Cartuse de toner

el-mejor-cartucho-de-tóner

Dacă sunteți un antreprenor și ați decis să începeți o afacere locală sau faceți parte din personalul academic al unei școli sau universități, ați observat cu siguranță cât de necesar este să aveți echipamente de imprimare moderne, precum și consumabile suplimentare de cerneală sau cartușe de toner pentru imprimări numeroase și de calitate excelentă.

Unul dintre cele mai rentabile dispozitive care vă va permite să îndepliniți aceste sarcini cu o claritate impresionantă atât pentru text, cât și pentru imagini sunt imprimantele laser. Aceste dispozitive funcționează cu o pulbere uscată cunoscută sub numele de toner.

Acest colorant este compus din particule foarte fine, de obicei de culoare neagră, care se depun pe hârtia care urmează să fie imprimată prin atracție electrostatică. Odată ce pigmentul a aderat, acesta este fixat pe hârtie prin intermediul unei presiuni și al căldurii adecvate.

Astfel de consumabile sunt, de asemenea, instalate și în alte dispozitive de birou, cum ar fi copiatoarele cu laser și faxurile, care au o capacitate mare de a reproduce un volum mare de pagini de text în detalii fine.

Un alt avantaj al utilizării unui cartuș de toner este acela că oferă rezultate mai rapide de uscare și, bineînțeles, cel mai important pentru întreprinderile nou înființate, este foarte rentabil, adică este un produs mult mai ieftin decât consumabilele pe care trebuie să le cumpărați pentru imprimantele cu jet de cerneală.

Așadar, dacă ești interesat să afli detaliile pentru alegerea unui cartuș de toner, îți sugerăm să continui cu noi, deoarece în acest articol te vom îndruma cu tot ce ai nevoie pentru a alege între produsele originale și cele compatibile .

Care este cel mai bun cartuș de toner?

După ce cunoașteți aceste caracteristici preliminare, probabil că veți dori să aflați care este cel mai compatibil produs pentru imprimanta laser, fotocopiatorul sau faxul dumneavoastră.

Un alt factor pe care probabil că veți dori să îl cunoașteți este prețul cel mai rentabil ; în cele din urmă, preocupările dumneavoastră se vor axa pe calitatea și performanța imprimărilor.

De aceea, în secțiunea următoare, am alcătuit o selecție a celor mai bune mărci de cartușe de toner care vor oferi companiei sau organizației dvs. sfaturile necesare înainte de a proceda la achiziție.

Cele mai bune cartușe de toner

Iată cele mai bune cartușe de toner:

1. Toner negru Brother TN2320

41sXw1rs6jL

Vezi pretul Emag

Cei de la Brother pun la dispoziția Clienților lor, un toner compatibil prin excelență cu o listă lungă de aparate profesionale proprii ale companiei, precum HL-L2365DW, HL-L2360DN, HL-L2340DW, HL-L2300D, HL-L2300D, DCP-L2540DN și DCP-L2500D.

Alte echipamente conexe pot include, de asemenea, următoarele: DCPL2520DW, MFCL2700DW, MFCL2720DW, MFCL2740DW, HLLL2300D, HLL2360DN și HLLL2365DW.

Acest cartuș a fost ambalat într-un pachet sigur pe termen lung, astfel încât achiziția dvs. online este garantată.

Este capabilă să genereze 2600 de imprimări negre cu tehnologie de imprimantă laser .

Deși nu are un preț scăzut, stabilind o relație între costul și calitatea sa, veți fi asigurați de o alegere de mare durabilitate și rapiditate în momentul reproducerilor.

În cele din urmă, am dori să subliniem că nu trebuie să vă faceți griji, deoarece nu veți avea probleme cu imprimanta dvs. din cauza utilizării de consumabile neoriginale. Tehnologia sa de proiectare și cuplarea, sunt pe deplin certificate cu toner Brother TN2320.

2. Cartuș de toner și cartuș laser SAMSUNG MLT-D111S

41KCw9IfyaL

Vezi pretul Emag

Unul dintre cele mai cunoscute nume în proiectarea și comercializarea unei game largi de produse electronice și digitale este consorțiul Samsung , fondat la Seul, Coreea de Sud, în 1938.

Cu această ocazie, compania își mulțumește clienții cu o tehnologie de imprimare monocromă care facilitează imprimarea alb-negru de înaltă calitate cu un randament de 1.000 de coli.

Unul dintre avantajele incontestabile ale achiziționării unui toner Samsung , este acela că dispuneți de un produs original care garantează cele mai bune performanțe ale imprimantei dvs. laser, evitând și eventualele blocaje de hârtie.

Se instalează rapid și este compatibil cu Samsung ProXpress Dispozitivele M2023, M2023W, M2023, M2023W, M2070, M2070F, M202320FW și M2070W.

În cele din urmă, deși nu este cel mai ieftin , vă putem spune că vine perfect ambalat. În ceea ce privește viteza de expediere, vă va surprinde prin faptul că vă va scuti de probleme în cadrul acelor proiecte în care v-ați epuizat stocurile și aveți nevoie de o reaprovizionare imediată și fiabilă.

3. Printing Pleasure Toner

51XMc6KVVIL

Vezi pretul Emag

Când vine vorba de a găsi consumabile de înaltă calitate care să ne permită să înlocuim cele mai comune produse de ștampilare cu intenția de a ne reduce costurile, trebuie să recurgem la experiența grupului nostru de experți.

Ei certifică faptul că unul dintre cele mai bine poziționate dispozitive este cartușul Prestige, care este complet compatibil cu produsele de toner ale companiei sud-coreene Samsung.

Acest grup de experți subliniază faptul că aceste cartușe sunt ușor de instalat fără teama de a deteriora aparatul.

Conștient că reproducerile negre sunt cele mai căutate, Prestige Cartridge, oferă un pachet de 2 cartușe în această nuanță. Fiecare oferă aproximativ 1000 de printuri clare.

Dispozitivele care pot fi utilizate cu acest produs includ următoarele: Samsung Xpress SL-M2023, SL-M202320 W, SL-M2023, SL-M2023 W, SL-M2023, SL-M2023 W, SL-M2026, SL-M2026 W, SL-M2070, SL-M2070 W, SL-M2070 FW, SL-M2070 F, SL-M2070, SL-M2071, SL-M2071 W și SL-M2071 FH.

Comenzile sunt livrate la timp și sunt ambalate în ambalaje întărite pentru a proteja calitatea produsului dumneavoastră.

Așadar, puteți fi siguri că veți fi plăcut surprinși de calitatea bună pe care o primiți. Aceste cartușe de toner sunt similare sau superioare cartușelor de înlocuire de la producătorii originali.

6. Pachet de 2 cartușe de toner Brama Br-Tn2320x2

Durabilitate, claritate și valoare de neegalat. Recomandat pentru centrele educaționale

516fC8ktj-L

Vezi pretul Emag

Pentru a închide ciclul de teste pe care experții noștri le-au efectuat asupra celor mai bune cartușe de toner, nu puteam să nu includem Bramacartuchos, datorită costului său incredibil și calității pe care o poate oferi în activitatea dvs. casnică, profesională și educațională.

Se livrează într-o prezentare de 2 consumabile negre care acoperă perfect 2600 de coli.

Este 100% compatibil cu Brother Tn2320 și cu următoarele imprimante: HL-L 2300 D, HL-L 2320 D, HL-L 2340 DW, HL-L 2360 DN, HL-L 2360 DW, HL-L 2365 DW, HL-L 2380 DW, DCP-L 2500 D, DCP-L 2520 DW, DCP-L 2540 DN, DCP-L 2560 DW, MFC-L 2700 DW, MFC-L 2720 DW și MFC-L 2740 DW.

Este ideal pentru reproducerile de birou universitare care necesită o utilizare zilnică continuă.

Datorită rezoluției înalte a imprimărilor lor, nu veți observa nicio diferență față de produsele originale.

Acestea sunt livrate cu un ambalaj robust, complet util pentru reciclarea tonerului înlocuit, așa cum este indicat în instrucțiuni.

Deși unii Clienți au comentat că în momentul instalării luminile pot pâlpâi pentru a indica faptul că nivelurile de toner sunt goale, nu vă faceți griji, pur și simplu scoateți piesa, scuturați-o puțin și puneți-o înapoi în unitatea de tambur a aparatului dumneavoastră.

Ca prin farmec, veți avea o mașină care funcționează fără probleme, cu o durabilitate ridicată, o ascuțime și o valoare fără egal.

 

Cum funcționează tonerul?

Tonerul este o pudră uscată care a fost inițial compusă din 51+e25Xhc0L

carbon. A fost folosită pentru a reproduce texte și imagini pe hârtie.

Ulterior, pentru a îmbunătăți calitatea imprimării cu laser și a fotocopiatoarelor, a fost combinat cu un polimer.

În acest fel, pigmentul și plasticul, atunci când sunt topite de căldura tamburului mașinii, aderă la hârtie, asigurând o calitate ridicată și fără pete. Prin urmare, acest procedeu de imprimare se bazează pe electricitate statică .

Trebuie remarcat faptul că formula tonerului variază în funcție de fiecare producător și chiar în funcție de fiecare mașină, care au dimensiuni diferite ale granulelor și puncte de topire.

Considerații privind cartușele de toner

Înainte de a achiziționa o sursă de toner, există câteva sfaturi pe care cumpărătorii ar trebui să le aibă în vedere.

În primul rând, multe cartușe sunt specifice anumitor modele de imprimante sau copiatoare.

Un alt aspect este faptul că există o varietate de tipuri diferite de toner, precum și diferite opțiuni de culoare.

Cumpărătorii ar trebui să ia în considerare și utilizarea preconizată a cartușului de toner.

De exemplu, un tip de toner poate fi mai bun pentru tipărirea de text negru de volum mare, în timp ce un alt tip de toner poate fi mai bun pentru tipărirea de pliante color, iar un alt tip de toner poate fi mai optim pentru tipărirea de bannere lucioase de dimensiuni mari.

Totul depinde de nevoile clientului.

Model

Cel mai rapid mod de a determina ce tip de cartuș de toner este necesar este să vă uitați la numărul de piesă al producătorului.

Acest număr poate fi, de asemenea, verificat în manualul de instrucțiuni furnizat împreună cu dispozitivul de imprimare. Dacă numărul piesei nu este disponibil, puteți încerca să verificați numărul de model al imprimantei, al faxului sau al copiatorului .

Nu vă faceți griji, deoarece majoritatea producătorilor oferă aproape întotdeauna clienților o modalitate clară de a găsi o piesă de schimb adecvată și, chiar și pe portalurile lor web, au întotdeauna sfaturi tehnice disponibile.

Calitate

De obicei, producătorul dispozitivului furnizează tipul specific de toner pe care îl necesită fiecare dispozitiv.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că cartușele vândute chiar de către producători, deși sunt de înaltă calitate, sunt adesea foarte scumpe. Acesta este motivul pentru care companiile terțiare și-au asumat sarcina de a produce consumabile de toner reîncărcabile și foarte compatibile la cel mai mic cost.

Tot aici trebuie să vă avertizăm că unii furnizori terțiari pot vinde produse a căror calitate nu este certificată.

O altă opțiune este achiziționarea de toner refăcut. Multe dintre aceste rezerve pot fi găsite în magazinele online , cum ar fi Amazon sau la comercianții cu amănuntul locali.

Acest tip de furnizare, care constă într-un cartuș original al producătorului, este recondiționat și reumplut, adesea de către un producător autorizat.

În cazul în care cartușul de toner este utilizat pentru o afacere, vă recomandăm să optați pentru o piesă originală a producătorului, deoarece astfel veți asigura o calitate ridicată a imprimărilor.

Pe de altă parte, în cazul în care imprimanta laser este utilizată pentru uz personal sau pentru imprimarea ocazională, clienții pot alege un cartuș mai ieftin, ale cărui detalii nu sunt la fel de bine detaliate și cu un randament ridicat.

Cartușe de toner color

La imprimarea bannerelor, pliantelor sau a cărților poștale, clienții pot avea nevoie de consumabile de toner color. În general, fiecare dintre aceste părți este ambalată în cartușe separate.

Cele trei culori utilizate în aceste dispozitive sunt albastru cyan, roșu magenta și galben.

Atunci când faceți reproduceri, trebuie să țineți cont de aceste observații: Dacă imaginea imprimată prezintă o nuanță verzuie, înseamnă că cartușul magenta este gol.

În schimb, dacă imaginea are o nuanță purpurie , trebuie înlocuită rezerva de galben, iar dacă imaginea pare portocalie, înseamnă că s-a terminat culoarea cyan.

Acesta este motivul pentru care imprimantele laser color pot deveni rapid o investiție costisitoare, deoarece clienții trebuie să cheltuiască mai mulți bani pentru diferite rezerve de culoare, în loc să cumpere doar un cartuș negru.

Cu toate acestea, va depinde de tipul de afacere sau de industria în care vă aflați. Dacă este pentru uz casnic, este posibil să doriți să luați în considerare alte opțiuni.

Randament maxim de pagini

Mulți producători oferă un randament mediu pentru cartușele lor. Aceasta se referă la numărul de pagini care pot fi tipărite efectiv înainte ca rezerva de toner să se epuizeze.

Prin urmare, o pagină de text se consideră o pagină. Cu toate acestea, dacă utilizatorul tipărește grafice, imagini și fotografii clare, este foarte probabil ca cartușul său să trebuiască înlocuit înainte de randamentul sugerat de compania mamă.

Acesta este motivul pentru care putem recomanda consumabilele etichetate cu 'randament ridicat'. Acest lucru indică, de obicei, faptul că produsul este mai rentabil, adică durează mai mult decât celelalte.

Preț

Conform opiniei experților , valoarea cartușelor de toner poate varia între 10 și 16 dolari pentru o imprimantă laser de mici dimensiuni, în timp ce o mașină de mare capacitate care produce sute de imprimări pe zi poate necesita un produs de 300 de dolari.

Costul acestor piese poate părea ridicat, dar numărul mare de reproduceri pe care le pot produce le face mașini pe deplin rentabile.

Rețineți că cartușele de toner originale produse de producător sunt de obicei mai scumpe. Chiar și aceste piese de schimb pot costa mai mult decât imprimanta însăși.

Dacă este posibil, vă recomandăm să vă aprovizionați cu consumabile de toner compatibile sau recondiționate, care vă vor permite în continuare să imprimați imagini de înaltă calitate și text clar , economisind în același timp bani.

În cele din urmă, este important să citiți informațiile despre fiecare produs. Unii producători pot oferi o garanție care acoperă înlocuirea cartușului și alte reparații.

Stocarea cartușelor

Atunci când dețin o afacere de tip centru de xerografie și editură, unii proprietari aleg să cumpere cartușe în vrac pentru a economisi bani.

Dacă acesta este cazul dumneavoastră, trebuie să țineți cont de durata de valabilitate a consumabilelor achiziționate.

În general, pachetele de cartușe sigilate au o durată de viață cuprinsă între 12 și 24 de luni. Ambalajele deschise durează de obicei între trei și șase luni.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este că poate fi foarte util să aveți întotdeauna la îndemână o rezervă suplimentară pentru a preveni ca imprimanta să rămână fără pulbere uscată, pigment și polimer.

Funcționarea unei imprimante fără toner poate provoca daune grave, deoarece capetele de imprimare ale imprimantei se pot supraîncălzi și se pot strica, sau duzele se pot usca și se pot bloca, deteriorând complet dispozitivul.

De aceea, una dintre recomandările pe care le vom sublinia este să luați în considerare înlocuirea cartușului atunci când indicatorul de toner este scăzut și nu complet gol.

Gândiți-vă cu atenție la reumplerea tonerului

Nu este recomandat să achiziționați un kit de reumplere , cu excepția cazului în care angajați un tehnician de service, care este instruit să le instaleze corect.

Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, nu este vorba doar de a umple cartușul și de a uita de restul. Uneori sunt implicați mai mulți pași, care variază în funcție de modelul și producătorul echipamentului.

Vă rugăm să rețineți acest avertisment: dacă reîncărcarea cartușului nu se face corect, procesul ar putea ajunge să vă facă imprimanta sau copiatorul inutilizabil.

Toner versus cerneală

Atunci când evaluăm atât avantajele, cât și dezavantajele utilizării tonerului și a cernelii cu jet de cerneală lichidă, trebuie să luăm în considerare nevoile utilizatorilor.

Tonerul va reproduce întotdeauna imagini de înaltă calitate, pe lângă faptul că oferă un randament ridicat. Aceste produse permit, de asemenea, o viteză de imprimare mai mare.

În ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală și cartușele lor reîncărcabile, acestea pot fi ideale pentru uz casnic. Sunt disponibile chiar și materiale specializate, în funcție de tipul de proiect care urmează să fie realizat: fotografii, obiecte de artizanat, felicitări și documente bogate în imagini.

Cu toate acestea, atunci când cernelurile sunt pătate pe hârtie, pot lăsa pete pe suprafața hârtiei; un alt dezavantaj este că pigmenții lor sunt pe bază de apă, iar documentele tipărite pot fi sensibile la deteriorarea cauzată de umiditate.

Vom include și faptul că acestea conțin elemente inflamabile în compoziția lor.

În cazul consumabilelor de toner, hârtia se încălzește direct, asigurându-se că nu există picături sau pete acolo unde nu ar trebui să ajungă.

Sfaturi pentru instalarea cartușelor de toner

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că majoritatea dispozitivelor sunt însoțite de un manual care oferă utilizatorilor instrucțiuni pas cu pas pentru instalarea cartușelor de toner.

Printre recomandările suplimentare pe care le putem sugera se numără aceea de a nu deschide ambalajul sursei de alimentare decât atunci când sunteți gata să o instalați. Acest lucru vă va asigura o durată de viață maximă la imprimare.

Înainte de a înlocui piesa, scuturați-o ferm, dar ușor, pentru a desprinde praful de toner și a vă asigura că nu se compactează.

Uneori, unitatea de toner și unitatea de tambur par a fi o singură unitate; cu toate acestea, tonerul este separat, așa că va trebui să-l scoateți din această piesă de îmbinare.

Aveți grijă când manipulați cartușele de toner. Dacă pe mâinile dumneavoastră se găsesc particule de pulbere de pigment, este posibil să vă pătați hainele. Prin urmare, vă recomandăm să vă spălați pe mâini imediat după ce ați manipulat acest produs.

O altă sugestie este să consultați un tehnician specializat pentru a afla dacă trebuie sau nu să înlocuiți cipul , în cazul produselor neoriginale.

Aceste mici dispozitive electronice stochează în copiator informații care pot chiar limita numărul de imprimări.

În cele din urmă, când vine momentul să aruncați cartușul uzat, trebuie să verificați reglementările de reciclare din țara dumneavoastră. Unele dintre aceste produse pot conține deșeuri periculoase pentru mediu .

O privire detaliată asupra cartușelor de toner compatibile

Aceste tipuri de consumabile cu grad ridicat de compatibilitate sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de generice sau alternative. Acestea sunt produse fabricate de companii care nu sunt aceleași companii care au fabricat dispozitivele de reproducere.

Cel mai important, acestea costă puțin mai puțin decât articolele originale și nu sunt fabricate din piese reciclate.

Ar trebui remarcat faptul că, în ceea ce privește aceste elemente, unii clienți sunt de părere că acestea sunt mai puțin fiabile decât produsele unei mărci recunoscute , deoarece, în general, nu oferă aceeași calitate.

Cu toate acestea, utilizarea acestor cartușe de toner alternative prezintă unele avantaje.

Avantajele utilizării cartușelor de toner compatibile

Există două avantaje ale achiziționării cartușelor de toner alternative.

În primul rând, acestea au un preț mai mic, deoarece producătorii de tonere foarte compatibile, în general, nu își iau timpul necesar pentru a perfecționa tonerele pentru un anumit model de imprimantă.

Acest lucru se datorează faptului că produc în masă consumabile pentru diferite mărci și modele de imprimante.

Al doilea beneficiu este că sunt ecologice, adică mai ecologice. Din păcate, acest lucru se datorează doar faptului că folosesc produse de calitate inferioară la fabricarea lor.

Când vine vorba de cumpărarea de cartușe alternative, cheia este să găsiți un producător care să vă garanteze un produs de calitate .

De asemenea, asigurați-vă că citiți descrierea completă a tonerului, deoarece este posibil ca acestea să nu aibă la fel de mult pigment uscat ca cele de la producătorul oficial.

Dacă vedeți pe ambalaj că sursa de alimentare are mai puțin colorant, costul poate fi mai mare în cele din urmă, deoarece va trebui să înlocuiți cartușul mai devreme.

O privire detaliată asupra cartușelor de toner OEM

Companiile de ștampile bine-cunoscute petrec mult timp perfecționând tonerele pentru imprimantele lor. Din acest motiv, puteți fi siguri că vor dura mult mai mult decât alte cartușe disponibile. Cu toate acestea, ele au, de asemenea, o valoare mai mare decât produsele realizate de subcontractori.

De asemenea, acestea sunt considerate mai puțin ecologice, deoarece utilizează compuși chimici de calitate superioară .

Există modalități de a reduce aceste costuri prin intermediul consumabilelor de toner OEM, dar trebuie să știți că unele companii contractate de transnaționalele oficiale percep o taxă pentru eliminarea tonerilor care nu mai sunt pline.

Există și alte companii care oferă aceste consumabile gratuit și chiar unele care plătesc pentru a colecta cartușele uzate, astfel încât acestea să poată fi refolosite.

O altă modalitate de a obține cartușe originale la prețuri mai mici este de a găsi cartușe reciclate. Acestea sunt consumabile de la casele originale care sunt refolosite.

Adică au fost dezasamblate de către producător, care apoi înlocuiește toate piesele uzate și le umple din nou cu componente de toner. Ele sunt în sfârșit reasamblate.

Acestea reprezintă cea mai ieftină soluție și pot fi la fel de fiabile ca și tonerele noi, cu condiția ca acestea să fie reconstruite de o companie de renume.

Avantajele utilizării cartușelor recondiționate OEM

Fără îndoială, cartușele recondiționate costă mai puțin decât cele noi. Cu toate acestea, consumabilele cu randament ridicat pot imprima până la 45 de pagini pe minut și chiar mai mult decât atât.

Tonerele originale pot imprima în medie 2500 de exemplare înainte de a se epuiza, iar dacă afacerea dvs. este o afacere de editare și design, este probabil să consumați nu numai multă hârtie, dar veți constata că cartușele dvs. vor dura aproximativ o lună.

Acesta este motivul pentru care multe companii folosesc produse recondiționate, deoarece acestea pot reduce potențial costurile cu 30 până la 60 de procente.

Cartușe de toner compatibile vs. cartușe OEM

În cele din urmă vă putem spune că utilizatorii au de ales între trei tipuri de cartușe: Cartușe originale OEM, cartușe remanufacturate autorizate de OEM și cartușe cu compatibilitate ridicată.

Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale, ceea ce face dificilă luarea unei decizii cu privire la care să se aleagă.

Iată un rezumat al observațiilor noastre:

Cartușe de toner compatibile:

Costul lor pentru clienți este mai mic decât cel al unei noi livrări OEM; pot fi fiabile dacă au indicații de înaltă calitate; sunt mai puțin costisitoare la fabricare decât originalele.

În general, aceste produse au dezavantajul că sunt de calitate scăzută și nu durează atât de mult timp; de asemenea, piesele noi nu sunt la fel de bune ca cele pe care le pot oferi cartușele OEM; de asemenea, sunt de obicei mai scumpe decât cele recondiționate.

Cartușe OEM noi:

Principalul avantaj este că majoritatea acestor consumabile de toner sunt fiabile și mai durabile; dezavantajul este că sunt mai scumpe și mai puțin ecologice.

Cartușe OEM recondiționate:

Principalele avantaje ale acestui tip de produse sunt că sunt mai accesibile și mai ecologice; cu toate acestea, ele pot fi nesigure dacă sunt achiziționate de la un producător de calitate inferioară.

În general, decizia cu privire la tipul de cartuș pe care să îl achiziționați se va reduce la buget și calitate.

Unele fabrică produse mai drepte, este doar o chestiune de a face câteva cercetări cu privire la compania care le fabrică și de a face alegerea.