Carucior pentru papusi

mejor-cochecito-de-muñecas

Părinți, nu vă lăsați păcăliți. Copilul tău merită cel mai bun cărucior pentru păpuși de pe piață și de aceea nu trebuie să te mulțumești cu primul model accesibil pe care îl primești. Aici vă voi povesti experiența mea și cum să obțineți acel cărucior ideal.

Acum câțiva ani am cumpărat primul cărucior de păpuși pentru copilul meu și a venit fără unele piese, cum ar fi tijele care unesc roțile din spate și câteva șuruburi. În plus, piesele din țesătură au venit zdrențuite și destrămate.

La a doua încercare, țesăturile au ieșit mai bine, dar tija baldachinului era slăbită. Și cel mai rău lucru este că scria că are o singură înălțime, când de fapt nu era așa, așa că bebelușul meu nu l-a putut folosi. Așa că bebelușul meu nu l-a putut folosi și a trebuit să îl returnez.

Știu că ți s-a întâmplat ceva asemănător și de aceea am venit să te salvez. Să excludem răul.

Ei bine, primul pas este să țineți cont de vârsta copilului, deoarece produsul trebuie să aibă înălțimea și greutatea potrivite pentru ca acesta să poată să se deplaseze și să se urce și să coboare fără probleme de pe păpuși și jucării.

Apoi ar trebui să vă gândiți la alte caracteristici, cum ar fi tipul de husă pe care o are căruciorul, dacă are un compartiment inferior pentru ca bebelușul să poată pune alte păpuși sau dacă permite una sau doar două în același timp, ca și cum ar fi vorba de gemeni, de exemplu.

Apoi, puteți lua în considerare prețul, deoarece cele mai puțin costisitoare nu sunt, în general, la fel de bune din punct de vedere calitativ, deși există câteva excepții binevenite. Există, de asemenea, unele modele cu preț ridicat care se remarcă prin rezistență, greutate redusă și țesături de calitate.

În cele din urmă, vă sfătuiesc să vă lăsați copilul să încerce căruciorul înainte de a-l cumpăra.

Cele mai bune cărucioare de păpuși

Iată cele mai bune cărucioare de păpuși:

1. Căruciorul de păpuși Bayer Design

Realist

519DZ8FK9XL

Vezi pretul Emag

Nu degeaba este numărul unu în topul celor mai bine vândute și este o adevărată lovitură. Are tot aspectul unui cărucior adevărat, dar într-o versiune mică pentru confortul celor mici. Ca puține altele, acest cărucior de păpuși oferă acea notă de realitate cu care copiii din ziua de azi se joacă.

Căruciorul pivotează înainte sau înapoi cu ajutorul roților sale frontale pivotante , putând fi transformat în cărucior sau cărucior de transport. Înălțimea ghidonului poate fi reglată, iar mânerele sunt, de asemenea, reglabile, ceea ce îl face potrivit pentru copiii cu vârsta de 4 sau 8 ani.

2. Cărucior pentru păpuși Sky 86024 de la Decuevas Toys

Super echipat

41gdiCIuY8L

Vezi pretul Emag

Acest cărucior pentru păpuși este echipat cu totul. Pe lângă căruciorul propriu-zis, acesta include o tavă și o pungă pentru scutece pentru a depozita mai multe jucării sau accesorii pentru păpușa ta. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, include jucării de pluș în formă de stea, nor și ursuleț. De asemenea, are un coș mic sub coșul de transport.

Este suficient de spațioasă pentru ca păpușile de toate mărimile să încapă confortabil în ea, în special cele în mărime naturală. Acest cărucior este recomandat fetelor de 3 ani și mai mari pentru a se juca și a se distra foarte mult.

3. Căruciorul de păpuși convertibil Elegance

Opțiunea elegantă și diferită

41LOaVqRiTL

Vezi pretul Emag

Primul produs de pe lista noastră de comparație este un model pliabil cu un design destul de elegant și, într-un fel, vintage, care se remarcă și prin raportul calitate-preț bun.

Dimensiunile sale sunt de 80 x 69 x 42 cm, are un compartiment inferior pentru a transporta alte lucruri, iar coșul principal poate fi acoperit cu un baldachin.

De asemenea, îl puteți regla astfel încât să fie în poziție orizontală sau înclinată, astfel încât să fie ca două cărucioare într-unul singur. Este fabricat din 95% plastic și 5% metal.

Datorită dimensiunilor și greutății de 3,8 kg, este recomandat pentru fetele cu vârsta peste 6 ani.

4. Knorrtoys 90778

O să vă placă

51qK-IT-foL

Vezi pretul Emag

Acesta este un cărucior pentru păpuși a cărui înălțime a scaunului poate fi reglată între 43 și 82 cm. De asemenea, se transformă într-un cărucior sport cu un coșuleț inclus, astfel încât copilul poate decide dacă vrea să ia tot căruciorul sau doar coșulețul.

Roțile din față sunt duble și pot fi rotite, ca și cum ar facilita întoarcerea și utilizarea de către copil.

Vârsta recomandată este de la 3 ani, datorită greutății sale de 2 kg, deși vârsta ideală este de la 5 ani în sus.

5. Bayer Design Cărucior pentru păpuși

Cărucior lila frumos

51YQu1kB4lS

Vezi pretul Emag

Aceasta este o opțiune lila cu dimensiuni de 67 x 41 x 67 cm, care poate găzdui păpuși de maximum 46 cm. În același timp, înălțimea maximă a mânerului este cuprinsă între 35 și 68 cm și este pliabil, astfel încât chiar și fetițele pot folosi acest cărucior.

Cântărește 2 kg și are un coș inferior pentru a transporta accesorii sau mai multe jucării. De asemenea, include o mică geantă pentru a transporta accesoriile, iar întregul set este potrivit pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Este fabricat din plastic și metal.

6. Arias Elegance cărucior pentru păpuși

Un design clasic

Acest cărucior pentru păpuși de la această marcă are o bonetă pentru ca fetița să-și poată acoperi bebelușii și să-i protejeze de soare. De asemenea, include o geantă mică pentru a transporta alte obiecte sau accesorii și un suport inferior pentru depozitare suplimentară.

Dimensiunile sale sunt de 70 x 42 x 90 cm și cântărește 5 kg, astfel încât este recomandat pentru fetițele de peste 6 ani, fiind potrivit pentru fetițele de până la 10 ani.

Este frumos, are un stil vintage și este fabricat din 95% plastic și 5% metal.

7. Nenuco Famosa 700012382

Distracție dublă

41mAhi9wBwL

Vezi pretul Emag

Acesta este un pachet cadou perfect, pentru că le veți surprinde pe fetițele dumneavoastră cu căruciorul și coșulețul detașabil, astfel încât să poată ieși și să se joace așa cum le place lor cel mai mult. De asemenea, vine cu o tavă inferioară și un baldachin drăguț și colorat pentru a acoperi jucăriile de soare.

De asemenea, are o centură de siguranță pentru jucării, cântărește 2,4 kg și măsoară 66 x 60 x 38 cm, deci este recomandat pentru fetițe cu vârsta de 5 ani și peste. Căruciorul este pliabil pentru o depozitare ușoară. Este demn de cele mai bune magazine de jucării.

De unde să cumperi un cărucior pentru păpuși?

Există mai multe opțiuni pentru achiziționarea unui cărucior de păpuși, în funcție de modul în care decideți să aduceți căruciorul de păpuși acasă. Puteți merge la magazinele de jucării din apropiere pentru a vedea personal varietatea și diferitele tipuri înainte de a alege unul, dar rețineți că aceste site-uri tind să fie mai scumpe decât site-uri precum Amazon, unde există un număr mare de opțiuni la prețuri accesibile și multe dintre ele oferă transport gratuit dacă aveți Prime.

Cum se face o geantă pentru cărucior de păpuși

Întrebări frecvente

Este în regulă ca un copil să se joace cu cărucioare de păpuși?

Da, de fapt, joaca cu păpușile este extrem de avantajoasă pentru creșterea și dezvoltarea tuturor copiilor, în domenii precum inteligența emoțională sau sociabilitatea lor și, în realitate, jucăriile nu sunt specifice fiecărui gen și, atâta timp cât cei mici se distrează într-un mod sănătos, nu există nicio problemă.

Pot fi folosite cărucioarele de păpuși ca umblătoare pentru copii?

Nu, nu ar trebui să fie folosite ca umblătoare pentru copii, deoarece nu au suficient suport la bază. Cu toate acestea, există opțiuni mai rezistente, din materiale precum lemnul, care pot ajuta copilul să facă primii pași în siguranță.

Pot fi folosite cărucioarele de păpuși ca landou?

Nu, acest lucru nu este posibil. Aceste cărucioare au o limită de greutate mai mică decât cărucioare, în plus, ar trebui să fie considerate doar ca o jucărie, deoarece nu au toate protecțiile necesare care ar trebui să existe într-un model pentru transportul copiilor dumneavoastră.

Surse:

Explorarea beneficiilor jocului de păpuși prin intermediul neuroștiinței - frontiersin.org