Carbune pentru narghilea

mejores-briquetas-de-carbón-vegetal

Dacă sunteți ca mine și aveți un cățel răsfățat, atunci mă înțelegeți și știți adevărata importanță de a-i oferi cizmulițe bune, care să-i protejeze lăbuțele de orice obiect periculos sau chiar de condițiile de mediu.

Chiar mai bine, acești pantofi pot proteja câini cu dizabilități de alte răni cauzate de alunecări sau căzături accidentale și sunt, de asemenea, protecția ideală pentru câini de vânătoare, evitând astfel rănile provocate de bâte sau bețe.

A nu avea cele mai bune cizme pentru câini poate fi o mare greșeală, iar câinele tău va ști asta. Așadar, stai departe de acele modele care nu se potrivesc bine și se desprind tot timpul, sau de cele ale căror tălpi nu sunt cu adevărat rezistente și antiderapante.

Cele mai bune cizme pentru câini

Care sunt cele mai bune cizme pentru câini?

Cizmele pentru câini pot fi văzute peste tot, iar varietatea de pe piața este foarte mare. Există materiale foarte ieftine, dar nu atât de rezistente, precum și tălpi antiderapante, tălpi groase de cauciuc care protejează împotriva frigului și căldurii și chiar neopren pentru a merge la plajă sau la piscină fără să vă faceți griji cu privire la scoici, pietre, mucegai și orice alte neplăceri.

Pentru cățelul tău, îți recomand să te uiți mai întâi la caracteristicile sale, cum ar fi mărimea, vârsta și stilul de viață, deoarece toți acești factori vor determina tipul de cizme de care va avea nevoie.

Deocamdată, vă las cu această listă comparativă cu cele mai bune și mai accesibile cizme de pe piață, cele care vă vor proteja animalele de companie cu cea mai bună calitate.

Iată cele mai bune cizme pentru câini:

1. Cizme pentru câini mari Petac

Rezistente și complete

 

Sunt recomandate pentru câinii mari sau mijlocii, cum ar fi husky, labrador sau chiar ciobănești germani tineri între 18 și 25 kg. Aceștia au tălpi din cauciuc turnat care sunt antiderapante și impermeabile, precum și o broderie decorativă frumoasă și bandă reflectorizantă pentru a preveni accidentele pe timp de noapte.

Un avantaj uriaș este că au închizători Velcro, așa că alunecă mult mai puțin. De asemenea, acestea sunt robuste, dar flexibile, și suportă fără probleme greutatea câinelui . Acestea includ cizmele față și spate .

2. Cizme pentru câini de zăpadă Royal Care

Super protecție!

mejores-briquetas-de-carbón-vegetal

Vezi pretul Emag

Pentru ca câinele tău să fie mai sigur pe stradă, îți recomand aceste cizme impermeabile și foarte rezistente. Sunt făcute să reziste la căldura verii sau la frigul iernii, datorită țesăturilor respirabile și a tălpii acoperite, care protejează și împotriva podelelor dure și a obiectelor care le-ar putea face rău.

Sunt reglabile cu Velcro, ușor de spălat și sunt disponibile în diferite mărimi pentru fiecare tip de cățeluș.

3. Cizme impermeabile pentru câini Ecloud Shop

Câini mai confortabili și mai siguri!

515lPf2Wt8L

Vezi pretul Emag

Mi-a plăcut foarte mult faptul că sunt foarte bine fixate pe labe. Acestea includ trei sisteme: închidere cu velcro cu bandă reflectorizantă , fermoar și chiar o cataramă elastică, astfel încât câinele dvs. să nu-și piardă niciodată ghetele. Pachetul include cizme pentru toate cele 4 picioare, are o talpă de cauciuc antiderapantă și este impermeabil și respirabil.

4. Cizme antiderapante pentru câini Ueetek

Confort și siguranță

516fvqEffVL

Vezi pretul Emag

Sunt perfecte pentru câinii de talie medie sau mare care au o viață foarte activă, deoarece includ o talpă de cauciuc antiderapantă care oferă multă stabilitate și confort la plimbare. De aceea, ele sunt aliatul perfect pentru a vă duce animalul de companie în drumeții, trekking sau orice altă plimbare în aer liber.

Acestea protejează împotriva pietrelor, apei, zăpezii și chiar a căldurii și sunt fixate cu închizători Velcro. În interior sunt super moi și confortabile.

5. Cizme de neopren pentru câini Walker

Pentru aventuri mai sigure

41aNEEnSn+L

Vezi pretul Emag

Au un aspect ceva mai vintage și sunt disponibile în întregime în negru, dar ceea ce iese cel mai mult în evidență este faptul că sunt confecționate din neopren, astfel încât reprezintă protecția perfectă împotriva umezelii și aliatul ideal pentru a ieși cu cățeii tăi la plajă sau la piscină. Include 2 cizme și, datorită dimensiunii XL, sunt perfecte pentru câini de talie mare, cum ar fi ciobanii germani. Au un vârf sigur cu piele ecologică, cu închidere velcro și previn rănile și infecțiile.

Tipuri de cizme pentru câini

La fel ca încălțămintea umană, varietatea de cizme pentru animale de companie este largă și fiecare este mai potrivită pentru anumite circumstanțe. Există de ploaie, de căldură, de cauciuc, de cauciuc și chiar cu velcro.

Căldură

Concepute pentru a le proteja labele de căldură, acestea sunt de obicei confecționate dintr-un material gros și izolator. De obicei, sunt respirabile și au ca scop menținerea labei cât mai răcoroase posibil, deci nu sunt de obicei impermeabile.

Pentru zăpadă

Au o mare asemănare cu cizmele termice. Unele mărci proiectează chiar modele utile în ambele situații. Astfel, acestea sunt de obicei confecționate dintr-un material izolator gros și au de obicei o aderență ridicată.

Pentru ploaie

Sunt de obicei subțiri, impermeabile și sunt folosite de obicei atunci când există o rană pe laba câinelui care trebuie să fie menținută curată. De asemenea, funcționează foarte bine și pentru noroi, deoarece îl împiedică să se lipească de cizme. De asemenea, acestea sunt adesea semi-depozabile datorită subțirimii lor.

Drumeții

Aceste cizme asigură că partenerul tău de aventură rămâne alături de tine. Terenul accidentat, bețele potențial ascuțite, pietrele și alte obiecte periculoase sunt cel mai bine protejate de aceste cizme, care sunt de obicei fabricate din cauciuc foarte gros și sunt complet impermeabile. Și, bineînțeles, au o aderență mai bună și sunt confortabile.

Cizme ecologice din lână

Protejează câinele de podea și de podeaua câinelui tău. Sunt grozave! Acestea sunt adesea folosite în interior, deoarece sunt destul de moi și sunt realizate dintr-un material durabil și confortabil. Fiecare dintre ele are o pernuță circulară mare în partea de jos pentru o aderență excelentă .

De ce ar trebui să cumpăr cizme pentru câini?

Răspunsul la această întrebare este dat de beneficiile și avantajele oferite de aceste pantofi pentru câini.

Picioare sigure pe trotuarele fierbinți

Nici nouă nu ne place căldura extremă, iar trotuarele fierbinți pot lăsa chiar arsuri pe pernuțele labei lor, așa că vă recomand cizme cu protecție pentru asfalt. Nu subestimați puterea soarelui și cât de cald poate deveni pe un trotuar în aer liber.

Cizmele dedicate pentru câini de mare rezistență sunt concepute pentru acest scop specific. Aceștia vor proteja lăbuțele câinelui de căldură, așa cum pantofii noștri umani o fac pentru noi.

Protecție împotriva frigului extrem

Unii câini sunt mai sensibili decât alții și pe măsură ce îmbătrânesc, acest lucru se accentuează, mai ales la temperaturi scăzute, atunci cizmele pentru câini cu izolație pot fi de ajutor în această situație și se pot bucura fără probleme și în siguranță de contactul cu zăpada la temperaturi scăzute.

Pardoseli laminate

De exemplu, atunci când se deplasează pe suprafețe din lemn, alunecă, alunecă și se zgârie prin casă. Acest lucru poate duce la răniri și accidente, dar poate, de asemenea, să vă distrugă podeaua. Cel mai bun mod de a vă proteja podeaua și animalul de companie este să folosiți cizme pentru câini care pot oferi un anumit nivel de aderență pentru a preveni alunecarea și alte probleme conexe.

Protejați lăbuțele rănite

Dacă câinele dumneavoastră a suferit o rană sau umblă cu răni la labe, cel mai bine este să folosiți aceste accesorii pentru câini care vor împiedica rănile să se acutizeze și, mai bine, vor servi și ca protecție pentru bandajul sau bandajele pe care le-ați pus pe canin.

În plus, cizma poate avea o protecție suplimentară căptușită pentru a preveni alte daune și pentru a oferi animalului dvs. de companie un sprijin mai bun împotriva impactului.

Protecție împotriva terenului accidentat

La fel cum cizmele de drumeție pentru oameni sunt făcute pentru a merge fără probleme pe terenuri exterioare, cizmele pentru câini pot ajuta la protecția împotriva altor obstacole și obiecte potențial periculoase. Chiar și scoicile de pe plajă, pietrele de lângă un șantier de pe stradă sau chiar sticla.

Lăbuțele lor nu se vor mai murdări atât de tare când ies din casă

Suntem cu toții familiarizați cu acele urme adorabile, dar enervante, pe care le lasă cățeii atunci când vin acasă cu lăbuțele pline de noroi și alte mizerii. Dacă îl puneți să poarte cizme, dați-le jos când vine acasă și duceți-le direct la spălătorie.

Sfaturi pentru a cumpăra cizme care să nu alunece

În ciuda tuturor avantajelor purtării cizmelor, uneori nu este atât de ușor să le faci să rămână la locul lor, mai ales atunci când animalul tău de companie are labele foarte mici. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să vă asigurați că cumpărați dimensiunea potrivită. Dacă sunt căței, atunci veți avea nevoie de un model special pentru căței. De asemenea, nu uitați că mărimea S pentru un husky sau pentru câinii giganți nu este aceeași cu cea pentru un chihuahua. Așadar, trebuie să luați în considerare și rasa celui cu blană.

Un alt sfat este să vă uitați la mecanismul de montare. Cel mai bine este să folosiți cizme cu închizătoare Velcro sau cu fermoar în zona de strângere , deoarece acestea rămân mai bine fixate.

Cum obișnuiești un câine cu cizmele sale noi?

Primul pas în toate acestea este să cumperi cizmele potrivite de bună calitate. Ușor. Al doilea pas poate fi un pic mai complicat în funcție de câine: obișnuirea lui cu purtarea lor. Nu este ceva natural pentru ei, așa că uneori vor dori să le smulgă, să le mestece și să facă mizerie cu ele.

Cel mai bun mod de a le obișnui cu ele este să le puneți să facă activitatea lor preferată atunci când le puneți, cum ar fi să alerge prin grădină sau să aducă mingea.

Poți să speli cizmele câinilor?

Bineînțeles că poți. Nu numai că le puteți spăla, dar ar trebui să le spălați tot timpul. Dacă dumneavoastră nu puteți spăla ciorapii sau cizmele murdare, nici câinii dumneavoastră nu ar trebui să fie nevoiți să o facă.

Cele mai ușor de spălat sunt cele realizate din materiale respirabile, cauciuc, plasă sau bumbac, desigur. Modelele izolate trebuie spălate cu grijă și în conformitate cu instrucțiunile producătorului. În cazul cizmelor din piele sau piele de căprioară, cel mai bine este să nu le spălați cu apă, ci să le curățați la uscat.

Ar trebui să fie impermeabile?

Totul depinde de animalul dvs. de companie și de climatul în care locuiți. Acestea vă vor ușura cu siguranță viața, împiedicând cățelul să vină acasă cu lăbuțele ude și murdare, dar nu sunt nici ele absolut necesare. Bineînțeles, dacă este iarnă sau sezonul ploios, cizmele bune și impermeabile le vor ține cald, uscate și în siguranță. Rețineți că, uneori, acestea nu sunt cea mai ieftină opțiune de pe piață.

Există o diferență între pantofii și cizmele pentru câini?

Există, de fapt, mai multe tipuri de accesorii pentru lăbuțele câinilor, cum ar fi simplele șosete subțiri pentru mersul prin casă, pantofii care sunt foarte asemănători cu papucii pe care îi purtăm noi, oamenii, și care nu au o întrebuințare specifică, dar pot fi purtați pe tot parcursul anului. Cizmele tind să fie mai specializate și, după cum ați văzut, există pentru iarnă, pentru vară și temperaturi ridicate și chiar impermeabile.

Sunt cizmele pentru câini confortabile?

Dacă nu sunt, ați făcut o greșeală atunci când le-ați cumpărat. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că ghetele sunt confortabile pentru câinii dumneavoastră. În caz contrar, vor fi antipatici și le pot face chiar rău. Concentrează-te mai mult pe confort și nu atât de mult pe cât de ieftine sunt.

Cel mai bun mod de a vă asigura că sunt confortabile este să începeți prin a purta șosete simple și să evaluați ce li se potrivește. Atunci veți ști ce materiale și forme le plac cel mai mult.

Care este cel mai bun material?

Această decizie depinde direct de tipul de câine pe care îl aveți și de caracteristicile locului în care locuiți. Bineînțeles, un cățel din Finlanda va avea nevoie de cizme din cauciuc și materiale izolatoare, în timp ce un alt cățel din Ibiza s-ar sufoca în aceste materiale și ar fi mai bine să aibă plasă sau bumbac. Secretul este să știi cum să te adaptezi la circumstanțe.