a găsi modalități de reducere a impactului asupra mediului pe tot parcursul lanțului de operațiuni.

Acest aspect este foarte important pentru clienții ecologici , care caută mereu alternative atunci când achiziționează capsatoare pneumatice și alte produse ecologice.

Valoarea sa este destul de economică dacă comparăm instrumentul cu toată versatilitatea pe care o oferă: construcție din aluminiu cu mâner cauciucat; întrerupător de siguranță pentru a preveni declanșarea accidentală, presiune de lucru de la 4 la 7 bar.

În plus, este compatibilă cu dimensiuni de 18 mm de aderență (de la 10 la 50 mm), ceea ce face ca această unealtă să fie potrivită pentru asamblare, tapițerie, artizanat, asamblare de dulapuri și panouri etc.

Are o greutate redusă de 1,4 kg și este livrat complet ambalat cu o broșură de instrucțiuni în mai multe limbi.

Per total, un instrument excelent pe care vă va plăcea să-l aveți în casă.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune capsatoare pneumatice din 2019

Ce este un pistol de capse pneumatic?

grapadora-neumatica

Un pistol pneumatic cu capse sau cuie este un instrument utilizat în mod obișnuit în construcții, însă versatilitatea sa a făcut ca acesta să fie folosit în cele mai diverse proiecte de decorare și bricolaj.

Seamănă cu un pistol cu un trăgaci și un cartuș. Acesta este alimentat cu aer comprimat, ceea ce ne permite să conducem suporturile pe suprafața de lucru cu viteză și precizie, asigurându-ne că materialele folosite sunt perfect îmbinate.

Practic, se pot obține aceleași rezultate folosind un pistol de capsat pneumatic sau electric; cu toate acestea, vă recomandăm să obțineți opinia noastră cu privire la avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Avantajele unui capsator pneumatic

Un capsator pneumatic este mult mai eficient decât un capsator electric . Acest lucru se datorează, în principal, faptului că acestea își fac treaba în mai puțin timp decât uneltele electrice.

Dispozitivele pneumatice de bricolaj utilizează un sistem de turbine pentru funcționarea lor.

Această caracteristică le conferă un avantaj în momentul reparațiilor, deoarece nu numai că aceste dispozitive sunt mai durabile, dar, în comparație cu reparațiile necesare pentru dispozitivele electrice, acestea din urmă vor fi întotdeauna mai complicate și mai costisitoare.

În ceea ce privește întreținerea unui pistol pneumatic, acesta necesită o frecvență redusă datorită funcționării sale cu aer comprimat, ceea ce contribuie la durabilitate și este mai puțin costisitor ; cele alimentate cu energie electrică vor necesita din nou o investiție mai mare.

În concluzie, acest aspect îi conferă o superioritate suplimentară față de uneltele care necesită un sistem electric și, bineînțeles, față de uneltele manuale sau tradiționale.

Dezavantajele unui pistol pneumatic cu capse

Deși un pistol pneumatic cu capse este portabil, compresoarele de aer sunt, de obicei, grele și voluminoase; în plus, deoarece sunt atașate la sculă, mobilitatea lor nu este atât de ușoară.

Aceste echipamente pneumatice cauzează mai multe probleme de siguranță decât uneltele electrice. Aerul comprimat care acționează cleștele și cleștele depinde de un furtun care trebuie să fie reglementat pentru a reduce riscurile pentru operatorii care lucrează cu acest echipament, precum și pentru persoanele din apropiere.

Cum să profitați la maximum de pistolul pneumatic cu capse

Dacă învățați cum să folosiți un pistol pneumatic cu capse, iată câteva considerații utile pe care vă sugerăm să le luați în considerare înainte de a utiliza unul.

Cum să încărcați corect scula: Această acțiune poate varia în funcție de modelul și de producătorul pe care l-ați achiziționat; totuși, în general, cel mai important lucru este să folosiți suportul corect și dimensiunile corecte ale cuielor .

Puteți verifica cu ușurință acest lucru citind specificațiile din manualul uneltei sau consultând diversele motoare de căutare online profesionale pentru detalii.

După ce ați identificat calibrul de ghinde metalice și accesoriile corecte, trebuie să le încărcați. Cele mai multe pistoale de capsat au o variantă de încărcare de sus sau de jos.

În general, pistoalele de capsare de capacitate medie și mare, care sunt utilizate pentru asamblarea ușilor, dulapurilor, pereților și pereților despărțitori, sunt încărcate de sus.

În timp ce majoritatea uneltelor pneumatice de fixare subțire sunt încărcate de jos.

Înainte de a atașa aceste piese, asigurați-vă că opriți alimentarea cu aer și țineți capsatorul îndreptat în permanență în direcția opusă față de dumneavoastră.

În continuare, trageți înapoi compartimentul de încărcare până când este fixat în poziția de blocare.

După ce cartușul este blocat, așezați o bandă de capse de bună calitate pe șină. Asigurați-vă că capetele ascuțite ale capsei sunt încărcate în direcția în care urmează să fie aplicate.

Glisați șina înapoi până când se fixează în poziție.

Deblocați și închideți compartimentul astfel încât suporturile să fie presate spre botul pistolului pneumatic.

Acum ar trebui să fiți gata să conectați aerul și să efectuați un test de tragere.

Lubrifiere: Este foarte important să ungeți corect scula, menținând lubrifiantul liniei de aer plin și asigurându-vă că această parte a piesei este menținută reglată.

Fără o lubrifiere adecvată, scula nu va funcționa corespunzător, iar componentele sale se vor coroda prematur din cauza acțiunii aerului.

Sfaturi pentru utilizarea unui capsator pneumatic

Pentru a reduce numărul de accidente care implică utilizarea acestor unelte pneumatice, au fost stabilite anumite proceduri de siguranță pentru a preveni eventualele vătămări.

  • Dacă lucrați într-un atelier de mobilă sau de tâmplărie, dacă este posibil, cereți cuiva familiarizat cu scula să vă demonstreze modul corect de utilizare a acestui echipament cu aer comprimat.
  • Purtați întotdeauna ochelari de protecție.
  • Nu strângeți percutorul decât dacă trageți intenționat cu scula pe suprafața de lucru.
  • Fiți extrem de prudent atunci când utilizați o unealtă pneumatică în apropierea unei alte persoane.
  • Nu îndreptați niciodată capsatorul spre altcineva. Tratați unealta ca și cum ar fi o armă de foc, deci nu presupuneți că este goală.
  • Deconectați furtunul de aer înainte de a debloca sau de a face reglaje la echipament.
  • Utilizați numai aer comprimat pentru a acționa scula și nu gaz îmbuteliat. Nu depășiți presiunea aerului specificată de producătorul sculei.
  • Nu utilizați unealta în apropierea substanțelor inflamabile.