Carucior pliabil pentru animale

cochecito-para-perro

Cărucioarele pentru câini, pisici și, în general, pentru animalele noastre de companie, sunt noile accesorii la modă pe care orice iubitor de animale trebuie să le aibă. Poate vă întrebați care ar fi motivul pentru care să cumpărați unul? dar credeți-mă că sunt multe. Astăzi vă vom prezenta cele mai bune 6 cărucioare pliabile pentru animale de companie, care vă vor face plimbările mai plăcute.

În ultimii ani, a fi în aer liber și a se putea bucura de activități precum mersul pe jos, alergatul și joggingul a devenit foarte popular. Cărucioarele pentru animale de companie au oferit proprietarilor de animale de companie posibilitatea de a-și lua prietenii inseparabili cu ei și de a petrece un timp plăcut departe de casă.

Câinii sau pisicile de talie mică pot obosi, mai ales în timpul plimbărilor lungi. Un cărucior vă permite să vă așezați animalele înăuntru și să le continuați rutina de exerciții în siguranță și confort.

Cele mai bune cărucioare pliabile pentru animale de companie

Care este cel mai bun cărucior pentru câini?

Atunci când alegeți căruciorul pentru animale de companie potrivit pentru nevoile dumneavoastră, este important să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face o comparație corectă și a lua decizia corectă.

Informațiile pe care vi le-am adus, vă oferă cunoștințele de care aveți nevoie pentru ca, prin intermediul diferitelor modele disponibile, să îl puteți selecta pe cel care va fi perfect pentru dumneavoastră și pentru prietenul dumneavoastră credincios.

Iată cele mai bune cărucioare pentru câini:

1. Căruciorul pliabil pentru animale de companie Paw Hut

Fabricat din materiale rezistente

51Hvdu2q3DL

Vezi pretul Emag

Acest cărucior de bună calitate, este foarte puternic și stabil la pliere. Vă protejează animalul de companie în timpul călătoriilor și este ideal pentru plimbări, vizite la veterinar sau călătorii. Are o fereastră cu plasă de țânțari care oferă mai mult confort și siguranță pentru prietenul dumneavoastră în timpul transportului. Aceste cărucioare au roți pivotante la 360 de grade și sunt ideale pentru a vă bucura de plimbări cu animalul dvs. de companie.

Este ușor de condus, are o intrare în față, o intrare în spate și o plasă de țânțari impermeabilă, este pliabilă și ușor de depozitat. De asemenea, are o bară de ranforsare suplimentară în fața capotei. Include, de asemenea, un coș mare în partea inferioară și un suport pentru pahare pentru a depozita jucăriile, dulciurile și sticlele câinelui și pisicii dumneavoastră.

Dispune de ventilație frontală și posterioară, roți frontale pivotante la 360° cu amortizare care alunecă ușor pe terenuri netede sau stâncoase, precum și o tavă impermeabilă. Capacitatea sa este de până la 10 kg, iar greutatea sa este de 5 kg. Dimensiunile sunt de 75x45x97cm, iar coșul interior este de 30x30cm.

2. Transportatorul pentru câini Innopet

Cel mai versatil

51CldVuk85L

Vezi pretul Emag

Deși nu este cel mai puțin scump din lista noastră, prețul său merită. Are o lesă interioară pentru a vă menține animalul de companie în siguranță, este hidrofugă și are o mică pernă detașabilă pentru o curățare ușoară. Are un spațiu interior amplu pentru ca prietenul dvs. blănos să aibă acces și să se deplaseze confortabil

Cântărește 8 kg și poate fi folosit ca geantă de umăr, rucsac sau scaun auto. Dimensiunile, atunci când este pliată, sunt de 94 x 55 x 35 x 24 cm, iar atunci când este desfășurată este de 100 x 70 x 46 cm. Dimensiunile standului sunt de 30 x 34 x 34 x 34 x 50 cm.

3. Cărucior pliabil pentru animale de companie StaySmart

Cu coș mai jos

41rkabn+wsL

Vezi pretul Emag

Dacă animalul dvs. de companie este rănit sau pur și simplu obosește foarte repede, nu există niciun motiv să îi refuzați o plimbare bună într-un cărucior ca acesta, care a fost proiectat cu gândul la confortul prietenului dvs. blănos, precum și la al dvs.

Prin simpla apăsare a unui buton, se pliază instantaneu și fără efort, facilitându-vă depozitarea și transportul în cazul în care doriți să o luați într-o călătorie.

În timp ce în partea din spate și din față există o ventilație ideală pentru animalul dumneavoastră de companie, precum și un parasolar de protecție pentru a ține soarele departe de animalul dumneavoastră de companie.

4. Remorcă de bicicletă pentru transportul câinilor cu ușă cu apendice Polironeshop

The 2 in 1

41xliYXqi9L

Vezi pretul Emag

Fără îndoială, este una dintre cele mai bune de pe piață. Dacă sunteți în căutarea unui cărucior accesibil și funcțional , acesta este perfect pentru dumneavoastră. Are un design robust pe 3 roți, cu anvelope pentru toate tipurile de teren, ceea ce îl face potrivit pentru a fi condus oriunde mergeți, plus că are o frână manuală.

Este ideală dacă alergați sau dacă o aveți atașată la o bicicletă, deoarece are amortizoare, astfel încât câinele dvs. să se bucure de o plimbare lină și să nu fie zdruncinat de terenul accidentat. De asemenea, are un compartiment intern spațios și un scut împotriva intemperiilor, precum și o plasă de protecție împotriva insectelor.

Greutatea maximă a acestui cărucior este de 66 de kilograme, deci ar fi mai potrivit pentru un câine de talie medie sau pentru doi câini mici. Mânerul este reglabil, astfel încât îl puteți avea la înălțimea cea mai confortabilă pentru dumneavoastră.

Este disponibil în două mărimi și acestea sunt: Modelul mic: Înălțime.31-39 Lungime.28-45 Lățime.65 și modelul mediu: Înălțime.40-49 Lungime.39-56 Lățime.80.

5. Cărucior pliabil pentru animale de companie Leopet

Ușor de spălat

41EA0ESwcuL

Vezi pretul Emag

Acest produs al mărcii Leopet, este excelent și foarte versatil, deoarece se asamblează și se pliază în câțiva pași. Dacă prietenul tău credincios nu se mai poate deplasa prea mult, fie din cauza bolii, fie din cauza vârstei, acest cărucior este o alegere bună.

Are roți față mobile, roți spate cu frâne, suporturi pentru pahare, spațiu de depozitare dedesubt, materiale rezistente, hidrofobe și ușor de spălat. Are o plasă de țânțari pentru o bună circulație a aerului, plus un baldachin pentru a-l proteja pe prietenul dvs. blănos de ploaie și soare. Are un preț scăzut și este ideal pentru căței și/sau câini cu mobilitate limitată din cauza vârstei sau a bolii.

Țesătura este din poliester, cadrul este din oțel, cântărește 5 kg și are dimensiunile de 100/38/80 cm. Este disponibil în trei culori frumoase: albastru, roz și roșu.

6. Cărucior pliabil pentru câini de talie mică Outward Hound

Cu frână de blocare

41gzj1fKadL

Vezi pretul Emag

Acest produs de preț economic, vă va permite să fiți alături de companionul dvs. credincios atunci când decideți să faceți plimbări lungi în parc. Are un fermoar superior care asigură ventilația, astfel încât animalul dvs. de companie să se simtă răcoros și confortabil.

Căptușeala de jos este detașabilă, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de curățat. De asemenea, se pliază plat pentru o depozitare ușoară și, cel mai surprinzător dintre toate, are frâne pentru a spori siguranța animalului dumneavoastră de companie. Fără îndoială, acest cărucior vă va ține animalul de companie echipat în siguranță pentru o nouă aventură în fiecare zi.

Este un cărucior perfect pentru câinii de talie mică, iar prin îndepărtarea fundului, prietenul tău blănos va avea mai mult spațiu pentru a se relaxa. De asemenea, are un suport pentru pahare și o tavă încorporată în mâner, astfel încât, atunci când trebuie să mergeți la magazin, la mall sau în afara orașului, îl puteți plia rapid și ușor.

Dimensiunile sale sunt de 68,6 x 43,2 x 104,1 cm și greutatea sa este de 6Kg

7. Remorcă pentru câini Doggyhut cu kit de jogging

Pentru ciclism și jogging

După numeroase teste, vă putem asigura că acesta este unul dintre cele mai bune. Remorca pentru biciclete Doggyhut de la Doggyhut vă oferă posibilitatea de a duce un stil de viață activ împreună cu animalul dumneavoastră de companie. Puteți face excursii, plimbări lungi sau plimbări în parc fără să vă faceți griji că prietenul dumneavoastră cu blană va obosi prea tare.

Dacă doriți să alergați sau să faceți o plimbare mai lungă decât de obicei, dar nu sunteți sigur dacă câinele dvs. poate parcurge tot drumul, puteți transforma această remorcă pentru câini într-un cărucior de jogging cu ajutorul cârligului universal.

Dispune de un cadru din oțel puternic, suprafețe din poliester, covor antiderapant, precum și o ușă din spate cu fermoar pentru acces ușor. Părțile laterale din vinil oferă protecție împotriva vântului și a ploii și se pliază plat pentru depozitare și transport ușor.

Are, de asemenea, un dispozitiv universal de prindere a bicicletelor pentru puntea spate inclus, anvelope de 16″, reflectoare pe toate cele patru laturi pentru o siguranță sporită pe întuneric sau atunci când vizibilitatea este redusă. Pe lângă toate acestea, include un kit de jogging format dintr-un mâner glisant și o roată față de 12″

Capacitatea maximă este de 40 kg, cântărește 14,20 kg, iar dimensiunile sale pliate sunt de 68 cm x 22 cm x 52 cm lungime x înălțime x lățime. Este disponibil în culoarea roșie.

Beneficiile utilizării unui cărucior pentru câini

Încă îmi amintesc când am cumpărat primul meu cărucior pentru prietenul meu blănos, în 2015. La acea vreme, oamenii încă mai credeau că aceste obiecte sunt un pic prostești. De ce să-ți împingi câinele într-un cărucior dacă nu este un copil?cochecito-para-perro

Timpul a trecut și, deși unii oameni încă mai gândesc așa, cărucioarele pentru câini au devenit mult mai populare. De asemenea, părinții animalelor de companie încep să realizeze avantajele utilizării lor și, credeți-mă, nu sunt doar pentru rase mici. Așa că, înainte de a mă judeca, vă sugerez să continuați să citiți această recenzie.

Câini răniți

Cățelul tău are o laba ruptă, este rănit la spate, are un fel de handicap fizic? Dacă răspunsul este da la aceste întrebări, un cărucior pentru câini este perfect pentru animalele de companie aflate în oricare dintre aceste situații, deoarece vă va permite să le scoateți la aer curat fără a le stresa organismul.

Câinii bătrâni

Mulți câini bătrâni nu au puterea de a merge pe distanțe lungi, dar asta nu vă împiedică să le oferiți o aventură de dimineață. Veți vedea pur și simplu că, plasându-le pe o mașină, le veți oferi confortul și protecția de care au nevoie, astfel încât să poată continua să se bucure de locurile lor preferate fără să se obosească și să simtă durere.

Câini de talie mică

Unul dintre semnele distinctive pe care le iubesc în fabricarea acestor piese sunt cele ale casei Top Paw. Folosesc întotdeauna mașina pentru transportul și plimbarea micuțului meu blănos la evenimentele pentru animale pe care le frecventăm.

Cum Lola este o lhasa-apso, obosește după mult timp de flirt și de adulmecat, în plus, nici mie nu-mi place să fie călcată în picioare . Doar când o așez în cărucior, poate vedea și se poate bucura de tot, fără să fie lovită, fără să i se încurce blana sau să fie călcată accidental. De asemenea, o protejează de copii și de alte animale care ar putea să o sperie.

Depozitare

Mașina pe care o am acasă are un coș mare în partea de jos, precum și spațiu pentru două suporturi de pahare și un mic compartiment în partea de sus. Deoarece Lola este mică, pot pune obiecte în zona scaunului de lângă ea. De asemenea, atunci când merg la cumpărături, îmi pot pune geanta și toate obiectele în interiorul coșului, astfel încât tot ceea ce trebuie să mă îngrijoreze este pur și simplu alunecarea roților ale căruciorului.

Un alt avantaj este că, dacă ne aflăm la un eveniment unde se distribuie mostre, nu mai trebuie să le cărăm cu noi! Doar puneți-le în cărucior și gata!

Reducerea stresului

Pentru târgurile importante, un cărucior pentru câini este o necesitate. Am aflat acest lucru atunci când am călătorit la un eveniment în Barcelona și nu am luat cu mine purtătorul. Prin urmare, a fost un mare regret, deoarece Lola a devenit nervoasă din cauza mulțimii. Bineînțeles că era protejată sub brațele mele, dar sunt sigură că ați experimentat deja, 5,5 kg devin grele în câteva ore, chiar mai mult dacă mai trebuie să adaugi și portofelul și toate lucrurile. Cu siguranță a diminuat plăcerea pentru amândoi.

Vom călători din nou anul acesta și cu siguranță voi lua mașina mică cu mine pentru a fi fără stres. De asemenea, pentru că de obicei mă înscriu la ateliere scurte, ea va putea dormi în timp ce eu iau notițe și sunt atent. Așa că, să știi că, dacă acesta este cazul tău, ai avantajul de a putea lua cu tine tot ce ai nevoie, deoarece poți pune cu ușurință lucrurile în căruciorul tău blănos!

Câini de talie mare

Există și cărucioare pentru câini de talie mare. Acestea sunt ideale pentru rasele medii și mari și chiar pentru persoanele în vârstă sau pentru câinii cu probleme de sănătate sau cu handicap . Prin urmare, nu este deloc neobișnuit ca proprietarii de câini de talie mare să aibă cărucioare. Și dacă cineva te judecă, ignoră-l! Dacă sunt cunoștințe, ei bine, spune-le doar că nu ai nevoie de atâta negativism în viața ta!

Ideal pentru drumeții

Dacă pleci într-o drumeție, uneori căruciorul este foarte bun pentru a-i lua cu el, în funcție de locul unde mergi. Îmi amintesc că am fost odată la un restaurant în aer liber pentru cină cu prietenii și câinii noștri. Mi-am luat căruciorul cu mine pentru ca Lola să poată sta în cărucior în timp ce eu mâncam. Așa că am mâncat în liniște și nu mi-am făcut griji pentru ea.

După cum puteți vedea, căruciorul este cea mai bună investiție pe care am făcut-o în ceea ce privește produsele pentru animalul meu de companie . Vestea practică este că le puteți cumpăra în majoritatea magazinelor de animale, dar și online! Așa că nu vă faceți griji în legătură cu judecățile oamenilor ignoranți care probabil că nici măcar nu au avut vreodată o puicuță acasă. Nu trebuie să aveți de-a face cu drame sau negativism. Nu uitați că mulți dintre noi, părinții cu blană, folosim cărucioare pentru a ne distra mai mult cu prietenii noștri blănoși.

Tipuri de cărucioare pentru animale de companie

După ce au fost introduse pentru prima dată în Țările de Jos și Spania în 2003, trei ani mai târziu, în 2006, cărucioarele pentru animale de companie au devenit o modă printre proprietarii de câini și pisici de talie mare din Statele Unite. De atunci, acest produs a provocat o avalanșă de producători concurenți care au început să le introducă pe piața într-un mod mai practic și mai funcțional.

Deoarece astăzi un cărucior pentru animale de companie este un accesoriu accesibil și indispensabil pentru cei care au acasă animale de companie cu blană, voi prezenta câteva dintre tipurile de cărucioare pentru animale de companie pe care le veți găsi disponibile.

Cărucioare de călătorie

Acest cărucior este perfect pentru a vă lua prietenul cu blană în excursii de o zi și în vacanțe. Astfel de articole au de obicei roți standard ca și cărucioarele pentru copii, cu excepția faptului că scaunele sunt concepute pentru animalele de companie. O grilă cu fermoar sau cu plasă o va ține în siguranță, permițându-i în același timp să se uite afară.

Un model mai elaborat de cărucior de călătorie are un scaun detașabil pentru a fi utilizat în mașină.

Cărucior pentru toate tipurile de teren

Dacă doriți să folosiți căruciorul pe alte suprafețe decât betonul și asfaltul, probabil că veți dori să investiți într-un cărucior pentru toate tipurile de teren. Acestea se manevrează cu ușurință pe peluze și în parcuri, precum și pe pietriș sau poteci de pământ. Acest tip de cărucior are anvelope mai mari și este proiectat cu una în față și două în spate, ceea ce îl face ușor de deplasat.

În plus, cărucioarele pentru toate tipurile de teren au un sistem de suspensie excelent, astfel încât pisica sau câinele dvs. nu va fi zdruncinat sau scuturat atunci când traversează un teren accidentat.

În cele din urmă, aceste produse pot oferi, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi compartimente de depozitare pentru a transporta apă, hrană pentru animale de companie, jucăriile animalului dvs. de companie etc.

Cărucioare pentru bicicletă

Acestea sunt concepute pentru a ajuta bicicliștii ai căror câini nu pot ține pasul cu viteza proprietarului lor. Este un cărucior cu trei sau două roți care se atașează la cadrul bicicletei, astfel încât câinele să poată merge pe o parte. Aceste modele sunt înconjurate de un paravan care permite animalului dvs. de companie să aibă o priveliște excelentă și o bună circulație a aerului. Alte versiuni pot fi adaptate chiar și pentru utilizarea fără bicicletă. Mărimea va varia în funcție de mărimea prietenului tău blănos.

Cărucior dublu pentru animale de companie

Deoarece mulți părinți de animale de companie au acasă mai mult de un blănos care adoră să se alăture plimbărilor cu bicicleta, există unele versiuni care oferă un cărucior dublu , care poate găzdui doi câini. Modelele existente sunt cele care plasează un scaun deasupra celuilalt sau cele mai tradiționale, unul lângă altul.

Cu toate acestea, căruciorul dublu nu este conceput pentru câini mari, ci pentru câini mai mici și are patru rotile. Modelele mai scumpe seamănă cu un cărucior dublu și au fermoare în față și în partea superioară pentru a permite accesul ușor al celor cu blană.

Sfaturi pentru cumpărarea unui cărucior pentru animale de companie

Atunci când cumpărăm un cărucior pentru prietenii noștri blănoși, există o serie de considerente care îi vor face să se simtă cu adevărat confortabil și în siguranță.

  • Înălțimea mânerului: Cel mai recomandabil lucru atunci când cumpărați un cărucior este să achiziționați unul care are un mâner cu o înălțime de 37 de centimetri, pentru a evita ca, în timp ce vă faceți exercițiile zilnice, acesta să lovească roțile și astfel să vă deranjeze animalul de companie.
  • Limita de greutate și mărime: Cărucioarele pentru animale de companie au limite, așa că, dacă prietenul tău dolofan este prea greu, ar trebui să optezi pentru un cărucior mai mare, care să-i permită să stea în picioare, să se așeze și chiar să se întoarcă confortabil.
  • Zona privată: Acest lucru este la fel de important pentru pisici ca și pentru câini. Multe modele vin cu un loc acoperit de o mică pânză sau acoperiș, ceea ce îi va face să se simtă mai confortabil și să nu se simtă ca și cum ar sta în aer liber.
  • La ce o veți folosi? Tipul de cărucior este determinat de scopul pentru care îl veți utiliza. Înainte de a cumpăra unul, ar trebui să vă întrebați dacă veți merge în excursii sau doar la plimbare în parc? Vei face jogging sau vrei să o iei cu tine în timp ce mergi cu bicicleta? Este posibil ca un model de bază să nu fie potrivit pentru mersul pe traseu, în timp ce un model all-terrain poate fi prea mult pentru o plimbare pe stradă.
  • Câte animale de companie îl vor folosi în același timp? Dacă aveți două animale mici care îl vor folosi în același timp, un cărucior cu un singur compartiment poate fi suficient. Dacă vă gândiți că fiecare dintre animalele de companie va prefera propriul spațiu, puteți alege să luați unul cu un compartiment dublu.
  • Capacitate pentru toate tipurile de teren: Acest model este mult mai ușor și mai plăcut de utilizat. Ceea ce îl diferențiază de ceilalți este faptul că are roți mai mari, care pot fi gonflabile; de asemenea, are o roată frontală fixă care nu se va răsturna pe o suprafață dură sau alunecoasă.
  • Stiluri, modele și tipuri: Modelele pliabile, de exemplu, sunt practice pentru călătorii; cărucioarele multifuncționale pot fi așezate pe remorca bicicletei sau pe scaunul mașinii. Cele cu 3 roți sunt excelente și funcționează foarte bine pe suprafețe aspre.

Există multe caracteristici și opțiuni disponibile, cum ar fi coșuri de depozitare, suporturi pentru sticle, tăvițe pentru dulciuri, gustări și telefoane mobile, blocaje pentru roți, clemă de siguranță care se atașează la zgardă sau ham, panouri de plasă și multe altele!

  • Ușor de curățat: Din moment ce pasagerul este un câine sau o pisică, trebuie să vă ocupați de curățarea părului, a vomei sau poate chiar a scaunelor ocazionale pe care prietenul nostru le face în cărucior. Găsirea unor modele care au țesături ușor de curățat va ajuta la păstrarea căruciorului ca nou și va face călătoriile mai plăcute pentru toată lumea.
  • Durabilitate: Dacă aveți de gând să îl folosiți în fiecare zi, atunci ar trebui să luați modele care sunt fabricate din materiale rezistente, astfel încât investiția pe care o faceți să merite și să dureze ani de zile.
  • Pliabil pentru o călătorie și o depozitare ușoară: Nu toată lumea are la dispoziție o cameră pentru a depozita un cărucior de dimensiuni normale, așa că, dacă acesta are capacitatea de a se plia, este mai mult decât convenabil. De asemenea, este important atunci când îl luați în mașină în timp ce mergeți în parc sau la munte.

5 moduri creative de a folosi un cărucior pentru animale de companie

Cine spune că cărucioarele pentru animale de companie sunt doar pentru plimbare? Majoritatea oamenilor cred că aceste tipuri de produse sunt destinate exclusiv plimbării câinilor mai în vârstă care au nevoie de ajutor la plimbare, dar datorită unor părinți cu blană foarte creativi, încet-încet aflăm că se pot face mult mai multe.

Pentru a vă oferi o perspectivă mult mai clară asupra acestor idei, vă voi detalia următoarele puncte:

Scaun înalt

Dacă câinele dvs. are probleme de mobilitate, sunt șanse să fiți familiarizat cu pericolele din jurul lui: scări, podele, obstacole etc., toate pot pune probleme de siguranță. În același timp, dacă blănosul tău este ca Lola a mea, care vrea să fie mereu aproape de mine, un cărucior se dovedește a fi un instrument la fel de util și de asemănător ca un scaun înalt. Ceea ce face o idee inteligentă să cumpărați.

Nu numai că îi va permite o vizibilitate mai bună, astfel încât să vadă ce faceți, dar îi va ține în siguranță. Am cunoscut proprietari de blănoși care folosesc această metodă pentru a-și ține caninii aproape și la adăpost atunci când lucrează în subsoluri și garaje, iar unii chiar își folosesc căruciorul în camerele de familie ca un scaun suplimentar pentru a sta sau a se uita confortabil la televizor.

Suport de plimbare

Unul dintre marile avantaje și modalități creative de utilizare a acestor produse pentru transportul animalelor de companie este că persoanele în vârstă aleg să achiziționeze modele de bună calitate , cum ar fi Dogger, care este suficient de robust pentru a acționa atât ca un suport de plimbare pentru proprietarii de animale de companie în vârstă, cât și pentru plimbarea cățeilor în sine. Ceea ce îmi place la acest lucru este că atât blănurile, cât și oamenii găsesc modalități de a-și depăși problemele de mobilitate și de a rămâne activi.

Supraîncălzire

Pe măsură ce câinii îmbătrânesc, ca și oamenii, capacitatea lor de a face față căldurii scade. Chiar dacă caninul dvs. nu este în vârstă, dar se luptă cu temperaturile ridicate, ar trebui să știți totul despre riscurile și provocările pe care le poate reprezenta supraîncălzirea pentru el. Aici intră în joc cărucioarele pentru animale de companie, deoarece îi pot oferi prietenului tău blănos o pauză foarte necesară pentru a se răcori.

În cele mai multe cazuri, natura liniștitoare a căruciorului îi ajută să se relaxeze suficient de mult timp pentru a-și scădea temperatura corpului. Personal, dacă nu aș fi avut Dogger, nu aș fi putut să merg decât pe distanțe foarte scurte înainte de a trebui să mă întorc acasă cu Lola încărcată.

Protecție pentru lăbuțe

Ați încercat vreodată să vă plimbați copilul cu blană atunci când s-a împrăștiat sare pe drumuri și trotuare? Sau ce zici de pavajul fierbinte în timpul lunilor de vară? Ei bine, o modalitate foarte bună de a proteja labele câinelui dumneavoastră de aceste condiții este să le puneți pe aceste cărucioare rulante, cel puțin până când aceste zone cu probleme au fost curățate.

O altă soluție este de a le pune ghetuțe sau papuci speciali, dar unii refuză categoric să accepte orice pe lăbuțe, ceea ce face ca un cărucior pentru animale de companie să fie o alternativă viabilă.

Cumpărături

În funcție de dimensiunea căruciorului pentru câini și de spațiul de depozitare pe care îl permite, s-ar putea să vi se pară foarte util să-l transportați în timp ce luați câteva lucruri de la supermarket. Alte persoane preferă să combine o plimbare pentru a face comisioane, iar în loc să cărați o grămadă de pungi acasă puteți folosi căruciorul ca un cărucior de cumpărături pentru a ușura sarcina.

Ce este mai bun pentru mine, un cărucior cu 3 roți sau un cărucior cu 4 roți?

Când vine vorba de achiziționarea unui cărucior pentru animale de companie, există câțiva factori de luat în considerare.

În afară de dimensiuni, ghidon și frâne, există cel mai important element: rulmenții. Ca mamă a mai multor animale de companie, una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc atunci când o plimb pe Lola mea este cum am ales între căruciorul cu trei roți și cel cu patru roți . Și ce avantaje sau dezavantaje are unul față de celălalt?

Având în vedere că din fericire am ambele cărucioare, asta m-a făcut să fac un comparativ legat de ce aduce fiecare dintre acestea, în plus vă voi spune și de ce îmi place să folosesc un model mai mult decât celălalt în anumite ocazii.

Luați în considerare stilul de viață

1.- Stil de viață rapid: dacă scopul principal pentru care vă achiziționați un cărucior pentru animale de companie este să mergeți să alergați cu câinele dumneavoastră, atunci numărul de anvelope pe care îl alegeți va face o mare diferență.

Cele mai multe dintre ele au o singură roată în față și două în spate, adică modelele tipice cu 3 roți. Acest lucru se datorează faptului că, cu 3, puteți obține mult mai multă manevrabilitate la viteze mai mari, în comparație cu versiunile care au 4. Simpla blocare a roții din față în poziție fixă vă va permite să observați cum căruciorul animalului dvs. de companie începe să se miște la viteze mai mari și, cel mai bine, fără să vă faceți griji cu privire la diminuarea timpului de antrenament pe care îl împart.

2.- Încet și constant: Dacă sunteți o persoană care preferă un ritm mai lent și constant, atunci este evident că aveți nevoie de un cărucior pentru câini care să mențină lucrurile stabile și cu picioarele pe pământ. De exemplu, dacă frecventați mall-ul sau doar vă plimbați prin cartier, versiunile cu 4 anvelope sunt exact ceea ce vă trebuie. Acestea vă vor oferi mai multă stabilitate la viteze mici și un profil mai apropiat de sol. Acestea sunt recomandate pentru mediul urban.

Luați în considerare mărimea animalului dumneavoastră de companie

În cele din urmă, mărimea și greutatea prietenului dumneavoastră blănos vor determina în mod semnificativ numărul de rulmenți de care veți avea nevoie. Evident, dacă aveți un câine de talie mică, veți avea nevoie de un cărucior de profil înalt . Cele 3 anvelope sunt mai înalte decât cele 4 roți, deci nu sunt la fel de potrivite pentru câinii mai grei. Dar sunt perfecte pentru câinii mai mici, care nu vor putea răsturna căruciorul chiar dacă vor încerca.

Pe de altă parte, dacă aveți un câine de talie mare, atunci este suficient un cărucior cu 4 roți. Faptul că sunt așezate foarte aproape de sol înseamnă că centrul de greutate general este redus considerabil. Astfel, în loc ca Marele Danez să stea prost, unde cea mai mică împingere ar duce la dezastru, cu acest model, pur și simplu îl veți ține cât mai aproape de drum.