Card microSD

tarjeta-memoria-microsd

Când vine vorba de cumpărarea celui mai bun card microSD pentru memoria-microsd-768x1024

aparatul foto, camera video, tableta, smartphone, drona sau chiar pentru a stoca muzică digitală, există mulți factori de care trebuie să țineți cont, cei mai importanți fiind formatul, prețul, capacitatea cardului și viteza de transfer.

Există multe opțiuni pe piața care facilitează stocarea suplimentară pe dispozitivele noastre și există discrepanțe mari în ceea ce privește viteza de transfer a cardurilor de memorie, în funcție de producător și de marca cardului de memorie SD. Există o mulțime de carduri microSD contrafăcute, așa că asigurați-vă că le cumpărați de la un vânzător de încredere.

Pe lângă faptul că trebuie să verificați dacă formatul unui card este compatibil cu hardware-ul, ar trebui să verificați și alte detalii, cum ar fi cel mai bun preț , viteza cardului, dacă dispozitivul dvs. acceptă această viteză, capacitatea, dacă cardul este însoțit de garanție și dacă are un software de recuperare gratuit.

Cele mai bune carduri microSD

Care este cel mai bun card microSD?

Odată cu creșterea rapidă a tehnologiei din zilele noastre, memoria a devenit o necesitate, astfel încât cardurile microSD sunt o necesitate dacă doriți să vă stocați fișierele, mai ales dacă aveți telefoane Android, unde puteți stoca imagini, jocuri, muzică și videoclipuri fără a fi nevoiți să umpleți memoria smartphone-ului dumneavoastră.

În plus, aveți marele avantaj de a vă putea transfera cu ușurință toate mediile de pe un dispozitiv pe altul.

Iată cele mai bune carduri microSD:

1. Card de memorie Lexar High Performance 633x microSDXC 64 GB

Calitate optimă cu viteză și capacitate profesională

Este un card foarte potrivit pentru camere video de înaltă calitate, tablete și telefoane mobile. Rata de transfer este de până la 633x (95/MB) și include un cititor USB 3.0 care transferă fișiere la o viteză excelentă.

Acesta este un card de înaltă performanță de clasă 10 cu cititor USB 3.0. Testat cu CrystalDiskMark 4.0.3, READ_MB/s_93.33 Write_MB/s_37.20 cu rezultate excelente. Garanție pe viață.

2. Card de memorie Samsung Evo MB-MP64DA/EU 64GB micro SDXC

Salvează-ți amintirile de-o viață

Samsung este una dintre cele mai recunoscute mărci și, în opinia multor experți, cardurile microSD Samsung EVO sunt cele mai bune carduri de utilizat în dispozitivele Samsung Galaxy.

Aceste carduri sunt rezistente la apă și pot supraviețui mai mult de 24 de ore în apă sărată. Acestea dispun de tehnologie rezistentă la raze X. Acestea au o interfață UHS-I, care este compatibilă cu interfața HS.

Rezistă la temperaturi cuprinse între -25 grade Celsius și 85 grade Celsius. Acestea sunt de gradul 1, clasa 10 și sunt livrate cu un adaptor SD. Vine cu o garanție de 10 ani și În comparație cu alte mărci, prețul este excelent și foarte competitiv.

3. Card de memorie microSD Kingston SDC10G2/64GB de 64GB

Performanță rapidă și fiabilă

 

Vine cu un adaptor SD de dimensiuni complete. Are un factor de formă foarte mic, este versatil și are viteze rapide de citire și scriere secvențială pe smartphone-uri.

Este un card de memorie UHS, clasa 10. Conform Asociației SD, acest lucru înseamnă că este capabil să capteze 'videoclipuri HD de mari dimensiuni'. Kingston pretinde viteze de citire de 90 MBps și viteze de scriere de 45 MBps.

Performanța inegală a cardului microSDXC de 64 GB de la Kingston îl plasează în urma concurenței. Acestea sunt concepute pentru a înregistra video HD și sunt ideale pentru fotografi. Acesta are o garanție pe viață.

4. Card de memorie SanDisk Ultra Android 64GB microSDXC

Mai multă muzică, mai multe fotografii, mai multe videoclipuri

Dublează cantitatea de spațiu de stocare flash disponibilă anterior pentru ultima generație de telefoane mobile și tablete, asigurați-vă că aveți suficiente date pentru a justifica costul său, deși are un preț scăzut în raport cu alte mărci

Cantitatea reală de spațiu disponibil pe card este de 59. Noul său design colorat îl face mai greu de pierdut. Deși dispune de tehnologia microSDXC, care nu funcționează pe toate dispozitivele mobile, a fost testat pe Samsung Galaxy, Sony Ericsson Xperia, Motorola Droid, iar cardul a funcționat perfect.

Este de clasa 10, înregistrează și redă clipuri video Full HD și vine cu aplicația gratuită SanDisk Memory Zone pentru vizualizarea și gestionarea ușoară a fișierelor. Are un design durabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii dificile și vine cu o garanție pe viață.

5. Transcend TS64GSDU3 64GB SD Memory Card

Performanță peste așteptări

Este un card premium class10, mult mai ieftin decât cardul Lexar și cu avantaje bazate pe software-ul său unic, care este incredibil de ușor de utilizat și care vă permite să căutați în interiorul unui dispozitiv fișierele șterse care pot fi recuperate cu ușurință.

Acest card este perfect pentru smartphone-uri și tablete, oferind un cod de corecție a erorilor (ECC) încorporat pentru a detecta și corecta erorile de transfer și are o capacitate de stocare suplimentară cu o viteză maximă de citire a datelor de 95 MB/s și o viteză maximă de scriere a datelor de 60 MB/s. Are o garanție pe viață.

 

Factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un card de memorie

În general, dacă doriți să cumpărați un card de mare capacitate la un preț accesibil, cel mai probabil acesta va fi un card cu o viteză de transfer redusă. Dacă doriți să cumpărați un card de bună calitate, cu o viteză de transfer mare și o capacitate de stocare mare, este posibil ca acesta să fie scump. Dacă doriți să găsiți un echilibru și să cumpărați un card de bună calitate, ar trebui să luați întotdeauna în considerare cumpărarea unui card de la o marcă recunoscută .

Viteză: Viteza este unul dintre factorii cheie în alegerea unui card de memorie microSD. Nu toate cardurile SD oferă aceeași viteză.

Există patru clase de viteză diferite, acestea sunt clasa 10, 6, 4 și 2. Clasa 10 este cea mai rapidă, în timp ce clasa 2 este cea mai lentă și este de obicei cea mai ieftină de cumpărat .

Clasa 2 este potrivită pentru înregistrarea video de definiție standard, în timp ce clasele 4 și 6 sunt potrivite pentru înregistrarea video de înaltă definiție. Clasa 10 este potrivită pentru înregistrări video Full HD și HD. Există, de asemenea, două clase UHS (Ultra High Speed), dar acestea sunt carduri mai scumpe și sunt concepute pentru utilizare profesională.

Cardurile UHS sunt concepute pentru dispozitive compatibile UHS. Camerele GoPro, de exemplu, au întotdeauna nevoie de carduri de clasa 10. Camera HERO acceptă doar până la 32 GB. Camerele HERO3 Black Edition, HERO3+, HERO+ și HERO+ LCD acceptă până la 64 GB. Camerele HERO4 și HERO session suportă până la 128 GB. Testele efectuate de GoPro au stabilit că cele mai recomandate mărci pentru utilizarea cu camerele lor sunt SanDisk Extreme 16, 32 și 64GB, Samsung Pro UHS-I 16, 32 și 128GB și Lexar 633x UHS-I 64GB și Lexar 1000x microSDXC UHS-3 128GB.

 

Dimensiune

Dispozitivele utilizează diferite dimensiuni de carduri SD. Veți găsi carduri SD de dimensiuni standard, carduri miniSD și carduri microSD. Cardurile SD standard sunt cele mai mari, deși măsoară 32x24x2,1 mm și cântăresc doar două grame.

Cele mai multe aparate foto digitale folosesc în continuare carduri SD standard. Acestea au un design standard cu 'colț tăiat'. Cardurile MiniSD sunt mai mici decât cardurile SD standard, măsurând 21,5x20x1,4 mm și cântărind aproximativ 0,8 grame. Aceasta este dimensiunea cea mai puțin întâlnită în prezent.

Cardurile miniSD au fost concepute special pentru telefoane mobile, deși în prezent sunt disponibile carduri și mai mici. Cardurile MicroSD măsoară 15x11x1 mm și cântăresc doar 0,25 grame. Aceste carduri sunt utilizate în majoritatea telefoanelor mobile și smartphone-urilor care acceptă carduri SD. De asemenea, acestea sunt utilizate în multe alte dispozitive, cum ar fi tabletele.

Cardurile SD se potrivesc numai în sloturile corespunzătoare. Nu puteți conecta un card microSD la un slot standard pentru carduri SD, deoarece nu se potrivește. Cu toate acestea, puteți achiziționa un adaptor care vă permite să conectați un card SD mai mic la un format mai mare de card SD și să îl plasați în slotul corespunzător.

 

Capacitate

La fel ca și unitățile flash USB , hard disk-urile și alte medii de stocare, diferite carduri SD pot avea diferite cantități de stocare.

Un card SDSC (SD) standard are o capacitate cuprinsă între 1 MB și 2 GB, sau poate 4 GB, deși 4 GB nu mai este un standard. Acesta poate fi utilizat în orice slot microSD. Standardul SDHC a fost creat mai târziu și permite carduri cu dimensiuni cuprinse între 2 GB și 32 GB, putând fi utilizate în echipamente care acceptă SDHC și SDXC. SDXC este un standard mai nou, care permite carduri cu dimensiuni cuprinse între 32 GB și 2 TB. Pentru a le utiliza, aveți nevoie de un dispozitiv care acceptă carduri SDHC sau SDXC. Poate fi utilizat numai în dispozitive care acceptă SDXC.