Carucior pentru cumparaturi

carro-de-compra

Să mergi la supermarket este o activitate care, atunci când nu ai mașină, devine o bătaie de cap să te gândești cum să-ți duci cumpărăturile fără să cheltuiești atâția bani pe taxiuri. Una dintre soluțiile la această situație incomodă este de a avea cel mai bun cărucior de cumpărături, un fel de rucsac pe un cadru conceput pentru a împiedica utilizatorul să poarte greutate.

Aceste cărucioare au un design funcțional, care se deplasează, în funcție de model, pe 2, 3 sau chiar 4 roți, cu un mâner reglabil în general pe înălțime și o geantă de dimensiuni bune, realizată din materiale textile rezistente, pentru a depozita produsele cumpărate.

Principalul avantaj al acestor instrumente este comoditatea, un factor care ajută la cumpărături și chiar încurajează utilizatorul să meargă pe jos pe o distanță scurtă până la magazin.

Cele mai bune cărucioare de cumpărături

Care este cel mai bun cărucior de cumpărături?

Diversitatea modelelor pe care le putem găsi în magazine precum Carrefour sau Amazon este foarte mare și cel mai bun lucru este că achiziționarea acestor mașini nu implică o cheltuială excesivă, chiar dacă alegem mărcile cele mai bine poziționate, deoarece acestea oferă propuneri variate pentru toate bugetele.

Iată o listă cu cele mai bune șase modele de mașini de cumpărat de calitate bună și cu cel mai bun preț de pe piața .

Iată cele mai bune cărucioare de cumpărături:

1. Rolser Termo Fresh MF Dos+2

Cel mai bun pentru transportul produselor congelate

31IRtddz0FS

Vezi pretul Emag

Avantajul acestui coș de cumpărături este că are un buzunar termic care vă permite să depozitați alimente reci pentru a le păstra temperatura.

Versatilitatea structurii inferioare înseamnă că aceasta poate fi deplasată pe 2 sau 4 roți, în funcție de cât de plin este sacul sau de direcția în care este împins.

Are o structură metalică întărită, care este în același timp ușoară și nu deteriorează suprafața, deoarece are roți și o bază de cauciuc.

Mânerul are un design de bază, dar este acoperit pentru a evita frecarea în mână. Pe de altă parte, geanta este pliabilă și se potrivește în orice spațiu.

Pe scurt, este un produs de înaltă calitate la un preț economic și puteți alege din mai multe culori pentru a vă potrivi stilului dumneavoastră.

2. Rolser Fusión Scot Dos+2

Cea mai bună pentru transportul recipientelor delicate

41GEIBbcfXL

Vezi pretul Emag

Încă o dată, marca Rolser prezintă o pungă reutilizabilă cu aceleași caracteristici ca întotdeauna, dar de data aceasta cu un cadru de pungă rigid, perfect pentru a transporta în siguranță acele sticle sau borcane de sticlă într-o poziție fără riscuri.

Are, de asemenea, un buzunar în spate pentru obiecte mai mici, pentru a le ține la îndemână, și un alt compartiment cu fermoar.

În acest model, structura mânerului este mai mică, însă este la fel de ușor de atașat.

La fel ca și geanta, și cadrul este compact și este perfect pentru spații mai mici.

Prețul scăzut și calitatea sa ridicată îl fac unul dintre cele mai bine vândute și este susținut de feedback-ul utilizatorilor .

3. Rolser JET001

Cea mai bună pentru bugete mici

31nLDBDgDlL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți unul dintre cei care merg frecvent la piață pentru a face mici cumpărături, aceasta este geanta pe care trebuie să o aveți.

Este mică, compactă și ușoară, dar poate conține până la 25 kg de mărfuri.

Scheletul este din aluminiu, geanta este din material sintetic, cu o închidere cu cordon, toate cu un finisaj bun și un design modern.

Modelul este basic, dar stabil și își îndeplinește perfect funcția, pe lângă faptul că este super ieftin, frumos și disponibil în trei culori.

4. Metaltex 415205

Cel mai bun pentru achiziții mari

41T0WwtaUgL

Vezi pretul Emag

Robustețea și capacitatea de a susține produse de până la 40 kg este cel mai mare avantaj al său.

Geanta este confortabilă, ușoară, iar cele 2 roți ale sale sunt mari și robuste, concepute pentru a urca scări sau pentru a rezista pe acele trasee de pavaj accidentate pe care o veți transporta.

Designul genții este spațios, în plus, o puteți spăla la mașină și o puteți păstra mereu cu un aspect plăcut. Căruciorul are un buzunar lateral pentru o umbrelă și un compartiment în spate.

Este un cărucior manevrabil și rezistent, cu un raport calitate-preț bun și un design care îl va face unic.

5. Playmarket Go Up

Cel mai confortabil

41dvXHcSSuL

Vezi pretul Emag

Acest model, spre deosebire de altele, oferă o deplasare unică datorită roților frontale pivotante, făcând ca fiecare mișcare sau schimbare de direcție să se facă fără efort.

De asemenea, structura permite reglarea înălțimii în funcție de confortul dumneavoastră, iar mânerul este acoperit cu cauciuc pentru confort.

Designul genții este spațios și include, de asemenea, un separator termic cu o capacitate de 6L. Nu este chiar cel mai puțin costisitor , dar calitatea produsului face ca acesta să merite.

6. Rolser Logic Dos+2 I-Max

Cel mai modern și versatil

31OJK+ly48L

Vezi pretul Emag

Marca Rolser, se remarcă din nou cu acest design care reunește toate bunătățile într-un singur cărucior de cumpărături.

Designul este super modern și elegant, iar capacitatea de 43 l îl face favorit pentru a merge la supermarket în stil. Geanta este confecționată din microfibră durabilă și flexibilă și este disponibilă în opt culori atrăgătoare.

Este o mașină confortabilă, manevrabilă și rezistentă, la unul dintre cele mai accesibile prețuri dintre recomandările noastre.

Cum a influențat căruciorul de cumpărături obiceiurile noastre de consum?

Obiceiurile noastre de consum au fost influențate de-a lungul istoriei de numeroși factori tehnologici, culturali, psihologici și sociali.carro-de-compra

Este o surpriză să descoperim că, în spatele numărului de produse pe care le alegem în magazin, se află agenți neobișnuiți care ne influențează procesul de luare a deciziilor.

Un exemplu clar este reprezentat de invențiile umane care ne-au schimbat pentru totdeauna modul de viață, cum ar fi frigiderul și, în cele din urmă, căruciorul de cumpărături. Această ultimă invenție pare nesemnificativă, dar este considerată a fi cea mai mare dezvoltare din istoria marketingului.

În anii 1930, cumpărătorii trebuiau să se descurce cu coșuri greoaie din răchită, lemn și sârmă atunci când se decideau să răsfoiască rafturile pieței în căutare de produse alimentare proaspete.

În acea perioadă, gospodinele erau cele care se ocupau de cumpărăturile alimentare, iar atunci când făceau cumpărături, toate femeile aveau un model de comportament: când coșul era plin, cumpărăturile se opreau. Căratul greutății produselor alese era obositor și nepractic.

Cu toate acestea, acest scenariu s-a schimbat radical în 1937, când proprietarul unui lanț de supermarketuri a conceput ceea ce la acea vreme era o idee revoluționară: a pus un coș mult mai mare pe roți pentru a le permite oamenilor să-și continue cumpărăturile.

După mai multe încercări de a populariza utilizarea căruciorului prin campanii publicitare, Sylvan Goldman, creatorul invenției, a recurs la ultima sa soluție: a angajat actori și actrițe care să se plimbe pe culoarele supermarketurilor sale, folosind cărucioarele de cumpărături în timp ce păreau fericiți și fără griji.

A fost o idee de un milion de dolari și, în curând, toată lumea a început să folosească căruciorul de cumpărături, dublând și triplând cantitatea de produse pe care le cumpăra la fiecare vizită la piață.

Astfel s-a născut ceea ce cunoaștem astăzi sub numele de coș de cumpărături, o invenție simplă și funcțională care a devenit de-a lungul anilor o icoană clasică a pieței globale.

Chiar și astăzi, este recunoscută ca fiind o inovație care a impulsionat puterea capitalismului american, schimbând complet obiceiurile noastre de consum.

Integrarea coșului de cumpărături în afacerea, magazinul sau conceptul de supermarket

Există 2 factori esențiali care trebuie luați în considerare înainte de a alege modelul de coș de cumpărături pe care doriți să îl integrați în afacerea dumneavoastră. Acestea sunt:

- Satisfacerea nevoilor și confortul clienților

- Alegerea unui design care se integrează în mod natural în conceptul general al afacerii dumneavoastră.

Dacă afacerea dvs. este mică și are un inventar local și exclusivist, ar trebui să luați în considerare un design ergonomic, ușor și manevrabil pentru cărucioarele dvs. de cumpărături.

Optați pentru un model care să ofere libertate de mișcare și confort pentru clienții dvs., mai ales dacă aceștia trebuie să se deplaseze prin culoarele înguste pentru a ajunge la alimentele de care au nevoie.

Dacă, pe de altă parte, sunteți proprietarul unui lanț mare de magazine sau supermarketuri, cărucioarele de cumpărături cu o capacitate mare de depozitare reprezintă scenariul ideal.

Atunci când alegeți cărucioare de cumpărături foarte mari pentru afacerea dumneavoastră, nu trebuie să neglijați cât de confortabile și ușor de manevrat sunt acestea pentru clienții dumneavoastră. Optați pentru un design care oferă un echilibru între ușurința de manevrare și capacitatea de încărcare.

Modele compatibile cu nevoile fiecărui client

Coșul de cumpărături este un instrument care va fi folosit de toate tipurile de utilizatori: copii, mame și tați, bunici și tineri singuri, de aceea este extrem de important ca acesta să răspundă nevoilor de cumpărături ale fiecărui individ.

Din acest motiv, mulți proprietari de afaceri aleg să achiziționeze o selecție de modele diferite: cărucioare compacte, cărucioare pentru copii, coșuri rulante, cărucioare convenționale de diferite dimensiuni.

Grupurile de familii merg adesea împreună la supermarket, este obișnuit să vedem mame și tați însoțiți de copiii lor. Aceștia au tendința de a cumpăra cantități considerabile de produse, așa că vor avea nevoie de un cărucior spațios și ușor de manevrat.

Este și mai bine dacă designul are scaune integrate pentru copii de vârste diferite sau pentru gemeni. În acest fel, părinților le este mai ușor să cumpere rapid și în siguranță toate produsele de pe listă.

De cealaltă parte a monedei, există tineri singuri care tind să facă cumpărături în funcție de nevoile lor zilnice.

Aceștia transportă mai puține produse la fiecare cumpărătură și se concentrează pe alimente proaspete, care vor rezista câteva zile. Pentru ca acești clienți să se simtă confortabil atunci când vă vizitează magazinul, este necesar să le oferiți o alternativă de transport ușoară și compactă. Coșurile de piață și cărucioarele mici sunt perfecte pentru ele.

Nu uitați că este important să aveți în vedere și bunicii care vă vizitează afacerea. Nevoile acestor clienți sunt complet diferite, ei au nevoie de o alternativă de transport ușoară și manevrabilă, care poate fi mutată fără prea mult efort, cărucioarele cu coșuri adânci nu sunt prietenoase cu spatele

În plus, va fi întotdeauna o bucurie să găsești spațiul ideal pentru a odihni bastonul sau portofelul.

Tipuri de cărucioare de cumpărături

Când vorbim despre cărucioare de cumpărături, vorbim și despre numeroase modele. Pentru a alege cel mai potrivit cărucior pentru afacerea dvs., trebuie mai întâi să cunoașteți diversitatea modelelor disponibile pe piață.

Aici și acum prezentăm cele mai populare modele în rândul comunității de utilizatori... Dar înainte de a intra în subiect, este important să luăm în considerare câteva întrebări:

Cum este stocul afacerii dvs.? Vindeți produse mici și numeroase sau, dimpotrivă, vindeți produse voluminoase și grele? Care este publicul dvs. țintă? Vă vizitează copiii magazinul?

Un răspuns clar la aceste întrebări vă va ajuta să descifrați care sunt cele mai potrivite modele pentru magazinul dumneavoastră.

- Coș rulant

Sunt un design versatil și foarte practic! Coșurile rulante oferă ce e mai bun din ambele lumi, oferind clienților dumneavoastră o capacitate de încărcare rezonabilă, oferind în același timp o soluție de încărcare ușor de transportat.

Le puteți transporta încărcate sau le puteți rostogoli în direcția pe care o preferați. Acestea sunt perfecte pentru clienții care vin la piață pentru a face o achiziție rapidă sau de mici dimensiuni.

- Cărucioare de încărcare

Acestea sunt modelele grele. Aceste modele sunt destinate să ofere o soluție de încărcare atunci când se achiziționează produse mari, voluminoase și grele.

Considerații înainte de a investi într-un cărucior de cumpărături:

  • Primul lucru de care trebuie să țineți cont este calitatea produsului, știind că este un obiect pe care îl veți folosi frecvent și pe care probabil îl veți deplasa pe trotuare sau veți urca scări cu greutate, nu vreți ca acesta să se deterioreze după o perioadă scurtă de timp.
  • Mărimea este de asemenea importantă, cele mai comune au capacități de la 20L la 50L.
  • Pliabilul este o caracteristică pe care mulți oameni o caută, deoarece va face mai ușor să facă loc în casă.
  • În ceea ce privește designul, există câte ceva pentru toată lumea, de la culori vibrante la imprimeuri atrăgătoare, așa că va fi ușor să găsiți unul care să vă placă.

Acestea pot transporta până la 200 kg. Încărcați. În plus, modelele lor sunt foarte versatile și manevrabile, deoarece au un coș superior retractabil pe care îl puteți folosi după bunul plac.

Este căruciorul ideal pentru marile magazine de feronerie și pentru achiziționarea de articole de construcții.

- Cărucioare pentru copii

Dacă magazinul dumneavoastră este vizitat de copii, merită să luați în considerare o investiție în cărucioare de cumpărături concepute pentru cei mici.

Aceste cărucioare sunt concepute pentru copii, oferind o soluție distractivă pentru a-i distra pe cei mici în timp ce părinții fac cumpărăturile pentru o săptămână.

Datorită cărucioarelor, mersul la piață va fi o aventură plină de distracție și de învățare. De asemenea, acestea vă permit să câștigați loialitatea și prietenia celor mai tineri membri ai familiei.

- Cărucior cu remorcă

Acesta este un model de turn care oferă mai multe niveluri de încărcare, o capacitate mare și roți solide în partea inferioară. Aceasta permite lucrătorilor din magazine să separe produsele pe categorii și să mențină ordinea în timpul transportului acestora.

Acest tip de cărucior este foarte util atunci când lucrați cu diferiți furnizori de produse, când doriți să aprovizionați un culoar cu marfă nouă sau când trebuie să depozitați produsele într-un mod temporar și organizat.

- Cărucior cu coș

Aceasta este cea mai convenabilă soluție de încărcare pentru întreprinderile situate într-un spațiu restrâns. Aceste modele oferă o alternativă practică, ușoară și ușor de manevrat atunci când faceți cumpărături pentru o săptămână.

Acestea oferă utilizatorilor o capacitate de încărcare mai mare decât coșurile convenționale și sunt ușor de manevrat atunci când trebuie să se parcurgă culoarele înguste.

Ce tip de cărucior veți cumpăra pentru afacerea dumneavoastră?

Acum că știți ce modele sunt disponibile pe piață, este timpul să alegeți cele mai potrivite opțiuni pentru magazinul dumneavoastră.

Țineți cont întotdeauna de acest lucru: Confortul clienților dumneavoastră și modul în care designul se integrează în conceptul general al afacerii dumneavoastră.Cum influențează dimensiunea fizică a coșurilor de cumpărături și a coșurilor de piață comportamentul clienților?

Această influență este atribuită unui factor psihologic. Cu cât este mai mult spațiu disponibil, cu atât mai multe produse pe care utilizatorul dorește să le cumpere.

Acest lucru devine o realitate datorită progreselor tehnologice, nu mai este necesar să facem un efort fizic mare pentru a aduce mai multe produse acasă.

În zilele noastre, avem la dispoziție căruciorul de cumpărături și mașina pentru a transporta și aduce un număr mare de produse, fără ca această sarcină să ne cauzeze probleme sau dureri de spate.

Cărucioare din plastic vs. cărucioare din metal: Care este cel mai bun pentru tine?

Pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie, am pregătit o listă comparativă între cărucioarele din metal și cărucioarele din plastic.

Scopul nostru este să vă ajutăm să luați cea mai bună decizie posibilă. Cunoașteți avantajele pe care vi le oferă fiecare model și alegeți cel mai potrivit design pentru afacerea dumneavoastră.

Asemănări

Disponibilitatea culorilorPuteți găsi ambele modele într-o mare varietate de culori. Nu uitați că o notă de culoare poate conferi afacerii dvs. o atmosferă mai plăcută, poate influența comportamentul clienților dvs. și poate consolida culorile și logo-ul mărcii.

Deși alegerea culorii cărucioarelor poate părea o sarcină banală, nu este o decizie pe care ar trebui să o luați cu ușurință.

- Puteți imprima logo-ul dvs. pe ambele modele

Profitați de această ocazie pentru a da brandului dvs. mai multă forță și impuls. Cărucioarele sunt panouri publicitare mobile, imprimați-vă logo-ul pe ele și bucurați-vă de beneficii deosebite.

- Ambele au o tavă de încărcare inferioară

Un alt punct comun este faptul că ambele modele au o tavă de încărcare inferioară. Această caracteristică este prezentată ca un avantaj, deoarece le permite utilizatorilor să transporte un număr mai mare de articole.

- Disponibil în trei dimensiuni diferite

Ambele modele sunt disponibile în dimensiuni diferite. Nu uitați să alegeți dimensiunea potrivită pentru afacerea dumneavoastră.

- Fabricat în SUA

În America de Nord veți găsi cei mai importanți producători ai acestor produse. Mărci care oferă cărucioare cu durabilitate și performanță ridicată.

Diferențe

Cărucioarele metalice sunt ușor de furat

Deși este adevărat că vă puteți aplica logo-ul pe cărucioarele metalice, acesta poate fi îndepărtat foarte ușor, spre deosebire de cărucioarele din plastic.

Acest factor face ca cărucioarele metalice să fie mai predispuse la furturi și jafuri, mai ales dacă nu aveți un loc sigur pentru a le depozita la sfârșitul zilei.

Cărucioarele metalice au o durabilitate mai redusă

Aceste modele sunt mai vulnerabile la șocuri și impacturi. Prin urmare, cărucioarele din plastic merită luate în considerare ca fiind alegerea preferată dacă sunteți în căutarea durabilității.

Cărucioarele din plastic sunt mai silențioase

Cărucioarele din metal se caracterizează prin faptul că sunt mai zgomotoase decât cele din plastic.

Troleibuzele din metal sunt mai ușor de reparat

Deși este adevărat că troleibuzele din metal sunt mai vulnerabile la lovituri și impacturi, este de asemenea adevărat că repararea lor este mai ușoară și mai accesibilă.

Cărucioarele metalice cântăresc mai puțin

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de încărcare ușoare și manevrabile, cărucioarele metalice sunt instrumentele pe care le căutați. Aceste modele cântăresc mai puțin și oferă un echilibru perfect între capacitate și funcționalitate.

De ce ar trebui să vă cumpărați cumpărăturile cu ajutorul unui cărucior de cumpărături și nu al unui coș de piață?

Poate părea surprinzător, dar alternativa pe care o alegeți pentru a vă transporta alimentele în piață poate influența semnificativ calitatea produselor pe care decideți să le cumpărați.

Coșurile din piață oferă o soluție practică atunci când trebuie să facem o călătorie rapidă la magazin, însă creierul nostru asimilează povara coșului ca pe o activitate neplăcută și caută să echilibreze scenariul.

Din acest motiv, alegerea coșului de cumpărături ne face predispuși să alegem mai multe dulciuri, bomboane și băuturi răcoritoare pentru a ne oferi o doză de satisfacție instantanee.

În concluzie, alegeți căruciorul de cumpărături și luați acasă alimente mai sănătoase.